Cum sa faci o coafura cu parul liber la școală?

Cum sa faci o coafura cu parul liber la școală?

Hairstyle cu parul liber la prima vedere pare cel mai simplu. Dar, de fapt, aceasta este, desigur, nu. Pentru ca totul să arate curat și elegant, trebuie să știți cum să pună parul frumos, și cum să se adapteze coafura pentru orice cod vestimentar.

Alegerea stivuire școală

La școală, toți elevii ar trebui să se îmbrace în conformitate cu un cod vestimentar local. Regulile se referă nu numai la alegerea de îmbrăcăminte, dar, de asemenea, alegerea stilului.

Așa că ea arata mereu bine, și se apropie de tinuta, trebuie să rămânem la anumite reguli.

 1. Nu este necesar să se folosească foarte des pentru coafuri de lacuri si mousse de păr, deoarece se poate deteriora parul.
 2. Styling ar trebui să fie lumină și frumos în același timp,. La urma urmei, acestea trebuie să fie făcut în fiecare zi. Ele nu trebuie să fie prea extravagante să nu provoace profesori dezaprobare.
 3. Hairstyle se poate face simplu, astfel încât să nu interfereze cu citirea și să învețe. Prin urmare, va fi mai bine dacă este fără breton.

Instrumente

Pentru a crea coafuri pentru parul lung, vor fi necesare doar cele mai simple instrumente:

 • Clipuri de diferite magnitudine+
 • pieptene+
 • Diferite benzi de cauciuc+
 • Percepții plângând sau curling.

Cu toate acestea, dacă nu complicați, atunci puteți face și doar pieptene și părul de păr.

Cum de a combina?

Dacă mai devreme studenții au mers la școală numai cu cozile sau pigtails, atunci coafurile școlare sunt foarte diverse. Tinerii moderni nu doresc să arate ca același tip. Astfel încât fiecare fată încearcă să-și pună părul într-o specială. În același timp, acest lucru ar trebui făcut astfel încât coafura să corespundă regulilor etichetei școlare.

Babetta

Pentru a crea o astfel de stivuire, nu veți avea nevoie de mult timp. Pentru a începe, este necesar să pieptezi părul bine spălat și apoi să le împartă în două părți, eșantionul ar trebui să meargă drept peste urechi peste tot. O parte a părului, care este situată pe partea de sus, trebuie să fie acoperită cu lac, apoi optează. Din această nosha, trebuie să formați un roller, după care trebuie să fie fixat cu un ac de păr.

Citește mai mult  Totul despre Bangs

Boho rămâne

O astfel de coafură cu părul de semist se face foarte repede. În plus, nu este atât de greu să o faci. Mai întâi trebuie să vă piepați părul și să faceți o mostră pe partea dreaptă. Atunci trebuie să separați o singură partenet și să o împărțiți în trei părți, de la care trebuie să faceți un pigtail. Ea poate fi atât clasică, cât și franceză. După aceea, este necesar să o întindeți puțin și să vă asigurați un mic de păr.

Același lucru trebuie făcut pe de altă parte. Apoi, trebuie să întindeți al doilea panglicat sub prima și, de asemenea, fixați cu un ac de păr. O astfel de coafură arată frumoasă și simplă.

Așezarea „inima”

O astfel de coafură este perfectă pentru școală. Părul nu va interfera în plus, așezarea va arăta foarte elegantă și frumoasă.

Mai întâi trebuie să împărțiți părul în două părți. După aceea, este necesar să se împingă două vârfuri, părul fructuos numai din exterior. Capetele de impletituri trebuie să fie consolidate cu benzi de cauciuc, și apoi formează o inimă de la ei și atașați-l invizibil.

bucle rece pe parul liber

Mai întâi trebuie să împartă părul în bucle separate,. Apoi, fiecare dintre ele are nevoie pentru a opri facturile. După un anumit timp, ei trebuie să fie îndepărtate și îndreptate de mână. Suvite care sunt în față și, de asemenea, breton trebuie să fie legat de captură, și apoi să le pună. stivuirea următor ar trebui să fie fixat de lac.

De stabilire cu o imitație templu simulat

Fetele care doresc să iasă în evidență în mulțime pot alege o astfel de coafura. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să împartă parul pe eșantion. În continuare pe partea în care cel mai puțin păr, este necesar să se separe componenta si sireturi o panglica, mai bine franceza. Acesta trebuie să fie completate corect până la cefei și fixați agrafelor, astfel încât acesta este situat perpendicular. Apoi, cu fier, trebuie să faceți buclele de lumină din restul părului și fixați toată coafura cu lac.

Citește mai mult  tunsori extra lungi pentru băieți

Stabilirea pentru romantism

O astfel de coafură este perfectă pentru o excursie la școală. Fata va arăta nu numai elegantă, ci și foarte feminină. Faceți-o la domiciliu. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați o mică parteneri chiar la templu și să vă răsuciți într-o mică ham, pe care trebuie să o rostogoliți pe cealaltă parte. Apoi, trebuie să luați următoarea catenă și să faceți același lucru cu el și apoi fixați-l pe nodul cu hamul anterior. Așadar, puteți face atâta timp cât rămâne părul. În ultimul scop, trebuie să remediați cel din urmă hamul la lopleul de păr și splash.

Cascadă

Această coafură se face cu ușurință și doar. În plus, este perfect pentru școală. Pentru a face acest lucru, este necesar să împărțiți părul pe o probă dreaptă și apoi să luați curl chiar lângă frunte. Trebuie să fie împărțită în trei părți și să înceapă țese. Pentru a face acest lucru, catena stânga trebuie să fie transferate la dreapta de sus cel care se află în mijlocul. nevoie de fir dreapta la stânga rola. În continuare, este necesar să se adauge mici fire la acest scuipat, astfel încât se pare cascada. La final, totul trebuie să fie legat cu o bandă de cauciuc.

Nodurile

Pentru astfel de coafuri este necesar pentru a colecta parul care sunt pe partea de sus a vârfului. Apoi, fiecare templu trebuie să fie luate într-un fir mic și a le conecta împreună cu coada, și apoi rândul său, doar coada. O bandă de cauciuc pe coada ar trebui să fie înfășurat în spirală subțire.

„Malvina”

O astfel de coafura se poate face literalmente în câteva minute. Pentru aceasta, numai piepteni și mai multe agrafe de par.

Mai întâi trebuie să sculpta părul cu ajutorul unei bucle convenționale. Apoi, le împărți pe eșantion oblică. În continuare, trebuie să se separe curburii de pe partea dreaptă și răsuciți-l în cablaj, apoi fixați ac de păr. Aceleași trebuie să fie făcut pe partea stângă.

Citește mai mult  Cum de a alege și de a folosi mașina pentru sfaturi split?

frac

O astfel de coafură poate fi făcută literal în cinci minute. În primul rând, este necesar să vă piepați părul la nivelul pieptenei și apoi să vă împărțiți în jumătate, să faceți două cozi. În fiecare dintre ele, este necesar să se separe pe o catenă subțire și să facă porci de la ei. Aceste pigtails trebuie să înfășoare cozile, să le asigure în invizibile. Se pare foarte simplu și în același timp elegant.

Însumând, se poate spune că coafurile cu părul liber se poate face cu ușurință și rapidă. În plus, ele sunt perfect potrivite pentru a arăta curat și frumos în școală.

Mici trucuri

Face stivuirea nu este cea mai dificilă. Este mult mai dificil de a face astfel încât durează toată ziua și, la sfârșitul lecțiilor nu a pierdut recursul său. Dar dacă același lucru, coafura este rapidă, este necesar să urmați câteva trucuri.

 1. Nu uitați pieptenele de casă + ar trebui să fie întotdeauna într-o pungă. La urma urmei, pentru ca părul să arate natural, trebuie să-ți pieptezi fiecare schimbare.
 2. Asigurați-vă că purtați-vă cu dvs. fie gumă, fie părul de păr. În cazul în care părul devine deranjat, le puteți repara imediat.
 3. Puteți folosi accesorii frumoase pentru a completa coafura și, de asemenea, o face puțin mai strălucitoare.
 4. În cazul în care toată aceeași campanie de așezare, vă puteți piesa pur și simplu părul și le puteți colecta într-o coadă simplă sau pigtail.

  După cum se poate vedea din toate cele de mai sus, pentru o excursie la școală, părul lung poate fi așezat în moduri diferite. În același timp, ele vor arăta și elegant și bine întreținute. În plus, stabilirea se poate face în fiecare zi nouă, ceea ce este, de asemenea, important pentru tinerii Fashionistas.

  Cum să faceți o coafură rapidă la școală pentru Lazy pentru fiecare zi, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: