Cum să se spele off hu?

Cum să se spele off hu?

Alegerea vopselei pentru vopsirea părului, mulți preferă coloranți naturali, de exemplu, găină. Pentru a obține pulberea de colorat, planta este utilizată de LovesoSonia, a căror foi superioare sunt luate pentru Menendi, iar de la vopseaua de păr mai mică, naturală. Femeile, pictura părului Hanna, știu cât de greu este să scapi de petele pe corp după pictura, dacă nu le spălați imediat.

Caracteristicile colorantului

Henna este folosită pentru colorarea și întărirea părului cu mult timp în urmă. Pulberea din uzină Aplica:

 • Pentru colorarea părului+
 • Sprâncene+
 • Când pictează corpul.

Mulți preferă să folosească părul HNU, deoarece această vopsea conține ingrediente naturale. În compoziția sa pot exista alți aditivi care atașează diferite culori de vopsea.

Cel mai rezistent este henna unei umbre naturale naturale. Această culoare va rămâne pe păr pentru o lungă perioadă de timp și nu se spală. În magazine de vânzare mai multe tipuri de henna. Pentru a obține efectul maxim, merită să alegeți un produs mai scump, de exemplu, Henna indiană. Astfel de vopsea pictează perfect semințe, în timp ce dă părul strălucitor, le face mai ascultători și elastici.

Găsirea pe piele în timpul colorării părului, este greu să scapi de pete întunecate. Înainte de a continua cu HNNA, trebuie așezate mănuși de o singură dată, deschideți sacul cu o pulbere și diluați-l cu apă caldă în proporțiile specificate. Prin consistență, colorantul trebuie să semene cu smântână. Dacă punerea pulberii este prea lichidă, atunci când este aplicată cu vopsea pe păr, poate curge, ceea ce va duce la contaminarea pielii.

Poptarea părului, ar trebui să aveți grijă de haine speciale în avans. La aplicarea masei pe fire, este posibil nu numai corpul, ci și pe haine.

După spălarea vopselei, părul ar trebui să fie bine spălați și uscat cu un prosop. Pentru a face acest lucru, este mai bine să o alegeți în prealabil, având în vedere că după utilizarea petelor persistente din Henna va rămâne.

Deși colorarea henna și are anumite dezavantaje, de exemplu, poluarea a pielii sau de îmbrăcăminte, beneficiile de vopsea după utilizarea acestuia este fără îndoială.

Această pulbere este ideal pentru proprietarii de păr gras, în timp ce le conduce ușor, oferind buclele de strălucire și volum. În plus, firele încep să obține mai puțin murdare.

Va aduce beneficiul colorantă și proprietarii de fire subțiri, umplerea scalele și de a face parul mai gros, în timp ce firele de băut și consolidarea rădăcinile.

În plus, henna este folosit nu numai pentru colorare a părului, dar, de asemenea, pentru pictura pe corp. La aplicarea Mehendi, puteți admira frumosul model în termen de 2-3 săptămâni. Din păcate, cu timpul, vopseaua este ștearsă sau spalata sub influența externă, iar desenul devine mai puțin atractivă. În cazul în care nu există nicio posibilitate sau dorința de a face corecția de desen, puteți încerca să spele resturile de model din piele.

Beneficiile utilizării colorantului natural pentru piele și pentru păr este mare, de aceea este important să știi cum să eliminați rapid petele după masele sunt aplicate. Petele de henna se spală foarte dificil. Pentru a le șterge complet, utilizați moduri diferite. Dacă nu spălați vopseaua de pe piele, acesta va rămâne pe ea câteva zile, ceea ce este destul de inconfortabil.

Cum de a afișa?

Găsirea pe piele după tăierea părului sau cu aplicarea Mehendi, Henna devine pe piele. Prin urmare, este în valoare de a afla dinainte cum să ploaie petele din mâinile la domiciliu.

 • În cazul în care henna pictate pe piele, este posibil să-l ștergeți rapid folosind Apa calda. Pentru a face acest lucru, trebuie să înmuiați o bucată de burete bumbac și pierde poluate. În cazul în care nu a fost posibil să se spele de pe fața locului, este necesar să se ia un săpun economic puțin și pune pielea, apoi se spală cu apă. Această metodă va fi eficientă numai în cazul în care vopseaua nu a intrat în piele.
 • Scapă de poluare va ajuta Baie fierbinte. Sub influența apei calde, stropirea pielii, care vor duce la spălarea petelor. Această metodă este mai potrivită pentru a scăpa de Menendi pe glezne, încheietura mâinii și t. D.
 • Să retragă nereușite sau plictisitoare mehendi folosind Scruba. În compoziția sa, are particule abrazive speciale, datorită căreia va fi ușor să eliminați modelul pielii. Pentru a face acest lucru, aplicați o cantitate mică de mijloace pe pielea și masajul hidratat.
 • Îl puteți aduce de pe piele cu ajutorul nimănui ulei vegetal. Pentru a efectua această procedură, trebuie să aplicați o cantitate mică de ulei cald pe ventilatorul pielii și să îl ascundeți cu o pungă de polietilenă. După 25-30 de minute, pachetul este curățat și spălat cu piele folosind un săpun pentru copii sau economici.
 • Îndepărtați petele de pe piele în timpul colorării henna poate fi utilizată Loțiune de alcool. Pentru a face acest lucru, ei impregnează tamponul de bumbac și au un complou poluat.
 • Înlocuiți loțiune pot fi de asemenea înlocuite Vodcă. În același timp, este important să nu se freca pielea. După utilizare unealta este important să se spele cu atenție pielea cu săpun și cremă nutritivă.
 • Pentru a aduce pete după utilizarea Henna, luați Suc de lămâie cu sodă. Pentru aceasta, componentele sunt amestecate în proporții egale și se aplică pe piele atunci când amestecul va începe cu bule. 15 minute trebuie să se spele bine pielea, apoi se aplică la site-ul exfoliant și massate pielea, după care se spală cu apă. Pentru lipsa de lamaie, este posibil să se utilizeze acidul citric, care se diluează cu o cantitate mică de apă.
 • Ei bine, se spală vopseaua Se amestecă de ulei de măsline cu coniac în proporții egale. Se aplică o masă pe corp timp de 1-1,5 ore, apoi se spală cu apă caldă și săpun.
 • Timp de mulți ani, cel mai popular mod de a scăpa de o astfel de poluare a fost considerată pastă de dinţi. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să omită o periuță de dinți umedă în pulberea dentară și freacă selectat. Pentru a obține rezultatul dorit, procedura se repetă de mai multe ori.
 • Scapă de pete utilizând cenușă de țigară. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați un burete, umezește și Omit în cenușă. tampon hidratata ar trebui să frece la fața locului până când dispare.

Folosind astfel de metode populare, puteți scăpa de pete după colorarea pielii de henna. Dar zone contaminate mari spele ale pielii, de exemplu, după Mehendi, acesta nu va fi întotdeauna posibil să le aplice. Pentru a obține în cele din urmă scăpa de semnele unui colorant natural, este în valoare de a cauta ajutor la masterat profesionale saloane tatuaj și t. D.

Pentru a îndepărta petele de coloranți naturali cu mijloace speciale, este important să poarte o mască pe față în timpul lucrului.

Poti scapa de poluare.

 • Cu ajutorul spălărilor speciale care sunt potrivite pentru îndepărtarea urmelor de la coloranți naturali. Astfel de spălări pot fi diferite în preț, dar poate fi bine curățată nu numai pete de la Henna, ci și alți contaminanți care se află pe orice suprafață.
 • Soluția de amoniac 10% este utilizată pentru a elimina. Cu ea, puteți scăpa de petele solare. Au nevoie de o soluție pentru a umezi un tampon de bumbac și pentru a le trata pielea.
 • Utilizând Corrector Color, puteți scăpa, de asemenea, de petele proaspete și vechi. Mijloacele din compoziție au acizi fructați, datorită căruia pata poate fi îndepărtată cu ușurință și nu recoltată cu pielea.

Aplicarea unor astfel de metode este mai bună sub supravegherea specialiștilor sau observarea tuturor recomandărilor primite de la acestea.

Cum de a preveni intrarea pielii?

În cazul în care locul nu a fost detectat imediat, a fost destul de greu de spălat după ceva timp, deci este mai bine în avans să aibă grijă pentru a preveni apariția lor.

 • Obținerea de fire de colorat, este necesar să se pună orice cremă la granița dintre piele și păr. Este mai bine de a alege crema de grăsime și aplicați-l cu un strat gros. Din acest motiv pielea este protejata de la obtinerea de vopsea pe ea.
 • În loc de cremă grasă poate lua ceară de albine, care este preîncălzit.
 • Pentru a îndepărta petele de henna ar trebui să ia o baie caldă cu sare de mare. Baie de sare din cauza este o ușurare semnificativă a desenului, și într-o cantitate mică și dispariția completă a contaminanților.
 • Pentru a elimina rapid pata de vopsea atat de popular, folosind peroxid de hidrogen. Pentru a face acest lucru, înmuiați un peroxid tampon de bumbac și freca pielea contaminată.

Obținerea de păr de auto-vopsirea cu henna, este important să realizăm că se aplică vopseaua de pe par dificil, pentru a nu pata pe piele, în același timp,. De multe ori, în procesul de lucru, are loc poluarea produsă, în timp ce de multe ori pete sunt pe gat, frunte sau urechi, care nu arata estetic.

Este recomandabil să se efectueze o astfel de procedură de la sfârșit de săptămână pentru a putea ajusta rezultatul.

Sfat

Prima colorarea părului sau a sprâncenelor ar trebui să aibă loc într-un salon profesionist, acolo comandantul va fi în măsură să dea recomandările necesare. Este important să se știe care coerență ar trebui să fie vopsea, cât de mult pentru a păstra pălăria pe păr, cum să se spele pe vopseaua de pe buclele. Maestrul mi va spune ce înseamnă să utilizați după spălare de pe vopseaua. Pentru a îmbunătăți structura părului, după spălarea amestecului, este în valoare care aplică o mască nutritivă sau ulei de cocos. Ținând găină naturale pe parul este o lungă perioadă de timp, ținând cont de starea părului.

Atunci când se aplică o cremă la zonele rădăcină, este important să se ia nu doar o crema nutritiva, care rapid absorbit în piele cu vopsea, dar cel mai grăsime care este aplicat cu un strat gros, fără să-l regretând. El va proteja pielea de aparitia petelor. Se spală părul, această cremă se va spăla, de asemenea, în afara. Este important să le proceseze gât și urechi, din moment ce aceste locuri sunt cele mai sensibile la poluare în procesul.

În cazul în care petele sunt îndepărtate de pe fata, este mai bine pentru a alege un instrument de lotiune sau ulei pentru acest lucru, în acest caz, ochii vor fi protejate de la acidul lamaie si alte mijloace de a suporta iritații și inflamații.

Este necesar să se aibă grijă de haine speciale și un prosop în avans, deoarece în procesul de colorare ele rămân pete de henna.

Curățarea pielii de pete, nu alege instrumentele care pot fi periculoase pentru piele. Acestea includ acetonă, benzină, praf de spălat sau praf de curățare. Cu toate că aceste fonduri pot elimina poluarea, acestea provoacă arsuri chimice, poate duce la un prejudiciu de piele. După un astfel de tratament, pielea poate inflama, mâncărime, descuamarea.

În cazul în care petele nu reușesc să șteargă imediat, puteți alege o opțiune de curățare diferită, dar este mai bine să nu aplice un nou instrument, dar asteapta cel puțin câteva ore.

În cazul în care procedura este efectuată cu un desen al unui desen sau de contaminanți din henna, trebuie să aplicați crema de nutrienți pe piele.

Observând toate recomandările, nu vă puteți face griji că petele vor rămâne pe piele după aplicarea.

La cum să se spele pe o hu din piele, vezi următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: