Cum să decolorați părul acasă?

Cum să decolorați părul acasă?

Astăzi, în plus față de saloanele de coafură și produse profesionale pentru decolorare a părului, există opțiuni pentru menținerea procedurilor de uz casnic. Modificările culorii de acest tip vor fi lăsate să atingă umbra dorită fără cheltuieli excesive și vor permite, de asemenea, utilizarea de produse de păr folclor și sigure.

Caracteristicile procedurii

Pentru a decolora părul la domiciliu, reprezentanții genului frumos ar trebui să fie pregătiți pentru faptul că Procesul în sine va necesita anumite eforturi, timp și precizie. Cu toate acestea, sub rezerva tuturor recomandărilor, rezultatul lucrării efectuate va fi apariția umbrei sau a culorii dorite, în timp ce părul va rămâne frumos și sănătos.

Există o serie de caracteristici ale decolorării buclelor casei fără rău. Prioritatea este evaluarea stării originale și a culorii capelelor:

 • Pentru bruneturile naturale, va fi necesar să se clarifice în mai multe etape, deoarece astfel de modificări ale culorii cardinale vor fi conjuga cu apariția galben-ului nedorit+
 • Foc grinzi de origine naturală va necesita, de asemenea, echipamente speciale pentru eliminarea pigment natural cu tije de par+
 • Pentru blondele si parul blond, procesul de auto-fulger trebuie să treacă fără a „capcane“ care nu sunt necesare, deoarece umbra necesară va fi destul de repede.

Dacă părul în fața discoloraiilor acasă a fost deja vopsite cu mijloace profesionale în negru, castaniu sau blond inchis, apoi se obține rezultatul corect va fi pre-decapping. Aceasta se referă, de asemenea, coloranți naturali, cum ar fi henna, bas și similare.

vopsea de amoniac, de regulă, se spală off de păr după 14-21 de zile, astfel încât decolorarea trebuie efectuată după acest timp.

După cum arată practica, munca la clarificare este destul de ușor să-și petreacă cu parul drept si subtire. Se pare o capelă groasă și greu de redesenarea în lumina tije mai mari.

Tehnologia Acasă clarificare nu reprezintă nici un pericol, dar are încă unele contraindicații:

 • Indiferent de metoda de clarificare selectată, această procedură nu este recomandat să efectueze femeile care au epidermă sensibile, precum și diverse inflamații sau răni+
 • Decolorării bucle slabe, izolate și părți va duce la o deteriorare semnificativă a stării lor, până la pierderea+
 • Pentru a amâna culoarea culoarea parului pentru picioare în timp ce în timpul sarcinii și alăptării+
 • Nu poate fi aruncat în aer buclele imediat după curling, nu ar trebui să fie de cel puțin 2-3 săptămâni între aceste proceduri+
 • Temporar abandoneze culoarea de culoare va fi corectă în timpul recepției antibioticelor.

O trăsătură distinctivă a decolorarea părului este faptul că În procesul de expunere la produsele selectate sau chimie, pigmentul natural al parului este distrus, astfel încât nu dobândește o nouă nuanță. De regulă, astfel de manipulări sugerează a doua etapă de coafuri transformare. În acest caz, cele mai multe femei recurg la utilizarea balsamuri nuanței, tonice și alte mijloace similare pentru a schimba culoarea.

Citește mai mult  Tunsoare Gavrosh pe păr mediu: caracteristici și opțiuni elegante

Este important să înțelegeți asta Decolorarea este un proces secvențial și graduală, rezultatul care depinde de reacția compoziției utilizată pe structura părului. Procesul de decolorare este terminată numai după un neutralizator este aplicat buclele. În ceea ce privește îndepărtarea profundă a pigmentului, răspunsul în cuticulele părului poate fi menținută timp de câteva zile după procedură în sine.

Pentru ca rezultatul să se aștepte o lungă perioadă de timp, precum și pentru penetrarea mai eficientă a fondurilor în păr, maeștrii înainte de modificări de culoare independentă li se recomandă să se abțină de la spălare cap timp de mai multe zile înainte de procedura. Aceasta va permite, de asemenea, pielea scalpului de la iritații după contactul cu compoziții chimice.

Fondurile populare și metode de utilizare

Astăzi, părul discolite la domiciliu va avea succes într-o multitudine de. Realizat de această prezență a unui număr mare de compoziții diferite, permițând pentru îndepărtarea pigment cu părul îndreptat. O serie de fonduri sunt produse profesionale, pentru pregătirea care va fi nevoie de un minim de timp, iar toate componentele vor fi într-un singur pachet. De asemenea, utilizate în mod activ remedii populare, care nu pot fi folosite nu mai puțin succes la domiciliu.

medicamente Ready

Cele mai populare utilizează următoarele produse.

Colorant

O caracteristică a compoziției este capacitatea de a face ca părul să fie brichetă cu 2-3 tone, dar cu condiția ca compoziția să fie aplicată la buclele nevăzute. Pe o astfel de păr, vopseaua poate efectua imediat două sarcini: compoziția va elimina pigment natural și de a efectua nuanțare. De regulă, produsele de înaltă calitate vor avea în pachet toate dispozitivele necesare și mijloacele necesare pentru a exploata acasă. Și, de asemenea, nu trebuie să picteze proporțiile ingredientelor utilizate.

Singurul dezavantaj al fondului finit profesional este imposibilitatea de a lucra cu bucle deja vopsite. Pentru astfel de situații, va trebui să utilizați medicamente de blocare specializate.

Pudra

Mod eficient de a obține lumina și chiar alb, în ​​special pe părul ușor. Acest produs va face umbra sursei cu o brichetă de cel puțin 4-5 tone. Cu toate acestea, va dura în plus pentru a cumpăra un agent de oxidare pentru a lucra cu mijloacele de pulbere. Proporțiile utilizării acestor două substanțe ar trebui calculate în fiecare caz particular, pe baza lungimii, structurilor de păr și a altor nuanțe.

După aplicarea pulberii, părul va trebui să fie tonificat. Utilizați instrumentul este cel mai bun într-o lună și jumătate.

Supra

În esență, acest instrument este o origine chimică de henna albă recomandată de specialiștii pentru decolorare. Compoziția supra-include substanțe cum ar fi oxidul și peroxidul de magneziu, sarea de amoniu. Pentru a lucra cu o astfel de mijloace gata făcute, va trebui să o diluați cu activatorul. Ocigenul poate avea un grad diferit de concentrare și cum este mai mult, bricheta va fi părul în cele din urmă. Cina ușor de utilizat la domiciliu.

Spălat

Decaping produs, spalat pigment de tija de par. Acesta poate fi folosit pentru parul vopsit de orice umbră. Astăzi, instrumentul este reprezentat în două versiuni – un produs acid și blond. Prima vedere este o compoziție delicată, care „funcționează bine“ cu pigment artificial. A doua formă poate avea un impact negativ asupra stării părului, dar rezultatul va fi schimbarea culorii de 3-4 tone.

Citește mai mult  Cum de a face bucle cu capete drepte?

Şampon

produs sigur pentru a schimba culoarea, dar nu are un efect pronunțat. Această opțiune este utilizată în cazurile în care este necesar pentru a netezi diferența dintre rădăcinile rustice și sfaturi de lumină.

Retete populare

Apă oxigenată

Potrivit pentru decolorarea parțială sau completă. Cea mai populară metodă de clarificare de casă. În procesul de lucru independent Ar trebui luate măsuri de securitate, protejarea pielii capului și o parte de la iritarea.

Suc de lămâie

Potrivit pentru păr nevopsită naturale. În plus față de eliminarea pigmentului, remediul va permite parului sa cumpere o strălucire suplimentară. Pentru iluminat eficient pentru un cuplu de tonuri, veți avea nevoie de încuietori de contact cu ultraviolete. Ca o regulă, o soluție bazată pe suc de citrice este pulverizată cu un pulverizator sau cu o perie pictura. Un mijloc de acțiune prelungită, așa Chiar și după spălare, procesul de clarificare va continua pentru un timp.

Ulei de ricin

Pe baza acestui produs natural pregăti măști de decolorare, care va ajuta la eliminarea de pigment, chiar cu parul inchis la culoare. Există mai multe rețete diferite pentru prepararea uleiului de ricin pe bază. Printre acestea, este posibil să se evidențieze amestecul de ulei și gălbenușuri, precum și un instrument cu dublă acțiune, care include nu numai ulei, dar, de asemenea, suc de lămâie.

Miere, scorțișoară

Produsele cu care multe femei schimbat drastic culoarea parului, fara a vizita saloanele de înfrumusețare și utilizarea chimiei. Miere de păr delicatețe decolora datorită conținutului de peroxid naturale. Un astfel de produs este un lucru chiar cu bucle gri.

Bazat pe scorțișoară se pregătească clarificarea măști care se hrănesc și să consolideze buclele, dar poate provoca iritații ale pielii, necesită atât aplicarea corectă. Minus utilizarea de scorțișoară este durata procedurii: cu o mască trebuie să treacă cel puțin 5-8 ore.

muşeţel

decolora parul blond cu infuzie de musetel. Pentru aceste scopuri dintr-o colecție uscată prepara un decoct, care este realizată prin spălarea părului după spălare.

Chefir

decantor natural, capabil să penetreze tija de păr, sprijinindu-se de pigment de culoare. Produs acid este utilizat în combinație cu produse naturale, cum ar fi coniac, suc de lămâie, ou.

Hydroperitis

Mai degrabă detergent agresiv, care, în cazul unor erori în circulație este capabil de a dăuna tangibil la tija de păr, precum și cauza o arsură gravă a pielii. Cel mai adesea utilizați hydroperite în tablete care pot fi achiziționate în orice farmacie.

Dezavantajul principal al acestei modificări de culoare este aspectul o nuanta galben pe părul.

Soda, săpun economic

Alkali poate pătrunde în structura tijei de păr, lăsând un pigment de acolo. Ca alternativă, pudra poate fi săpun folosit, care se dizolvă în apă, după care, cu ajutorul pulverizatorului este pulverizat pe păr.

Citește mai mult  Culoarea părului de păr brun deschis: nuanțe și finețe de colorare

clarificare parțială

Uneori este nevoie pentru a lucra compoziția numai rădăcinile abstracte, care va fi mai întunecată a tot restul parului. Pentru astfel de proceduri din lista de remedii profesionale sau populare pentru modificări de culoare, este în valoare de compuși selectare care nu va afecta capacul pielii. rădăcini Tint cel mai bun de acid striperul orice mijloc acasă de gătit. Procesul în sine implică lucrul cu rădăcini, trebuie să înceapă cu zona parietală, procesarea treptat restul zonelor limpezire contrastante.

Țineți compoziția pe păr ar trebui să fie necesară înainte de primirea nuanței. Păr cu o nevoie de structură poroasă cu extremă precauție controlul timpului de expunere a decantorul asupra rădăcinilor.

Nu trebuie să uităm că reacția la firul de par va fi menținută până la clătire și neutralizarea echipamentului selectat, fie că lucrează cu „Blondeksom“ sau suc de lămâie.

Dacă, după procedură, se păstrează diferența de culoare, se permite vopsirea repetată a zonelor întunecate până când culoarea culorii este maximă aproape de umbra la capete.

Eliminarea galbenă

Fenomenul frecvent după clarificare este galben, este valabil mai ales pentru buclele luminoase și roșii. Există mai multe motive pentru apariția unui astfel de rezultat nedorit:

 • Utilizați pentru decolorare a unei compoziții ieftine de calitate scăzută+
 • Erori referitoare la tehnologia clarificării+
 • Compoziția apei de la robinet cu impurități de metale grele, care este ulterior spălată cu substanțe cosmetice cu părul.

Pentru a scăpa de o umbră galbenă urâtă și nenaturală, puteți utiliza următoarele opțiuni.

 • Șampoane, balsamuri, tonice. Astfel de mijloace vă permit să pictați în mod eficient galben, iar cea mai mare parte a liniei de produse similare este potrivită pentru utilizarea zilnică.
 • Vopsele fără amoniac. Compozițiile nu vor provoca vătămări grave părului. Pentru a corecta culoarea parului cu ajutorul vopselelor de acest tip, expertii recomanda alegerea unui produs pe tonul de culoare mai deschisă sursa. De asemenea, este important ca amestecuri neutralizant de cenușă sunt prezente în compoziție.

Îngrijirea părului decolorat

Indiferent de ceea ce se face modificări de culoare, păr după o astfel de procedură o va avea nevoie de îngrijire specială de recuperare și de nutriție. Buclele Calculați sunt destul de posibil la domiciliu. În acest scop, experții recomandă să profite de produse cosmetice de îngrijire a părului profesionale sau de casă.

 • În ceea ce samponul pentru spalarea parului decolorat, apoi selectiv, sunt recomandate produsele organice, ecologice, pot fi de asemenea folosite pentru îngrijirea pentru bucle vopsite. De regulă, astfel de compuși sunt bine îndepărtați cu poluare, menținând culoarea părului.
 • După decolorare, măștile de păr vor fi obligatorii pentru o perioadă minimă pe săptămână. În aceste scopuri, ar trebui să utilizați restaurarea produselor în care este prezentă complexul de ulei natural, proteine ​​de mătase, keratin.
 • Părul decolorat trebuie protejat de contactul cu razele ultraviolete, precum și pentru a evita utilizarea frecventă a uscătorului de păr și a altor dispozitive care vor afecta temperatura ridicată a tijei de păr, uscarea și distrugerea acestuia.

Despre cum să ușurați părul corect, astfel încât să nu existe galben, să priviți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: