Cum machiaj de fier bucle pe par de lungime medie?

Cum machiaj de fier bucle pe par de lungime medie?

Toate fetele știu că fierul este un dispozitiv indispensabil pentru indreptarea parului. Cu toate acestea, funcțiile acestui salon de coafură nu se termina. Cu ajutorul unui redresor, puteți face neobișnuit de stabilire acasă, atât pentru fiecare zi și un caz special. bucle africane, valuri la Hollywood, cascade blocate si bucle naturale plaja va ajuta la diversificarea imaginii. În acest articol vom spune, cum folosind redresor puteți răsuci frumos parul de lungime medie în diferite moduri.

Caracteristici Orientul Mijlociu Lungime par Curler

Multe femei prefera sa poarte parul de lungime mijlocie. Ele dau o mulțime de oportunități pentru transformare în funcție de motivul și starea de spirit. Astfel de bucle look feminin, dar în același timp, ei nu au nevoie de o astfel de îngrijire minuțioasă, atâta timp.

Cu toate acestea, va crea un elegant de stabilire cu masă, trebuie să ia în considerare faptul că deja o lungime de păr mic se va reduce în mod semnificativ. În măsura în care se poate observa, depinde de tipul de bucle pe care doriți să faceți.

Cat este mai mic lungimea catenei, precum și densitatea acestora, placa mai îngust redresor, trebuie să utilizați. Datorită posibilității de lichidare la unghiuri diferite, puteți obține plămâni sau rece, curbe mici sau mari. În același timp, indiferent de alegerea coafuri, capetele de fire sunt mai bine să plece chiar. O astfel de styling arata spectaculos, în afară de asta „fură“ mai mică decât lungimea.

Luați în considerare cât de mult astfel de coafura se va potrivi cu fata ovala. De exemplu, bucle africane nu se pot apropia Girls Wide, deoarece acestea sunt considerabil la păr și de a crea un volum suplimentar în zona facială. Cel mai bun din toate, o astfel de așezare va scurta contururile ascuțite ale unui pătrat sau a feței alungite. Kruglitis femeile ar trebui să se oprească alegerea pe valuri moi.

Cum să pregătiți părul?

Înainte de curling bucle cu fier, pregătiți și pieptene plate și clipuri. Pentru a obține cel mai bun rezultat, înainte de a pune, spălați și uscați părul. Înainte de a le conduce cu un uscător de păr, utilizați unelte de protecție împotriva căldurii. Aceste compoziții sunt destinate nu numai pentru a neutraliza impactul termic nociv asupra buclele, dar, de asemenea, să le facă mai potrivite pentru stabilire. Printre acestea sunt de multe ori mijloace multifuncționale, care se hrănesc, de asemenea, parul, pentru a îmbunătăți structura lor și să dea strălucire.

Astfel de mijloace de cele mai multe ori sunt mousse. Pentru bucle deosebit de subțiri la vânzare sunt spray-uri de protecție termică, care nu-i pierd și ne permit să dea volum. parul foarte gros sau deteriorat, se recomandă să se ocupe de compoziția de protecție termică a structurii în formă de cremă.

În cazul în care scopul ouatului dvs. este de a obtine o coafura vrac, Aplicați puțină spumă pe rădăcini de stabilire și ușor bate coafura, ridicarea șuvițe din rădăcini.

Nu este contraindicat chiar de către proprietarii de păr gras, deoarece are o textura usoara si parul usor uscat.

Opțiuni pentru bucle lichidare

par de lungime medie este o bază bună pentru experimente, atât într-un salon de coafură și case. Spre deosebire de fire scurte, acestea sunt suficiente pentru a se asigura că rezultatul este bun de remarcat, și spre deosebire de plăcile lungi, standard de apucare redresor pentru întreaga lungime a firului. Găini poate trece atât în ​​modul expres și să ia câteva ore. Totul depinde de metoda și scopul creării sale. Va invitam pentru a afla cum să creați o varietate de tipuri blocate.

Sub formă de zigzag

Aceste bucle forma „rupte“ linii care arata foarte elegant. Pentru a crea acest tip de stabilire folie de necesitate. Taie-l pe dreptunghiuri. Mărimea lor este ales ținând cont de eclisele curburii. Ia-o astfel de stivuire de multe ori expertii nu recomanda, deoarece este destul de agresiv afectat de păr.

 1. Pentru comoditate, împarte părul în sectoarele și subcolish clemele.
 2. Selectați un fir și folie de folie de pliere o bucată în jumătate.
 3. Ori de mai multe ori, astfel încât sa dovedit micul „harmonica“.
 4. Țineți-l cu un redresor și să dețină un pic în această poziție. fire subțiri va fi suficient de 5 secunde, iar pentru bucle mai groase sau păr obraznic, va dura mai mult – 10-15 secunde.
 5. Se repetă același lucru cu toate mărcile de cap. Și numai după aceea, îndepărtați folia de la ei. La sfârșitul stilul, se presara lac ei.

valuri Careless

  Bigudiu în care constau din bucle non-ideal buna fire, de asemenea, arata foarte impresionant. Lipsa de linii clare si bucle elastice arata natural și vă permite să creați o imagine naturală. Această metodă vă permite să creați nu numai blând, dar, de asemenea, indraznete, imagini sportive.

  1. Împarte părul în părți și proces cu ceară sau alt instrument, care este folosit înainte de stabilire.
  2. Alegeți fire și să le vânt pe fierul de călcat, se deplasează în sus. În același timp, nu-l păstrați în unghi drept, dar la un unghi de aproximativ 75 de grade. În acest caz, schimbați direcția de răsucire pe fiecare fir să arate mai diversă.
  3. Se presara o coafura cu lac, vizualizare ușor buclele în degete.

  Broaste rapide

  opţiunea Express.

  1. Împărțiți părul în mai multe secțiuni (în funcție de grosimea – 3 – 5).
  2. Ia curbarea și captura-l în mijlocul sau mai aproape de sfârșitul anului. În primul rând țineți-l pe verticală și să facă un viraj, apoi verificați pe verticală.
  3. Se repetă procedura cu toate secțiunile de păr.
  4. coafura rapida complet.

  valuri la Hollywood

  Procedură.

  1. spumă de păr Tratați pentru ouat.
  2. Împărțiți-le în segmente (de la 4 la 6, în funcție de denotația) și să le derbedei.
  3. Asigurați-vă bucle în primul rând pe sectorul inferior, se deplasează de la ceafa la templele. Este mai bine să face prima jumătate a capului, iar apoi a doua.
  4. Ia un redresor de un fir la o distanță de câțiva centimetri din rădăcini.
  5. Extindeți dispozitivul de 180 de grade. Din fața în jos Mutare și toroane vârful țineți degetele.
  6. Când toate buclele sunt ondulate, spray-le cu lac și ușor dezasambla rădăcinilor.

  Mare

  Astfel de valuri de a face, de asemenea, destul de doar.

  1. Pentru a obține bucle vizibile mari, strângeți catena de la baza între plăci, și vânt, ușor trăgând.
  2. Aruncă în acest fel pe toate spațiile pe care doriți să le vânați și să uscați coafura.
  3. După răcirea buclelor, buclele ușor. Pentru a face acest lucru, țineți curl din interior la o mână, iar degetele dvs. trag ușor firele de păr din exterior.

  Sub forma lui Zhgutov

  Algoritmul de acțiuni:

  1. Împărțiți părul în zone separate+
  2. Alegerea firelor subțiri, răsuciți-le cu mâna în flagel și clemă între plăcile de redresor, treptat+
  3. Profitați de lac pentru fixarea finisajului.

  „California”

  Ordinea muncii.

  1. Țineți firul selectat la bază, menținând fierul la un unghi de 75 de grade.
  2. Verificați-l pe fier până la mijloc în direcția feței și în mijloc, rotiți dispozitivul din jurul axei și brânzei-l în direcția opusă. Pentru a face mai ușor, purtând o catenă la mijloc, puteți pur și simplu să scoateți fierul și să le luați curl astfel încât partea inferioară să fie înșurubată în direcția opusă. Asigurați-vă că pentru a lăsa vârful directe.
  3. Blocarea spray-coafura cu sare sau alte mijloace după aplicare.

  Afro Kudri

  Procedura de operare:

  1. Se aplică o spumă de fixare pe păr+
  2. Remise zonele de par cu clemele+
  3. Șurub fir subțire pe o baghetă pentru sushi sau creion, și apoi cârlig un redresor+
  4. După ce toate buclele sunt ondulate, ata părul cu mâinile+
  5. La final stropiți parul cu lac.

  Plaja Kudri

   Pentru mediu de păr pregăti gros 6 bucăți de folie. Atunci:

   1. Scoateți părul în mai multe părți de cleme de prindere+
   2. Ia un fir, prin pulverizare cu un lac și ieftin în jurul degetului+
   3. Rezultat a răsuci rândul său, folia și petrece pe o bucată de Styler, ședere de 10 secunde+
   4. După călcat din nou, trata lac coafura.

   sfaturi Turtle

   Ia fierul de călcat vertical și să le prindeți curl rădăcinii. Cheltuiți lin în jos și se va opri mai aproape de vârful. Luați-l ușor, verificați fierul, țineți apăsată câteva secunde și eliberați-vă. Această metodă de stabilire este potrivită pentru scările și cascada.

   Apropo, pe baza curbelor de plajă puteți face coafuri frumoase. De exemplu, firele ușor de stick cu părul de păr sau de păr, astfel încât buclele formei involuntare să fie distruse frumos.

   Oricine din opțiunile de curling propuse poate fi o bază pentru un stil mai complex. Elegant de păr, diademe, cercuri, coroane, arcuri, panglici vor ajuta acest lucru.

   Cum de a remedia rezultatul?

   Anterior, coafurile făcute acasă au fost înregistrate folosind o prietena. Apa de zahăr a venit la salvare, care a fost preparată la calcularea lingurii de nisip pe un pahar de apă sau gelatină, folosit ca gel. Astăzi, industria de frumusețe oferă o gamă largă de mijloace pentru styling, care permit valurilor să rămână cât mai mult timp posibil. Există o varietate de lacuri, spume, geluri, ceruri. Chiar și un hairplower special cu fixare în vigoare a apărut.

   • Spray de fixare a părului – Poate cel mai cunoscut dintre fondurile listate. Gama de produse Prețul variază de la 50 de ruble pentru produsele de buget la 10.000 pentru profesionale.
   • Geluri De asemenea, dețin în mod fiabil stivuirea, în timp ce da coafura. Costul de produse de branduri populare – de la 300 la 700 de ruble.
   • Mousse sau Penka Pentru păr mai potrivite pentru coafuri, care sugerează un pic mai multă libertate. Ei nu lipici parul „bine“, dar le cere direcția cea bună, forma. Costul de produse populare din această categorie este, de obicei, variază de la 150 la 700 de ruble.
   • Ceară de obicei, aplicate înainte de stabilire. El este bun, deoarece coafuri cu utilizarea sa arate natural. Prețurile pentru ea începe în regiunea de 200 de ruble.
   • Pudra De asemenea, este capabil să fixeze părul, în timp ce nu-și lipsește speciile naturale. Acesta este un instrument bun pentru părul gras, care poate pierde cu ușurință vizualizarea când utilizați gelul, de exemplu. Este frecat cu mișcări de masaj ușoare, după care coafura este construită la gustul lor.

   Dragi fonduri pentru fixare conțin, de obicei, componente de protecție care neutralizează impactul negativ al dispozitivelor de styling, precum și la lumina soarelui.

   Iată câteva recomandări pentru a obține un rezultat optim la stabilire.

   1. Înainte de curling este întotdeauna nevoie să utilizați Hemografie.
   2. Redresor de la cald trebuie să facă pe un cap foarte uscat.
   3. Nu pieptenește buclele chiar o creastă rară, astfel încât să nu se descompună. Dacă coafura dorește să o repare cu mâinile.
   4. Departe de fiecare fată posedă părul ascultător. Dacă buclele răsucite sunt, atunci punctul este chinuit să se prăbușească, atunci vă veți potrivi mai mult Mijloace de styling fixare puternică.
   5. Expertii recomanda sa se expuna ondularea Regimul de temperatură 180 ° C. Pentru păr subțire, actualizate și fragile, această marcă ar trebui să fie mai mici, iar pentru prea gros puteți crește temperatura de încălzire la 200 de grade.
   6. Ai grija de pielea capului de la contactul cu redresor. În caz contrar, riscați să-l ardere.
   7. Nu răsuciți un singur fir de mai multe ori într-un rând. Dacă buclat nu a reușit, apoi așteptați până când se răcește, și numai după aceea încercați din nou.
   8. Nu se recomandă utilizarea fierului mai des decât de două ori pe săptămână. Chiar și cel mai mare dispozitiv de calitate, cu utilizarea regulată afectează în mod negativ starea de păr.
   9. Ia fierul de călcat Numai mâinile uscate.
   10. Pentru a asigura efectul după înfășurare fiecare fir un pic Țineți curbarea cu palma până când se răcește.

   selecţia de călcat

   Alegerea redresor este punctul de responsabil, deoarece dispozitivul de înaltă calitate va fi mai puțin rănit parul. În plus, acestea diferă în materialul plăcilor și a puterii. Pentru curling, dispozitive sunt de obicei folosite cu plăci înguste, dar acest moment depinde și de lungimea părului – decât sunt mai lungi, cu atât mai mult este lățimea. De asemenea, observăm că plăcile late permit crearea de mai multe valuri naturale. Enumerăm tipurile de plăci redresoare.

   • Metal. Desi este un material popular pentru fabricarea plăcilor de fier, acesta nu este cel mai bun potrivit pentru stabilire. Faptul este că încălzirea plăcilor într-un astfel de aparat nu are loc întotdeauna în mod uniform, pe langa, parul poate fi căzut sau se deteriorează. Demnitatea doar greu unui astfel de călcat este prețul său scăzut.
   • Ceramică. Ea distribuie mai uniform caldura, dar nu se poate încălzi într-un minut, deoarece incandescența în acest dispozitiv este mai lent decât într-un analog de metal.
   • Teflon. Aceasta este, de asemenea, o opțiune foarte potrivită, în special pentru păr moale. Aceste plăci sunt încălzite în mod egal pe întreaga lungime, iar materialul în sine nu traumatizeaza parul prea.
   • Ceramica si turmalina. O astfel de pulverizare, care înlătură staticii netezește cântare de păr. Ca rezultat, catenele arata frumos și bine întreținute, și cel mai important – a obține mai puține daune.
   • Ceramica cu ioni. Se crede că, datorită aplicării plăcilor de particule încărcate, să dobândească păr un aspect mai sănătos, deoarece structura lor este restabilită.
   • Marmura si ceramica. Ceramica încălzește păr, și marmura – se dovedește, astfel efectul nociv asupra bucle este redusă.

   Specialiștii de înfrumusețare preferă modelele cu turmalina sau îndreptat de ioni de acoperire sau marmură, cu ceramică. Există astfel de fiare de călcat nu sunt ieftine, dar ele permit să obțină cele mai bune rezultate cu pierderi minime de păr.

   De asemenea, valoarea redresor. Cel mai adesea, în vânzare există clasari dreptunghiulare, dar modelele cu capete rotunjite sunt cea mai bună opțiune. Lanțurile în momentul în care nu se agață de colțurile dispozitivului și, în general, dispozitivul cu astfel de forme netede face ca procesul de creare a coafurii să fie mai convenabil.

   asa de, Creați bucle frumoase pe lungimea medie cu bangs sau fără mână. Pentru a face acest lucru, este suficient să aveți un unelte de fier și fixare. Puteți improviza, găsiți căile de a vâna, care sunt mai potrivite pentru dvs.

   Sperăm că instruirea a cât de pas cu pas pentru a face stilul cu ajutorul fierului, vă inspiră să experimentați părul și veți putea obține rezultate strălucitoare.

   Despre cum să faci fierul de fier, să te uiți în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: