Cum de a alege vopsea de păr inofensiv?

Cum de a alege vopsea de păr inofensiv?

În lumea modernă, aproape fiecare femeie pictează părul: La urma urmei, o astfel de procedură vă permite să arătați mai luminos și mai frumos. În plus, cu vârsta de gri, toată lumea apare fără excepție. Dar fiecare doamnă vrea să arate mai tânără cât mai mult posibil. Cu toate acestea, nu vreau să vă rănesc părul, atât de mulți preferă să cumpere vopsele de înaltă calitate și inofensive. Din fericire, există destul de multe.

Componente dăunătoare

Să spun că una sau altă vopsea este sigură pentru păr, aproape imposibilă: chiar și pe componentele de origine vegetală, unii oameni pot apărea o reacție alergică. Cu toate acestea, substanțele cele mai nocive care pot duce chiar la cap arsuri, sunt considerate benolins și fenoli. În plus, există un alt element sub formă de amoniac, care, mai ales într-o stare understed, poate duce la intoxicație și chiar la chelie.

O altă componentă dăunătoare este considerată peroxid de hidrogen. În cazul în care procentul de ea în comburant este prea mare, atunci parul poate fi deteriorat după colorare.

12% concentrație utilizată pentru decolorarea părului. Prin urmare, este vopsele de lumină care dăunează buclele sunt cele mai puternice.

instrumente de inofensivi

Henna și Basma sunt considerate cele mai sigure culori de par: ei nu strica bucle. Aceste mijloace sunt obținute datorită faptului că plantele care conțin atât uleiuri esențiale și substanțe tanante, transformate în pudră.

henna

Această vopsea a căzut în țările slave din India și fanii foarte repede câștigat. Cei care decid mai întâi să picteze părul cu ajutorul acestui fond, trebuie să știți că culoarea dorită nu se va manifesta imediat. Veți avea nevoie să-și petreacă mai multe astfel de proceduri. În cazul în care rezultatul dorit este atins, este suficient pentru a efectua numai corectarea lunară a rădăcinile părului, în timp ce parul nu afectează. Dacă vorbim despre avantajele unei astfel de vopsea de legume, acestea sunt destul de mult:

 • Acest instrument ajută la activitatea glandelor sebacee+
 • Ajuta la eliminarea matretii+
 • Datorită hNE, șeful capului nu devine atât de uscat+
 • parul va arata stralucitor, si, de asemenea, face mai ascultător+
 • Henna nu numai că nu se estompeze în soare, dar, de asemenea, protejeaza parul de efectul razelor de soare+
 • Cu acesta, puteți picta chiar și părul gri, dar ele nu vor fi de aceeași culoare cu celelalte: se pare ceva de genul efectul de păr ars.

Pe henna blonda se poate manifesta destul de neobișnuit. Nuanța poate deveni chiar portocaliu. Nu toată lumea îi place.

Basma

Această vopsea a ajuns, de asemenea, la noi din est, unde a fost folosit foarte activ. Puteți picta părul într-o culoare albastră-negru. O astfel de umbră de la ea, deoarece basul este fabricat din frunze de indigofe. În plus, vopseaua pentru unele țesuturi este de asemenea făcută din aceste frunze. Planta în sine are o mulțime de proprietăți utile, printre care merită remarcat întărirea părului. Mulți basi amestecați cu henna pentru a obține nuanțe mai luminoase. Cu toate acestea, rezultatul poate fi complet imprevizibil.

Nu fi supărat dacă un eșec nu reușește, pentru că literalmente într-o lună, o astfel de vopsea va coborî complet. Și, de asemenea, trebuie să știți că basul se aplică numai pe părul întunecat. Prin urmare, ar trebui refuzate roșu și blonde de la o astfel de colorare.

Tint Șampone

  Un mic pigment de colorat este adăugat la astfel de șampoane. Unii dintre producători adaugă coloranți alimentari obișnuiți, iar altele – diverse aditivi chimici. Cu toate acestea, în astfel de șampoane de colorare nu există amoniac sau alte substanțe nocive care distrug structura părului. Singurul lucru care poate face este să provoace alergii. În acest caz, va apărea mâncărime, iar părul poate începe să cadă. Apoi trebuie să schimbați imediat instrumentul.

  Citește mai mult  Armion: Ce este tehnica de colorare

  Unul dintre avantajele acestor sampoane este că este posibil să reînvie culoarea părului, iar produsul nu va provoca pagube mult. În plus, literal după 10-12 zile, vopseaua se va spăla. Și puteți cumpăra astfel de șampoane, cu care puteți chiar să pictați gri.

  Cu toate acestea, părul gri nu va picta complet. În plus, va fi necesar să se răsucească în mod constant bucle după spălarea capului.

  Fără amoniac

  Multe femei cel puțin o dată în viața lor au făcut colorarea la domiciliu. Cu toate acestea, după aceea, părul uneori a devenit mai fragil și mai uscat. Și acest lucru nu numai pentru că a fost făcută o eroare în implementarea procedurii, dar și pentru că compoziția de vopsea a fost prea agresivă. Astăzi au apărut multe vopsele care nu conțin amoniac. În loc de ea, coloranții au fost adăugați la ele care nu schimbă structura părului.

  După colorare, poate apărea un pufos foarte mic de păr. Din ea puteți scăpa de produse de îngrijire de înaltă calitate.

  Vopsele populare

  Dacă vorbim despre evaluarea celor mai blânde vopsele, atunci merită să luați în considerare cele pentru revizuirile specialiștilor și consumatorii obișnuiți au luat primele locuri.

  Gloss de turnare

  Acest produs produce firma franceză L`oreal, care deține o poziție de lider printre alți producători de vopsele. Instrumentul are un efect foarte moale de colorare. Paleta lui este formată din 26 de nuanțe. Compoziția datelor vopselelor include lapte uterin, care dă părului silkiness. În plus, o astfel de vopsea ține pe părul ei pentru un timp foarte lung, menținând în același timp culoarea. Dacă utilizați în mod permanent, o astfel de vopsea, apoi parul va arata in cele din urma frumos și bine păstrate.

  Citește mai mult  Cum să crească părul într-o săptămână?

  Igora Vibrații

  Acest produs este furnizat de Schwarzkopf și este mai multe fonduri profesionale. Prin urmare, după procesul de colorare, părul capătă nuanța dorită chiar și atunci când pictura se face la domiciliu. Vopseaua include astfel de component un extract de îmbrăcăminte, precum și ulei de polineziene. Împreună, ele dau un efect minunat, ca urmare a care se dovedește umbra destul de bogat. În plus, o astfel de vopsea face posibilă restabilirea chiar și acele fire care au fost deteriorate în vreun fel. Și ea dă, de asemenea, părul lucios și să le umple cu elemente utile.

  Matrix Color Sync

  O vopsea mai non-ammată. Ea are o proprietate unică: în plus față de colorare, poate face geamuri oculare. Dacă utilizați un astfel de agent de colorare pentru o lungă perioadă de timp, puteți chiar să faceți părul curat pentru a face destul de drept și neted. În plus, părul va primi imediat saturație și frumusețe. Astfel de măști de vopsea gri.

  Profesional Essex

  Acest produs, care produce Estel, este considerat un agent profesionist de îngrijire a părului. În plus, un astfel de mijloc nu conține amoniac. Această vopsea are 76 de nuanțe diferite, dar cele mai populare dintre ele este considerată a fi. Produsul include un element molecular ca K & Es, ceea ce face posibilă vopsirea bine a părului gri.

  Profesionale londacolor

  Reprezentanți ai Londa, nu au dezvoltat nici o serie de vopsele. Cu toate acestea, acum această linie este considerată cea mai populară dintre ei. În această serie există mai mult de 90 de nuante, noi se adaugă în fiecare an. Cu toate acestea, accentul este îndreptat exact pe nuanțe reci. Această vopsea este considerată pe bună dreptate, mai degrabă blând: elementele care sunt incluse în componența sa va spori vestele invizibile ale substanțelor utile aproape fiecare firele de păr de pe cap. Aceasta face posibilă menținerea umidității în bucle, precum și să le obțineți.

  Citește mai mult  Remington CLUKI: Modelul Prezentare generală și utilizare Reguli

  Recomandări pentru alegerea

  Alegerea vopselei inofensive pentru coloranți, este necesar să o faceți foarte atent: nu numai culoarea părului va depinde de această alegere, ci și de sănătatea lor. Multe fonduri vor face foarte mult cu sarcina lor și de a face o femeie mai frumoasă și atrăgătoare, indiferent de structura părului. Selectarea vopsea pentru vopsirea părului, este necesar să se ia în considerare mai mulți factori:

  • Experți de opinie+
  • preferinţele sale+
  • Calitatea vopselei+
  • Disponibilitatea reacțiilor alergice la un anumit produs.

  O atenție deosebită ar trebui acordată alegerii femeilor însărcinate sau mamelor care alăptează. Este foarte important ca colorarea simplă a părului să nu dăuneze copilului viitorul: deoarece corpul copiilor este diferit de un adult. Unele componente care sunt în vopsea, copiii nu pot chiar respira.

  Cu toate acestea, pot fi utilizate toate vopselele de la producătorii listați, nu se tem pentru sănătatea generației viitoare. În plus, alegerea produselor de cea mai bună calitate va ajuta nu numai la protejarea părului de impactul elementelor dăunătoare, ci și pentru o anumită măsură să le restabilească. Efectul va fi deosebit de vizibil dacă, în plus față de un astfel de produs de înaltă calitate pentru a cumpăra un balsam de păr bun sau o mască de plecare.

  Pentru a înțelege, vopseaua se potrivește sau nu, este necesar să o testați în interiorul antebrațului. Instrucțiuni, cum să efectuați în mod corespunzător un test, sunt de obicei în instrucțiunile de utilizare a produsului. DIL puneți o cantitate mică de vopsea și aplicată pe secțiunea de piele în 1 cm2. Compoziția este lăsată timp de 45 de minute, după care se spală apă caldă și uscate. Dacă nu există reacții alergice timp de 48 de ore, puteți începe în siguranță procedura de colorare fără frică pentru rezultatul final.

  Despre cum să alegeți vopsea de păr sigur, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: