Cum să decolați părul cu peroxid de hidrogen?

Cum să decolați părul cu peroxid de hidrogen?

Cele mai multe culori moderne de păr din compoziția lor au peroxid de hidrogen. Această substanță vă ajută să le faceți rapid și ieftini, să le faceți mai luminoase. Dar, în același timp, probabilitatea de a strica o capelă sau de a obține un efect complet diferit. În cazul în care doriți să schimbați nuanța de fire cu peroxid de hidrogen, se recomandă contactarea profesioniștilor.

Particularități

Apă oxigenată – Substanță incoloră având o formulă chimică H2O2, cu un miros specific și un gust. Adesea utilizate în viața de zi cu zi, sectorul farmaceutic și industrial. Deoarece peroxidul de hidrogen are particularități de albire, este de asemenea utilizat în cosmetologie în compoziția vopselelor și a pastelor de dinți.

O substanță este de vânzare în borcane din plastic sau din sticlă cu concentrații diferite de peroxid. În orice farmacie, peroxidul de hidrogen poate fi achiziționat la un preț destul de scăzut.

Peroxidul de hidrogen este cel mai puternic agent de oxidare. La procesarea substanței, sunt dezvăluite cuticulele de păr de pe cap, ca rezultat al căruia structura părului este distrusă și schimbările sale de pigmentare. Datorită acestui lucru, culoarea părului devine mai ușoară pe câteva tonuri. Când decolorarea buclelor de peroxid de hidrogen Se poate dovedi atât efecte pozitive, cât și negative.

Găsirea pe păr, peroxidul de hidrogen este împărțită în următoarele elemente: apă și oxigen. În vopsea, există un agent de oxidare separat și activator. Compoziția oxidatorului are Perhydro, capabilă să reacționeze cu substanțe clarificatoare, iar activatorul are o concentrație mai mică de peroxid și este utilizată cu compoziții de tintare.

Deoarece este non-toxic, dar încă o substanță chimică, este necesar să se coloreze cu ea în conformitate cu unele reguli de siguranță.

Soluția la intrarea în piele poate duce la o ardere chimică.

În cazul arsurilor, sunt necesare următoarele etape:

 • Clătiți sub acoperirea corpului ars de apă+
 • Nu pot folosi bumbac pentru a elimina substanța chimică+
 • Este necesar să neutralizați site-ul cu ajutorul subwooferilor: suc de lămâie sau acid de lamaie și sacrificare cu un bandaj steril.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele luminii părului de peroxid de hidrogen sunt în următoarele paragrafe.

 • Politica de prețuri disponibile și prevalența. Vândute pe orice rețea de farmacie.
 • Suficientă siguranță, deoarece nu acționează atât de mult pe izolarea părului în comparație cu compozițiile de amoniu.
 • Reacția alergică este rar manifestată.
 • După procedura de campor devine mai ascultătoare și începe să lumineze.
 • Ca rezultat, puteți obține umbra originală.

Main Contra:

 • Cu o selecție incorectă în compoziția peroxidului, buclele dobândesc o culoare nenaturală+
 • Procedurile prea frecvente sunt părul uscat+
 • Poate pierderea de fire în cazul unei expuneri lungi la peroxid de hidrogen pe fire subțiri și fragile+
 • Risc ridicat de a primi o culoare neuniformă.

Instrucțiuni pas cu pas

Pregătirea pentru colorare la domiciliu

Decolorarea părului cu peroxid de hidrogen se face exclusiv pe părul sănătos. Timp de o jumătate de lună înainte de decolorare, este imposibil să treci ochiul la părul sau la răsucire chimică, ceea ce este necesar pentru a evita situațiile neplăcute. În plus, aveți grijă de păr, De exemplu, spălați-le numai cu șampoane și balsamuri cu compoziții de componente naturale.

Compozițiile de sulfat sunt foarte puternic copleșit de păr. De asemenea, nu se recomandă utilizarea lacurilor, rufelor și a altor compoziții chimice. În plus, trebuie să vă abțineți de la utilizarea frecventă a uscătorului de păr, ioni pentru îndreptare.

Materialele necesare. Vom fi nevoie de:

 • Peroxidul de hidrogen, până la 3%, pentru o mai mare concentrare, probabilitatea de a pierde parul+
 • Pulverizarea pulverizer+
 • chilipiruri+
 • Vata+
 • prosop+
 • mănuși de unică folosintă+
 • Când luminând pălăria la întregul cap imediat.

Se spală și de blocare

În primul rând, aveți nevoie pentru a spala parul zilnic Balsam și procesul de aer condiționat, care va ajuta pentru a evita uscarea excesivă a firelor. Nu se recomandă utilizarea unui uscător de păr. Este necesar să se adune firi cu un prosop curat uscat, pieptene cu grijă părul și pleacă timp de o jumătate de oră.

Utilizarea de peroxid de hidrogen

Asigurați-vă că pentru a face un mic test de. Pentru a face acest lucru, pe curl să aplice peroxid de hidrogen și se lasă pentru ceva timp (avaria timpul de expunere). Apoi, parul ar trebui să fie clătite și să vedem ce timp le poti descuraja. Acest test este extrem de important, deoarece soluția poate strica parul sau vopsea-le complet într-o altă culoare.

Când simplu este necesar să se împarte părul în șuvițe mici și repara cu agrafe de par. Acest lucru va face posibilă procesarea fiecare buclă separat.

 • Dacă doriți de topire uniform, este necesar să se împartă părul cu agrafe de păr. Aceasta va dura un pic mai mult timp, dar rezultatul va fi încântător.
 • Este mai bine să se dizolve curburii să fie pedepsi cu o soluție. In acest proces, fiecare fir trebuie să fie eliberat de ac de păr.

Procesul de aplicare a soluției este efectuată de o minge de bumbac. Ai nevoie pentru a umezi mob în compoziție și cheltui pe bucle pentru a fi luminat. Ai nevoie să se aplice în mod corect: pornind de la rădăcini și înainte de sfaturi. În același timp, fiecare pictat wocks strand in folie pentru a evita colorarea altor bucle. În continuare, continuați procedura cu buclele rămase.

Pentru a obține un efect ombre, se aplică soluția de exclusiv pe partea de jos a capele. În acest caz, compoziția este aplicată variază de la sfaturi peste tot coafuri perimetru. Aveți posibilitatea de păr script-ul la înălțimea pe care doriți. Decolorarea va ajuta să-și exprime mai puternic trasnet.

Pentru a vopsi complet parul, este necesar să se pulveriza bucle de la pistolul de pulverizare, pieptene apoi. După procedura este necesară a pus pe cap o pălărie, astfel încât soluția nu mănunchi haine. păr prelucrate trebuie să fie lăsat pentru o jumătate de oră. De-a lungul timpului, puteți experimenta, dacă doriți să obțineți mai închis sau mai luminos umbra.

Acum este necesar să se rezolve cu atenție părul cu apă rece și se aplică instalația de aer condiționat, care va umple nivelul de umiditate în păr. Aplicați a doua oară instalația de aer condiționat pentru efecte mai profunde și masaj bine pielea capului, după care părul se clătește cu apă rece.

Oferirea de tipul necesar de păr vopsit

Pentru decolorare puternică recomandată repeta colorarea în fiecare zi, treptat, timp de 7 zile. Aceasta va ajuta la un ton mai luminos. În multe privințe, rezultatul depinde de nuanța originală de păr, de exemplu, în cazul în care parul este foarte întunecat, atunci buclele pot deveni roșiatică la prima pictura. Cu două, procesare de trei ori, puteți obține nuanța necesară.

Pentru clarificare mai spectaculos, se recomandă să utilizați un uscător de păr, cu regim de temperatură scăzută.

uscător de păr în acest mod de lucru aveți nevoie de rădăcini.

Nu spălați capul de zi cu zi. Destul astfel încât acestea sunt obișnuiți cu spălare de 2 ori pe saptamana. Pentru fire arata intotdeauna curat și bine îngrijit, expertii recomanda folosirea sampon uscat.

Pentru a elimina parul de tenta gălbuie, periodic, trebuie să utilizați aer condiționat violet. Acesta este vândut în orice magazin de specialitate și destinate părului clarificat.

Este strict interzisa utilizarea de multe ori uscătoare de păr și fier. Ei pot agrava doar starea părului. Trebuie să învățați să puneți părul fără a utiliza astfel de dispozitive.

În viitor, încercați să nu folosiți vopsele, care conține amoniac, deoarece îi dăunează mult mai mult decât de pe peroxid.

Sfat

La efectuarea procedurii disclightening la domiciliu trebuie să respecte următoarele recomandări.

 • Cel mai bun înainte de vopsirea nu spălați părul 2 zile. Grădinile cutanate care acoperă fiecare păr vor proteja împotriva posibilă arsuri chimice. Ar trebui să existe mănuși de unică folosință pe mâini, iar pe piele în jurul firmelor este necesar să frămânți crema.
 • Când vopsirea capului este împărțită în trei zone: mai întâi vopseaua este vopsită, apoi du-te la partea frunții și urechile și numai atunci – în partea occipitală.
 • Pentru liniile de clătire după colorare, puteți ridica apa un pic. Acest lucru le va proteja de efectele dăunătoare ale compoziției și de restabilirea buclelor.
 • În cazul unui peroxid de hidrogen care se încadrează accidental pe piele, este necesar să se spală imediat cu multă apă.
 • Nu puteți utiliza o soluție în prezența copiilor. Dacă vă aflați pe piele sau în interiorul medicamentului va provoca o ardere tangibilă.
 • Când este spălat cu compoziția, este imposibil să se încălzească pielea.

Multe femei nu cred că este posibil cu ajutorul unui astfel de mijloc ca peroxid de hidrogen, parul decolor. Puteți vizualiza un experiment cu clarificare în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: