Culoarea părului Peach: Cine merge și cum să realizeze?

Culoarea părului Peach: Cine merge și cum să realizeze?

Culoarea părului Peach are două avantaje principale, astfel încât atragerea fetelor. Pe de o parte, el este strălucitor și la modă, atragerea atracțiilor altora și provocând admirația lor, pe de altă parte – nu face o imagine agresivă, dar permite frumusețea să rămână moale și romantic.

opt

Fotografii

Particularități

Culoarea părului Peach nu arată atât de strălucitoare ca variațiile roz de blondă.

dar, În plus față de crearea unei imagini feminine și destul de naturale, el dă și fața de prospețime, iar culoarea pielii face mai sănătoasă. Piersicul este imposibil de a fi numit o barcă, deci Acesta va fi privit în mod organic, chiar și în birou și nu tulpina angajator la toate.

Pentru a ridica cea mai potrivita nuanta de piersica, va trebui să ia în considerare tipul de aspect și nu uita de disponibilitatea unui subteon cald adecvat.

Cine vine?

Ca o regulă, culoarea părului piersic devine o alegere de femei ușoare tineri care doresc să împrospăteze imaginea lor. Cu toate acestea, o nuanță tendință și alte tipuri de aspect sunt potrivite. În cazul în care fata face parte Pentru tipul „de primăvară“, Are ochii verzi, albaștri sau practic albastre, precum și păr natural de nuanțe calde de lumină cu aurire. ton de piersic, în acest caz, se va arata perfect, Dar este mai bine să alegeți o variantă mai rece.

fete de vară atrage din jur gri, cu ochi căprui încețoșate albastre și verzi, sau întunecate. Ei au o piele pic palid, si culoarea naturala a parului este practic cenușă. Peach colorare în acest caz este de succes, dacă alegeți o vopsea cu un ton suplimentar gri-roz. Krasavitz tip „toamna“ Umbra de păr variază de la legat de castane, iar culoarea ochilor poate fi atât Karim, cât și verde.

Ele sunt, de obicei, foarte delicată a pielii și cu pistrui. Dorind să picteze părul într-o culoare de piersic, ar trebui să fie administrate nuanțelor care caută cupru.

„Iarna“ fete arata mereu luminos și eficient. tipul lor de apariție presupune jocul de contraste, de exemplu, pielea de lumina si parul inchis la culoare, sau o față și-cupru roșu bronzate bucle. Aici este o astfel de umbră frumoasă de piersici, chiar nu poate veni. În general, culoarea piersicii este mai potrivit pentru cei care merg în nuanțe calde, deoarece în cele mai multe cazuri, ele aparțin unui singur spectru.

Apropo, nu pot exista restricții privind durata de bucle pentru a fi – un aspect de piersica bine atât cu fire lungi și scurte, indiferent de coafura aleasă.

O varietate de nuanțe

O cantitate suficientă de subtocks și nuanțe de piersică oferă posibilitatea de fete de diferite tipuri de aspect pentru a alege cea mai potrivita vopsea. Peach blonda este o nuanta pastel, cu note roșii. Se pare cel mai bine pe fetele fragile care caută „Elven“ imagine. Natural Light Peach Se pare, practic, ca o nuanta blond, dar cu subtock portocaliu de aur și chiar. Cele mai multe dintre toate este potrivit pentru un tip de Blond „de vară“.

Citește mai mult  Tunsori scurte care nu necesită styling, pentru femei după 40 de ani

piersic roz Este considerată o tentă rece. Este recomandat pentru chiote-pal, albastru, cu ochi albastru deschis. Aur culoare piersic este, practic, similar cu roșu subtock, deturnare de fonduri de bronz. O astfel de nuanță caldă de culoare închisă este potrivit pentru fumători cu ochi căprui. O altă nuanță blând-piersic este portocaliu deschis. Prezența note roz ea una dintre cele mai nuanțe face tendință. Nu trebuie să uităm despre palid ton piersic, Potrivit pentru frumusețile blânde „de primăvară“.

Cele mai populare nuanțe de piersic este considerat Bloorder și rece Orange. Bloaranta se obține datorită nuanțare bazei luminoase folosind pigment orange. variații Bloorego sunt obținute în funcție de starea și culoarea bucle naturale, precum și cantitatea de culoare utilizată. Cold Orange – În esență, tipul de neîndemânare, dar cu un flux de răcire rozaliu.

Cum să obțineți culoarea?

Colorarea parului la umbra piersic este diferită în funcție de faptul dacă este în monofonice sau complex. Trebuie să ia în considerare și ceea ce baza este, adică, culoarea naturală a părului fetei. Mult mai ușor va picta blonda, De la întuneric, și, uneori, laryrs sapat va trebui să facă albire.

Pentru a obține umbra necesară, puteți folosi nu numai vopsea obișnuită, Dar, de asemenea, cu un șampon de probă, mousse, spray, balsam sau chiar o substanță de jeleu. Compoziția utilizată poate fi achiziționată în apartamente și în segmentul bugetar.

În general, dacă există o astfel de oportunitate, atunci procesarea părului, chiar și cu vopseaua, ar trebui să fie încredințată specialiștilor. Faptul este că ei vor putea crea o potrivire perfectă, diluarea și amestecarea diferitelor vopsele, care la domiciliu nu vor face. Dar, în cazul în care încă a fost decis să atragă pictura în sine, este mai bine să alegeți astfel de branduri cum ar fi Estel, Kapous și Revlon Professional. Cele mai populare sunt nuanțele mărcii L`Real Prodigy numit „Sandal“, „căpșuni cu creme“, precum și o nuanță „Pastel de caise“ Schwarzkopf Schwarzkopf.

O opțiune de buget bun este considerat a fi Balsamul „Tonic“ în culori 8.53, oferind o nuanță rece de piersici. Este de remarcat faptul că, de obicei, adaugand nuante de piersica paleta de numere sunt în intervalul 9 – 10.

Înainte de păr pictura întuneric, Este necesar să se reacționeze mai întâi. Nu contează nu, vorbim despre parul scurt, bucle lungi sau kara – a scăpa de pigment pentru orice caz. Această procedură este mai bine efectuată în cabină, astfel încât să nu strice părul. În funcție de nuanța și saturația păr natural va fi necesară procedura de decolorare a condus până la 4 ori. Astfel, această procedură poate dura chiar și câteva săptămâni. Baza de date finit este acoperit cu un ton de piersic imediat ca o clarificare va fi finalizat.

Citește mai mult  Cine este breton: sfaturi și regulamente

La procesarea părului ușor al unei singure umbre, va trebui să se aplice vopseaua Împreună cu oxidantul amestecat în raport cu 1: 2. Softy umbra se dovedește Cu utilizarea suplimentară a corectorului utilizat în raportul 1: 5. Culoarea piersicii în acest caz se va manifesta imediat, dar pentru a obține o umbră complexă, de exemplu, cu note de cupru sau roșu, va fi necesar să-și petreacă în continuare colorarea cu o altă nuanță diferită.

În plus față de colorarea completă a piersicii, tinarea firelor individuale sau numai capetele buclelor este populară. Atunci când se utilizează un pigment saturat, o astfel de prelucrare o va arata bine și în cazul unei coafura întuneric. Dacă alegeți nuanțe mai luminoase pentru pictura, atunci părul va avea un efect strălucitor.

Îngrijirea ulterioară

După ce a obținut o frumoasă umbra de piersici, va trebui să faceți o mulțime de eforturi pentru ao păstra. Este necesar să se aleagă produse speciale care părăsesc, de exemplu, șampon pentru păr vopsit, masti avut ca scop salvarea de culoare, precum și balsamuri. Aceste mijloace vor împiedica Înclinat din umbră care rezultă, precum și apariția subtocks ruginite sau galben urât.

Toate puterile folosite nu trebuie să afecteze culoarea, dar pentru a executa revendicările. Nu uitați de de îngrijire de intrare care va sprijini în vrac după proceduri de păr.

Dacă ignorați procedurile lăsând necesare, apoi umbra piersic se va spăla rapid, iar starea buclat se va deteriora în mod semnificativ. În cazul în care au fost făcute erori grave în timpul îngrijirii și culoarea sa deteriorat, este necesar să se facă referire la un specialist pentru corectarea. în valoare de erori mici încearcă să elimine cu ajutorul ton similar cu o umbră șampon. Experții recomandă utilizarea mărcilor Matrix și Kerastase în acest scop.

Ei păstrează culoarea, hrăniți părul, făcându-le mai puternici și mai elastici. Între colorare este important să observați intervalul de cel puțin o lună, astfel încât părul să se poată relaxa.

Specialiștii sfătuiesc Start Utilizați agenți de regenerare nu mai devreme de câteva săptămâni după colorarea directă, Pentru a evita scurgerea rapidă. În plus față de soluțiile profesionale, nu trebuie să uitați de îngrijirea naturală „bunica”. Desigur, nu va oferi o recuperare rapidă și spectaculoasă, dar ca un sprijin suplimentar va fi foarte mult pe drum. Discursul în acest caz merge Privind utilizarea uleiurilor, clătirii pe bază de plante și măștilor din componente naturale.

Citește mai mult  Tunsoarea Bob pentru fete cu Thin Hair

Întregul proces de plecare poate fi împărțit în trei componente principale.

  • Restaurarea directă a buclelor, rolul principal în care o varietate de măști joacă. Cele mai multe componente naturale vor fi în compoziția lor, cu atât mai bine. De exemplu, o mască de muștar este considerată foarte eficientă. Pentru pregătirea ei, o pereche de linguri de pulbere de muștar, cât mai multă ulei de măsline sau de migdale, o pereche de linguriță de nisip de zahăr și o lingură de apă. Amestecarea ingredientelor înainte de a primi o substanță uniformă, trebuie aplicată rădăcinilor părului murdar. Apoi, capul este închis de un capac de polietilenă și acoperit într-un prosop.

Plimbarea cu o astfel de mască va avea nevoie de aproximativ o oră, dar când apare o senzație neplăcută, este mai bine să o spălați mai devreme. Faceți o mască de muștar puteți avea de câteva ori pe săptămână cu părul gras și o dată la 10 zile în caz de fire uscate.

  • Următoarea componentă a procesului de îngrijire vizează păstrarea culorii culorilor rezultate. Se crede că nu numai fondurile selectate în mod corespunzător va ajuta să facă față cu instrumentele potrivite, dar, de asemenea, pe bază de plante clătire. Proprietarii de bucle de piersici sunt mai bune pentru a profita de ceai pentru sugari a carcade în cazul unui pigment albastru strălucitor și un decoct de mușețel pentru nuanțe pastelate.

  • În cele din urmă, acesta din urmă componentă implică păstrarea volumului și luciu. Pentru a atinge acest obiectiv, nu chiar unele mijloace vor ajuta, dar o alimentație sănătoasă și menținerea echilibrului apei.

Master class privind piersica colorare vezi în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: