Cum să faci balon pe păr drept?

Cum să faci balon pe păr drept?

În ultimii ani, popularitatea tehnicii de colorare a părului, numită „balliz”. A fost inventată în Franța în anii ’70 din secolul trecut. Încuietori pictate cu utilizarea sa arată cât mai natural posibil. Cel mai adesea, atunci când se utilizează această tehnică, părul rămâne întunecat, iar la capete dobândesc o umbră mai ușoară – cu 2-3 sau mai multe tonuri. Billow vă permite să obțineți cea mai ușoară tranziție de la culoarea naturală la cea mai ușoară.

Particularități

Inspirația pentru apariția acestei tehnici servite Păr ars. Grătar natural, sfaturi de lumină, joc de lumină în fire, strălucire sănătoasă și strălucire – a fost un astfel de efect inițial a fost scopul principal de vopsire. În prezent popular Nu numai combinația de culoare în redesters de mai multe tonuri, dar, de asemenea, colorația contrastante cu soluții de culori mai luminoase.

Una dintre trăsăturile caracteristice ale acestei tehnici este Universalitate a unei astfel de colorare. Este perfect potrivit pentru proprietarii de păr direct și ondulat, subțire, fie gros. Lungimea în cazul Ballizhem, de asemenea, nu joacă un rol important – petele se va potrivi aproape orice tunsoare. Colorarea obișnuită de un aspect de ton de multe ori prea „plat“, în comparație cu Ballizhem, care adaugă păr vizual păr în detrimentul toroane ușoare.

Pentru proprietarii de păr subțire sau drept, Ballozh poate fi o adevărată „tocare-slefuire“. La urma urmei, este o astfel de păr, mai ales în cazul în care combină două dintre aceste proprietăți în sine, de cele mai multe ori suferă din cauza lipsei de volum. Cu ajutorul acestei tehnici de colorare, puteți da o coafură cu un pufos vizibil și chiar vizual dense.

Ballozh – tehnică foarte multifuncțională. Cu ea, nu numai schimbați imaginea și suge cu o nouă forță.

El va veni, de asemenea, la venituri celor care au întâlnit colorarea nereușită sau dorește să iasă dintr-un cerc perene de tăcere permanentă a rădăcinilor inversate.

Recomandări pentru selectarea nuanțelor

Ballwear arată grozav pe părul întunecat și ușor. Această tehnică nu obligă să aleagă numai să vopsească Culori naturale, Culoare naturală din fabrică. Deși o astfel de colorare arată cea mai armonioasă și dă efectul firelor arse. Cu toate acestea, o distribuție largă are acum o salvare folosind frumos Flori strălucitoare, Crearea unei imagini memorabile bazată pe contraste de culoare ascuțită. Există mai multe sfaturi pentru selectarea unei nuanțe adecvate pentru o astfel de colorare.

Dacă vorbim despre armonie, Următoarele nuanțe sunt cele mai potrivite pentru Rusim și părul tonurilor ușoare:

 • gri și cenușă – pentru cei care preferă blondul rece, dar vrea să evite contrastul culorilor ascuțite cu natural, care apare în procesul de creștere a părului în rădăcini și, de asemenea, dorește să picteze părul mai atent+
 • Pearl și perle – astfel de nuanțe se disting prin strălucire și strălucire, care oferă fire de speciale.

Par inchis la culoare În ceea ce privește selecția culorii sunt o opțiune mai avantajoasă, deoarece sunt combinate cu un număr mare de tonuri. Buclele întunecate sunt foarte interesante cu nuanțe de cupru. O astfel de colorare va reîmprospăta imaginea și o adaugă o scânteie strălucitoare.

De asemenea, culorile întunecate sunt perfect combinate cu opțiunile propuse de proprietarii buclelor blonde și ușoare. Cafea, caramel și auriu Nuanțele la fel de bune vor privi pe părul întunecat și ușor.

În ceea ce privește contrastante nuanțe pentru balaby, totul depinde exclusiv de fantezie și de preferințele personale. Albastru, verde, zmeură, roșu – Toate aceste culori sunt opuse ascuțite de tonuri naturale, și atenția altora le va trezi întotdeauna.

Alegerea paletei nu este limitată. Principalul lucru este că colorarea este corect și cu cunoașterea cazului.

De asemenea, Ballozh arata foarte impresionant și pe bucle roșii orice nuanțe. păr Roșcată în sine sunt de accent foarte luminoase, și adăugarea de strălucire și tranziții vă permite să obțineți mai mult naturalețe, dacă, de exemplu, roșcată nu este o culoare naturala de toroane.

vopsirea părului de lungimi diferite

Versatilitatea Bouquoule se datorează nu numai faptului că este potrivit pentru orice culoare, dar, de asemenea, în faptul că este posibil să-l efectueze pe părul de orice lungime si tunsori de orice formă. Parul se poate fi drept sau ondulat – pictura nu va pierde.

Mic de statura

Ballozh pe parul scurt nu încetează să mai fie relevante pentru mai mulți ani. Hairstyle pictat în acest fel arată un pic neglijent, dar întotdeauna câștigătoare. Metoda de colorare pentru parul scurt este destul de simplu, ceea ce face posibil să-l îndeplinească le acasă. Dar, totuși, a recomandat proceduri similare în cabină.

Colorare este format din mai multe etape:

 1. Pentru a determina spiralele pe care vopseaua de ton de lumină va fi aplicată, se face astfel încât vârfurile de păr în sus stick-up+
 2. Vopseaua este aplicată sfaturi folosind folie si Rezistă peste cateva zeci de minute+
 3. rădăcini pictate de păr (dacă este cazul)+
 4. După ceva timp, vopsea cu rădăcini se întinde mai aproape de conchs de bucle pentru a tonifiat, dar nu până la sfârșitul anului+
 5. Rezista vopseaua timp de aproximativ zece minute, trebuie spălate.

Mijloc

Pe parul de lungime din mijloc, BALAZH arată nu mai puțin eficient. Cu toate acestea, metoda de colorare va arata oarecum diferit decât pe parul scurt. Acesta va fi mai greu, și este deja puțin probabil să-l îndeplinească.

 1. Parul este împărțit Cateva patrate pe zone (temporale, întuneric, occipital cele mai importante) și încătușat cu saloane de coafură în mănunchiuri sau cozi – principalul lucru este că ei nu vin în contact unul cu celălalt în procesul de colorare.
 2. se aplică vopsea pe vârfurile toronului, unde este lăsat de ceva timp, în funcție de nuanța și instrucțiunile producătorului de vopsea dorită, atunci acesta trebuie să fie spălate cu apă.
 3. Mai departe Vopseaua se aplică șuvițe individuale, tușe ar trebui să fie cât mai ușor posibil pentru tranzițiile de scaun. În această etapă, trebuie să reziste la vopseaua pentru nu mai mult de 15-20 de minute pentru a obține o nuanță mai închisă decât pe sfaturi curl.
 4. Păr spălate cu grijă din compoziția de colorare.

Lung

Cel mai dificil în culoarea de colorare va fi buchet pentru păr lung. Pentru ao îndeplini cu fermitate Se recomandă să se facă referire la master cu experiență. Metoda de colorare este similar cu tehnica, părul potrivit de lungime medie, cu toate acestea, cu bucle lungi pe care trebuie să fie atât mai atenți încât benzile colorate nu se lipesc împreună și nu a strica rezultatul.

La alpinism par, Ballizh aproape întotdeauna arata foarte natural, din moment ce toate tranzițiile de tonuri sunt pierdute în bucle și bucle.

Înainte de vopsire a părului Asigurați-vă că pentru a îndrepta. Desen vopsele pe bucle pot duce la un rezultat neașteptat și nedorit.

Ballow pe parul lung si drept considerat pe bună dreptate unul dintre cele mai frumoase variații. Din punct de vedere al tehnologiei, astfel de păr este mult mai ușor să picteze decât buclat, deoarece nu este nevoie de a efectua unele manipulări preliminare. Pe tranziții par drept Culorile pot fi făcute destul de moale sau mai clare – Acestea vor fi vizibile mult mai distincte decât pe buclat.

Colorarea în această tehnică se va potrivi cu proprietarii de păr lung, care ar dori să actualizeze imaginea. Adesea, ei nu doresc să o parte cu o lungime sau de a face unele schimbări fundamentale în tunsoare ca cascadelor sau breton. În astfel de cazuri, colorarea vine vorba de salvare. Vopsea într-un singur ton în cazul în care diferă de naturale sau faptul că fata poarta, de obicei se întâmplă. Dar utilizarea echipamentelor Ballwax va permite obținerea unui rezultat mult mai expresiv.

Îngrijirea după procedură

După balaby, păr nu necesită proceduri speciale de îngrijire. Șampon este mai bine să utilizați pentru par vopsit. Aceste șampoane sunt destinate pentru sigilarea solzi de păr și pentru a preveni rapid vopsea înroșirea feței. Nessesary de a utiliza aer conditionat cu fiecare spălare cap, și unul sau de două ori pe săptămână – Masca. Preferința este cel mai bine pentru a da cu măști hidratante, fie restaurarea, deoarece cele mai multe ori de colorare deshidratează toroane.

Cea mai clară plus balabyage este nevoia de colorare ulterioară, după o perioadă destul de lungă.

Obișnuit Repetate de colorare a avut loc aproximativ trei luni. Cu toate acestea, în funcție de tonul rădăcini, se poate face mult mai puțin.

Proprietari indispus, Pentru care este critic pentru a masca, va trebui să actualizeze colorare cu frecvența de obicei o dată pe lună. Dar, în cazul Ballizhem, acesta va fi suficient pentru a actualiza culoarea doar la rădăcini. fire colorate pe toată lungimea poate fi mult mai puțin probabil, și nu neapărat la coafor.

Pentru a menține un tip de colorare proaspătă, nu veți avea întotdeauna nevoie să mergeți la salon. În cazul balizării perfect potrivite Șampoane sau balsamuri, care ar trebui să fie utilizate o dată sau de două ori pe săptămână. Ei vor salva umbra în forma originală și vor primi părul strălucitor și sănătos, fără o colorare suplimentară.

Despre tehnica de colorare balozh va spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: