Cum sa faci o gramada pe cap, folosind o gumă?

Cum sa faci o gramada pe cap, folosind o gumă?

Printre proprietarii de păr mediu și lung a devenit în mod pentru a face un fascicul regulat. Anterior, fagase neglijente a făcut numai la domiciliu, au ridicat legat pe partea de sus, astfel încât părul nu a intervenit în casa. Acum, buchet a devenit o coafura noua, el a mers dincolo de domeniul de aplicare al casei, și a devenit popular să se plimbe cu el pe străzile din oraș. Cu cât este mai atent va fi un fascicul, cu atât mai elegant imaginea va arăta.

Există mai multe tipuri de grinzi, fiecare în felul său este unic. El va arata bine împreună cu orice tinuta, indiferent dacă este vorba de o rochie, pantaloni scurți cu un tricou sau un costum de afaceri. Atunci când topografie sport, un fascicul de mare este foarte convenabil: parul nu interferează, și nu este atât de cald cu el.

Particularități

Buchet în sine este un tip comun de stabilire, potrivit absolut fiecare fată și o femeie. Numai în valoare de alegerea coafurii aspectul potrivit pentru tipul de față și fizicul. Fasciculul ridicată pe partea de sus se va potrivi domnișoarei scăzută: el le face vizual de mai sus. fete de subțire nu se potrivesc coafura de volum: se va face imaginea mai dur. În ceea ce privește caracteristicile, este recomandată faza scurtă.

Caracteristica principală a acestei coafuri este considerat a fi simplitatea sa. Un pachet poate fi absolut diferit: mare, mic, neglijent, sofisticat, volumetrica.

Coafura a fost creat pentru cei care se grăbească în mod constant undeva. De fiecare dată când totul îmbunătățit și a început să folosească diverse accesorii auxiliare.

Pro și Contra Accessoryar

Una dintre cele mai ușor de accesorii de utilizare este banda de cauciuc obișnuit. Este folosit în fiecare coafura ca element primar sau securizat. O gamă largă, disponibilitate în preț se va alege o bandă elastică pe fiecare coafura: subțire sau gros, clasic ordinare sau cu pietricele, flori și multe altele. Prin contra de benzi de cauciuc ieftine și adesea folosite stretching lor, precum și ei rave repede.

Apoi, a început să folosească „Covrigului“ (Unele gumă din această specie de apel „Gogoașă“). Folositi-l la fel de ușor ca și banda de cauciuc convențional. Este similar cu materialul cu un burete (același moale), vă permite să distribuiți uniform bucle și creează un volum suplimentar. Acestea sunt produse în diferite dimensiuni și în diferite culori, care vă va permite să alegeți necesară „Bublik“ aveți nevoie.

Daca ai parul subtire, este foarte important de a alege un accesoriu pentru tonul pentru a le: atunci nu va sta. Datorită utilizării frecvente și de fixare auxiliar cu capse, se poate foarte repede.

Nu este actualizat „Covrigului pliabilă“. Materialul este mai dur, în trei locuri târât scai pentru a ține părul.

Principalul dezavantaj al acestui tip de guma pentru un fascicul este un punct foarte slab pentru consolidare.

Produs în două dimensiuni (22×4 cm și 17×3 cm) și în trei culori: maro, negru și lumină.

Dacă din anumite motive nu aveți niciunul dintre accesoriile de mai sus, dar doriți să faceți o coafură în vrac, atunci ciorapul obișnuit tricotat vă va ajuta. Un astfel de accesoriu a folosit bunicile noastre. Disponibilitatea consideră avantajul, deoarece șoseaua inutilă a fiecăruia este aprinsă în dulap. Este doar merită tăiat vârful și răsuciți-l în același „Bagel”.

Pentru deghizare, utilizați o țesătură corespunzătoare culorii părului sau înșurubați părul în mai multe straturi.

Tipuri de grinzi cu elastic

Multe specii de grinzi cu benzi elastice se disting – aceasta este cea mai simplă și ambulanță coafura. Pentru a face acest lucru, pe vopsea, colectați tot părul cu o bandă de cauciuc și strângeți-vă în Lugu. O astfel de coafura este potrivit pentru acasă sau pentru o plimbare cu prietenii. Ea este de scurtă durată, poate dispărea rapid, mai ales dacă aveți unul greu.

Cu toate acestea, în funcție de prezența tehnicilor decorative auxiliare de design de păr, pachetele sunt împărțite în mai multe tipuri.

 • Fascicul de balet. Judecând după titlu, toate balelerinii o fac, dar alți reprezentanți ai profesiilor creative sunt, de asemenea, recurse la el: gimnaste, populiști și chiar stele de la Hollywood. Consultați fasciculul clasic. Legați coada cu bandă elastică (alegeți unul ca: înălțime sau scăzut), răsuciți părul și răsucirea strânsă, fixarea cu știfturi, în jurul bazei. La sfârșit, puteți purta o grilă sau o gumă frumoasă și puteți pleca așa.

 • Malwinka. Stați tot părul înapoi și separați-le partea lor de la una la alta urechea. Legați o coadă și răsuciți-o într-un fascicul neglijent. Există o altă opțiune mai originală: luați fire mici despre urechi și faceți-le înapoi în buclă, dar nu trageți firele până la capăt, separarea coada în două părți (înălțime de sus și partea de jos – coada ). Împărțiți partea superioară la jumătate și între cele două bucle se scurge partea inferioară a coada, consolidându-l prin invizibil. Astfel încât se dovedește o grămadă sub forma unui arc.

 • Colibă. Legați o coadă mare, fixând cu o bandă de cauciuc, răsuciți întreaga firmă în ham și trageți firele individuale cu puțină degete, strângeți o mică ham ​​chiuvetă în Lugua și sigură invizibilă. Deci, veți obține un volum mai mare și un aspect neglijent al fasciculului, care va adăuga doar o stafide la coafura voastră.

 • Hellet. Lega unul sau două cozi mari sub forma unei buclă, adică, nu trageți pe deplin părul prin gumă. Dracu ‘o buclă mică, apoi înfășurați-o în jurul ei coada rămasă, asigurându-o în invizibilă.

 • Arc. Strângeți tot părul într-o coadă înaltă, astfel încât bucla să fie formată de sus, iar capătul coada sa dovedit a fi în față, căzând pe frunte. Împărțiți bucla în două părți egale, aruncând capătul coastei între ele. Asigurați-vă pe spate pentru a ascunde capetele sub pachet. Fixați Lacul Bantian.

 • De răchită. Legați o coadă înaltă, apoi împărțiți-vă în două sau mai multe fire și pigtailuri de panglică. Împingeți-le și rotiți fiecare separat, fixând cu știfturi.

 • Cu răsturnări. Potrivit pentru dimensiunea părului lung și mediu. Stați tot liderul înapoi și începeți coada în partea de jos a elasticii. Împărțirea în jumătate de păr, între cap și legată cu o bandă de cauciuc, faceți o gaură și verificați întreaga coadă în. Apoi, o ușoară răsuciți coada de jos la jumătate și puneți tot părul din nou în gaură. Asigurați-vă bolțurile și decorați apoi o creastă sau un alt accesoriu.

Toate aceste pachete se pot face atât pe coadă ridicată, cât și pe o coadă mică (sau chiar într-un fel). Recent, două grinzi simetrice au devenit printre școli și nu numai. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să faceți o probă netedă și să utilizați două gumă și un pic mai multor știri.

Cum să-l faci singur?

Creați grinzi cu diferite tipuri de țesături. Deci coafura va arata cu siguranta festiva si originala. Și puteți începe să vă alăturați atât din partea frontală, cât și din occipital.

Dacă ați fost aleasă o versiune frontală de țesut, atunci pentru aceasta ne despărțim părul de la ureche la ureche și faceți o bandă de cauciuc sau fixați crabul. Culta de păr rămasă în coadă (puteți coborî sau în partea de sus), apoi utilizați oricine propusă metoda:

 • răsuciți hamul obișnuit și strângeți în rutină, fixați-vă cu știfturi+
 • bârfele mai multe panouri sau spikeleți și fixați fiecare drept+
 • Utilizați „Bublik”, Twister-Hairpin sau ce va fi la îndemână, făcând o albină netedă.
 • După formarea unui fascicul, mergeți la țesutul părului separat. Luați o mică parte a urechii în mână și împărțiți-o în trei părți egale, apoi răsuciți-i, ca o panglică obișnuită, fără să uitați să adăugați fire suplimentare doar pe o parte (în frunte).
 • Când toate părul este țesut, ajungeți la panglica obișnuită și asigurați-o cu o bandă de cauciuc siliconic. Înscrieți-vă deja pachetul finit al oblicului țesut și ascundeți coada în ea, consolidând invizibilitatea.

Un pachet cu oblic pe partea occipitală este un pic mai complicat, deoarece va trebui să țese, începând cu o înălțime și în sus. În acest caz, este mai convenabil să vă reduceți capul.

Pentru a face acest lucru, separați-l pe fir la capă și împărțiți-l pentru trei, penetreazăm, ca o panglică convențională, adăugând părul pe ambele părți. După ce a ajuns în partea de sus, colectați tot părul și faceți o bandă groasă de cauciuc, răsuciți într-un pachet obișnuit sau utilizați „Bubble”.

Există un alt soi interesant – un fascicul cu un „Bagel” și țesut. Pentru aceasta, veți avea nevoie de două benzi elastice de tipul obișnuit și unul „Bublik” și, desigur, de fixare a fondurilor: lac, mousse sau spumă. Dacă utilizați o spumă sau o mousse, atunci trebuie să vă pierdeți părul înainte de a începe lucrul. După aceea, este blocat și legați părul deasupra unei benzi elastice strânse, vânzarea „Bublik” și distribuiți părul uniform pe ea, apoi îmbrăcați banda de cauciuc în culoarea părului. Colectați părul rămas pe două părți și:

 • Spin în Zhgut+
 • Pigtailuri de panglică sau spiket.

Apoi, două fire împletite sau răsucite se înfășoară în jurul „Bagel” cu părul.

La domiciliu, puteți, de asemenea, „crea” o grămadă de metodă de răsucire. În acest caz, „Bublik“ (normal sau pliabil), twister-restrictionare sau chiar ciorap. Principiul rasucire va fi similar.

Puteți folosi, de asemenea, doar guma si invizibil.

 • Ei bine răspândirea părului. Ridicați-le și cravată coada.
 • proces de răsucire Beam:
  1. „Bublik“ sau ciorap pune pe vârful cozii și, ținând din urmă pe verticală, răsuciți de sus în jos, în timp ce uitam de distribuția uniformă a părului+
  2. Ia pliabil „covrigul“ sau un Twister-ambreiaj, loc jumătate din coadă și începe filare părul în sus, strângeți capetele unul de altul și să le asigure+
  3. Ia fir de păr din coada, marca cu spumă și începe răsucirea de jos în sus, de fixare în rădăcinile șefului invizibil+
  4. Face același lucru cu restul de păr, de fixare fire răsucite într-un cerc, creând un fascicul neobișnuit.
 • Pentru fiabilitate, fixați părul cu ace sau ace de păr, și apoi le presara cu lac.

Puteți efectua cu ușurință un buchet cu două împletituri. Ca o regulă, o astfel de coafura se face pe parul lung. Pentru a face acest lucru, este necesar să se împartă părul din spate în două părți și cravată două cozi pe distanța greșită unul față de celălalt. Gossip din aceste cozi din panglica sau răsuciți în hamurile, care se întinde un pic fire, capete cravată cauciucurile pe păr ton. Ia una din împletituri și începe să-l să se răsucească în jurul bazei alt panglica, fixarea agrafelor și ascunderea capătul cozii. Efectuați aceeași procedură cu o altă oblică, doar astfel încât nu există nici o bandă de gel și de cauciuc.

Fiecare dintre aceste coafuri pot fi create nu numai pentru șosete de zi cu zi, dar, de asemenea, pentru petreceri, nunta si bal petreceri.

Multe saloane de coafură înainte de a crea în plus șurub buclele sau părul ondulat, și apoi fixați într-un fascicul neglijente și foarte volumetrica.

După cum sa menționat deja mai sus, o astfel de coafura cu ușurință se poate face la domiciliu. Din prima dată, desigur, ea poate să nu funcționeze, dar nu este necesar să vă faceți griji – este doar un pic curea. Și atunci veți obține perfectă, rafinat sau chiar o coafura sofisticata-romantic.

Cum să decoreze?

Puteți decora o astfel de coafura cu diverse accesorii:

 • Prezon sau agrafe cu pietricele, flori+
 • Panglici și chiar Brazers+
 • Kanzashi: jante, arcuri, arcuri, flori (folosind panglici, pietre, butoane și alte elemente)+
 • flori decorate+
 • Coronite, broșe pentru păr.

Sarcina principală atunci când se utilizează accesorii – nu exagera.

Mai mult estetic coafura va arata fara utilizarea lor. Dacă vă decideți pentru a decora cu orice atribut din cele de mai sus, de exemplu, cleme de metal, folosiți numai unul prin atașarea ei la partea.

Inclusiv imaginația dumneavoastră, puteți decora, de asemenea, diverse decoratiuni: pandantive sau chiar coliere. Deci, vă puteți simți la regina egipteană sau sultanul turc.

Funde din panglici și șipci vă va permite să creați o nouă imagine. Stresat nevinovăție, timiditate și va fi prezentat imaginea tinerei fete sensibilitate.

Recent, puteți vedea de multe ori pe decoratiuni fete mici, sub formă de Kanzashi. Aceste produse pot fi achiziționate în magazine cu diverse agrafelor, magazine online sau de a face cel mai mult. Capacitatea de a manipula panglici, le împăturire petale și flori de diferite dimensiuni, care, apoi, cu ajutorul sclipici, sunt atașate la o bandă elastică, urca sau creastă în funcție de compoziția rezultată și cea dorită. De asemenea, poate fi diademe, jante, decorate cu flori și pietricele.

În mai detaliat, puteți viziona trei modalități de a crea un fascicul volumetric cu o gumă și un geam.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: