Culoarea părului de păr brun deschis: nuanțe și finețe de colorare

Culoarea părului de păr brun deschis: nuanțe și finețe de colorare

Părul de culoare brun-brun de cenușă – o soluție elegantă pentru fetele care nu se tem de atragerea atenției. Nuanța nobil în natură nu este aproape găsit, și, prin urmare, se pare destul de originală, dar în același timp potrivită în orice situație.

Particularități

Light-blond de păr de culoare cenușă este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai atractive nuanțe. El are o capacitate neobisnuita de a distinge trăsăturile feței, care joacă pe de o parte titularilor, de exemplu, ochi mici sau buzele înguste. „Lumina asiatice“ face strălucirea pielii și schimba într-adevăr vârsta proprietarului său. Și, desigur, el dă posibilitatea de a crea un câștig și spectaculos, dar la imaginea elegantă același timp.

Cu toate acestea, această nuanță este destul de complicată în obținerea, și necesită, de asemenea, proceduri lăsând regulat pentru a menține. În cazul în cazul în care radicalul spaimele schimbare de culoare, o culoare complet poate fi înlocuită cu o degradare.

Cine vine?

Ușor de cenușă blondă tentă vine departe de fiecare femeie. La început, Tonul aristocrat arată bine numai sub starea pielii perfecte lipsite de cosuri, pete sau cercuri întunecate sub ochi. Toate aceste defecte vor deveni mai luminoase dacă există bucle de argint. Același lucru se aplică femeilor mature a căror piele este deja îmbrăcată cu riduri. O astfel de umbră este semnificativ dependentă de vârstă, adăugând simultan câțiva ani.

În al doilea rând, Pentru brandul de cenușă, capelele sunt importante pentru a se potrivi cu o anumită culoare, 5. Cele mai bune nuanțe ale acestei palete se uită la frumusețile „de vară” cu piele rece sau de măsline strălucitoare, precum și ochi albastri, gri sau verzi. Umbra naturală a capelelor în acest caz este un Rusmeam sau o blondă rece. În principiu, precum și asistența arată și în prezența irisului brun deschis și a buclelor de aur.

Doamnelor cu piele întunecată, nuanțe de cenușă nu sunt recomandate categoric. Același caz în majoritatea cazurilor se aplică proprietarilor asiatice. Dacă fata are o culoare „vară”, atunci culoarea este cu siguranță potrivită pentru ea, dacă „iarna”, atunci cu o umbră merită să fie atentă. „Spring” și „toamnă” Tineri „Blond Sisel” nu va funcționa.

Spectrul de culori

Blond Culoare cenușă are mai multe nuanțe interesante, adăugând astfel un pigment diferit de vopsea de culoare deschisă, acesta va fi realizat pentru a realiza o astfel de umbră, care este chiar potrivit pentru doamnele cu care nu este recomandată. Culoarea cenușă de cenușă blondă arată perfect pe tânără matură, spre deosebire de „colegul” strălucitor.

Se pare destul de clasic și chiar de afaceri, și, prin urmare, perfect combinat cu orice stil de îmbrăcăminte și este considerată relevantă în orice situație. În plus, primirea sa este mult mai ușoară decât lumina luminoasă, deoarece părul nu trebuie să pre-decolora. Potrivit întuneric umbra blond și pentru femeile cu tip oriental de apariție.

Ash blonda este o nuanta complexa care se potrivește un număr foarte mic de femei. Pentru aplicarea sa, condiții obligatorii sunt din piele de porțelan perfect curate, ochi luminoase și caracteristici subtile feței îngrijite. Dacă se diluează cenușă subtock de aur blond, atunci culoarea se va potrivi cu fetele care au o tentă caldă de piele cu pistrui. Ash Blond Blue Podatoes Recomandat de piele de lumină și Green Eye.

Cenușa maro tenta este cel mai versatil reprezentativ paleta. Acesta combină bine cu ochii negri și astfel de sprâncene precum și din piele ton cald. Cu o astfel de păr, piele pielii arata amuzant și chiar mai rar, astfel încât maro de cenușă este ales pentru femei in varsta. Adesea, acest ton este aplicat nu numai pentru colorarea cu drepturi depline, ci și pentru schimbarea parțială a imaginii folosind Ombre sau Shat.

Parul culorilor de cenușă întunecat recomandat pentru fete cu ochi maro. De vreme ce el accentuează în mod viu toate defectele feței, intinarea ar trebui să fie doamnelor cu imperfecțiuni ale pielii sau cu caracteristici prea mari și înspăimântate. Tonul de trandafir de cenușă este alegerea perfectă pentru tineri. Singura recomandare a specialiștilor este aceea Utilizați umbra recomandată pentru colorarea parțială, de exemplu, în tehnica de fixare, balozh și Ombre.

Selectarea vopselei

Fără vopsea de înaltă calitate, obțineți un Ashton deschis, la domiciliu este de fapt imposibil. Una dintre cele mai populare și merite vopsele iubite este Essensity Schwarzkopf Professional. Componentele naturale din compoziția și absența amoniacului nu provoacă rău puternic părului, dar culoarea este destul de saturată. Vopselele sunt ușor de utilizat, și se confruntă perfect cu o mascare a părului gri. Cu toate acestea, dezavantajul acestei soluții este durata de viață pe termen scurt – vopseaua este destul de repede spălată de la capele.

Brand destul de bun L’Oréal Paris. Ei fac față picturii părului gri, păstrați umbra rezultată pentru o lungă perioadă de timp, precum și un rău puțin, deoarece amoniacul lipsește în compoziție. Pentru a atinge aspectul original, nuanțele vor fi potrivite „Blondă cenușă”, „Pearl blond” și „cenușă foarte ușoară-maro”.

Pentru testare, puteți încerca să profitați de șampoanele sau balsamurile scheletului. Garanțiile sunt că nuanța dorită se va manifesta în continuare, nu este, dar încă puteți obține o idee primară dacă umbra este potrivit, și, în același timp, nu strica parul. Spălat pe undeva mai de culoare printr-o pereche de capete de proceduri de spălare cap.

De regulă, brandurile sunt folosite în acest scop „Tonic” sau „Irida”. În plus, este posibil să se înceapă cu calendarul normal pentru „montarea“ umbra. Această tehnică nu se va schimba aspectul conceptual, dar se va actualiza în mod semnificativ și se va obisnui cu tonurile de cenușă.

Cum să-l picteze dreapta?

În mod ideal, realizarea umbra-cenușă blond ar trebui să fie încredințată unui profesionist, deoarece în aproape orice caz, procesul începe cu o procedură dificilă pentru albirea toroane. A scăpa de pigment galben este necesară pentru a obține în continuare culoarea dorită, deoarece în caz contrar capelele se poate dovedi a fi verzuie. Dacă părul a fost pre-colorată într-o nuanță închisă, atunci În primul rând, vopseaua va trebui să se spele și apoi să repete procedurile de a fi ridicate de la pigment.

În plus, experții recomandă mai întâi să îmbunătățească buclele și apoi să schimbe culoarea părului. Este important ca firele să fie umezite, instruite de toate vitaminele necesare și elementele utile, precum și vindecate.

Titularii de păr de păr bej sau lumină rusam doamnelor opțional folosesc vopsele rezistente – va fi suficient de tonifiere balsam sau șampon făcând cenușă de păr. Deși culoarea este destul de repede spulberă după spălarea capului, se crede că, cu o utilizare constantă, acțiunea sa poate dura până la o lună și jumătate. Dacă vorbim încă despre colorarea cu drepturi depline, ar trebui să începeți cu clarificări.

Experții recomandă utilizarea în acest scop O soluție blândă de oxid de concentrație scăzută și, de asemenea, efectuează o procedură în mai multe etape. Desigur, o decizie mai rezonabil va încredința sarcina unui specialist.

Cantitatea de timp, pe parcursul căreia este necesară decantorul pe șuvițele, se determină în funcție de culoarea naturală a buclele. Cu toate acestea, este necesar să se acționeze ca instrucțiuni și să nu Linger, altfel bucle de viață sunt transformate rapid în „paie uscate“. Apoi, pictura de origine se efectuează în conformitate cu instrucțiunile atașate de către producător.

Grija pentru bucle

Buclele-cenușă blondă își va păstra un aspect spectaculos numai cu condiția de îngrijire regulată și de înaltă calitate. Expertii recomanda să se gândească nu numai cu privire la impactul extern folosind o varietate de masti, uleiuri si decocturi, dar, de asemenea, Pe menținerea unui stil de viață sănătos și menținerea nutriție adecvată. Acest mod ar trebui să fie instalat o lună minimă înainte de schimbarea culorii părului. După colorare directă, este necesar să se angajeze în restaurarea campionilor, deoarece realizarea unei astfel de nuanță neobișnuită este foarte accidentat. În cazul în care colorarea a avut loc în condițiile de cabină, specialiștii vor cu siguranță promptă cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru parul lor, dar în cazul în care pictura a fost acasă, atunci complexul este compilat în mod independent, lăsând.

De regulă, este vorba despre umidificarea catenei, nutriție a rădăcinilor și utilizarea fondurilor destinate pentru păr vopsit, și, prin urmare, păstrarea pigmentul primit. Când încep să crească rădăcini, ele vor trebui să fie vopsite, în caz contrar, aspectul va deveni rapid inaccier. Pentru a regla rădăcinile, puteți utiliza aceeași vopsea care a fost utilizat pentru pictura principala, dar deja folosit pe o altă instrucțiune, sau șamponul tonifiere. Pentru a preveni ruperea părului, este logic să profitați de seruri speciale care au cristale lichide în compoziția sa.

În cazurile critice, procedura de biolanizare va veni la salvare. Ea va salva culoarea buclelor și va îmbunătăți starea lor. Grija pentru păr slăbit, nu vă puteți uita despre componentele naturale. Cele mai bune din toată acoperirea după colorare afectează înfășurarea uleiului și decoctarea pe bază de plante. Astfel de fonduri naturale nu vor afecta culoarea părului, dar vor îmbunătăți semnificativ starea locației.

Apoi, vizionați videoclipul cu sfatul unui specialist în colorarea părului blond în cenușă Shade.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: