Cum să picteze părul în casă?

Cum să picteze părul în casă?

Printre numărul mare de coloranți, celebru pentru omenire din cele mai vechi timpuri, locul special este ocupat de Henna – un produs natural cu multe avantaje evidente. Mijloacele descrise atașează o atenție atractivă a părului la umbră și o face mai sănătoasă, ceea ce confirmă atât specialiști cu experiență, cât și consumatorii obișnuiți. Vopsea Părul Henna acasă este ușor: este suficient să cunoaștem regulile de bază pentru menținerea acestei proceduri, care va fi descrisă mai departe.

Ce este?

Vopseaua vopsită este un produs sub formă de pulbere care este rezultatul de uscare a frunzelor lavsonene ale răspândirii necombustrate în Africa de Nord și în țările din Est. Utilizarea henna pentru a schimba tonul de păr vă permite să obțineți o mulțime de nuanțe spectaculoase – de la miere de aur la ciocolată neagră. Realizarea unor astfel de rezultate contribuie la utilizarea diferiților aditivi de origine vegetală, cele mai solicitate sunt bas, ghimbir, cafea și garoafe.

  o atenție separată merită mai multe varietăți de colorant descris.

  • iranian. O astfel de henna este considerat a fi cel mai bun raport preț valoare, prin urmare, este nevoie de cea mai mare popularitate. Dacă acest colorant este folosit fără aditivi, dă champper o singură culoare – saturate roșcată. Mai ales henna iranian este util pentru păr slab, deoarece contribuie la refacerea accelerată a structurii lor deteriorate.

  • indian. Vopseaua în cauză are 5 culori – ciocolata neagra, castan, burgundi, mahon și auriu. Ca și alte tipuri de henna, este adesea utilizat în combinație cu alte componente de origine vegetală, care se extinde în mod semnificativ paleta de nuanțe obținute cu ajutorul ei.

  • sudaneză. Acest produs este deosebit de popular în Africa și Arabia Saudită. Utilizarea sa este justificată în situațiile în care aveți nevoie pentru a obține o nuanță de cupru saturat de păr, caracterizate prin rezistență maximă.

  În ceea ce privește henna incolor, este produs din lavsonian pețiol astfel încât compoziția sa nu prevede pictura pigment. Acest produs nu este folosit pentru a schimba culoarea parului, dar pentru a consolida sănătatea acestuia – crește elasticitatea, a scapa de matreata, a accelera creșterea și normalizarea funcționării glandelor sebacee. mențiune decentă și alte tipuri de henna, de exemplu, roz, violet sau negru.

  Aceste instrumente sunt obținute prin mod artificial, astfel încât acestea trebuie să fie folosit pentru a utiliza, acordând o atenție deosebită studiului compoziției pe ambalaj.

  Avantaje și dezavantaje

  Practica arată că calitățile pozitive ale medicamentului în cauză sunt mult mai mult decât negativă. Dacă selectați principalul avantaj al vopselei orientale prezentat, atunci acest lucru este naturalețe, datorită căreia nu se poate face griji cu privire la starea de sănătate a chapelurs transformate. Un alt avantaj evident al henna este ușurința de utilizare, care vă permite să picteze părul le fără a recurge la serviciile unui specialist profil.

   Avantajele rămase ale produsului descris includ următoarele:

   • Impact pozitiv asupra bulbului pilos+
   • răspuns eficient la matreata (indiferent de cauzele provocat dezvoltarea sa)+
   • Restaurarea turei după crenguțe realizate folosind substanțe chimice agresive (chiar și în cazurile în care se produce daune severe)+
   • Întoarcere de strălucire pierdut de păr+
   • Simplificarea stabilire a capelelor, care devine mai „ascultători“+
   • consolidarea păr de remarcat faptul că reduce la minimum riscul de pierdere a acestora+
   • o protecție eficientă împotriva expunerii de frână agresiv la lumina directă a soarelui+
   • cost moderat (în comparație cu coloranți sintetici de înaltă calitate)+
   • Impresionanta naturalețea umbra atașat la parul (pentru a obține un astfel de rezultat o cu ajutorul substanțelor chimice nu este posibil).
   Citește mai mult  Frizerilor: Ce sunt tu și cum să alegeți?

   În plus, Henna contribuie la accelerată a scăpa de paraziți (în primul rând, păduchi) și multe boli ale scalpului. Hypoallergenia merită atenție, datorită originii naturale a produsului descris și absența amoniacului în compoziția sa. Este posibil să se utilizeze un rece pentru colorarea părului, chiar și în timpul sarcinii și alăptării, precum și în prezența oricărei patologii cronice.

   Lista deficiențe ale mijloacelor prezentate arată astfel:

   • Invenția de vopsea care nu permite fata să-și schimbe rapid propria imagine, care este explicată prin penetrarea Henna sub cântarele de păr, cu „etanșarea” lor ulterioară cu un film subțire + scapă de vopsea cu măști speciale (atât în cabina și acasă), dar soluția acestei sarcini va necesita anumite timp+
   • Eficiența relativ scăzută a colorării părului gri + dacă există prea multe astfel, utilizarea mijloacelor descrise va trebui să refuze+
   • Utilizarea frecventă a henna duce la subțierea treptată a părului, care afectează negativ sănătatea și aspectul lor+
   • Colorarea părului cu utilizarea produsului în considerare nu poate fi numită rapid + o astfel de procedură se îndepărtează la jumătatea distanței sau chiar de trei ori mai mult decât mijloacele sintetice și este destul de laborioasă.

   O altă caracteristică care nu poate fi atribuită avantajele henna este imposibilitatea utilizării sale cu o capelă pictată de compoziție chimică. Ignorarea această situație poate conduce la un rezultat vizual imprevizibil, prin urmare, este urgentă nu este recomandată de majoritatea covârșitoare a specialiștilor. Aplicați un agent chimic pentru păr vopsit anterior de henna va eșua, de asemenea, – în virtutea motivul menționat mai sus.

   In plus, fata va trebui să abandoneze temporar laminare și încrețirea chimică (în astfel de situații eficacitatea lor este redusă în mod semnificativ).

   Cât de des se poate vopsi parul?

   Mulți reprezentanți ai sexului frumos cred că henna poate fi folosit fără restricții. Experții consideră că această opinie greșită și a menționat că utilizarea prea frecventă a conduce Henna la un colaps al agentului de colorare în structura părului. Rezultatul regulat al acestui lucru devine următoarele probleme:

   • Legarea și scobirea+
   • Creșterea firelor de greutate+
   • transpirație treptată a chapelurs+
   • Creșteți uscăciunea și rigiditatea părului.

   Pentru a evita acest lucru, trebuie să respectați frecvența optimă a colorării – 1 oră în 2 luni. Această valoare este suficientă pentru a menține un aspect atractiv al capelelor, care se explică prin rezistența excelentă a Produsului descris de Est. În ceea ce privește corecția care implică rădăcinile colorate, acesta poate fi efectuat fără restricții.

   Etapa pregătitoare

   Înainte de a continua cu colorarea Henna Chellurs la domiciliu, Trebuie acordată atenție pregătirii inventarului și a materialelor necesare pentru rezolvarea sarcinii, și anume:

   • Mănuși de unică folosință și capete, protejând obiectele de piele și îmbrăcăminte din poluare+
   • Cap pentru suflet (dacă nu este, de obicei, filmul de polietilenă este adecvat)+
   • Comb, ceea ce este necesar pentru formarea rapidă și convenabilă a toroane+
   • Cleme (ca alternativă, puteți utiliza clipuri, denumite „crabi“)+
   • pensulă+
   • Mare de grăsime sau crema vaselina+
   • Dye instrument de agitare (bagheta sau lingura)+
   • Vechi de prosoape+
   • Veselă pentru prepararea compoziției (materialul cel mai adecvat – sticlă, sub formă de produse ceramice sau din material plastic au tendința de colorare).

   O atenție specială trebuie acordată la data de expirare de interes: Dacă Henna este restantă, este necesar să refuze. De asemenea, este de dorit să nu cumpere vopsea prea ieftin, care se explică prin probabilitatea ridicată de a achiziționa un produs de bază.

   Pentru a determina umbra care Inei va da chapelur, Este necesar să efectuați un experiment ușor, pictura acestui instrument 1-2 fire subțiri. Dacă rezultatul rezultat este complet satisfăcut, puteți începe să efectuați o procedură completă și, dacă nu, recurgeți la schimbarea compoziției utilizate utilizând aditivi, care va fi descrisă puțin mai târziu.

   Citește mai mult  Cum sa faci o coafura frumos pentru parul lung, în 5 minute, cu propriile mâini?

   În ceea ce privește spălarea capului, acesta oferă astfel de astfel de opțiuni posibile ca:

   • Imediat înainte de colorare a părului – relevante pentru cei care henna folosesc în scopuri medicinale+
   • Cu 2-3 zile înainte de procedura planificată – această soluție este potrivită în majoritatea covârșitoare.

   Tehnologie de colorare

   Așa cum am menționat mai devreme, procedura de colorare a părului Henna nu diferă în dificultate, deci poate fi ținută cu succes acasă. Pentru ao realiza corect, trebuie să urmați următoarele proceduri:

   1. Pregătiți compoziția, Bay Cantitatea corectă de apă fierbinte Henna (dar nu apă fierbinte) – colorarea cu părul scurt implică utilizarea de 100 g de vopsea uscată, mediu – 150-200 g, lungime – 250-300 g, foarte lung – 400- 500 g + rasa exces de vopsea este irațional, deoarece poate fi utilizat numai într – o formă proaspăt preparată + consistența produsului utilizat trebuie să semene cu un aspirator sau o cremă groasă acru, care evită scurgerile acestuia după aplicarea+
   2. Când este necesar să se transforme părul uscat, instrumentul gătit este de dorit pentru a suplimenta 15 ml de cremă sau mai multe picături de ulei vegetal nerafinat+
   3. Este necesar să se pregătească o baie de apă care împiedică răcitorul hennei (acesta din urmă trebuie aplicat la poală bine încălzit)+
   4. Pentru colorarea părului subțire, utilizați rațional compoziția în care apa este înlocuită cu Kefir + înainte de a trece la reproducerea henna, produsul de lapte este necesar pentru a încălzi bine+
   5. Pentru a pune mănușile și capele, după care lubrifiați linia de creștere a părului cu o cremă bogată în grăsimi și este de dorit să se aplice ulei pe scalp – pentru a evita apariția urmelor din colorare+
   6. Separați părul la partea (partea superioară, laterală, spate), se formează din fiecare dintre firele potrivite ale grosimii corespunzătoare și vopsea unul câte unul de la rădăcini la sfaturi + pentru a începe procedura descrisă ar trebui să fie cu o suprafață, Acordarea unei atenții speciale prelucrării locurilor pe fiecare dintre secțiunile de transformare+
   7. Este necesar să se distribuie vopsea prin părul rapid și bine, rigidizarea benzile henna tratate și fără o întârziere care trece la următorul + la sfârșitul compoziției compoziției este necesară massate părului și pieptănare-l folosind creasta+
   8. Pentru a pune pe cap pe cap de duș sau folie de plastic si se acopera cu un prosop + pentru a obține un efect de lumină, trebuie să așteptați aproximativ o jumătate de oră, în timp ce pictura completă asigură un interval semnificativ mai mare de timp – 60, 90 și chiar 120 minute+
   9. Următorul pas este să se spele capul de apă caldă + de la aplicarea samponului, este de dorit să refuze, dar în unele cazuri, nu va fi pe deplin fără ajutorul unui instrument sintetic+
   10. Dacă este necesar, lampa este procesat suplimentar de aer condiționat + în completarea rămâne să se usuce părul – un uscător de păr sau mod natural.

   Important! De regulă, cel puțin timpul de colorare a Champs Henna cheltuiei blonde – de la 20 la 30 de minute. În ceea ce privește proprietarii de păr întunecat, atunci pentru ei această valoare este de trei ori.

   Obținerea umbra dorită

   Dacă culoarea colorantului achiziționat nu respectă pe deplin preferințele fetei, acesta poate fi schimbat la o mai potrivită, Utilizarea ingredientelor suplimentare, și anume:

   • roșu bogat – Adăugați aproximativ 20 g de ghimbir rasit la compoziția preparată+
   Citește mai mult  Tunsori Multilayer: tipuri și tehnici

   • cupru – Amestecați Hunu cu 5 g de turmeric și aceeași cantitate de scorțișoară + acțiunea următoare – reproducție combinația obținută de ceai negru bine fiert+

   • Golden-miere – Adăugați la vopsea 1 st. L. miere lichidă și 5 g garnații la sol+

   • Cherry negru – amestecați Hunu cu o perfuzie puternică de trandafiri sudanezi (carcadă).

   Atenție separată merită o culoare de ciocolată saturată, care este bine meritată cu amatori de frumusețe și stil. Pentru a prepara o compoziție care vă permite să picteze părul în această nuanță, trebuie să realizați următorii pași:

   • grătar fin 2 bucăți de țiglă henna (sau de a lua o cantitate comparabilă de colorant pulbere)+
   • Raw 50 g de cafea măcinată în 150 ml de apă și se lasă să fie rupt, nu da temperaturile să scadă sub + 40 ° C+
   • Se amestecă ambele ingrediente bine+
   • dilua compoziția preparată de apă caldă, dacă el a fost prea gros+
   • încălzește amestecul pe baie și începe pictura.

   O altă soluție populară pentru a obține o nuanță spectaculoasă de ciocolată lăptos de capele, este adăugarea de bas – o pulbere-cenușiu verde obținut din frunze de indigo și amestecat cu henna în proporție de 1: 1. Înainte de a trece cu colorare, trebuie să fiarbă cafea tare sau ceai negru utilizate pentru a reproduce combinația preparate. Pentru a obtine o nuanta mai bogat, este suficient pentru a schimba raportul dintre ingredientele principale în favoarea bas.

   Nu mai puțin eficient mod care face o bellucker saturate maro – utilizarea de henna și scorțișoară sol. Pentru a rezolva problema în cauză, este suficient să se amestece ambele componente specificate în cantități egale.

   Îngrijire în continuare

   În funcție de specificul părului, determinate de structura lor și câteva alte caracteristici, Henna poate sta de la câteva săptămâni până la 3 luni. Pentru ca culoarea să fie menținută atât timp cât este posibil, trebuie să fie luate în considerare următoarele recomandări:

   • In timpul primelor 2-3 zile din momentul finalizării colorația, este de dorit să nu se spele capul cu șampon și Balzam + acest lucru se datorează faptului că în acest timp pigment continuă să manifeste+
   • La finalizarea procedurii de colorare a părului, este posibil să se clăti maternitate la chalfé sau măceșe, 1 oră. L. care este divorțat în 1 l de apă rece (dacă nu există ierburi, aceeași cantitate de oțet de masă este potrivită)+
   • Utilizați în mod regulat un șampon care promovează conservarea culorilor + o condiție obligatorie – absența siliconului și a componentelor de la Dandruff ca parte a instrumentului aplicat+
   • Minimizați scăldatul în apă clorurată și expunerea la părul de lumină directă a soarelui.

   Important! În plus, profesioniștii consiliază șampoane speciale de eșantion, care includ henna.

   Dacă fata vrea să scape de colorantul descris, poate folosi două metode de rezolvare a acestei sarcini.

   • Primul implică utilizarea alcoolului de 70%, aplicată la păr și la stânga timp de 5-10 minute, urmată de copaci cu legume cu ulei vegetal. Păstrați o astfel de mască sub polietilenă timp de o jumătate de oră, după care este spălată temeinic cu șampon moale. Pentru a obține rezultatul dorit, după 2-3 zile, procedura descrisă repetată.
   • A doua opțiune prevede clătirea mai multor păr Cu utilizarea de oțet și săpun economic, precum și utilizarea măștilor bazate pe Kefir și drojdie.

   Henna este o descoperire reală pentru toți reprezentanții sexului fin, preferând vopsele naturale sintetice. În urma regulilor simple de utilizare a acestui produs, puteți obține un rezultat vizual excelent, ca un magnet care atrage atenția celorlalți.

   Despre cum să pictezi henna părul acasă, uita-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: