Culori la modă pentru păr colorat: caracteristici, sfaturi de selecție

Culori la modă pentru păr colorat: caracteristici, sfaturi de selecție

coafura elegant, permite o femeie să se simtă mai tineri și atractiv. Opțional pentru a îndeplini colorare completă pentru a actualiza imaginea. Stiliști saloane de coafură recomanda diverse opțiuni pentru colorarea părului capabile de a transforma complet o fată. Dar decizia la astfel de modificări, este necesar de a alege pe cel potrivit.

Particularități

colorarea părului face posibilă apariția schimbării ca radical și a obține un efect natural. Minciunile metoda in colorarea moale, în timp ce utilizați mai multe nuanțe. Cu ajutorul lor se pot accentua culoarea naturală sau contrastul joacă.

Frizerilor ridica nuanțe cu cele mai recente tendințe și dorințele clienților.

Dar puteți alege o culoare la modă și le principalul lucru este de a studia toate nuanțele și să ia în considerare vârfurile stiliștii.

Colorat vă permite să obțineți un rezultat uimitor, în timp ce are un număr de caracteristici:

 • Renaște bucle slabe și plictisitoare, în timp ce nu deteriora structura lor+
 • Potrivit pentru reprezentanții sexului frumos de orice vârstă+
 • În mod ideal se uită la părul de orice lungime+
 • face posibilă pentru a sublinia frumusetea naturala+
 • Puteți alege tehnica pentru orice coafura+
 • Vopsele semănători, împrospătează și întinerește+
 • ajută să schimbe radical imaginea+
 • face posibilă ajustarea formei feței și a ascunde defectele mici de apariție+
 • este blând pentru păr.

Colorarea se realizează cu 3-4 culori. Acest lucru este suficient pentru a obține un rezultat excelent. masterat calificați atunci când se realizează proceduri pot utiliza până la 20 de nuanțe diferite. Ele sunt atât naturale cât și acromatic.

De colorat se face pe par natural, în cazuri rare, poate fi necesară decolorarea preliminară. Turnarea poate fi efectuată în două direcții.

 • Orizontală. Presupune utilizarea de 3 nuanțe, fiecare dintre acestea fiind pe tonul mai luminos al precedente. Mai inchisa este aplicat pe partea de sus a parului, la mijloc este neutru, iar vârfurile sunt luminoase. Ca rezultat, se obține o colorare cu gradient.

În acest caz, tranziția de culoare merge buna.

 • Vertical. nu limitează numărul de opțiuni de vopsea folosite. Această opțiune constă în colorarea fire individuale diferite culori care pot fi contrastat în mod semnificativ unele cu altele.

Corect decide cu nuanțe, alegând o tehnică adecvată, va fi posibil pentru a da forma feminitatea, extravagante, vitalitatea și atractivitatea.

Tendințe de modă

În acest sezon, restricții pentru fete sunt, practic, nu, atât sub tehnica de colorare și o nuanță. Stilistii oferă paleta și luminoase autentice, culori creative. În ceea ce privește tehnica de executie, alegerea lor este de asemenea mare. Cea mai mare popularitate este:

 • aprofundarea culoare+
 • clarificare artificială+
 • colorarea original.

Ultima opțiune include astfel de tehnici de moda precum Kolombreb, Ballozh, Shatuch, Babylights.

Fiecare dintre speciile de mai sus are propriile sale caracteristici.

Kolomber – caracteristic iridescent de colorare, permițând să stea pe o masă gri datorită colorare în suculentă, nuanțe luminoase. Acesta diferă de pictura multicoloră obișnuită prin faptul că nu este nevoie pentru a lumina parul pe toata lungimea pentru procedura, doar sfaturi va fi suficient. Ca rezultat – structura este mai puțin deteriorat, buclele uita-te sănătos și proaspăt.

Balazh – Una dintre cele mai noi tehnici blânde. constă în esența sa în pictura de toroane subtile individuale. Colorarea a nu se produce de-a lungul întregii lungimi, dar maximum 2/3.

Shatuch face posibilă pentru a obține efectul de păr ars ușor. excelent mod de a sublinia frumusețea naturală, face o culoare naturala mai expresiv, în timp ce nu doare structura.

Babylights – colorare solară, în care este implicată doar 1/3 din toate firele, aproape nu dauneaza parului. Este important de a alege dreptul de locurile de aplicare a vopselelor, astfel încât jocul de lumină privit vizibil, dar în mod natural.

Cum de a alege o nuanță?

Înainte de a colora, este important nu numai pentru a determina tehnica, ci și pentru a alege nuanțele. Determinarea modului de toned – în culori de ciocolată, auriu sau mai luminoase, trebuie studiate numeroasele nuanțe. Atunci când alegeți, este necesar să luați în considerare lungimea părului, a culorii naturale, precum și a caracteristicilor constituției feței și a vârstei unei femei.

În părul de culoare

Pentru blonde, este prezentată cea mai mare alegere a paletei de culori. Cele mai frecvente sunt așa.

 • Aur și castan. Aceste opțiuni vă permit să accentuați sensibilitatea, să faceți o imagine la soare, să accentueze frumusețea naturală a buclelor.

 • Caramel. Ajută la realizarea unei imagini mai proaspete, accentuați expresivitatea viziunii.

 • Ash și argint. Aceasta este opțiunea perfectă pentru pictura semințe. Dacă ținta este diferită, atunci puteți dilua cenușa în culoarea strălucitoare: albastru sau roz.

 • Perla. În combinație cu un subtock mov sau de argint, puteți crea o imagine de lumină solară.

 • Roz. Ca o culoare independentă atunci când colorat ajută pentru a face o coafura luminos, iar imaginea, în general, este cald și blând.

 • Cremă sifon. Una dintre cele mai moderne nuanțe ultra-care dau prospețime. Acesta este situat la granița dintre blonda si bruneta.

Singura restricție pentru fete blonde este galben. Acesta este un fel de sezon antitrand. Hairstyle cu o astfel de colorare are o vedere nenatural, ca după vopsire nereușită.

Brunet doamnelor acest sezon are, de asemenea, o selecție largă. Fetele pot schimba complet aspectul lor, Utilizarea când colorează astfel de culori.

 • Ashen. Această nuanță rece este potrivit pentru brunetele și russes de iubitori cu pielea deschisa la culoare. Arata spectaculos și elegant.

 • Marsal. O alegere excelentă pentru firi extraordinare, nu se tem să experimenteze cu drumul tau.

 • Maro. Pare ușor și natural. Puteți alege din castanul întunecat la lumină, culori de aur-aur.

 • Ghimbir. Alegerea inițială, dar ar trebui să se facă în mod exclusiv la un specialist, deoarece este dificil de a obține rezultatul dorit.

Fetele de incendiu au, de asemenea, ocazia de a experimenta coafura. Pentru ei, următoarele nuanțe vor fi perfecte.

 • Bronz. Arată natural și ușor. Subliniază atractivitatea naturală.

 • Ton de argint-cupru. Creați contrast cu roșu și umbra de culoare naturală.

 • Scorțișoară și aurul. Smooth Shade Tranziția subliniază perfect luminozitatea părului.

 • Ciocolată și caramel Faceți o imagine elegantă și originală. Cu ajutorul unor astfel de nuanțe, puteți obține cel mai natural rezultat.

Selectarea umbră atunci când pictura, stilistii recomanda să se ia în considerare un număr mare de nuanțe, cum ar fi culoarea ochilor și forma feței.

Pe lungimea părului și a tipului de tunsoare

Părul scurt este limitat de numărul de nuanțe utilizate. Când lucrați cu astfel de tunsori, este important să se creeze tranziții netede și să evitați fețele contrastului. În acest caz, rezultatul va arata cat mai natural posibil. Culorile trebuie alese pe ton sau două păr natural brichetă. Dacă aveți nevoie să faceți o imagine cu un extraordinar și captivant, puteți folosi nuanțe violet, albastru și roz. Dar, în acest caz, cererea este relevantă. Tehnologia ballozh, care va ajuta la crearea unui strălucire unică.

Pe opțiunile și nuanțele de colorare a părului mijlociu. Această lungime vă permite să combinați culorile întunecate și ușoare. Diferite nuanțe de maro, cenușă, bej – cele mai frecvente opțiuni printre deținătorii de păr de lungime mijlocie. În același timp, puteți folosi absolut orice tehnici: Somables, Ballozh, Shatuch și alții.

Pe părul lung, culorile de culoare maro-maroniu și ușor sunt uimitoare. Fetele pot experimenta cu o mulțime de culori. Acesta poate fi atât naturale și combinații Bold de lumină,cenușă cu accente originale de albastru sau roz.

Parul lung vă permite să creați tranziții line care arată ușor și atractiv.

În funcție de tipul de față și de vârstă

Colorat ajută să fie respins, astfel încât femeile de orice varsta poate recurge la ea. Cu acesta, puteți ascunde insamantarea, pentru a clarifica fata, de a crea o reclamă imagine.

Recomandări coafor.

 • Femeie invarsta folosesc nuanțe mai naturale. Contrastul de mai multe culori, colorarea multicoloră face posibilă pentru a ascunde complet semințele și întineri.

 • Young, curajos Aplică nuanțe luminoase. Neon colorat – o soluție îndrăzneață, care va ajuta la crearea unui elegant și imaginea originală.

În ciuda anumitor restricții, în mâinile unui maestru experimentat și o femeie în vârstă poate trezi culorile luminoase. În același timp, este important să se monitorizeze tranzițiile netede care vor oferi o viziune naturală a coafurilor.

Deoarece colorarea vă permite să ascundeți dezavantajele aspectului, multe fete încearcă să ajusteze forma feței prin recurgerea la o astfel de colorare. Proprietar Rotund ovala poate profita de tehnica Sanalight. Este important să nu folosiți umbra blonului, deoarece pare inadecvat într-o astfel de situație.

Combinația dintre firele întunecate și ușoare va ajuta la scoaterea vizuală a feței, distrage atenția de la obrajii și obrajii compleți.

Femei ovală Se recomandă adăugarea volumului. Colorarea copine cu această sarcină excelentă. Nu există practic nici o restricție pe culoarea aici, principalul lucru este că ei se combină unul cu celălalt. The umbra va fi folosit mai mult, cu atât mai bine rezultatul final va fi.

Fata patrata Va arăta câștigarea dacă marginile părului se întunecă, iar restul masei este ușor aprins. Sfaturile întunecate și sfaturile luminoase sunt potrivite pentru proprietarii triunghiulari.

Exemple frumoase

Colorarea pe părul scurt, folosind nuanțe maro, va face o culoare naturală strălucitoare și atrăgătoare, dă vitalitate părului.

Fasteanul de cenușă pe părul întunecat arată original și elegant, perfect mascat-ul ei gri.

Bold Bright Shatus – opțiunea perfectă de vară, răcoritor și revitalizantă Fata de imagine.

Billow pe părul blond arată natural și atractiv, accentuând și creând un contrast cu culoarea naturală.

Babylights – Soarele de soare joacă în păr blond.

Bold și creativ Ombre pe părul întunecat va crea o imagine chică care nu va rămâne neobservată.

Ombre pe părul roșu va ajuta să devină mai strălucitoare și solară, pozitivă radiază.

Despre cum să alegeți umbra părului în fața feței, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: