Culoarea părului negru și violet: Opțiuni și tehnici de colorare

Culoarea părului negru și violet: Opțiuni și tehnici de colorare

Fiți atractivi și la modă – dorința naturală a fiecărei fete. Pe părul întunecat puteți face fire violet – este foarte frumos și neobișnuit. În acest articol vom vorbi despre cine se potrivește unei astfel de colorări de bucle, care opțiuni de culoare sunt populare și cum să aibă grijă de părul pictat.

Cui se va potrivi?

Nuanțele purpurii merg practic toată lumea, indiferent de vârstă și fizică. Dar există nuanțe importante în alegerea culorilor:

 • Fetele de tip nordic se vor potrivi liliacului, dacă nu există nici o dorință de a se transforma complet în brunetă+
 • Bruneturile întunecate sau întunecate sunt potrivite pentru orice nuanțe violet+
 • Dar fetele cu pielea gălbui trebuie să fie foarte atenți să ridice – părul pictat fără succes, să strică tenul de ten+
 • Cele mai multe avantaje sunt tehnicile de colorare parțială a părului, arată părul frumos și negru cu o sudoare violet.

Bărbații sunt mai bine să se abțină de la astfel de experimente îndrăznețe. Fetele nu ar trebui să acționeze sub influența emoțiilor. Culoarea purpurie este non-standard și înainte de ao lua la arme permanente, încercați să utilizați șamponul de umbră, superficial sau spray.

La urma urmei, nimeni nu garantează că vă place culoarea și va fi foarte ușor să o spălați.

Opțiuni pentru colorare

În prezent, sunt cunoscute multe modalități de vopsire parțială a părului, Cele mai câștigate opțiuni sunt revizuite aici.

 • Tonifierea culorii primare. Realizate prin utilizarea șampoanelor de vopsire sau a șampoanelor de probă. Această tehnică vă permite să oferiți buclelor un mare mareu purpuriu.
Citește mai mult  tunsori pentru păr mediu absolvite: tipuri și reguli de selecție

 • Topire. Firele separate sunt colorate, grosimea căreia poate varia de la foarte subțire la gros. În mod natural, numărul buclelor colorate este invers proporțional cu grosimea lor. Dacă firele sunt groase, numărul lor variază de la una la o duzină. Numărul de mici depinde de grosimea coafurii dvs. Această metodă este utilizată atât pentru tunsori scurte de culoare, cât și pentru bucle lungi.

 • Ombre. În acest caz, metoda de colorare nu lipsește părul, ci aproximativ jumătate – începând de la mijloc și crește treptat intensitatea culorii la sfaturi. Această tehnică este proiectată pentru păr lung.

 • Bally. Dacă este zdrobit de fire separate de-a lungul întregii lungimi, de la rădăcinile la sfaturi, atunci la această metodă, rădăcinile nu ating. Fire selectate în ordine haotică, au folosit adesea câteva nuanțe de violet, aproape de culoarea principală a părului tău. În același timp, volumul și grosimea coastelor cresc vizual.

 • Colorarea se termină numai. În acest caz, pot fi utilizate orice nuanțe – atât lumină-liliac cât și violet închis.

Cum să ai grijă de bucle?

După vopsirea părului, este necesar să se îngrijească de ei cu grijă deosebită, în special cu oameni cu bucle subțiri și slăbite. Sa nu uiti asta Colorarea perturbă structura părului și le poate afecta negativ sănătatea.

  Când spălați capul, asigurați-vă că utilizați aparate de aer condiționat și balsamuri de păr.

  Măști nutriționale extrem de de dorit, cum ar fi mierea de ouă. Dacă, în fața culorii, ați decolorat buclele, măștile de hidratare sunt practic necesare. Baie foarte utilă și măști cu uleiuri naturale: Arganov, Rapid și altele. Aici este un exemplu de o asemenea mască de restaurare cu extract de argan:

  1. Luați un gălbenuș de ou și obțineți-l cu o linguriță de extract de argany+
  2. Se toarnă în acest amestec 2 lingurițe de ulei de măsline și adăugați câteva picături de uleiuri de lavandă și de salvie+
  3. Aplicați o mască pe păr, frecați ușor în rădăcini+
  4. Ia capul filmului și pe partea de sus a unui prosop și țineți 40 de minute.
  5. După acest moment este expirarea.
  Citește mai mult  Sculptata Karea

   Utilizați șampoane speciale pentru păr pictat – astfel încât să economisiți mai mult culoarea luminată a coafurii dvs. Mai ales relevante pentru a utiliza utilizarea lor dacă inițial ați avut bucle luminoase – adesea cu o astfel de răsturnare radicală, noua culoare nu ține sau începe să fie spălate inegal.

   Despre cum să-ți pictezi părul în culoarea violet, uită-te în continuare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: