Cum de a aduce culoarea parului negru la domiciliu?

Cum de a aduce culoarea parului negru la domiciliu?

Înainte ca multe femei și fete să poată sta nevoia de a schimba culoarea părului, în special negru. Pentru a face schimbarea cea mai în siguranță pentru a schimba sau a face tonul de bază, un pic mai ușor, există mai multe tehnici și compoziții, utilizarea competentă a cărei lucru va ajuta la atingerea rezultatului dorit și salvarea părului sănătos.

De ce este greu de ton?

Astăzi este posibilă eliminarea pigmentului întunecat din păr, precum și utilizarea profesioniștilor salonului de frumusețe, totuși, această procedură nu este considerată rapidă și simplă. Se datorează necesității de a înțelege toate subtilitățile de culoare, deoarece Este pigmentul negru care este mai puternic decât totul într-o cutie de păr, care complică spălarea sa.

Această caracteristică a culorii va necesita un timp pentru a efectua un minim de două proceduri, precum și asigurarea unei îngrijiri specifice a părului după procedurile de îndepărtare a pigmentului selectat.

Mijloace profesionale

Producătorii de vopsele și produse cosmetice pentru păr oferă consumatorilor o serie de produse profesionale, scopul, care este o culoare de spălare întuneric. Printre gama larga de compoziții similare, este necesar să se aloce cele mai multe opțiuni populare și eficiente.

„L’Oreal Efassor”

Astfel de produse sunt puse în aplicare de pulbere în plicuri mici. Înainte de a utiliza fonduri Acesta trebuie să fie diluat cu apă fierbinte, după care este utilizat prin analogie cu șampon obișnuit. De decapping Spumele de compoziție, lăsați pe cap pentru o anumită perioadă de timp În funcție de cât de mult timp o vopsea neagră a fost folosit pentru vopsirea bucle, Apoi se spală off.

„COLOR OFF” (ESTEL)

Set de mai multe fonduri pe bază de amoniac.

Emulsie indeparteaza de pigment, după care, la cererea clientului, tonifiant se efectuează în umbra selectată.

„Hair Light Remake Color”

Compoziția care nu include substanțe chimice, interacțiunea cu pigmentul are loc cu ajutorul acizilor din fructe. O astfel de caracteristică a componentelor utilizate vor permite, după o aplicație pentru a schimba culoarea parului negru, fulger-l la un cuplu de tonuri.

„Blondoran”

Produse similare oferă mai multe branduri cunoscute bine.

Există chimie în compoziție.

„Supra”

Compoziție populară Destul pentru a aduce pigment și decolorarea părului, care iese în evidență valoarea bugetului.

Ca o regulă, toate formulările de mai sus interacționează cu tija de păr la nivelul profund, care garantează rezultatul, Dar gradul de clarificare va depinde direct de cantitatea de proceduri efectuate și frecvența de păr negru vopsea.

Cum de a face o spălare?

Spălare este considerat a fi o eliminare sesiune de pictura pigment de la cuticula tijei de păr. Cu toate acestea, o astfel de procedură va fi eficientă numai în cazul schimbării culorii de schimbare monochon. Cel mai adesea după această procedură, buclele dobândesc o nuanță roșie.

Primul pas în acest proces va fi Realizarea alergicelor pentru medicamentul utilizat. Pentru aceasta, compoziția este aplicată la o catenă subțire în mijlocul părului.

Rezistența la ora larată, va fi posibilă determinarea modului în care organismul reacționează la produsele cosmetice și componentele sale. În plus, va deveni clar în ce măsură să lumineze părul.

În ciuda informațiilor din multe campanii publicitare, Utilizați compoziția aceluiași brand ca vopseaua, pe care părul a fost pictat înainte de aceasta, nu neapărat. Esența procedurii este de a procesa părul selectat de păr bazat pe tipul și metoda de utilizare.

Pentru a clarifica bucle colorate anterior, unul poate fi necesar un timp de utilizare, în cazul în care există o nevoie de a ieși dintr-o nuanță de culoare neagra in castan sau blond inchis. În cazul în care parul este decolorată după negru complet, atunci Compozițiile sunt utilizate cu un interval de timp de cel puțin 6 ori.

Căi populare

În plus față de producătorii de fonduri de la o linie de păr profesional, Există o mulțime de opțiuni care vă permit să scapi de negru enervant de acasă. Astfel de metode au cel mai adesea un efect de schimbare pe tije de păr, în plus, permite o femeie pentru a economisi bani. Printre cele mai cautate metode, este în valoare de alocare de mai multe.

masca Chefir-based

Compoziția produsului va include 40 de grame de gelatină, precum și 1 cană de produs din lapte fermentat. Ingredientele sunt amestecate, lăsate pentru un timp de umflare, după care remediul este încălzit într-o baie de apă sau într-un cuptor cu microunde, aplicată pe păr.

La domiciliu masa chefir trebuie să fie păstrate pe păr Timp de 3-5 ore, scuturat capul cu un prosop, apoi remediul se spală cu apă caldă. Acest exemplu de realizare va permite să scape de culoare închisă, treptat,. De obicei, procedurile sunt repetate cu un interval de o săptămână înainte de a ajunge la nuanța dorită.

avantaj distinctiv al metodei este schimbarea culorii parului fara a face rau.

Compoziție pe bază de scorțișoară și miere

Instrumentul pregătesc case din următoarele produse:

 • 30 de grame de miere+
 • 30 de grame de cinnamy+
 • ou.

Toate componentele trebuie să fie luate, apoi se aplică Locks, se lasă timp de 2-3 ore. Această compoziție poate fi folosit mai des.

De obicei, este posibil pentru a obține rapid scăpa de negru pentru 3-4 aplicații de fonduri într-o săptămână.

Utilizarea uleiurilor naturale

Multe uleiuri au capacitatea de a se retrage un pigment de culoare închisă, cu cuticulele cu utilizarea regulată. Printre produsele eficiente este în valoare de evidențiere lenjerie, măsline, brusture și chiar legume obișnuite și unt. Pentru a face în mod corespunzător compoziția nutritivă și limpezire, puteți utiliza margarina sau unt, care se topește pe baia de apă, apoi se aplica pe par.

Păstrați-l pe cap necesare cel puțin 3 ore. Uleiurile esențiale naturale împreună sau separat, sunt aplicate pe toata lungimea parului, acoperit cu un prosop, sunt păstrate pentru interacțiunea cu un pigment întunecat aproximativ 8-10 ore.

Masca de lamaie pe bază de

Scapă de negri va avea succes, de asemenea, cu pulpa de lamaie proaspat stors sau suc. Pentru a pregăti o nevoie naturală de spălare de a face următoarele:

 • Citrice trebuie să fie eliberată din coajă și apoi să facă un detergent de la acesta cu un amestecător sau o bucătărie combinată+
 • Crawlul proaspăt trebuie distribuit uniform pe întreaga lungime a părului, pune pe un capac sau mușcă buclele cu un prosop+
 • După 30-40 de minute, remedierea trebuie spălată, aplicați repetarul pe părul sau uleiul de ricin+
 • După un sfert de oră spălați-l.

De asemenea, lamaie poate fi utilizată pentru acest algoritm:

 • Strângeți sucul de la unul sau mai multe fructe+
 • Se amestecă cu 1 litru de apă.

Un astfel de lichid trebuie să clătească capul după fiecare spălare a părului.

În plus față de produsele de mai sus, printre remedii populare utilizate pentru combaterea pigmentului întunecat poate fi aplicată Compoziții bazate pe muștar, sodă, aspirină sau săpun economic. Astfel de formulări nu garantează tranziția la o blondă frumoasă, dar pentru a obține nuanțe mai luminoase pe păr va ajuta în mod necesar.

Lumina și pictura

În plus față de versiunile de spălare și populare, există opțiuni eficiente și mai radicale pentru transformare – decolorare cu colorație ulterioară. Această opțiune este destul de dificil de a apela blând pentru păr, dar clarificarea parțială va conduce o ușoară rău pentru bucle. Printre tehnician utilizat în prezent, pentru a scăpa de negru va reuși în mai multe.

Topire cu nuanțare suplimentară a unor zone

mod popular de deschidere a culorii părți de păr blond, platină sau un ton de caramel. De asemenea, folosit Opțiuni cu un contrast mai puțin cu culoarea de bază.

În această opțiune, se dovedește a face negru nu atât de clare, tranzițiile de mai multe nuante va oferi o actualizare a imaginii, precum și îndepărtarea vopselei de culoare închisă.

Colorare

versiune similară a lucra cu par, cu toate acestea, mai multe nuante vor fi folosite în timpul unei astfel de colorare. La cererea clientului, culorile luminoase sau tranzițiile naturale pot fi luate, de exemplu, în Brown, ceea ce va oferi o cale mai calmă din umbra neagră.

Blondă

Esența acestei tehnici este de a combina buclele întunecate existente cu lumină. Dar această opțiune va oferi un rezultat frumos, sub rezerva lucrului cu părul unui colorist profesionist.

Deveniți imediat o blondă sau lumină, nu va fi posibilă, dar aplicarea culorilor treptat ușoare, se dovedește a repara părul de la negru într-o opțiune mai strălucitoare.

Recomandări utile

O schimbare similară a culorii părului în majoritatea cazurilor este afectată în mod negativ de starea lor, astfel încât, după o ieșire radicală sau parțială din întuneric, este necesar să se ofere bucle deteriorate o bună îngrijire. De asemenea, stabilirea scopului de a elimina pigmentul, cel mai bun dintre toate aderă la astfel de sfaturi.

 • Este worthwing să știe că produsele profesionale interacționează numai cu artificiale compoziție de colorare, în timp ce resturile de pigment naturale din cuticula. De aceea, pentru cei care doresc să se întoarcă la culoarea lor naturală, astfel de produse va deveni o adevărată găsi.
 • Schimbarea negru, în cazul în care acesta a fost obținut utilizând bas, acesta va fi foarte dificil. Prin urmare, nu este recomandat să experiment la domiciliu.
 • Lucrul cu compoziții chimice ar trebui să fie efectuate în mănuși. În unele cazuri, aceasta este în valoare de pre-aplică pe pielea capului crema pentru a evita contactul componentelor agresive cu epiderma.
 • Toate etapele de extragere a compozițiilor pentru a scăpa de pigment negru, ar trebui să fie monitorizate strict de timp. În lumea a ceea ce, pentru a evita arsurile, aceasta este în valoare de navigație instrucțiunile de utilizare atașate de către producător.
 • Numărul de proceduri efectuate pentru decuplare trebuie selectat pe baza structurii tijelor de păr, precum și frecvența totală a utilizării vopselei feroase. Prin urmare, concentrați-vă asupra feedback-ului de la alți clienți nu ar trebui.
 • Puteți picta sau elimina un pigment negru, dar ar trebui să se efectueze îngrijirea ulterioară utilizând balsam de restaurare și aparate de aer condiționat. De asemenea, trebuie să dați preferințe în seria ulterioară de șampoane moi pentru părul deteriorat.
 • Înainte de a utiliza mijloace de decolorare, merită să fiți pregătiți pentru ceea ce vor fi îndepărtați din cuticul și pigmentul natural.
 • Vopsirea părului după spălare nu mai devreme de 14 zile necesare.
 • Abuzul chiar și remedii populare în lupta împotriva pigmentului negru. Prin urmare, frecvența de utilizare trebuie să fie atentă. În special, se referă la compozițiile acide în care muștar, peroxid de hidrogen sau sifon va fi prezent.
 • După spălare, albire sau vopsire, trebuie să se abțină de la utilizarea temporar uscătoare de păr sau fier, benzi de cauciuc strânse și coafuri, nu folosiți perii cu cârpe din metal.
 • Se recomandă, de asemenea, pentru a evita lumina directă a soarelui și utilizarea pentru spălarea capului de apa cu clor.

Recenzii

  Având în vedere că se recurge la îndepărtarea de culoare neagră destul de des, atât acasă, cât și cu ajutorul unor magazine specializate, printre reprezentanții podelei fine, există multe răspunsuri cu privire la o procedură similară. În general, lupta cu un pigment negru persistente va aduce în mod necesar rezultate. O serie profesionist va ajuta face mai rapid, și atunci când se utilizează măști populare, poate dura un pic mai mult timp.

  Dar, în fiecare caz în parte, gradul de clarificare și durata claro de spălări vor fi diferite. Aderarea la recomandările privind algoritmul pentru schimbarea culorii părului, precum și în îngrijirea ulterioară competentă, puteți reduce consecințele negative pentru sănătatea șuvițe, precum și a obține nuanța dorită.

  ESTEL COLOR COLOR PREZENTARE Uita-te la următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: