Cum să faci breton dacă ai părul curat?

Cum să faci breton dacă ai părul curat?

Chelka este ceea ce puteți adăuga orice femeie, o fată, o fată specială. Totul depinde de ceea ce este pentru tort, pe ce păr este tăiat, cu care este așezată coafura. Iar cheekka pe părul curat va fi capabil să sublinieze meritele, cel mai important, este ca dreptul să facă o așezare sau să ridice o coafură potrivită.

Bucle lungi

Buclele pe părul lung fac ca imaginea proprietarului lor de cu adevărat extravagant, neobișnuit, uneori provocând.

Există multe modalități de a crea Kudrey pe bucle lungi. Din metoda de așezare și formă a lui Kudrey depinde de metoda de a stabili.

Puteți face bucle folosind curiozitate, mașină termică, curl și fier. Dar aceste moduri durează prea mult datorită faptului că părul este lung, astfel încât să puteți aplica câteva alte modalități.

Scuipat

Metoda tradițională, testată în timp. Bunuri bine împletite, puternice, va permite valuri bune.

Cel mai important, trebuie să ne amintim că mai gros va fi panglica, cu atât mai puțin va funcționa, dar ele vor fi groase + panglica subțire vă va da bucle mici sau valuri.

Poti panglica cele mai diferite impletituri, dar cel mai bine țese franceză.

Puteți, de asemenea, panglica impletituri cu zdrențe.

 • Aveti nevoie de o pânză, este în valoare de tăiere pe benzile de lungime mijlocie. Puteți lua panglici scurte, subțiri.
 • Se spală capul pe împletituri de păr umed.
 • In trese, benzi sau fâșii tesatura pregătite, cravată, du-te la culcare.

A doua zi, împletituri trebuie să fie dizolvat, buclele primite pentru a pune și lacuri sigure.

Pentru a face bucle mai voluminoase, înainte de a utiliza lac, trebuie să flips la flips și să ridice rădăcinile.

Nu trebuie să faci nimic. Dar dacă există o probă de curbă, atunci falca este mai bine pentru a pune deoparte, în cazul în care mai multe fire.

Dacă doriți să adăugați o cantitate de volum, acesta poate fi ridicată cu ajutorul calcinează și fixați cu lac. Este important să nu folosiți prea mult lac, în caz contrar obrazul să pară uscat sau murdar.

Buclele cu invizibilitate

Această metodă de stabilire este simplă. Pentru el va fi nevoie de „invizibil” și spumă de styling:

 • Curățați părul să se împartă pe fire, fiecare fir să se ocupe de spumă pentru a fi așezate+
 • De la fiecare fir pentru a roti pachetele, le asigurați „invizibil”+
 • După ceva timp, dizolvați pachetele, pieptarea degetelor sau creasta, dacă este necesar, un lac securizat.

Long Beauky merită să se rotească într-un pachet. Cu un scurt nu trebuie să facă – va arăta ciudat.

La fel ca în prima metodă, dacă faci o probă înclinată, atunci brânza este cea mai bună pentru a afla în cealaltă parte unde mai multe bucle.

Buclele medii și scurte

Pe astfel de bucle, puteți utiliza metode concepute pentru bucle lungi, dar puteți simplifica sarcina, folosind o curbură, fier sau curl.

Biguchi sau Turmobigi

Termobudi trebuie să înceapă să se încălzească în mâncăruri metalice. bigudiuri obișnuite ajunge imediat păr. Pe parul scurt este cel mai bine scuturat bigudiuri mici – ei vor sta mai bine. Și, în medie, bigudiuri poate alege orice, în funcție de ce fel de bucle doresc.

Merită să ne amintim că atunci când folosiți curgătorii de păr, nu puteți usca uscătorul de păr, altfel părul își va pierde strălucirea naturală, lipsește și nu va putea obține efectul dorit.

Poyca

Pentru a crea o bordură cu o buclă, aveți nevoie pentru a împărți părul pe fire și vânt unul pe buclat. Rezultatul final trebuie să fie lăcuit.

Fier

Acest instrument se va potrivi dacă aveți nevoie pentru a obține valuri de lumină.

Pentru a obține rezultatul, aveți nevoie de:

 • păr divizat pe fire+
 • Trage fir pe fier, face un viraj, după ce scoateți ușor fierul din ondulării+
 • Fixați coafura.

Există mai multe opțiuni care se poate face cu un bang atunci când se creează bucle pe parul scurt si mediu.

  Cheekka pe parul scurt este mai bine la vânt, împreună cu restul de păr. O poți părăsi direct în cazul în care acesta este ridicat de rădăcini, cu un lac și de calcul, face volumetrica.

  Cu o brânză pe parul mediu poti face orice, principalul lucru este să ne amintim că cheeve nu ar trebui să fie prea scurt.

  Este important să ne amintim că, atunci când răsuciți, de stabilire bucle ar trebui să fie curate, altfel nimic nu va ieși

  Agenți de styling clasice

  Există mai multe instrumente de styling care ajuta coafura pentru a menține suficient de mult timp.

  • Mousse sau spumăfolosi inseala păr, creând kudrey, precum și darea de volum. Mousse are o textura mai usoara, asa ca va fi mai potrivite pentru scurt și / sau păr subțire, este mai bine să utilizați spumă pe păr lung și gros.
  • Geluri pentru montarea și întreținerea coafuri pentru intreaga zi, sau chiar mai mult. Cu ajutorul gelurilor sunt angajate în coafuri de modelare, dați-i forma necesară, simulați și fixați curry, creați efectul „părului umed”, de asemenea, un spray de gel, care este o consistență mai lichidă decât un gel obișnuit. Este folosit pentru a crea un volum de rădăcini, styling cheekka și fire individuale.
  • Lacurile sunt necesare pentru a fixa coafura. Există diferite tipuri de lacuri cu diferite niveluri de fixare. Alegerea lacului depinde de tipul de păr și de rezultatul dorit. Pentru părul slab și subțire, este mai bine să utilizați lac cu fixare slabă. Dacă părul este gros, rigid și obraznic, trebuie să utilizați lac cu superfixare.

  Dar nu trebuie să uitați că toate mijloacele de stabilire sunt create din substanțe chimice și utilizarea excesivă a acestor fonduri poate duce la deteriorarea părului.

  Modalități principale de a crea o curbă și o stabilire de înaltă calitate

  Buclele pot fi făcute nu numai prin metodele menționate mai sus. Există multe mijloace primare care, cu siguranță, nu vor aduce părul rău.

  Mijloace pentru păr.

  • Lemon trebuie amestecat cu sirop de zahăr și se aplică imediat la bucle. Puteți aplica chiar acest amestec pe rădăcini. Lemon Fixes Styling, iar siropul de zahăr îl salvează pentru întreaga zi.
  • De asemenea, de la lămâie, zahăr și vodcă se pot face. Pentru un astfel de lac, va fi nevoie de coaja unei lămâi, o linguriță de zahăr și 20 de grame de vodcă. Peelul trebuie fiert în apă, așteaptă până când amestecul se îngroațează, se adaugă zahăr și vodcă și se răcește. Lacul este gata!
  • Zahărul poate face spray de zahăr. Pentru aceasta, numai zahărul și apa trebuie să fie amestecate și puse într-un container special de depozitare pregătit.
  • Punerea pufoasă poate fi administrată folosind aloe și șampanie. Un astfel de amestec este aplicat părului uscat, frecare și plasat.
  • Gelul de semințe de in care dă naștere părului. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a fierbe semințele în apă, se adaugă un amestec de uleiuri reale vodcă și esențiale. Acest gel este stocat în frigider timp de una sau două săptămâni.

  Dispozitive de curling

  Curling de păr, puteți utiliza pânză, bandă, hârtie, creioane, folie, etc.

  Ce se poate face cu breton pe parul cret?

  Sunt momente când, datorită faptului că părul este în mod natural ondulat, breton poate fi, de asemenea ondulat. Unii oameni le place, dar cele mai multe nu-mi place faptul că, pentru orice mișcare, interacțiune devine franjuri ondulat, în unele cazuri, se poate arata ridicol.

  În acest caz, este posibil pentru a elimina o parte bang: va combina, îmbinare cu bucle sau valuri. Foarte bine o opțiune potrivită pentru proprietarii de bucle scurte sau valuri.

  De asemenea, vă puteți îndrepta bretonul și pentru a păstra rezultatul pentru o lungă perioadă de timp.

  • Utilizarea balsam-balsam sau sampon cu balsam. Balsam trebuie aplicat pe capetele Bangs, cu plecare de aproximativ 1 cm de la rădăcini. Această metodă permite părul să-și păstreze umiditate și încreți.
  • Folosind un pieptene cu câțiva dinți. Dupa periaj breton trebuie să stropească un spray de lumină pentru amplasarea flexibilă. Gelurile sau rufele pot provoca efectul părului murdar și al seminelor.
  • Puteți utiliza un fier de păr pentru a îndrepta breton, dar cu această metodă trebuie să fiți atenți. Utyuzhok suprasolicitarea și poate provoca distrugerea structurilor de păr.

  Deci, ce mai bun lucru de făcut cu breton? Alegeți una dintre aceste opțiuni:

  • păr scurt, breton, este cel mai bine să se onduleze cu restul parului sau dau volum+
  • în medie, nu contează ca să breton stil, alegerea depinde de preferințele personale și coafuri+
  • pe parul lung de multe ori mai bine să nu facă nimic cu breton, uneori poate fi ondulată, din nou, totul depinde de coafuri.

  În următorul videoclip, vă sunt în așteptare pentru una dintre opțiunile de stabilire a părului cu o buclă.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: