Cum de a alege vopsea pentru păr gri?

Cum de a alege vopsea pentru păr gri?

Caracteristica de păr gri este că acestea nu sunt atât de ușor de vopsea, astfel încât sunt utilizate compoziții speciale. Henna și majoritatea coloranților naturali nu permit întotdeauna obținerea rezultatului dorit, dar vopselele de amoniac sunt 100% pictate prin însămânțare.

Particularități

Înainte de a începe să căutați cea mai bună vopsea pentru părul gri, este important să înțelegeți ce diferă de cele obișnuite. Toate produsele, indiferent de marca, constau din mai multe componente, care, în combinație cu unul cu celălalt, vă permit să obțineți părul cu pigmentul de culoare dorit.

Cele mai bune vopsele pentru părul gri au întotdeauna printre componentele amoniacului, ceea ce permite părului. Datorită unui astfel de efect, pigmentul este mai bine pătruns în și pete de pete. Peroxidul prezent în compoziție mărește eficacitatea fondului. După spălarea vopselei și clătirea fulgilor de păr se închide, economisind astfel umbra dorită în interior.

Hidrogen peroxid – agent de oxidare responsabil pentru manifestarea culorii, care îi ajută să persiste mai mult pe părul ei.

Dacă compoziția vopselei de păr include un număr mare de peroxid de hidrogen, atunci mai multe semințe sunt îndepărtate din blocare. Ca parte a celor mai bune vopsele, peroxidul de hidrogen este de 30%.

Pigment semi-permanent nu schimbă culoarea părului cardinal. Conține molecule minuscule care nu interacționează puternic cu un pigment natural și spălate după mai mulți pași. Compoziția acestor vopsele nu conține peroxid sau amoniac.

Volterul permanent este ținut pe o perioadă lungă de timp, în medie până la câteva luni. Cu cât părul este mai des, cu cât vopseaua absoarbe mai puternică în structura părului, astfel încât, în timp, este necesar să plâng doar rădăcinile. Printre componente un număr mare de peroxid.

La gri de înaltă calitate, este întotdeauna mai bine să alegi un produs, care conține amoniac și peroxid, deoarece acestea permit moleculele de pigment de pictură mai adânc în bucle.

Există măsuri de precauție care trebuie urmate înainte de a utiliza o astfel de vopsea de păr. În primul rând, o femeie ar trebui să facă un test pentru a vă asigura că nu există o reacție alergică la produs. Deoarece vopselele pentru a scăpa de semințe conțin amoniac, peroxid și alți stimuli, ele pot provoca șoc anafilactic chiar în cazuri rare.

Amoniacul acționează ca un catalizator, atunci când părul vine în contact cu peroxid.

Ce se va potrivi vopsele?

Arta de a schimba aspectul de păr gri începe cu alegerea culoarea potrivita. Colorarea poate fi permanentă sau nu. Corecția va avea nevoie în fiecare lună în rădăcini. Pentru vopsirea, nu numai compoziții de amoniac profesionale, dar, de asemenea, henna naturale, doar pentru a rezista la buclele vor avea mai mult, iar paleta de culori este puternic limitată.

Blondele de la natura poate fi folosit tortura simplă, care vă permite să nu vopsi toate păr, dar în același timp ascunde gri. Compozițiile limpezire sunt vândute în magazine specializate, și un agent de oxidare este furnizat acestora.

Mulți știu că buclele gri sunt prost absorbite de colorant. Cu toate acestea, coaforii profesioniști au reușit să facă față structurii și umbra naturală a părului.

În cazul în care buclele nu sunt marcate pentru prima dată, apoi zona de prăjire utilizează un procent mai mic oxidant, restul parului nu atinge. Vopsele naturale mai sigure, nu conține chimie, pe subțire de la natură, părul cade bine. Aceasta nu este numai Henna, unele branduri produc, de asemenea, vopsele organice, de exemplu, „Garnier Nutrisse” sau „Culoare naturală de munte pentru gri”.

Semi-permanent vopsea de par sau constanta? Aceasta este o întrebare pe care majoritatea femeilor sunt chinurile. Fiecare are avantajele fără îndoială, deoarece prima opțiune este mai puțin deteriorată buclelor, iar cea de-a doua vă permite să economisiți timp și să nu-l cheltuiți pe pictura obișnuită la fiecare zece zile.

parul gri este foarte rezistent la culoare, ele sunt poroase și grosieră în comparație cu cea obișnuită. Pentru un rezultat mai bun, ar trebui să alegeți opțiunea care poate oferi o culoare durabilă timp de câteva luni. Vopseaua non-ammatică ușoară și mai inofensivă, dar nu este nevoie de toate buclele și adesea lasă rezultatul mult.

O astfel de vopsele de machiaj cu succes doar păr subțire, deoarece fără amoniac, colorantul nu poate profunda profund structura lor.

Selecție de culoare

Părul gri face ca un adult. Unele fete nu sunt atât de ușor de determinat culoarea adecvată, dar, potrivit profesioniștilor, vopsele mai întunecate sunt cel mai bine absorbite de părul gri.

Demi-sezonul sau culoarea semi-permanentă, care este relativ apropiată de originalul natural, poate fi, de asemenea, văzută ca cea mai bună opțiune de la accesibil. În colorant permanent, o concentrație mai puternică de peroxid de hidrogen este utilizată pentru a dezvălui absenteismul și pentru a livra mai multă vopsea acolo.

Pentru păr, care are mai mult de 50% din semințe, ca principal mai bine să ia în considerare lumina umbra.

Blonda este de multe ori cea mai bună alegere decât orice ton întunecat saturat, pentru că atunci când rădăcinile sunt nituire, Sedna nu este atât de vizibil.

În cazul în care o femeie are mai puțin de 50% din bucle gri și toroane întunecate naturale, atunci ar trebui să alegeți o umbră, cât mai aproape posibil de această opțiune, doar astfel încât pictura va arata natural. se potrivesc întotdeauna două nuanțe mai luminoase sau mai întunecate naturale. Atunci când se decide între două opțiuni, este întotdeauna necesar să se acorde prioritate cea mai puternică, deoarece este mai ușor de corectat.

Citește mai mult  Carving pentru parul lung: caracteristici ale procedurii

Femeile in varsta de contraindicata vopsea de păr în negru, auriu sau de culoarea burgund, deoarece acestea vor deveni foarte mult. Acestea se concentrează pe modificări ale pielii legate de vârstă. Dacă doriți să creați o imagine luminoasă, puteți utiliza o paletă de culoare roșie, care vă permite să arate mai tineri.

Ridicarea părului ușor va fi armonizată cel mai bine cu argint în păr și nu va necesita o mulțime de muncă. Amestecarea umbrelor poate părea mai naturală, de exemplu, arată bine în ballozh echipament, pe care multe femei preferă ca un mijloc de a obține rapid și ușor un tip natural.

Dacă o femeie are 100% păr gri, este mai bine să le pictezi la fiecare 3-4 săptămâni. Dacă numai 50%, atunci corecția este permisă să fie efectuată o dată la 8 săptămâni sau când este necesar.

Pe ele însele părul gri frumos, pot fi demonstrați cu încredere. Există coloranți care vor ajuta pur și simplu să reflecte această nuanță. Mulți colorați recomandă utilizarea strălucirii ușoare în jurul feței, dar această tehnică nu funcționează dacă fata are o culoare de păr blond întunecată sau cu o prelevare roșiatică și caracteristici luminoase.

Evaluarea celor mai bune mărci

Pentru a elimina semințele neatractiv la domiciliu, va trebui să utilizați vopseaua, în instrucțiunile pentru care este indicat faptul că instrumentul este adecvat și garantează rezultate 100%. Tendințe moderne de moda oferă o mulțime de opțiuni disponibile pentru ambele întuneric și bucle luminoase. Ele sunt mai stabile, ca parte a producătorului a furnizat de două ori ca pigment de colorare, astfel încât un astfel de produs cu ușurință cu un descurcă o trecere plin de bucle cu porozitate specială.

Una dintre cele mai bune vopsele pentru păr gri aparține.

Preferința Feria pe L’Oreal

„Preferinta Feria ON L’Oreal“ – principala caracteristică distinctivă a produsului descris este considerat proportiile bine selectate, precum și versatilitate. Vopseaua este ușor de utilizat la domiciliu, acesta este pur și simplu aplicat pe par si garanteaza un rezultat bun.

Estel Essex

„Estel Essex” – această opțiune persistentă este ideală pentru reprezentanții podelei frumoase, a cărei Sedina durează 70% din cantitatea totală de păr. Utilizatorul nu poate decât să vă bucurați de costul atractiv.

Pentru un efect mai bun în setul, colorantul vine cu un corector.

Estel Silver de Luxe

„Estel Silver de Luxe” – Această opțiune este concepută pentru reprezentanți ai părului natural întunecat, care are părul gri. În colecția de paletă întunecată bogată în colecție.

Matrih

Matrih este o opțiune bună fără o amoniac, care frumoasă pete părul gri. Oferte de marcă în colecția 15 nuanțe stabile.

Igora Royal

„Igora Royal“ este mulțumită populare la o paletă largă de culori și de calitate minunat.

Ascunde părul gri 100% din prima colorare, iar cel mai uimitor lucru este că rezultatul final este cât mai aproape posibil de ceea ce este specificat pe ambalaj.

Vârsta de vis Frumusețea Socolor

„Dream Age Beauty Socolor Beauty” – un produs non-ammonic, deci rău de la acesta este minim. Poate fi folosit pe păr subțire. În paleta a 17 culori atractive.

L’Oreal Paris de excelență cremă

„L’Oreal Paris Excellence Creme” – oferă o culoare permanentă, bogată și strălucitoare, care se ascunde frumos. Producătorul a utilizat un sistem de protecție triplă, compoziția produsului este saturată cu un complex transversal, ceramică și colagen pentru îngrijirea profundă pentru bucle înainte, în timpul și chiar după colorare.

Garnier Nutrisse

„Garnier Nutrisse” – o altă opțiune sub formă de vopsea de cremă. Produsul are substanțe nutritive și este în plus îmbogățit cu uleiuri de fructe, care penetrează adânc în părul ei, le hrănește și oferă protecție suplimentară.

Aer condiționat după colorare în pachet conține ulei de avocado, Shea și Olive pentru a preveni uscarea. El își face părul cu mătase și moale.

Garnier Olia

„Garnier Olia“ – dă luciul dorit și vopsele 100% însămânțare. Această vopsea de păr conține 60% din uleiuri naturale. Este mulțumit cu curat, luminos și de culoare lung. Mai mult decât atât, după colorare, structura părului gri este îmbunătățită și restaurat. Produsul nu conține amoniac și are un miros plăcut atunci când este aplicat.

L’Oreal Paris Varsta Excelenta

„L’Oreal Paris Age Excelenta“ -, de asemenea, o opțiune bună pentru părul gri. Producătorul a folosit o tehnologie unică, care vă permite să creați rapid și ușor o culoare naturală pe păr.

Broaste sunt restaurate din interior, astfel încât după vopsire aspect mai dens.

Schwarzkopf Keratina Color Anti-Age Culoarea părului

„Schwarzkopf Keratina Color Anti-Age Culoarea părului“ are un sistem complex unic de cheratină, care protejează și îngrijește părul în timpul și după colorare. Atunci când pictura, nu există miros neplăcut, practic, nici, în timp ce buclele gri sunt pictate 100%.

Clairol Age Defy

„Clairol Age Defy“ – astăzi brandul este unul dintre cele mai bune pentru păr gri. Cu un rating de 4.5 out of 5 stars, are mai mult de 700 de recenzii pozitive ale utilizatorilor.

Bunurile sunt disponibile la vânzare cu aer condiționat, care nu oferă doar colorare de neegalat, dar, de asemenea, se luptă cu uscăciune, fragilitate și rigiditatea de bucle.

Liese

Liese – produs Singapore, care nu este întotdeauna ușor pentru a obține pe piața internă. Este o spuma care atunci când este aplicat oferă 100% acoperire rădăcină la vârf.

Din păcate, frecvente daune de colorare a părului și irita pielea de pe cap. Prin urmare, este mai bine să alegeți un colorant cu ingrediente naturale, care nu conțin amoniac, dar trebuie să fie pregătit ca o astfel de compoziție să nu o poate lua pe buclele din cauza structurii lor prea dens.

Citește mai mult  Tunsori pentru femei în vârstă: Caracteristici, selecție și sfaturi de stabilire

Fondurile pentru părul gri vândute într-o gamă largă nu numai în punctele de vânzare specializate, dar, de asemenea, magazine chimice de uz casnic simplu. Este demn de luat în considerare ce fel de ton natural parul se va aplica compoziția. Dacă Sedina este distribuit uniform în cap, va fi suficient și compoziția cu un agent oxidant de 6%. Ei bine, paleta de castan, blond auriu, frasin. Atunci când pictura un cap complet gri, este în valoare de o preferinta blonda, dar alege o nuanta in functie de culoarea femeii.

Atunci când nu există nici o dorință de a folosi coloranți constante, este în valoare de încercarea de a tentă gri bucle cu probe – spume, tonice, sampoane, spray-uri și t. D. Cu toate acestea, astfel de fonduri nu face față cu sarcina, în cazul în care părul gri este foarte mult. Dacă cantitatea sa este mai mare de 30%, această metodă nu merită utilizată, deoarece rezultatul dorit nu atinge. Contact înseamnă o caracteristică pe care trebuie să o amintiți – Drept urmare, nuanța nu poate funcționa deloc și mai strălucitoare, deoarece buclele gri anterioare vor fi evidențiate în mod semnificativ pe fundalul altora.

Reguli de alegere

Pe rafturile de magazin puteți găsi o mulțime de nuanțe, a cărei procedură va trebui să aleagă dreptul. Cele mai bune vopsele pentru păr sunt întotdeauna permise după aplicarea culorii naturale de calitate, rău poate arăta ridicol. Atunci când utilizați marca ieftină netestată, buclele dobândesc o nuanță nenaturală, uneori pare să fie diminuată, fără viață și o astfel de stare este posibilă doar unei noi picturi.

Pe ambalaj puteți găsi întotdeauna informațiile despre producător despre produs, în care este indicat dacă acesta poate fi vopsit gri și ceea ce este necesar pentru acest lucru. Pentru a obține un rezultat garantat, trebuie să urmați cu strictețe instrucțiunile acesteia.

Cele mai multe branduri oferă ușor de utilizat aplicatoare. În pachet este totul pentru colorare, inclusiv mănuși, comburant, balsam si chiar perie. Crema textura este o soluție ideală pentru auto-utilizare a casei, deoarece un astfel de instrument de care nu se transmite prin bucle, este mai ușor să-l aplice, distribui uniform.

O atenție specială trebuie acordată cu formula – este de dorit ca aceasta nu este daunator parului si nu iritant.

Dacă nu doriți o schimbare cardinal, apoi pentru a obține cele mai bune rezultate este în valoare de a alege un ton, care va fi de două deasupra sau sub naturale. Când doriți să acopere un fir de păr câteva gri, pentru acest lucru nu este nevoie să strigăm toate firele, puteți utiliza numai highlighting. Mai ales o astfel de opțiune o astfel de opțiune este potrivită pentru blonde, bruneturile merită să folosească compoziții de tăcere, dar de o calitate specială, în instrucțiunile pentru care sunt scrise că sunt capabile să picteze gri.

Dacă părul a fost pictat anterior, nu este necesar să tăiați vopseaua pe întreaga lungime din nou, este suficient să pedepsiți numai rădăcinile pentru a păstra uniformitatea culorii. Acest lucru este valabil mai ales cu nuanțele întunecate, deoarece în timp, pigmentul se acumulează în păr. Mențineți frumusețea unei palete de castan întuneric numai prin actualizarea zonei de prăjire.

Merită întotdeauna un test de patch-uri, chiar dacă fata a folosit anterior produsul de mulți ani. Unii consumatori s-au confruntat cu o reacție alergică atunci când producătorul a schimbat formula de vopsea.

Merită să ne amintim că vopselele rezistente au un miros puternic, dar unii producători încearcă să folosească arome pentru ao ascunde puțin. Formulele de semi- și demiphedrală fără amiak nu miroase deloc.

Nu este nevoie să aveți încredere în fotografiile modelului din partea din față a casetei. Este doar un desen frumos, în realitate, culoarea nu va fi așa și va depinde în mare măsură de modul în care umbra naturală a părului are un sex corect. În interiorul casetei există un program care vă permite să vedeți rezultatul atunci când aplicați compoziția pe un anumit tip de bucle.

Unele culori în paleta vopselelor moderne primesc mai întâi mai întunecate, dar în timp luminează.

Cum de a picta gri?

Acoperirea părului gri este o știință specială, deoarece acestea nu sunt atât de ușor de plâns, deoarece pigmentul nu le absorb la fel de ușor cum aș vrea.

Profesioniștii consiliază următoarele

 • Utilizați numai un colorant rezistent, deoarece unele semi-rezistente nu sunt foarte eficiente pe firele de păr gri. Trebuie să înțelegeți colecțiile de la diferiți producători pentru a ridica dreptul de vopsea.
 • Dacă doriți să faceți o strălucire sau o femeie caută culoarea schimbării radicale, este mai bine să nu faceți procedura la domiciliu.
 • Asigurați-vă că vă familiarizați cu instrucțiunile producătorului în detaliu.

Dacă o femeie are doar un fir separat de sulf, atunci puteți utiliza carcasă specială Mascaro în general. Această tehnică a câștigat distribuția în secolul al XIX-lea, a permis închiderea temporară a câteva fire. Culoarea este temporară și va spăla, dar la o mică distanță, produsul funcționează minuni, cu toate acestea, va trebui să vă păstrați capul mai departe de ploaie sau zăpadă.

Pentru a picta în mod corespunzător gri, merită să respectați următorul sfat.

 • Nu vă spălați părul timp de două zile înainte de a aplica colorantul, deoarece grăsimea naturală a pielii acționează ca o barieră împotriva iritației și a impactului negativ asupra pielii.
 • Va fi necesar să se facă un test pe o suprafață mică de păr. Acest lucru va ajuta să înțelegeți cât timp pigmentul este absorbită pentru a obține nuanța dorită și este într-adevăr de așteptat. Din textura va depinde, de asemenea, mult – mai subțire de păr, cu atât mai repede capătă o nuanță, unele femei suficient și mai puțin de 10 minute. În cazul în care parul este aspru sau uscat, și mai ales cu prezența semințelor, va trebui să păstreze vopseaua pe ele până la 45 de minute.
 • Pielea din jurul liniei în cazul în care parul incepe sa creasca, este cel mai bine să ungeți cu vaselina sau crema de caractere aldine, în absența și celălalt puteți folosi ulei de floarea soarelui, care va preveni colorarea acestui site.
 • În primul rând se aplică compoziția pentru o pereche de milimetri de pielea capului pe întreaga suprafață și numai după restul și sfaturi. Atunci când distribuirea este mai bine să folosiți o perie specială pentru a obține un rezultat de calitate.
 • În loc să acopere firele aleatoare, părul trebuie împărțit în zone. Trebuie să existe patru dintre ele: două în fața zonei temporale și două pe partea din spate a capului. Eșantioanele fac capul capului crucii. Jar începe cu o capă. Este foarte important, deoarece există mai ales pigment natural, deci va dura mai mult timp să-l înece.
 • Ambalajul indică în mod clar cât timp, în funcție de rezultatul dorit, ar trebui să reziste compoziției fetei pe cap. Pentru buclele gri atunci când pictura într-o culoare întunecată este de până la 45 de minute.
Citește mai mult  Părul violet închis: nuanțe și finețe de colorare

Dacă este planificată să nu picteze într-o umbră mai închisă, dar dimpotrivă, luminează buclele, atunci există mai multe tehnologii disponibile. În primul rând, să clarificăm un lucru: ușurați firele care merită nu mai mult de 1-2 umbră. Dacă o femeie are bucle blonde naturale, procesul va trece mult mai ușor, dar cu întuneric va trebui să fie puternic tinked și în acest caz, este mai bine să se aplică chiar dacă este posibil, la un profesionist, în caz contrar există un risc mare de a afecta grav parul.

Faptul este că bruneta va trebui mai întâi pentru a lumina buclele instrument profesional, numai după ce se poate vorbi despre alegerea nuanța dorită blond. Cu toate acestea, în cazul în care un reprezentant al sexului frumos din natura blondei, la domiciliu pentru a obține clarificări pentru mai multe tonuri mai ușor.

Primele câteva puncte din lista anterioară pot fi utilizate și atunci când vopsit părul gri într-un ton de lumină. Aceasta este, la început, capul este împărțit în patru zone de confort, atunci se aplică crema pe pielea capului, mănuși de uzură și să se pregătească compoziția clarificarea. Majoritatea producătorilor oferă referințe neprofesionale cu un agent de oxidare deja gata în ambalaj, dar o astfel de galbenă neplăcută pe părul ei, așa că merită să folosiți o compoziție specializată și să ridicați un oxidant în funcție de tipul de păr.

Deci, pentru întuneric de la natură, 9% este cel mai potrivit.

Nu vă fie frică dacă câteva minute mai târziu nu a apărut umbra roșie. Lucrul este că firele sunt evidențiate treptat. Primul ar trebui să se întoarcă în jurul regiunii occipitale – locul de acumulare a celei mai mari cantități de pigment natural. În medie, buclele luminează până la galben deschis, aproape de pui, va fi necesar să se ocupe de eforturi suplimentare.

După 45 de minute, clarificatorul este spălat de la păr, după ce se utilizează compoziția de tonifiere. Galbenul este bine vopsit cu purpuriu, rezultatul este o blondă atractivă de cenușă. Câteva săptămâni mai târziu, puteți colora parul in orice alta nuanta de blond.

Dacă sa întâmplat ca umbra nu se potrivea sau nu-i place, este întotdeauna mai ușor să-l toate repara, numai pentru pictura nu ar trebui să ia în mod direct negru, este mai bine să înceapă cu castane. Întuneric bliny – una dintre cele mai nocive culori, pentru a realiza în versiunea naturală nu este atât de simplu, astfel încât este mai bine să apeleze la un profesionist.

În cazul în care părul a fost pictat într-o culoare închisă, atunci ar trebui să utilizați o spălare. Acesta va permite pentru câteva tonuri pentru a ușura părul pentru a încerca nuanta mai deschisa.

Opinii de profesioniști

Gray Hair are o structură specială, așa că este un astfel de „non-sensibil“. Textura sa poate fi nepoliticos, incapatanat si neascultator, ceea ce face rezistent la pigmenții. Profesioniști recomanda întotdeauna să fie înclinat la deschiderea culorii sau înțepătură, din moment ce o astfel de pictura face mai puțin probabil să facă corecție, iar rădăcinile în creștere nu sunt la fel de vizibile în termeni generali.

Utilizarea de fire de lumină permite întotdeauna să arunce de pe mai mulți ani. nuanțe întunecate, dimpotrivă, se adaugă vârsta, cu toate acestea, în cazul în care doamna de la natura este parul inchis la culoare si pielea deschisa la culoare, atunci poate că este cea mai bună opțiune pentru ea.

În cazul în care culoarea de culoare începe, compoziția este mai întâi distribuită la acele zone în care benzile sunt mai greu de vopsea. Cel mai fin păr în față, astfel încât pigmentul în ele absoarbe mai repede.

Pentru a obține rezultatul dorit, puteți folosi simplu hu. Nu-i place daune mari, arată bine, dacă femeia în culoarea de culoare corespunde la nuanțe de cupru, dar pe parul gri se poate manifesta mult mai luminos decât era de așteptat.

În acest caz, recomanda adăuga cafea naturală, aceasta va ajuta la a face mai inchisa de culoare.

   Henna va trebui să păstreze pe părul câteva ore și urmăriți-l că ea nu se usuce, pentru că atunci vopseaua se va opri de lucru. Pentru aceasta, parul este acoperit cu un pachet sau pus pe o pălărie din polietilenă.

   Master class în pictura semințe A se vedea în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: