Cum să se stabilească tunsoare asimetrică la domiciliu?

Cum să se stabilească tunsoare asimetrică la domiciliu?

Tunsori asimetrici sunt întotdeauna relevante și nu mai ies din moda timp de mai mulți ani. Suvite de diferite lungimi sunt potrivite atât pentru femei cât și bărbați. Este demn de remarcat faptul că asimetria bună de stabilire nu este mai puțin importantă decât o tunsoare bună. Refrigeratedly făcută de stying este în măsură să strice complet aspectul și să-l inaccurative, de aceea trebuie să se acorde o atenție atunci când se creează anumite zi cu zi, precum și coafuri de seara.

Cui se va potrivi?

Atractivitatea tunsilor asimetrice se bazează pe faptul că sunt potrivite pentru absolut orice tip de față și păr. Este necesar doar să alegeți asimetria corectă a opțiunii.

Pentru o față rotundă, o opțiune bună va fi o tunsoare volumetrică, ridicată pe partea de sus a vârfului, cu o brânză oblică născută. Orice asimetrie este potrivită pentru forma ovală, iar pentru un pătrat, o astfel de coafură va fi cea mai bună soluție.

Soiuri

În ceea ce privește subspecii de tunsori asimetrice, ele sunt destul de multe. Să apară mai multe opțiuni cele mai populare.

Asymmetric Bob

Este considerată una dintre cele mai iubite femei de diferite vârste de tunsori asimetrice scurte oferite de saloanele de înfrumusețare.

Bob- „Pagina”

Majoritatea părului se taie până la zona de bărbie și apoi prelucrate prin foarfece de frezare. În același timp, grosimea bretonului este păstrată la arcul de supraveghere.

Citește mai mult  Îngrijirea părului extins după extensia capsulară

Bob – „ciuperci”

Aceasta este o tuns faimoasa a Mathieu Mirey. Ea decorează fețele ovale, îl ajustează, făcând mai rotunjit.

Bob Care

Un tip similar – o tandem de două tunsori simultan.

Compusul anatic Bob

În mod ideal se potrivește în stilul unei fete adolescente. Coafura este bine combinată cu cele mai multe tipuri de persoane, iar neglijența adaugă la IT structurate și volum.

Bob- „Garson”

Parul scurt, frumos unic.

Bobul lung

Coafura are o siluetă raționalizată feminină. Partea principală a buclelor se taie la umeri și puțin mai scurtă la gât.

Bob cu bucle

Poziționată ca o seară de stabilire.

Pixuri

Caracteristica principală a tunsoarelor este ruptă contururi profilate. Părul de pe partea din spate a capului are o lungime mare decât pe laturi, în același timp au alungat ușor pe temple. Chelka poate fi o față directă sau oblică, aproape complet deschisă.

Cascading tunsoare asimetrice

Tehnica cascadă este formarea coafurilor din partea de sus a vârfului sfaturilor părului. Cascada scurtat este numit „Elf“. Aceasta coafura subliniază fragilitatea proprietarului său. În acest caz, părul în zona temporală și a gâtului sunt considerabil scurtat, iar buclele care au cea mai mare lungime sunt în zona coroanei si arata vizual ca breton.

De ce ai nevoie?

Dacă doriți să faceți o coafura pe cont propriu de zi cu zi, atunci va trebui să cumpere unele fonduri precum și dispozitive. Ceruri, geluri, pulberi, spume și lacuri sunt folosite pentru montarea hairstyles acasă.

Luați în considerare fiecare mijloc Citiți mai multe.:

 • Ceara vă permite să evidențiați șuvițe individuale și de a le da forma necesară+
 • Gel este utilizat pentru a crea un efect de păr umed+
 • pulbere se aplică pentru a da volum+
 • Mousse ajută la menținerea cadrul buclele în timpul zilei și dă volumul+
 • Varnish stabilește rezultatul și remedieri pozarea.
Citește mai mult  Tunsori care nu necesită așezarea pe părul ondulat

În plus, vor fi necesare și alte componente ale ouat. Astfel de aparate electrice, cum ar fi un uscător de păr, clocerie, fier și calcule obișnuite vor deveni asistenți excelent de casă în procedura zilnică.

 • Uscătorul de păr este proiectat pentru uscarea părului, precum și pentru a da volum și styling cu duze speciale.
 • Cluka vă permite să obțineți bucle frumoase de dimensiuni diferite.
 • Fierul este folosit pentru a îndrepta părul, creând efectul „ondulării”, precum și pentru curlarea buclelor originale.
 • Calculele utilizate pentru așezarea tunsoarelor asimetrice ale casei pot fi de diferite modele. Pentru a crea coafuri folosite calcule obișnuite, rotunde, scheletice și altele.

Cum să stai?

Mulți se tem să laa tunsoare asimetrică la domiciliu pe cont propriu. Cu toate acestea, nu este nimic complicat în acest sens, mai ales dacă vorbim despre tunsori scurte.

Într-un fel

Părul de acționare pe o parte este una dintre cele mai ușoare căi de a face o coafură ocazională pentru o tunsoare asimetrică scurtă. Aceasta se face foarte rapid și este format din mai multe etape numai:

 1. Este necesar să se ia un pic de spumă (dimensiune cu lemn de nuc) si se aplica pe parul uscat+
 2. Apoi, cu ajutorul calcinează cu dinți mici și un uscător de păr pentru a pune parul pe o parte+
 3. După aceea, aveți nevoie pentru a procesa coafura cu un gel de fixare puternică, astfel încât acesta va deveni atent.

Seară

În scopul de a converti rapid la eliberarea de seara sau pentru vacanță, Veți avea nevoie doar de un mijloc de stabilire și fluffing sau fier.

 1. Noi procesăm mousse de păr.
 2. bucle lungi curios bucle. Puteți face acest lucru cu ajutorul unei bucle sau, cu anumite abilități, folosind călcare.
 3. Apoi, mâinile am pus toate buclele pe o parte și fixați stabilire de lac de păr.
Citește mai mult  Cum sa faci o coafura frumos pentru parul lung, în 5 minute, cu propriile mâini?

Volum

Pentru a crea o coafura voluminoasa de Anul Nou, veți avea nevoie de un uscător de păr bun, un fier și poloneză îndreptat părul.

 1. Mai întâi trebuie să vă spălați părul și uscați-le cu un uscător de păr. În același timp, în zona temporală este necesar să direcționăm aerul cât mai plat posibil, astfel încât părul de pe temple nu pusește.
 2. După ce părul a devenit uscat, cu ajutorul fierului, trebuie să îndreptați firele, întrebându-le direcția și îndoiți ușor sfaturile spre interior.
 3. Apoi trebuie să utilizați pulberea pentru a fi așezată, aplicați-o pe păr și creați volumul degetelor în zona întunecată, îndreptarea mâinilor.
 4. Ultimul cod de bare – Fixarea coafurii.

Aflați mai multe despre stabilirea volumetrică, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: