Cum să faci bucle noaptea?

Cum să faci bucle noaptea?

Deseori apar situații în momentul în care dimineața nu este suficient timp suficient pentru a aduce capul în ordine, astfel încât femeile sunt forțate să colecteze bucle în coada calului sau să părăsească slaba. O alternativa excelenta la aceste coafuri familiare vor fi bucle pe parul umed, care răcite înainte de culcare.

Tot ceea ce trebuie să faci în dimineața este doar pentru a le destinde, fire despicate cu degetele, se stropesc cu lac și du-te pentru a cuceri această lume.

Particularități

Există o mulțime de moduri originale de a crea bucle pe parul umed, care pot profita de o complet orice femeie. Și toate acestea nu implică utilizarea de compoziții chimice, instrumente calde și alte tehnici care provoacă lezarea tijei de păr.

Ca și în orice alt mod de stabilire, o astfel de ondulatoare are argumente pro și contra.

Avantajele neîndoielnice ale tehnologiei ar trebui să fie atribuită Economisi timp, Deoarece, în acest caz, nu este nevoie să se spele capul, se usucă, se stabilească cu un sărac și clești. În plus, o astfel de așezare este sigur pentru păr, așa se poate face chiar și pentru fete tinere.

Dar, în același timp, astfel de bucle sunt de scurtă durată și își pierd foarte repede forma – cel mai bun caz, buclele țineți pe capul de 2-3 zile, iar atunci când sunt introduse în condiții de umiditate ridicată, se dizolvă imediat.

Pentru a extinde efectul de styling, puteți utiliza agenți de styling – spumă și lacuri de fixare medie.

Având în vedere că va trebui să doarmă pe styers toată noaptea, cerințe speciale sunt prezentate adaptări pentru curling – acestea ar trebui să fie moale și cu fixare sigură, În caz contrar, somnul de noapte va provoca disconfort solide, și nu va fi nici un discurs cu privire la orice aspect perfect, iar condiția fizică este puțin probabil să vă rugăm. Cel mai bine este de utilizat boomerangi Soft curbe, precum papilletes și umflături spuma.

Dar instrumentele solide din metal, plastic sau lemn nu se va potrivi. De asemenea, nu ar trebui să răsuciți parul de pe staileri cu elemente ascuțite, deoarece acestea sunt capabile de a deteriora scalpul și provoca senzații dureroase.

Apropo, este posibil să se rotească părul în bucle, cu tot felul de prietene, care vor avea cu siguranță în fiecare casă – este Cauciuc, Sock, Ribbon, Wet șervet Melamina, tricou sau orice alt material textil.

Pentru ca curling să păstreze cât mai mult posibil, pe care o folosesc agenți speciali din arsenalul de coafură parfumerie:

  • Mousse sau spumă – Acestea sunt aplicate pe parul usor umed imediat înainte de înfășurare, compoziția are o structură de plastic și ca uscare ajută la menținerea buclele de forma dobândită+
  • ceară – Folosit pe bucle gata făcute pentru a le textura+
  • Spray de fixare a părului – aplicat buclele uscate pentru finisare.

Condiția de bază pentru stilul practic este o uscare completă a părului, acestea nu ar trebui să fie o zonă umedă unică, altfel curry-ul dvs. se vor întoarce la starea inițială după câteva ore.

Cum să pregătiți părul?

Curl pe păr va fi ținut numai dacă ați răsucit buclele curate, prin urmare ar trebui să fie pre-spălate cu un șampon special pentru utilizarea de zi cu zi și tratați aerul condiționat.

Mijloacele destinate părăsirii zilnice sunt mult mai moi, deoarece pielea capului, iar părul în sine nu se usucă. Balsamul nu este necesar, dar facilitează în mare măsură componența de combinare, și, de asemenea, ajută la prevenirea pierderii părului prea intensă în timpul pieptății.

Țineți apăsat părul hidratat – ar trebui să fie uscați cu un uscător de păr sau spălat cu un prosop, nu este necesar să-mi frece capul. Blocurile nu ar trebui să fie umede, În acest caz, fiind răsucite, pur și simplu nu vor fi uscate peste noapte. Dacă vă simțiți înainte de a scoate curgării, veți simți că capelele sunt încă umezite, uscate cu un uscător de păr.

Înainte de a lucra, voi aplica cu siguranță pe buclele de mousse sau spumă – mijloacele de styling face ca o poală mai ușoară și ascultătoare, astfel de bucle sunt mai ușor de colectat și răsucite, iar stabilirea este mai precisă.

După aplicarea acestor compoziții, puteți comuta direct la răsucire.

Metode

Tăiați răsucirea la părul umed este foarte simplu, pentru că nu aveți nevoie de nici un inventar special – tot ce aveți nevoie poate fi găsit întotdeauna la îndemână în fiecare casă. Ca o opțiune pentru fiecare zi, este mai bine să facă bucle mari, astfel încât acestea sunt frumos a scăzut cu val – astfel de coafuri necesită mult mai puțin efort, și se pare extrem de minunat.

Cu toate acestea, cu o poftă de mâncare în nici un fel, ține cont de faptul că bucle mari sunt în curs de dezvoltare destul de repede, astfel încât necesită fixare lac obligatoriu.

Înainte de lichidare părul ar trebui să fie împărțită în șuvițe de dimensiuni egale, și o atenție separată buclele în apropierea feței.

Și, desigur, înainte de a ieși din casă, asigurați-vă că ați eliminat toate panglici și benzi, care au fost utilizate pentru lichidare – unele dintre ele pot rămâne invizibile sub par deja flutter.

cu ciorap

Cel mai simplu mod de a crea bucle spectaculoase este de a închide toroane la ciorap de obicei, El trebuie să fie în mod necesar de bumbac, pentru a absorbi apa cu șuvițe umede. Cantitatea de șosete poate fi variată în funcție de bucle pe care doriți să obțineți – mici sau frecvente.

Dacă aveți nevoie doar pentru a da fast și volum – twist pe curbarea în apropierea feței, o pereche în zona temporală și două sau trei pe partea din spate a capului.

Tehnica este foarte simplu – fiecare buclă trebuie să fie rănit pe un teren de golf sau benzi de cauciuc șosetă și silicon fix. Asigurați-vă că – în dimineața te va multumi cu siguranta cascada de bucle de lux.

Alternativă la șosete puteți utiliza vechi T-shirt. Acesta este un mod foarte interesant de a crea valuri naturale care arata la un adevarat plin de farmec. Procedura pentru acțiuni este: Pentru a începe cu, T-shirt răsucită hamul strânse și elastice strânse capetele sale, astfel încât cercul format. Părul este pieptănat, ele sunt aplicate mousse și distribuite pe cap, astfel încât acestea sunt în mod egal care se încadrează în jurul valorii în jurul circumferinței – pe față, în spatele și același volum de toroane pe laturile.

Twisted maioul este purtat pe cap ca un cerc, ca și în cazul în care coroana, după care firele mari șterge cablajul și fixați fiecare buclă a unui toc mic.

Dimineața, firele sunt filare, apoi vârfurile degetelor sunt ușor biciuit și pulverizate cu lac.

Cu ajutorul tesatura

Pentru a crea bucle, panglici și benzi simple de materie, ele trebuie să fie țesute cu bumbac pentru a obține o umiditate excesivă. Pentru a obține bucle frumoase, trebuie să faceți următoarele: Împărțiți-vă părul în fire separate și apoi leagăn fiecare dintre ele pe fâșia țesăturii. De îndată ce este complet răsucite, sfaturile problemei sunt combinate unul cu celălalt și se leagă. Astfel, înșurubați tot magazinul, în timp ce Cele mai multe tesatura benzile pe care le utilizați, cel mai mic va fi buclele.

Alternativ, puteți lua prosoape de hârtie sau șervețele umede. Ca și în cazul precedent, lap se spală, se usucă ușor cu un uscător de păr sau natural, după care benzile sunt tăiate de 8-10 cm grosime. Părul este împărțit în 4 părți egale și șuruburi.

Hars și împletituri

Crearea buclelor poate nu numai cu înfășurare, există mai multe alte opțiuni spectaculoase. De exemplu, cu ajutorul unui fascicul obișnuit. Face foarte simplu, principalul lucru este că el este situat pe pictorul și nu a interfera cu somnul confortabil.

Secvența de acțiuni este după cum urmează: catenele umede sunt strânse și se colectează o banda de cauciuc, coturile de păr în jurul bazei, astfel încât cablajul este format și fixate cu știfturi. După aceea, puteți merge în condiții de siguranță la culcare, iar dimineața se bucură de vedere fermecătoare de buclele mele ondulate.

Foarte convenabil pentru a țese cozilor, mai ales această metodă este deosebit de bine pe parul lung.

Pentru a face acest lucru, împărțiți capul pe zonele și șiret de mai multe împletituri, cu atât mai mult va fi, cu atât mai repede se dovedește buclat.

Această metodă are un singur dezavantaj – sfaturi de par sunt eliminate, astfel încât acestea să poată fi înșurubată în plus pe o cârpă sau șervețel.

Puteți crea un val de frumos, cu arome, acesta va fi destul de mult. Blocările sunt împărțite în aceleași sectoare și apoi fiecare catenă începe să se înfășoare în jurul axei lor până când vor deveni strânse și răsucite de-a lungul întregii lungimi. Țineți minte dacă vă eliberați degetele înainte de a vă bloca pachetul, se va răspândi imediat și va trebui să începeți peste tot. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, asigurați-vă că aplicați mousse pe păr sau spumă – va face fire mai ascultătoare.

Această coafură nu creează bucle clare, ci crește volumul și faceți un val pe sfaturi destul de reale.

Bineînțeles, nu uitați de astfel de mijloace verificate pentru curling la domiciliu, cum ar fi curgătorii, ei trebuie să fie moi – ei nu numai că își fac părul curly, ci și un volum și puf suplimentar.

Puteți vânt parul într-o anumită ordine, atunci coafura va fi clasic, și puteți pune bucle în ordine haotic – în acest caz, se va realiza nepăsarea lumina, care este atât de relevantă în ultimii ani.

Recomandări utile

În cazul în care, după trezirea parul tau va ramane umed, nu este în valoare de supărat – există mai multe moduri de a accelera de uscare și, în același timp, ușor experiment cu coafura.

Dacă doriți buclele pentru a obține dur și a reamintit vizual twist pe termen lung, atunci, Fără a scoate bigudiurile sau alte dispozitive de styling, se usucă părul într-un uscător de păr drywater sau cu aer cald.

Dacă doriți să obțineți mai multe fire voluminoase, texturate, du-te prin buclele de fier sau de capturare.

Și vă puteți bate doar parul cu degetele, cu un agent de stilizare – în acest caz, veți obține efectul de „ouatului umed“

Despre modul de a face bucle din parul umed peste noapte, veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: