Cum de a clarifica capetele firului de par?

Cum de a clarifica capetele firului de par?

Pentru a obține o imagine elegant, nu este necesar să se vopsi complet părul și, prin urmare, în mod semnificativ agravarea stării lor. Acesta va fi suficient pentru a clarifica capetele firului de par sau chiar două sau trei componente.

Particularități

Lightening de păr numai în zona de capete are numeroase avantaje. De colorat, în cele mai multe cazuri nu necesită o eliminare preliminară a procedurilor sau care dețin tenta gălbuie pentru aliniere ton. arată decolorări parțiale foarte elegant și încă situat în tendința. Această tehnică este utilizată pentru păr de orice lungime și aproape orice nuanțe – întuneric și bucle blonde pot fi achiziționate de sfaturi ușoare. În plus, este posibil să se lumineze parul folosind culori diferite – ambele moduri naturale și extravagante de roz strălucitor.

Clarificarea se face destul de repede și nu necesită utilizarea abundentă de vopsele. În cazul în care coafura rezultate nu le place capete, capetele părului se va tăia pur și simplu, iar după ceva timp parul va reveni la starea inițială. In cele din urma, Procedura nu aduce mult rău întreaga capelă, Deoarece doar o mică parte din parul este supus expunerii chimice.

Cu toate acestea, această procedură este încă contraindicată de proprietarii sfaturilor secvențiale sau de fire slăbite. Sub influența substanțelor chimice, starea lor se va deteriora și mai mult. Dorind încă să facă această procedură, mai întâi va fi necesar să aveți grijă de restaurarea capelelor.

Blonde sunt recomandate pentru a alege culori de chihlimbar și cu părul roșu, maro maro și bruneturile – o varietate de nuanțe de roșu de la purpuriu până la maro. Doamnele tinere cu părul întunecat sunt încă recomandate pentru a preforma capetele, după care este deja început să picteze.

Tranziția dintre nuanțele formei ar părea Maximum, astfel încât tranzițiile nu sunt vizibile. Vopseaua trebuie aplicată pe fire din toate laturile, astfel încât fiecare fire de păr sa dovedit a fi suficient de zgâriat. În care Timpul total de procesare nu poate depăși un sfert de oră – În caz contrar, culoarea va fi neuniformă.

În plus, trebuie amintit că timpul de colorare este limitat la 40 de minute. Dacă nu utilizați imediat mijloacele, procedura în sine va pierde tot semnificația.

Sfaturile clarificate sunt cele mai potrivite pentru proprietarii unor capele scurte sau medii, în special cu tunsoare graduate. Nu recomandă în mod deosebit stilistii să facă această procedură pe fire drepte drepte, deoarece apare adesea efectul dezamăgitorilor și a unui ieftin.

Citește mai mult  Caracteristici ale procedurii de umplere a părului cu breton

Dacă mai devreme părul a fost deja vopsit, atunci fără decolorare, ei nu le clarifică și, prin urmare, va fi necesară efectuarea unei proceduri mai traumatice. Blondele pot fi limitate la tonic, care, în ciuda conducerii scurte, va crea în continuare rezultatul necesar.

Bruneturile, bruneturile maro și roșii vor trebui să aleagă mai puternice.

Tipuri de tehnician

Trei tehnici de colorare principale de sfaturi de păr sunt Ombre, Ballwear și DIP Dye.

Ombre Acesta este considerat cel mai faimos tehnica, esența care se află în faptul că Culoarea se mută armonios din umbră întunecată de bază la lumină în zona de sfaturi. În acest caz, mai multe două culori sunt utilizate în plus. Părul vopsit în acest fel arata foarte naturale si vii – culoarea toronului „joacă“ în lumina și revărsările.

Bally Se pare ca Ombre, dar procesul de schimbare a culorii are loc de la mijlocul părului, și nu la toată lungimea. În plus, mai multe componente ale feței.

Dip Dye Populare de la fete tinere, deoarece aceasta tehnica arata ușor neglijent și foarte luminos. Se pare ca capetele firului de par doar plonjat în vopselele de diferite culori, nu îngrijorătoare despre o tranziție lină și respectarea gradientul. Shades sunt întotdeauna luate țipând și non-standard.

Cum să se pregătească Lockoons?

Pregătirea campionii de clarificare începe aproximativ câteva luni. În acest moment, utilizarea măștilor nutritive și de restaurare fără sulfat și impurități dăunătoare, utilizarea uleiurilor naturale și soluțiile de plante de clătire. O astfel de îngrijire va îmbunătăți starea catenei atât de mult încât acestea să poată supraviețui un impact chimic. Frezarea trebuie să fie minimă sau, în general, absentă. Câteva zile înainte de capul de clarificare nu ar trebui să fie spălate.

După cum sa menționat deja, brunetele ar trebui să se gândească la procedura de decolorare.

Instrucțiuni pas cu pas

Colorarea profesională a sfaturilor este destul de scumpă, astfel încât această procedură are sens să învețe să se efectueze acasă. Pentru a realiza cu succes procedura, va corect Se prepară în avans materiale și instrumente necesare toate. Vopselele pot fi terminate vopsea sau pictura cu oxidant. Numărul de nuanțe utilizate este determinat în funcție de tehnica aleasă. Ridicarea soluției este mai bună în recipientele din plastic, dar pentru ao aplica cu o perie sau un burete confortabil.

În plus, un pieptene cu dinți rari și un capăt ascuțit pentru separarea convenabilă a roților, gingiilor obișnuite și clemelor din plastic, precum și folia. Îmbrăcămintea de protecție va lucra cu un tricou inutil sau cămașă, și mâini – mănuși de cauciuc de unică folosință.

Citește mai mult  Totul despre bretele oblice

Creând Ombre la domiciliu Începe cu faptul că toate părul este împărțit în trei secțiuni egale care sunt fixate de benzi de cauciuc. În primul rând, vopseaua este acoperită de vârfurile părților laterale și apoi – partea de mijloc. Părul prelucrat înfășurat în folie și lăsați timp de 30 de minute. O jumătate de oră mai târziu, părul este spălat cu un duș cald folosind șampon. Un puțină fire de fire de uscare, trebuie să aplicați o cantitate mică de colorant în zona de tranziție pentru a face limitele mai puțin clare. De data aceasta vopseaua păstrează aproximativ 10 minute și apoi a fost spălată în același mod.

În al doilea caz, procedura de procesare începe cu faptul că rădăcinile rădăcinilor sunt acoperite cu o nuanță întunecată. O zecime de minute mai târziu, aceeași compoziție este distribuită în mijlocul părului. În cele din urmă, capetele părului sunt acoperite cu o umbră ușoară și înfășurate în folie. Rezista la ora specificată în instrucțiuni, capul trebuie clătit prin utilizarea șamponului și balsamului.

Aplicarea echipamentului Ballozh diferă ușor atunci când este utilizată pe lungime medie și fire scurte. Colorarea părului la fel de lung începe cu faptul că tot părul este împărțit în jumătate folosind un PRObor vertical. Vopseaua este aplicată la capetele catenului, care a urmat focalizarea în folie.

De îndată ce nu se schimbă umbra la luminos, se recomandă să jucați imediat părul pieptenei cu dinți rari – acest lucru va face tranziția între culorile invizibile. Apoi folia este închisă înapoi, iar tratamentul părului continuă până la sfârșitul perioadei specificate în instrucțiuni. Capul este spălat cu șampon și aer condiționat pentru buclele vopsite.

Clarificarea părului cu tunsoare clasificată este mai ușor de realizat atunci când firele sunt colectate într-o coadă înaltă, iar capetele lor se dovedesc a fi la același nivel. Restul capela ar fi bine să protejeze folia sau pachetul pentru a evita picăturile de picături de vopsea. Capetele buclelor din coada vopsită și înfășurată opțional în folie.

După ora specificată în instrucțiuni, părul este spălat cu ajutorul șamponului și a aerului condiționat.

Standardul scurt ar trebui să fie pieptănat, astfel încât sfaturile să pară sus, Și este mai bine să le reparați chiar cu lac. O parte din vopseaua utilizată este aplicată folia, care după ce părul este procesat. În loc de folie, puteți folosi degetele, și se aplică direct vopseaua la locurile potrivite. Rezista timpul necesar, capul trebuie să fie clătite cu șampon și aer condiționat.

Citește mai mult  Ondularea pentru părul lung: soiuri, sfaturi despre creare

DIP DYE colorare are loc într-un mod similar, Dar fetele care doresc doar câteva zile pentru a fascinat cu sfaturi luminoase, pot profita de un mod mai puțin traumatic. De exemplu, acesta va fi suficient pentru a picta benzile cu puțin adâncă specială sau pudră de culoare.

Deși culoarea se va menține până la prima spălare cap, utilizarea unor astfel de metode se caracterizează prin simplitate, și, prin urmare, puteți schimba nuanțele, cel puțin în fiecare săptămână.

Se termină pentru a picta colorantul alimentar de umbra necesară. Pentru procedura, va lua balsam alb, un bol cu ​​un ciucure și colorantul în sine. Un palat de pungi de pigment și 100 de grame de mijloace sunt amestecate în rezervor, după care sunt aplicate la cele șapte părți necesare și, dacă se dorește, strânse în folie. Undeva după o jumătate de oră, vopseaua poate fi îndepărtată.

Nu uitați de posibilitatea de a ușura părul cu peroxid de hidrogen în cazul în care doriți să faceți fără vopsea. Numai un remediu de 3% este permis, deoarece soluțiile mai puternice vor afecta puternic buclele. Pentru procesare, veți avea nevoie de o navă cu pistol de pulverizare, cleme, pieptene, discuri de bumbac, un prosop pentru protejarea hainelor, foliei, șamponului și balsamului. În plus, se recomandă utilizarea ochelarilor și mănușilor de protecție. Înainte de a începe munca, părul trebuie spălat și uscat de un prosop și, de asemenea, să dezvăluie toate firele.

Capacitatea este umplută cu peroxid, diluat cu apă convențională într-un raport de la 1 la 1. În cazul în care doriți să ușurați doar o pereche de fire, puteți aplica peroxidul utilizând un disc din bumbac. Agentul clarificare se aplică pe păr și a lăsat o perioadă de 45 până la 60 de minute. Ora exactă depinde de modul în care a fost umbra originală a părului, și ceea ce vreau să obțineți.

Verificarea este mai bine să-și petreacă după o jumătate de oră, înroșirea feței fire și să aprecieze rezultatul. În cazul pozitiv, puteți clăti întregul șampor de campor și trebuie tratat cu un balsam sau chiar o mască.

Peroxidul nu se confruntă întotdeauna imediat cu sarcina, deci În fiecare zi, procedura va trebui să repete.

Puteți stimula pictura cu aer cald, dar acest sfat este relevant numai pentru un par sanatos. În plus, în timp ce se efectuează pictura, are sens să intrați în soare pentru a repara efectul.

La lumina sfaturilor părului acasă, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: