Cum de a alege vopsea pentru sincronizare?

Cum de a alege vopsea pentru sincronizare?

Există mai multe opțiuni pentru modul în care puteți decora imaginea prin crearea unui anumit efect asupra părului. Topire este una dintre cele mai simple. Acesta este realizat din zona de rădăcină de-a lungul capului sau numai pe eșantionul. Pentru pictura, sunt folosite mijloace speciale, care merită să știm mai mult pentru a reduce efectele lor negative asupra părului la un nivel minim.

Caracteristicile procedurii

Când se folosește folia, este utilizată caracteristica principală a acestei metode de colorare. Parul este împărțit în suporții de turnare. Blocajele pot fi ambele foarte subtile, dar frecvente și mari, dar rare. Restul părului rămâne naturale sau colorat în cazul în care o mulțime de păr gri.

Compoziția de colorare se aplică cu o pensulă. Timpul de expunere a acesteia depinde de tipul de păr, numărul de pigment natural în ele.

Mai închisă părul, cu atât mai mult este necesar să se păstreze vopseaua de pe păr.

Instrumentul în sine constă din peroxid de hidrogen și limpezire pulbere. Amestecă în recipiente de plastic, în proporție de 2 la 1. Este imposibil de a folosi vase din metal, deoarece reacționează cu vopsea.

Tipuri de coloranți

Vopsea pentru căptușirea părului poate diferi nu numai de marcă, ci și de consistență, intensitate, siguranță. Dintre toate fondurile prezentate în piață ar trebui să fie alocate.

 • sub formă de pudră. Au aspect de pulbere, cel mai des utilizate în saloanele profesionale, dar, recent, puteți cumpăra un portar de pulbere în cantitate de, în conformitate cu un tablou. În rezervoare mari, costă foarte mult, deși este suficient pentru o lungă perioadă de timp. Vândute de un instrument similar într-un magazin specializat, comburant este vândut acolo. Lucrul cu un astfel de material este un foarte atent, astfel încât pulberea nu se ridică în aer și nu a căzut în nas și ochi.

Este necesar să respecte în mod clar tehnica de colorare, deoarece o mișcare incorectă – și există o pată de culoare albă, care iese în evidență pe fundalul restului. Nerespectarea cu proporții determină, de asemenea, apariția unor fire de păr sau a crescut luminoase.

 • Pastă. Astfel de mijloace de formare a presupune gentling, deci este cea mai bună opțiune pentru uz casnic.

Ca parte a unei astfel de vopsea sunt vitamine, componente inovatoare și minerale. Locons devin nu atât de fragile, în plus, pasta nu este praf, așa că nu pulveriza, nu se încadrează în căile respiratorii. După colorare, buclele dobândesc strălucirea necesară, strălucească în soare.

 • Formulare fără amoniac. Acestea sunt vopsele de ulei, care sunt de asemenea perfecte pentru uz casnic. Ei nu conduc la fragilitate a părului, nu-i uscat, ci, dimpotrivă, a restabili structura lor. Singurul dezavantaj al acestor compoziții este că ei nu iau părul gri și nu poate demonstra clarificare intensivă, astfel încât acestea să folosesc blondele naturale sau fete cu parul lumina rusia.
Citește mai mult  Cum să faci bucle frumoase la domiciliu?

 • Oxidifiers. crema consistenta au vopsele cu agenți de oxidare care nu se răspândesc atunci când sunt aplicate. Acestea sunt expediate pentru a vinde concentrații diferite – 3-12%. Cu cât este mai procent, mai mare în ele conținutul de peroxid de hidrogen. Acestea sunt tocmai acele vopsele care sunt capabile să clarifice calitativ firele întunecate și părul cu o structură densă. Principalul lor dezavantaj este că acestea provoacă daune semnificative buclelor, astfel încât după creșterea este necesară pentru a oferi îngrijiri de înaltă calitate. Umbra naturală mai ușoară, cu atât procentul mai mic ar trebui să fie oxidantul.

Blonde suficient și 3% din soluție. Dacă nu există experiență, atunci ar trebui să cumpărați un set gata pentru sincronizare.

 • Crema de strălucire. Acest instrument este potrivit pentru fetele care nu sunt încă gata să se transforme brusc într-o blondă. Firele se vor dovedi doar puțin clarificate, ceea ce va reîmprospăta imaginea. Tranziția este foarte netedă, nu este necesar să se reproducă acest instrument, este imediat gata de utilizare.

Cele mai bune instrumente

Vopsele profesionale pentru păr foarte mult pe piața modernă. Pentru colorare este mai bine să alegeți un timp dovedit Instrumente de la branduri de vârf.

 • Kapous. Mark din Italia. Este folosit nu numai la domiciliu, ci și stilisti, culori profesionale. Avantajul ei este că producătorul actualizează în mod constant compoziția, oferă abordări mai inovatoare. Paint este renumit pentru calitatea și rezistența sa. Concepute pentru uz profesional, dar poate fi aplicat la domiciliu. Printre altele, costul acestui produs este în categoria medie a prețurilor.

 • „Supra”. Se numește și henna albă. Este minunat pentru lumina părului blond, dar nu este potrivit pentru utilizarea pe buclele întunecate. În compoziția componentelor naturale, prin urmare vopseaua nu are un impact intensiv. Clarificarea are loc pe una sau mai multe tonuri. Această compoziție este perfectă pentru tehnologia California, deoarece vă permite să creați o tranziție lină. Pentru a îndepărta galbenul de pe fire, este necesar după colorare pentru a utiliza tonifierea.

 • L’Oréal. Vopsea franceză, care este fabricată din componente de înaltă calitate. Folosit cu același succes al ambelor profesioniști și de casă. În vânzare există o serie de șapte nuanțe blonde. Cea mai nouă tehnologie vă permite să atingeți rapid culoarea dorită. Pentru incepatori, compania ofera un kit gata făcute pentru colorare de înaltă calitate, cu care puteți crea rapid și ușor o imagine unică. Vopseaua include vitamine, și amoniac este complet absentă, astfel încât buclele sunt alimentate moale si matasoasa.

 • Matrice. Versiunea americană a presei de înaltă calitate. Oferă colorare atentă și 11 nuanțe de blondă. Vopseaua are o textură cremoasă, astfel încât instrumentul să nu se răspândească pe părul ei. Clarificarea are loc pe mai multe tonuri, în timp ce structura părului rămâne aproape neschimbată.
Citește mai mult  Stil Babyliss: caracteristicile și funcționarea

 • „Acuarelă”. Compania oferă șase tonuri de clarificare. Avantajul acestui vopsea este că nu are un miros neplăcut, nu există nici o cale de ardere pe pielea capului. Dazzling sclipici da cristale lichide, care sunt aplicate parului dupa vopsire.

 • „Estelle”. Mai ales popular cu cumpărătorul intern. Există mai multe nuante de blond pe piață. Vopseaua descrisă are un efect moale asupra structurii parului. Din alte avantaje – stabilitatea culorii și saturația nuanțe. Există în agenții de colectare și non-ammmonic că părul blând, în timp ce ajuta rapid și pur și simplu a crea o imagine atractivă la domiciliu.

 • Garnier. Tot mai mult, puteți vedea ca vopsea pentru casă. Produsul se distinge prin calitatea înaltă a componentelor în compoziția, prezența uleiurilor naturale în interiorul.

 • Paletă. Această vopsea nu se poate bucura de persistență, după ce a folosit vopsea, părul devine moale, în timp ce produsul are un cost accesibil.

De cele mai frecvent utilizate fete de vopsele pentru defecte de origine este lider produse Loreal. Acesta nu este numai la dispoziția publicului, dar, de asemenea, oferă îngrijire a părului de înaltă calitate, deoarece include componente, cum ar fi uleiurile naturale, complexe de vitamine.

Recomandări pentru alegerea

Pictați-vă părul la domiciliu este ușor, principalul lucru este să alegeți instrumentul potrivit pentru a obține o nuanță fără galben. Alegerea compoziției depinde de câte tonuri vreau să ușurez buclele. De topire nu se obține întotdeauna imediat alb, mai des umbra de grâu.

Dacă nu doriți să vă clarificați foarte mult părul, atunci ar trebui să alegeți coloranți naturali. Dacă este prima colorare, iar femeia nu este sigură că ea va dori rezultatul, henna albă – alegerea potrivită. Are un efect minim asupra părului. Dacă este necesară o clarificare mai intensă, atunci este necesar să se aplice vopsea cu amoniac sau sub formă de pulbere cu un agent de oxidare.

Prima dată pe părul întunecat, calendarul nu se întâmplă niciodată alb, dar apoi Puteți utiliza suplimentar un șampon de tonifiere, Pentru a neutraliza galbenul. Culoarea naturală a părului natural, întunericul se dovedește și se colorează în blondă. Pentru a obține o nuanță mai luminată va reuși numai după mai multe proceduri.

In vopsele puternice, amoniac si peroxid acționează împreună, eliminând pigment natural din păr. Astfel de formulări au impactul cel mai negativ asupra buclelor, deci au nevoie de o îngrijire atentă ulterioară.

Crema de clarifică este cea mai delicată compoziție pentru albizarea părului. Un astfel de impact este mai puțin intens, dar nu este întotdeauna posibil să se obțină umbra dorită de la prima dată, numai după mai multe proceduri.

Dacă fata are părul foarte întunecat sau negru și ea visează să fie o blondă de platină, poate că este timpul să-și reconsideră planurile și să analizeze mai realist posibilitățile vopselelor moderne. Chiar și un coafor profesionist va spune că o strălucire ascuțită a buclelor este mai mare de 6 tone prea riscante. Rezultatul poate fi deplorabil. Au fost cazuri când fetele și-au ars părul și tocmai au căzut.

Prima dată când trebuie să ușurați buclele pentru mai multe tonuri. Dacă au fost colorate anterior în negru, va fi de ajuns și doi. Treptat, umbra întunecată va dispărea, iar buclele vor dobândi formarea dorită, cu toate acestea, este probabil să taie sfaturile, deoarece colorarea intensivă va duce la inserția lor.

Dacă compoziția pentru căptușeală este achiziționată pentru prima dată, atunci este mai bine să alegeți vopsea:

 • de la faimosul brand+
 • Fără amoniac, dacă nu aveți nevoie să iluminezi intens buclele+
 • cu vitamine și minerale+
 • Mai bine, în cazul în care este o bază de smântână, deoarece este dificil de a lucra cu o pulbere și este necesar să se amestece componentele.
Citește mai mult  Prezentare generală a mass-media par Curling

Este de remarcat un lucru separat despre vopselele care au nevoie pentru a diluat peroxid de hidrogen. Ei au un impact puternic asupra scalpului, poate arde, provoca o reacție alergică puternică, mai ales în cazul în care compoziția se face din produse de calitate scăzută.

În funcție de nuanța naturală a părului, peroxid de hidrogen este selectat într-un anumit raport procentual. Optim – 6%, dar 9% folosesc 9% pentru încuietori de culoare închisă, foarte rar 12%. Ultima compoziție este foarte dăunătoare, are un astfel de efect negativ asupra părului, care subțire și slab, pur și simplu nu o stea și să cadă.

  Dacă aceasta nu este o compoziție profesională, dar un mijloc de tip „blondă”, care poate fi găsit în orice magazin specializat, atunci oxidantul este deja în curs de desfășurare într-un set în conformitate cu proporția care este necesară pentru greutatea existentă a vopselei. Produsele profesionale sunt disponibile la vânzare în recipiente foarte mari, oxidant se îndreaptă către ei. Proporția coaforul alege în mod individual sub fiecare client și tipul de păr.

  Puteți evidenția părul dvs. acasă și, în același timp, obțineți rezultate de calitate dacă alegeți vopsea bună. Este foarte important să se uite la termenul de valabilitate al produsului achiziționat, pentru că în cazul în care a expirat, apoi utilizați instrumentul. Cel mai bun caz, nu se întâmplă nimic, în cel mai rău – în loc de o topire, va fi posibil pentru a obține o nuanță neobișnuită de verde, albastru sau alte culori. Fetele se gândesc rar la asta, ca rezultat suferă. Dacă există o teamă de greșită, atunci ar trebui să contactați salonul de înfrumusețare, în cazul în care expertul va ajuta la a crea efectul dorit, și, în același timp, va alege în mod corect până compoziția pictura și proporția. Uneori este exact opțiunea care vă permite să salvați nervii, mijloace și timp.

  Recenzii despre topirea părului puteți auzi în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: