Culoarea părului Smoky: cine merge și cum să-l?

Culoarea părului Smoky: cine merge și cum să-l?

In ultimul deceniu, a devenit gri la modă și nuanțe sale în combinația potrivită cu alte culori. Industria nu a făcut excepție de coafor. Pentru reîncarnare, fetele folosesc adesea fete și femei, uneori pentru adulți.

7

Fotografii

Unicitatea acestei culori este că acesta poate fi combinat cu atât tentă alb-negru, permițându-i să-l folosească ambele blonde și brunete.

Care se potrivește?

culoarea parului Smoky este potrivit pentru următorii reprezentanți sexuale frumoase:

 • Fetele cu ochi gri-albastru și gri-verde + luminozitate în imagine se va adăuga ceas tentă în ton oțel+
 • bărbați maturi și femei care au parul gri +, în acest caz, plin de culoare va da eleganta aspectului+
 • Pentru „iarnă“ (culoare, 5) – este bun pentru întuneric sau lapte-porțelan piele, și în combinație cu ochi albastru maro sau întunecate, adăugați la imaginea fabulos.

culoarea părului Smoky nu permite lipsa de coafuri si un stil. Arata bine pe grupe, bucle sau hollywood kara vrac. La vârf de popularitate sunt avangardiste asimetrice tunsori cu prezența de roz, albastru, verde și violet. Într-o astfel de culoare a, orice tip de țesut și neglijenți mănunchiuri cu adăugarea rădăcinii.

nuanțe trendy

Ash nuanță este foarte diversă. Fiecare fată poate găsi ceea ce este potrivit pentru ea. costume Cineva un ton gri simplu, și cineva în față este mai original și saturate toopaz. Luați în considerare cele mai populare nuanțe.

 • gri Este o nuanță gri saturată, proprietari potriviți de un aspect luminos cu ochi negri sau albastri, piele impecabilă fără pigmentare și roșeață de origine.

 • gri – Aceasta este o nuanță înfundată, interconectată cu tonuri de bej sau de aur. Se potrivește proprietarilor de ochi gri, albastru, albastru și bronz. Culoarea gri nu este potrivită pentru piele pal, cu brupă de bronz și ochi verzi.
Citește mai mult  Cum de a alege vopsea pentru păr gri?

 • Oţel. O diferență caracteristică față de firele gri naturale este strălucirea naturală. Pentru a oferi o strălucire sănătoasă mai bine de utilizat după blondă.

  • Șoarece – Aceasta este o blondă naturală cu overflow maro-aur. El se va potrivi fetelor cu fața naturală a naturii și cu ochii albastri. În combinație cu nuanțele de ciocolată și castane, evidențiază frumusețea naturală.

  • Gri inchis Shade face fete vizual mai vechi, astfel încât au fost utilizate până la 30 de ani. Este foarte greu să ajungi acasă. Experiența unui specialist și cunoașterea secretelor de culoare va contribui la atingerea pigmentării dorite. Această opțiune arată bine pe fete cu un tip rece de aspect.

  • Gri deschis. O astfel de umbră este potrivit pentru pielea bronzata cu prezența pistruilor. Acesta poate fi folosit de blondele naturale, pentru a obtine o culoare mai expresivă.

  • Ashen Combină 3 nuanțe simultan (blond, blond, cenușă). Este potrivit pentru pielea lactică cu gri, gri-albastru, ochi albaștri.

  • Perla pot fi obținute exclusiv pe păr blond. Pearl intermitent ajută la înflorirea înfundată, formând o strălucire curată și uniformă. Acest ton este recomandat de către proprietarii de caracteristici expresive ale feței și tonul pielii fără cusur.

  Pregătirea pentru pictura

  Fiecare maestru consideră că este necesar să se scufunde treptat imaginea. Este de dorit ca primul pas este de a fi militînd, și după aceea, pentru a schimba complet culoarea. Înainte de a prezenta această procedură timp de 14 zile, este necesar să se creeze o bună protecție pentru păr cu ajutorul măștilor, uleiurilor și balsamurilor. Una dintre opțiunile de pre-îngrijire este după cum urmează:

  1. Înainte de a vă spăla capul, este necesar să aplicați un ulei de sus, frecându-l bine în rădăcini, fără a permite să curg, după aceea trebuie să înfășurați capacul părului într-un pachet sau să înfășurați filmul alimentar: după 40 de minute, noi se spală bine uleiurile de apă caldă complet+
  2. După ce a transportat seama de cap folosind orice detergent + bine, dacă va fi balsam hidratant, care va împiedica ruperea atunci când se îmbină + o astfel de procedură nu este de mai mare de 2 ori pe săptămână+
  3. Este recomandabil să achiziționați în mod suplimentar balsam pentru clătire + se aplică după fiecare spălare a capului+
  4. Pieptenele este mai bine de utilizat cu o cuișoare largi pentru a evita fragilitatea excesivă+
  5. În acest moment, este de dorit cât mai puțin posibil sau chiar să refuze să utilizeze utilizarea de dispozitive de încălzire, care va evita fragilitatea și secțiunea transversală.
  Citește mai mult  Tunsoarea Bob pentru fete cu Thin Hair

  Important! În fiecare zi, folosind regulile simple descrise mai sus, veți pregăti în cea mai mare parte buclele la schimbarea ulterioară a culorii.

  Tehnologie de colorare

  Există o părere falsă că culoarea cenușii își poate permite doar blonde. De fapt, părul blond blond și întuneric este bine colorat în umbra specificată. Deja vopsite în atenție specială roșcată sau castan păr nevoie, din moment ce în loc de cenușă și de ieșire puteți obține o nuanță verde sau violet inchis. Pentru a evita acest lucru, Este necesar să faceți o spălare de vopsea veche.

  Pentru a da Lords of the Ashtone, veți avea nevoie Vopsea specială persistentă. Reguli și metoda de preparare sunt descrise în instrucțiunile pentru vopseaua selectată. De obicei, managementul merge într-un set cu un produs. După aceea, aveți nevoie de o perie speciala uniform distribui vopseaua pe întreaga lungime a părului. Pentru confort Cel mai bine este să înceapă cu partea dureroasa a capului, pictura alternativ reciproc fir.

  În continuare, puteți merge la cefei, treptat, merge în jos de mai jos. Pictura zona temporală și breton sunt mai ușor să-și petreacă la sfârșitul. Colorantul este să reziste pe părul ei la fel de mult cum este indicat în instrucțiunile. După un timp, vopseaua se spală cu apă și șampon, este necesar să se aplice un aparat de aer condiționat.

  Important! Procesul de culoarea buclele in orice nuanta rece este foarte extinsă pentru păr – ele pot deveni plictisitoare și lipsit de viață. Pentru a nu strica culoarea sau chiar mai rau parul, este mai bine să încredințeze o astfel de procedură complexă pentru un maestru profesionist, și nu de risc la domiciliu.

  Îngrijirea ulterioară

  Specialiștii recomanda imediat după colorare pentru a dobândi un set de echipamente pentru îngrijirea de culoare argintie. Ele sunt bine hidratate și protejate împotriva deteriorării ultraviolete, și, de asemenea, produce un efect de tonifiere. Este necesar să se respecte următoarele reguli de conservare de culoare:

  • Blocări cu o astfel de umbră trebuie să fie hrănite în mod constant și hidratata prin mijloace profesionale, utilizarea de măști de casă de casă poate duce la manifestarea galbenului și deteriorarea întregii aspectului+
  • Înainte de a utiliza dispozitivele de încălzire, așezați substanțe protectoare asupra toroane+
  • Vara a proteja culoarea de la epuizare la soare folosind măști de protecție speciale.
  Citește mai mult  Coafuri pentru fete de pe matinee din grădiniță

  Aceasta culoare poate fi potrivit pentru orice culoare, aspectul cu selecția corectă – cu această sarcină un bun specialist se va ocupa de perfect. Există serii întregi de diferite sampoane si balsamuri care dau bucle cenușă de lumină. Un astfel de decor aspect va rămâne mereu în centrul atenției.

  Despre cum puteți obține cenușă culoarea părului la domiciliu, uite în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: