Cum de a alege un șampon pentru părul extins?

Cum de a alege un șampon pentru părul extins?

Majoritatea femeilor care au un păr scurt recurge la un astfel de serviciu foarte popular ca extensie de păr.

Cu toate acestea, găsiți un vrăjitor bun, pentru a conduce în mod corespunzător o procedură fără consecințe – acesta este un lucru, dar îngrijește cu atenție părul – un moment complet diferit, ceea ce este imposibil de tăcere. De mare importanță este alegerea unui șampon special și spălarea corectă a unui astfel de păr, care va fi discutată în articol.

Contra de fonduri ordinare

Mulți oameni, după această procedură cred în mod greșit că, pentru spălare ulterioară, puteți alege în condiții de siguranță majoritatea șampoanelor obișnuite. Dar nu este.

Procesul de extindere în sine presupune fixarea pe părul de substanțe speciale sau dispozitive de fixare. Dacă atașamentul va cădea în mod regulat în aceste atașamente, atunci ei pot slăbi cu ușurință, iar consecințele vor fi destul de deplorabilă.

șampoane specializate vor, dimpotrivă, ajuta parul, ceea ce le face mai puternice și strălucitoare. Acesta este motivul pentru care acest produs ar trebui să acorde o atenție deosebită.

Îngrijire

Enumerăm regulile de bază de îngrijire a părului extinse.

 • Spălarea părului extinse trebuie să aibă loc numai după două sau trei zile, și nu mai devreme.
 • Pentru o astfel de spălare a, numai pH special de sampoane pot fi aplicate, și anume: mijloace neutre sau confuz.
 • Șampon trebuie să fie aplicată numai în direcția de creștere a părului în așa fel încât să nu le ridice la etaj. În caz contrar, există riscul ca elementele de fixare va fi respinsă.
 • Se clătește capul este apa calda, dar nu fierbinte.
 • Prin consecvență, instrumentul trebuie să fie cât de lichid posibil.
 • Spălarea preferabil sub jet de apă, și nu în picioare.

De asemenea, este important să se știe chiar că aparatele de aer condiționat sau balsamuri ar trebui să fie, de asemenea, specializat.

 • măști Acasă mai bine elimina. De regulă, compoziția lor include destul de des componente foarte agresive capabile de capsule destroying.
 • Pentru a vizita băile sau saune ar trebui să fie cumpărat o pălărie specială. Același lucru se aplică atât înot în mare – fără o pălărie, este imposibil, deoarece sarea afecteaza parul extensiv extrem de negativ.
 • După spălarea părului, în nici un caz nu poate fi utilizat un uscător de păr sau orice alte aparate uscate. Procesul de uscare trebuie să fie cât mai natural posibil.
 • Pentru ca parul in timpul somnului de noapte, aveți posibilitatea să o panglica coadä. Cel mai important lucru este ca aceasta coafura este la fel de strâns posibil.
 • Dar despre prea dur coafarea cel mai bine este de a uita folosind mai multe opțiuni eligibile pentru dispozitivele de fixare.
 • După trei sau patru luni, este recomandat de ceva timp pentru a elimina bucle aeriene, oferind o odihnă pentru parul tau.
Citește mai mult  Graza volumetrică: tipuri de cum se face?

Nu poți merge la culcare cu ude sau chiar cu un fir de păr puțin umedă, pentru că în timpul somnului par natural, pur și simplu de conținut cu extinse. Eliminarea unor astfel de consecințe este extrem de dificil.

Ce fonduri sunt mai bune?

Nu învață neapărat numele de toate mărcile cunoscute și adecvate în scopul de a găsi mijloacele necesare. Uneori este suficient doar să cunoască compoziția aproximativă și o listă de elemente interzise. Un rol important este jucat și numărul de alkalisks – decât ei mai puțin, cu atât mai bine pentru păr.

Cel mai bun preferate celor sampon care au cea mai mare compoziție neutră. Principalul lucru este lipsa de siliconi, ceara si orice tip de uleiuri. Instrumentul în sine ar trebui să fie destinat pentru spălarea normală sau păr gras.

O atenție specială trebuie acordată șampon fără sulfați, care nu are conservanți sau parabeni în compoziția sa. Puteți afla un astfel de instrument de la numărul de spumă formate în timpul spălării – în cazul în care nu este suficient, înseamnă că are o cantitate minimă de sulfați.

Șamponul randomless este notabil precum și în componența sa sunt elemente chimice nu nocive care pot afecta părul sau pielea capului. Dar numărul de elemente naturale și utile de hrănire a părului și a pielii, destul de mare.

Fondurile pentru păr uscat și vopsit, precum și toate seriile „2 în 1“ pentru a utiliza în mod categoric imposibilă.

Subtilități de alegere

Luați în considerare acele ștampile care sunt potrivite pentru spălarea toroane extinse.

Concept

Fondurile de la care nu mai popular brand, dar compoziția lor este considerată absolut de încredere pentru păr extinse. În plus, această opțiune poate fi considerată buget, deoarece prețul mediu este de aproximativ 220 de ruble.

Citește mai mult  Totul despre vopsele de păr Kydra

Estel

Acest brand este considerat mai popular și faimos decât cel precedent. Blând și, în același timp, compoziția bogată este capabilă să influențeze nu numai capela în creștere, ci și natural.

ESTEL Șampon costă aproximativ 250 de ruble.

Natura Siberica

Frumos șampon, care este mare pentru cap cu pielea sensibilă și în creștere capele. Compoziția acestui medicament include următoarele componente: Chamomile, Licorice, o serie și altele. Spălați-vă părul cu acest șampon poate fi chiar necesar.

Aici prețul este deja oarecum mai mare – 350 de ruble.

Barex

Marca profesională italiană, fabricată special pentru acele păr care a fost expus la extensie. Șampon șoldați perfect și părul de clătire.

Prețul variază de la 1000 la 1800 de ruble.

Kapous

Compania Kapous este conceput pentru a nu numai pentru păr de origine extensivă, dar, de asemenea, pentru orice alte tipuri. Acesta are un efect extrem de favorabil, saturarea și furnizarea de păr, cu toate substanțele și componentele necesare.

Prețul variază de la 320 la 370 de ruble.

Keune

Un alt brand foarte scump, dar în același timp, de înaltă calitate și de încredere. Avantajul imens al Keune este protecția termică a fondurilor, adică, spălarea părului, șamponul nu dăunează elementelor de fixare, astfel încât toate firele rămân în perfectă ordine.

Prețul de fonduri este de 1100 de ruble.

Conform compoziției acestor sampoane pentru spălarea părului extinse, acestea sunt absolut potrivite. Cu toate acestea, datorită faptului că toți oamenii au reacții diferite, nu toată lumea poate apropia anumite păr. Prin urmare, se referă la alegerea acestor fonduri ar trebui să fie cât mai aproape posibil.

Cum se spală?

Dispunând de un șampon potrivit pentru păr, puteți începe în condiții de siguranță direct la procedura de spălare. Pentru a face acest lucru, amintiți-vă mai multe reguli.

 • Înainte de a începe spalat parul, acestea trebuie să fie pieptănat cu grijă pentru a evita confuzia.
 • În timpul spălării cu capul lui este mai bine să nu arunce, pentru că este, de asemenea, capabil de tuning.
 • Șampon în sine, se recomandă diluarea cu o cantitate mică de apă caldă și bate la starea spumei. Această soluție trebuie aplicată cu grijă din vârfurile la rădăcini, și după spălat.
Citește mai mult  tunsori păr mediu pe mai multe straturi

Nu merită capul în mod regulat. Regimul optim este considerat a fi spălarea la fiecare două sau trei zile.

Retete de masti nutritive

Deoarece măști obișnuite nu sunt recomandate, ar trebui să se recurgă la măști de casă. Dăm rețete utile și destul de ușor de a pregăti măști.

Utilizarea iaurt

După cum rezultă din numele pentru a pregăti acest produs, va trebui să ia un iaurt minim de grăsime într-o cantitate de 100-200 grame. La acest produs ar trebui adăugat ou de pui bătut și o lingură de ulei de in. Toate acestea, este necesar să se amestecă ușor până se obține un amestec omogen și după aplicat pe părul de la rădăcini la sfaturi. Efectuați procedura numai cu o perie. Rămâne să aștepte aproximativ 30-40 de minute, apoi se spală off.

Mască de miere

Pentru a pregăti acest agent, veți avea nevoie de: trei lingurite de miere, gălbenuș de ou, o lingura de ulei de masline. Toate ingredientele trebuie să fie încălzit, apoi se amestecă. Soluția rezultată trebuie aplicată numai buclele, fără a lua rădăcinile părului. Păstrați nevoie de aproximativ o oră, după care este spălat cu acuratețe.

Masca cu ulei de ricin

Aici veți avea nevoie de aproximativ 40 de grame de ulei de ricin, galbenus de pui, 2 lingurite de miere. În primul rând, este necesar să se amestece gălbenușuri cu ulei turnării și un pic de căldură. O miere ușor încălzită se adaugă la baza obținută. Toate ingredientele sunt amestecate înainte de a primi mai curat omogen, iar după ce sunt aplicate cu o perie pe păr.

Păstrați astfel de nevoie o mască nu mai puțin de 40 de minute. După un timp, produsul este spălat, iar parul se va usca.

După cum rezultă din articol, parul extinse nu este numai costisitoare și frumoasă plăcere, dar, de asemenea, o mare responsabilitate, mai ales atunci când vine vorba de spălare cap. Este necesar să se abordeze această chestiune cu mintea, pentru a evita toate consecințele negative și complicații.

Despre îngrijirea părului extinse și lung, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: