Culoarea părului perle: cine se va potrivi și cum să-l primească?

Culoarea părului perle: cine se va potrivi și cum să-l primească?

Nu este un secret faptul că o astfel de piatră, cum ar fi perle, a fost popular în orice moment. debordant, culoarea sa blândă merită admirația pentru doamnele de diferite vârste. Și dacă mai devreme umbra „perla“ a fost trasată doar în manichiură, haine și decorațiuni, astăzi poate fi destul de des văzut pe părul ei.

Particularități

perle de culoare parului este foarte frumos și elegant. Este considerat pe bună dreptate, una dintre cele mai luxoase nuanțe și la modă de blond. overflowers sale de sclipire arata foarte bine si pe o tunsoare scurta, iar pe bucle lungi. Producătorii de vopsele determina acest ton în catalog micstones, așa cum cel mai adesea este folosit pentru a re-vopsea principal blonda.

Pentru a realiza un ton perla frumos la domiciliu nu este foarte ușor, se poate obține numai pe părul deschis la culoare sau clarificate. Brunete și maro nevoie de clarificări preliminare. Neexperimentați în materie de Lammes auto-pictura mai bine recurge la ajutorul profesioniștilor.

În conformitate cu respectarea condițiilor de colorare corecte, rezultatul obținut va bucura cu siguranță pe reprezentanții sexului slab.

Cine vine?

linie de culoare Pearl are mai multe poziții și variază de la alb la perle întunecate. Aceste nuanțe se vor potrivi cele mai multe fete, excepție este de Est Tipul de Aspect: Viteză de piele și maro închis Ochii de forma Collement nu sunt absolut combinate cu benzile de o nuanță perla blând.

Pentru a experimenta cu colorare în tonul perla este recomandat posesorilor:

 • piele de lumină și ochi albaștri sau gri+
 • ton de măsline și bronz blând de piele și chihlimbar sau ochi căprui.

Tonul ales în conformitate cu tipul este bine pe fetele tinere, iar pe femeile de vârstă solide.

Tints

Fiecare nuanță a acestei culori nobili și elegante are propria sa unică. Luați în considerare câteva decizii interesante.

 • Perle albe. Versiunea cea mai atrăgătoare a tuturor nuanțelor perlelor, se concentrează pe față. Necesită colorare a salonului. Se potrivește proprietarilor caracteristicilor drepte ovale, luminoase ale feței și pielea perfectă care încearcă să fie în centrul atenției.

 • Pearl Blonde. Ca urmare a utilizării părului luminos și albite, dobândi perle și perle strălucitoare. Doamne recomandate cu ochi verzi sau gri.

 • Perle de argint. Fundația sa este un ton de frig gri cu o perlă saturată. Ideal pentru frumusețile sălbatice ale tinerilor și a vârstei de vârstă mijlocie.

 • Perle de aur. Tonul moale, cu sclipici, armonizează perfect cu pielea de lumină și piersic și orice culoare a ochilor.

 • Bej perla. Tonul universal cald, se potrivește aproape tuturor femeilor, indiferent de vârstă și date externe naturale. Arată foarte natural și blând.

 • Pearl-Light. Arata frumos si natural. Nu numai blonde, dar, de asemenea, fetele cu parul maro deschis va fi capabil de a obține această umbră.

 • -Pearl pelen. Baza este un ton blond cu pigmenți de cenușă și perle, care dau strălucire părului. Proprietari excelenți de piele de lumină și ușor de bronz și ochi albaștri gri.

 • Perla întunecată. Se referă la nuanțe reci de blond. Potrivit pentru colorarea părului blond și clarificat naturale. Combinat cu orice culoare a ochilor și a pielii, dar mai mult effectant în prezența unui bronz. Adaugă elegant și severitatea imaginii.

 • Migdale. Interesant umbră și nobil de perla întuneric – ceva mediu între pal Russes maro și înăbușite. Prezența depășirii perlelor și lipsei de pigment întunecat explicit vă permite să arătați mai tineri.

Aplicație admisă pe părul blonului întunecat. Subliniază frumusețea aspectului ochilor de chihlimbar și maro.

Selectarea vopselei

Pentru a obține o frumoasă umbra de perle, poate ajuta preparate și vopsele rezistente.

Avantajele cosmeticelor prin satelit pentru păr:

 • Componente naturale, fără amoniac și peroxid+
 • Neutralizați efectul galben+
 • Pictate în semințe+
 • Aceasta este o modalitate rapidă de a deghiza o culoare nereușită+
 • Aplicație frecventă admisibilă+
 • Abilitatea de a da părului slăbit o vedere mai groasă+
 • un câmp larg pentru auto-experimentare, deoarece umbra este instabilă și spălată rapid+
 • Aplicație ușoară pentru auto-utilizare.

Dezavantaje:

 • În primele zile după utilizare, îmbrăcămintea și lenjeria de pat pot fi swap+
 • efect Instabil, deoarece pigmentul nu pătrunde în adâncurile părului+
 • Reacțiile alergice sunt posibile+
 • Cu o expunere mai mare, culoarea se poate dovedi prea luminoasă sau întunecată.

medicamente Tint sunt aplicate la parul umed curat. Pentru o nuanță de lumină, remediul este suficient pentru a rezista la numai 2-3 minute, pentru o mai întunecată și suculent poate fi lăsat pe parul lui la 30 de minute. Nuanța cu fiecare spălare a capului devine pală și se spală off de 6-8 ori.

Pentru a menține nuanța dorită, colorarea trebuie repetată în fiecare săptămână.

Beauty Industria prezintă o selecție largă de vopsele prin satelit, vom analiza mai multe branduri populare.

 • Rocolor Tonic. variații Pearl: Pearl-cenușă, ametist, perle, topaz fumuriu, perla roz, roz fum.

 • Estel. Tonuri Pearl paleta: argintiu-frasin, perla, polar, perla, bej.

 • Irida. De colorat: Pearl, aur alb, argint, platină, Ash Blonde, Pink Pearl.

 • Indola Culoare Argintiu. Oferă bucluri blonde de argint-perle nuanță. Are un complex de pigmenți purpuriu și albastri, care vă permit să scăpați de tonul gălbui nedorit al părului discreditat.

 • L’Oreal Professionel. În comparație cu alte eșantioane, are un cost mai mare și este adesea implementat nu în magazinele cosmetice obișnuite, ci în departamentele de coafură specializate. Formula sa grija este imbogatit cu aminoacizi si proteine, care vă permite să obțineți o umbră netedă, fără a dăuna părului. Perlele de depășire pot fi obținute atunci când se utilizează următoarele tonuri: auriu, cupru-aur, bej, cafea cu lapte.

Culorile perle rezistente pot fi de asemenea utilizate la domiciliu. În fiecare magazin de cosmetice sunt palete de culori care vor ajuta determina alegerea. Următoarele mărci comerciale beneficiază de o cerere specială.

 • Garnier culoare natural. Acesta oferă colorare moale, compoziția include uleiuri nutritive care contribuie la saturație uniformă de pigment și refacerea structurii părului. Culoarea rezultată este păstrată pentru o lungă perioadă de timp. Shades cu preaplin saturate: argint cenușă blondă, perla blondă, perla blond, fildeș, perle prețioase, perle ash blond, matase perla, crem perla, perla de aur.

 • Wellaton. Rezultatul obținut după utilizare este aproape întotdeauna depășită. Kit-ul include o culoare din zer, care vă permite să salvați intensitatea tonului, cel mai bine este să-l folosească 2 săptămâni după colorare. Lituanienii de tone de lumină vor încânta, fără îndoială, seducătoare blonde, perle, cenușă strălucitoare, coajă.

 • Preferința L’Oreal. Diferă în rezistență mare, molecule de colorare penetrează adânc structura părului. Saturația culorii este păstrată până la 8 săptămâni. Printre tonuri pot fi remarcat neglijarea blonda, suprapunerile spumante, perla maro lumina, perla de aur de culoare deschisă.

Ele vor da parului o vedere elegant și luxos.

 • L’Oreal Excellence Creme. Se caracterizează printr-o relație atentă cu părul, iar pro-keratinul de intrare umple canalele. Splendoarea și luciul admiră perlescentul de culoare deschisă, clarificarea blondei legendare, blonde blonde, blonde senzaționale, cenușă ușoară, lumină blondă, blondă blondă, blondă mistică.

 • Faberlic Krasa. Shades blond ultra-spiritul, blonde Pearl Ultra-Spiriting, Blond Ash Ultra-Spiriting este o concurență destul de demnă de clarificarea salonului, deoarece nu abuzează galben. revarsarile perla frumos poate da, de asemenea, următoarele nuanțe: blond scandinav, de culoare bej deschis foarte blond, cenușă lumina blond, lumina aurie-cupru blond, perla blondă, șampanie.

 • Syoss Oleo intense. Vopseaua este îmbogățită cu uleiuri nutritive care dau buclele de moale. Absolut inofensiv, deoarece amoniacul nu este prezent în compoziție. Producătorii promite intensitatea culorii rezistenți până la 6 săptămâni. tonuri frumoase femei blonde va fi un blond platinat, blond luminos, perla blondă, blondă bej.

 • Brilliance Schwarzkopf. Vopseaua are o textura la îndemână, iar particulele sale reflectoare dau părului efectul strălucirii magice. Culorile fermecătoare sunt obținute atunci când se utilizează tonuri blonda mijlocie, luxul de aur, perla-argint.

 • Palete schwarzkopf. vopsea foarte popular de la femei din Rusia. Avantajul absolut este costul ieftin, din dezavantajele – efectul galbenului în timpul primei clarificare. După aplicarea tonurilor limpezire, nuanțare este de obicei necesară. rezultat excelent pot fi obținute folosind ton bej blond, argintiu blond, blond cu diamant, perla blondă, glamour migdale.

Subtilități de colorare

perle de culoare de modă și atractiv, oferă imagini prospețime. Pe parul inchis la culoare se dovedește în două etape.

 • Lightening. Mai bine să-l exercite în cabină. tinerele femei mai îndrăzneț și încrezător poate avea o șansă să-l țină în apartamentul său. Optim Aplicarea Professional Brands: Farmavita, Lebel Materiei, Selective Professional, Estel. Puteți achiziționa astfel de fonduri în saloane sau departamente specializate pentru profesioniști saloane de coafură.
 • Tonifiere. Nu ar trebui să fie făcut imediat, dar câteva zile mai târziu. Dacă se presupune că tonifierea este un șampon eșantion, puteți utiliza instrumentul a doua zi. Dacă prioritatea este vopsea persistentă, atunci este de dorit să așteptați 2-5 zile.

Luați în considerare procesul de colorare pe etape.

 • Conducând alergii. Pentru a face acest lucru, amestecați în volumul minim de vopsea cu un agent de oxidare și lăsați-l pe încheietura mâinii din interior. Dacă 30 de minute după aplicare, starea pielii rămâne neschimbată, nu există roșu și iritație, apoi poate fi utilizat medicamentul. Apariția mâncării, blisterelor sau a roșii – dovezi ale unei reacții alergice și vopseaua nu trebuie utilizată.
 • Aplicarea compoziției de colorare. Spălați-vă capul înainte de a vopsi opțional. Procesul de vopsire este fabricat în mănuși. Conform instrucțiunilor atașate, trebuie să pregătiți amestecul de pictură. Pe umeri ar trebui să arunce un prosop sau o pelerina speciala pentru a proteja hainele și pielea de pătrunderea aleatoare. vopsea de păr scurt destul de ușor. Se va corecta pentru a începe aplicarea compoziției cu coloana vertebrală, pentru a avansa la temple, și apoi la partea de sus. Odată cu transformarea bucle lungi necesită o mai mare diligență. Ei au nevoie să fie împărțită în patru părți de probe, apoi se fixează invizibil. Medicamentul este aplicat mai întâi sondele, apoi pe rădăcini, începând cu partea occipitală. După procesarea rădăcină, chilipiruri sunt împușcați alternativ și șuvițe are loc de-a lungul întregii lungimi.
 • În așteptare pentru o perioadă de impact a compoziției. Pe parul el rezista la aproximativ o jumătate de oră. Pentru a realiza ton ușor, este suficient pentru a lăsa timp de 10-15 minute, și, pentru a obține o culoare mai profundă și rezistente, puteți mări timpul de la 45 de minute.
 • colorant de spălat. După expirarea medicamentului se efectuează. Capul este substituit sub fluxul de apă, în timp ce vopseaua trebuie combinate bine cu mâinile și clătiți bine toroanele apei transparente. Șampon se aplică opțional.
 • Utilizarea Balzama. În setul de orice stivă de vopsea intră balsam. După spălarea vopselei, aceasta se aplică timp de câteva minute pentru bucle și se spală cu apă. Utilizarea sa consfințește culoarea rezultată și completează procesul de colorare.

Îngrijirea buclelor

Principala grijă după colorare este păstrarea culorii și hidratare suplimentară, ca o tendință de a apare sec, este vizibil la vârfurile părului. Extinderea luminozitatea culorii și să mențină o bună vedere numai atunci când ordonată.

 • În prima săptămână, este imposibil să se utilizeze măști de adâncime, astfel încât componentele lor nu deteriora pigment de colorare, iar culoarea a rămas luminos.
 • Se recomandă utilizarea șampoane și balsamuri pentru păr lumina pictate, cu proprietăți moi de îngrijire.
 • Când înotați în piscină, este necesar să se păstreze un capac de cauciuc impermeabil, altfel apa poate deteriora structura părului.
 • Prin stabilirea cu forceps sau prins, este necesar să se utilizeze un instrument de protecție termică, astfel încât sub influența temperaturilor ridicate, pigmentul de colorat nu sa prăbușit.
 • Ca o sursă suplimentară de umiditate și protecție împotriva fragilității, este de dorit să se utilizeze măști pe bază de legume îmbogățite cu proteine. Ei vor ajuta la restabilirea umezelii și de a da părul lucios.
 • Dacă rezultatul nu a fost mulțumit de colorarea independentă, atunci corecția sa ar trebui să fie de încredere numai de un coafor profesionist.

Cu o colorare adecvată și îngrijire ulterioară, schimbările primite vor accentua farmecul feminin și vor aduce, fără îndoială, bucurie proprietarilor de păr ușor cu o nuanță de perle blândă.

L’Oreal Prezentare generală a durerii părului Pearl Blond Vezi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: