Cum se efectuează colorarea Bailing la domiciliu?

Cum se efectuează colorarea Bailing la domiciliu?

Rămășițele de topire căutate și tehnica de colorare a părului elegant, în lumea modernă. Cu ajutorul acestuia, vă puteți transforma complet aspectul într-un timp scurt: Actualizați-vă fața, evidențiați caracteristicile frumoase, concentrați-vă pe elementele de haine. Una dintre cele mai frecvente încarnări ale sincronizării este o tehnică unică a ballozh, ale căror caracteristici vor fi discutate în acest articol.

Ce este?

Ca multe coafuri la modă și populare, Baublen a venit la noi din Franța romantică din anii ’70.

  Mulți maeștri declară că acesta este unul dintre tipurile de sincronizare, care a apărut din întâmplare din cauza numeroaselor experimente ale stilistului francez asupra părului modului parizian.

  În mod literal din barajul francez, indică „exploatarea”, acest efect în lumea modernă se numește „părul ars în soare”. Ca și în cazul topirii obișnuite, culoarea are loc în Trei etape cheie:

  • Părul este împărțit în mai multe acțiuni condiționate+
  • bucle separate sunt vopsite în prealabil, de nuanță selectată, folie este evidențiată+
  • Spălare, uscare, reglare.

  Avantaje și dezavantaje

  Fiecare tehnica de colorare a părului are avantajele și dezavantajele sale, și Ballizh – nu face excepție. Luați în considerare principalele avantaje și dezavantaje ale unei astfel de colorare.

   În primul rând despre plusuri. Tehnica este destul de balaby, și, prin urmare, popularitatea acestei metode de colorare nu va dispărea niciodată.

   • BALAYAGE minunat combinat cu părul de orice lungime. Același lucru se aplică textura părului – în cazul în care unele tehnici de pictura prefera, fie par cret doar direct, atunci Ballizes sunt efectuate cu succes pe fiecare dintre speciile.
   • Tehnica de colorare de acest tip arata În același timp elegant, tineri, dar, de asemenea, solid, Prin urmare, acesta poate fi combinat cu succes cu orice fel de îmbrăcăminte și accesorii.
   • Bally conferă părului volum și strălucire naturală. Aceasta este cea mai potrivita optiune pentru fete cu părul rar și subțire.
   • În combinație cu păr lung și mediu Efectul buchetului nu dispare, Reglarea regulată sau răsucirea BOG nu este necesară. Pentru părul scurt, este recomandat cel puțin o dată pe lună pentru a participa la artist de machiaj pentru corectarea culorilor.
   • Orice manipulare reușită cu coafura Vă transformăm imaginea dincolo de recunoaștere. Ballozh – doar acea tehnică pictura, care este capabilă să schimbe complet arcul oricărei fete.
   • Fără restricții de vârstă. Blocările vopsite în acest mod sunt aspecte la fel de atractive atât la tinerele tinere, cât și la bandele solide în vârstă.

    Minusurile nu sunt atât de mult, dar încă mai au.

    • Numai cel mai pacient Modnets sub puterea de a face buchet de înaltă calitate, în mod independent,. Procedura va cere fetelor de mare reținere și răbdare.
    • Chiar și în mâinile experimentate ale maestrului Pictura poate dura câteva ore, să nu mai vorbim de auto-pictura fără nici un ajutor.

    Pregătirea

    Orice pictura are nevoie de înaltă calitate de formare de păr primar. Chiar prima etapă va fi ordinară o tunsoare.

    Păr trebuie să fie o lungime definită, fără a divizat și aruncate sfaturi. Numai în acest caz, coafura va avea ca rezultat în vrac și bine îngrijit.

    Una dintre cele mai multe puncte importante în pregătirea – Selectarea tunsoarea dorită, metoda ondulatoare, cheeky. Aceasta este de obicei ales pe baza preferințelor de cele mai la modă. Pe parul mediu si lung cel mai bine merge cascadă fie bucle Lestenka. Nu-i rău în această opțiune va arata bucle postliceale, ei vor da parului volum chiar mai mult. Pentru opțiuni scurte, avantajul de a tot ceea ce cu Ballroom va arata Kare sau Bob, De asemenea, Tunsorile cu frezare ușoară.

    Înainte de capul pictura este în valoare de Se spală bine, a scăpa de păr mototolită. De asemenea, de dorit de pre-procesare a scalpului și a părului pielii cu creme speciale pe bază de grăsime. La etapa de spălare a vopselei, acest lucru ar trebui să joace un serviciu bun.

    O atenție deosebită este acordată gâtului, urechilor și a altor locuri unde va fi dificil de a face față unei spălări independente. Cu toate acestea, din nou, nu uitați că compoziția de creme nu ar trebui să provoace un răspuns chimic cu vopseaua pe care ați ales-o.

    Instrumente necesare

    Din punct de vedere al duratei și ușurinței de execuție, Balazh este destul de complicat pentru auto-pictura. Aceasta va necesita o parte considerabilă de răbdare și concentrare de la Fashionista. Ajutor la executarea cu succes a colorării în cazul următoarei liste de instrumente.

    • Hairpins, invizibil Și alte cleme pentru bucle de blocare.
    • Pregătit Bucăți de folie Fie filmul alimentar pentru întrebarea (lungimea depinde de lungimea părului și de coafura viitoare dorită).
    • Colorant Sau compoziția de colorare. Pentru Balaby, cel puțin 2 nuanțe diferite sunt utilizate cel mai adesea, dar unele gardiene de modă preferă 3 sau mai multe. Nu uita că mai multe nuanțe în coafura, acesta va fi mai dificil, cu ajustarea întregului desen în viitor.
    • perii lungi Pentru vopsele și alte materiale de depozitare vopsea – farfurii, boluri pentru compoziția de reproducere, borcane cu vopsea în sine.
    • Neapărat să ia grijă de mâinile și să se pregătească Mănuși. Pentru Balas rapide, realizate manual, mănușile dintr-o pungă de plastic poate fi trecut, dar cel mai bine este de a proteja pielea mănuși cu precizie profesionale pentru vopsire.
    • Atunci când spălați vopseaua va fi nevoie foaie mică sau film de ochi și gât pentru a evita obtinerea de vopsea. De asemenea, pregătește un prosop cu atenție, dar bine parul uscat vopsit.

    Diferite tehnici de execuție

    Peste 40 de ani de existență, Ballyazh a reușit să se supună o mulțime de schimbări. În primul rând, aceasta se referă la tehnica de execuție – fiecare maestru a vrut să facă ceva la acest tip de sincronizare. Moda in sine sa schimbat, stilul schimbat. Până în zilele noastre, mai multe tehnici neatasate au fost atinse cu succes.

    • Opțiunea, în cazul în care Numai sfaturi sunt vopsite. Ideal pentru fete, fără voie la schimbările fundamentale în imaginea lor.

    Versiunea de buchet lumina face parul mai voluminos, reîmprospătează imaginea fashionista, dă claritate caracteristicile feței, le scoate în evidență pe fundalul feței.

    • Asymmetric Bally da coafura chiar mai mult volum, dar este potrivit pentru parul mediu sau lung. Pentru asimetrie de înaltă calitate, într-o tunsoare scurta, va trebui să recurgă la ajutorul cheeky oblice sau asimetric.

    • Șterge frontieră În desenul de Balazh. bucle în mod clar desemnate pentru a alege fetele cu suficient nu caracteristici luminoase ale feței sau machiaj imperceptibil.

    • Ballozh Lockonov Cu fața încadrare. O altă tehnică pentru concentrarea asupra caracteristicilor dvs. câștigătoare. Cu o coafura luxurianta si parul lung, un astfel de fel poate reduce vizual fata si caracteristicile sale brute sub forma unei bărbici mari sau a frunții largi.

    Tendințe de modă

    Una dintre popularitatea tendințelor din lumea de modă – îmbrăcăminte de biliard cu colorarea sfaturilor buclelor întunecate în Culori luminoase și saturate de neon. Este cu părul întunecat care arată ca cea mai bună opțiune de colorare. Dacă vorbim despre culori blond, roșii și alte culori ușoare, atunci nu ar trebui să vă supărați.

     Luați în considerare variantele de colorare, citiți mai mult, luând în considerare selecția nuanțelor la fiecare culoare a părului.

     • păr șaten. Pentru același efect, nuanțele de grâu mai moale vor fi potrivite: nuanțe de cupru, aur, miere și caramel. Opțiunea îndrăzneață va fi folosirea crimelor strălucitoare și a nuanțelor roșii.
     • Fete cu aur sau păr roșu Ar trebui să se înțeleagă că clarificarea tehnicii Baluzului va aduce un efect mult mai mic. În acest caz, este mai bine să selectați mai multe nuanțe întunecate (Platinum, Chestnut de vară).
     • Bucle întunecate și negre Uită-te minunat cu nuanțe luminoase luminoase. Acestea sunt tot felul de nuanțe de culori de aur, miere și caramel.

     Uneori, Fashionista recurge la o culoare complet extraordinară. Un exemplu luminos – violet, salată și culori roșii strălucitoare. Cu astfel de experimente, merită să fiți extrem de atenți și să vă consultați cu artistul de machiaj profesionist la pictura.

     Vopsirea părului de diferite lungimi

     Să ne uităm la tehnica de a efectua Balaby pentru păr de diferite lungimi în schemele obișnuite de etape.

     Lung

     Colorarea părului lung la domiciliu pentru a face cele mai dificile, acest lucru se aplică în primul rând costului timpului.

     • Primul păr Este necesar să pieptene, să scapi de zone îngrozitoare și neuniforme. Buclele sunt apoi separate prin 4 părți separate (capete, de sus, două acțiuni temporale).
     • Începând cu Zatilochny sau o parte temporală, împarte părul în mănunchiuri nu foarte gros separate de păr. Dacă nu sunteți de gând să taie rădăcinile, ar trebui să reziste la lungimea de a le în 2-3 centimetri. bucle pictate sunt separate de restul și învelite în bucăți fierte de folie. Unele fashionista prefera un tablou solid de bucle, fără o separare de păr, dar apoi tonifiere în sine nu va fi atât de vizibile.
     • Cheekka este pictat Conform schemei identice. Compoziția este de obicei spălată off nu mai târziu de o jumătate de oră, în funcție de tipul de compoziție colorat.

     Mijloc

     Pictura Lungime par Mediu în conformitate cu tehnologia de vopsea auto-aplicare nu diferă de la pictura lung. Scurt pas-cu-pas instrucțiuni.

     • Broaste sunt împărțite Câteva parts, cel mai convenientness va fi împărțit în mod condiționat în mai multe părți separate. Începeți pictura cu un cefei.
     • grinzi separate Parul este vopsit cu un burete sau o perie cu vârfuri lungi, distanța până la rădăcina părului este încă păstrate strict de 2-3 centimetri. În viitor, rădăcinile pot fi folosite pentru a colora rădăcinile.
     • Compoziția este menținută pe par timp de 30 minute și spălat cu grijă off.

     Mic de statura

     Pictura în tehnica de păr scurt Ballozh nu are nevoie de o frumusete de o abilitate mare. În același timp, este cu parul scurt, ca aceasta tehnica arata cel mai de succes. lungimea perfectă păr scurt pentru balaby – nu mai puțin de 5-7 centimetri. În acest caz, utilizarea de folie pentru amplasarea buclele este opțională. Pentru a obține rezultatul perfect, urmați instrucțiunile următoare.

     • Înainte de vopsire Parul este pieptănat la etaj, astfel încât chiar și cele mai multe bucle neascultători stătea pe capăt și să reziste materiale pictura. Dacă se dorește, părul este pre-umectat sau fixat cu părul de păr sau cleme.
     • Complex cu lavete frecvente Sau periajul părului este împărțit în aproximativ aceleași fire. Pe vârfurile fiecărui curl aplicați ușor vopsea. Este recomandabil să se respecte distanța minimă de la rădăcina părului de la 2-3 centimetri. Locul pentru a începe pictura, alegeți în funcție de modul în care va fi convenabil pentru dvs., cu toate acestea, coaforii încep fie din partea parietală, fie cu o suprafață – de acolo este cel mai bine să navigați cu direcția și lungimea picturii. Mișcarea cu o ciucurie când este vopsită ar trebui să fie verticală și nu orizontală.
     • Crashing cu sfaturile, Faceți-vă mai aproape de rădăcinile părului, vopsea treptat uniform decisivă în lungime. Pictura Cheekka este, de asemenea, efectuată prin linii verticale, colorarea solidă sau selectivă a buclelor.
     • Lăsați-vă părul În această poziție timp de 25-30 de minute. Asigurați-vă că buclele nu intră în contact și nu cad.

     Cum să spălați vopseaua?

     De asemenea, un moment destul de important, care majoritatea dintre modei neglijează, din cauza cărora umbra și desenul pot fi pierdute pe bucle. Începe procesul de spălare a vopselei De la cele mai multe sfaturi ale părului, apoi trecerea treptată până la spate. Deja în zona occipitală și întunecată, este necesar să urmeze cu atenție îndepărtarea întregii compoziții de colorare. Acest lucru este valabil mai ales pentru tonurile întunecate încât buclele nedorite pot fi vopsite cu o spălare lentă.

     Pentru spălarea vopselei, este cel mai eficient să utilizați aparate de aer condiționat sau șampoane speciale blânde. Uscarea cu un uscător de păr este nedorită, dar fluxul slab al aerului cald (dar nu ars) nu rănește părul. În alte cazuri, este de dorit să așteptați uscarea naturală.

     Două și mai multe nuanțe

     Tineri și obișnuiți cu experimentele de la Fashionista, adesea recurge la ajutorul mai multor culori în tehnica ballozului. Complexitatea se află în selectarea nuanțelor adecvate și durata unei astfel de proceduri. Mai mult decât atât, această opțiune pare cu succes numai cu părul lung și alungit.

     • Ca și în cazul culorii părului lung, Blocările sunt pieptănate și separate în mai multe părți separate. Numărul de fire depinde de efectul pe care doriți să îl atingeți.
     • Alegeți lungimea dorită Pe părul pentru primul ton al părului, separarea de părul rămas cu benzi de cauciuc sau cleme pentru a ști ce lungime este de a naviga în momentul picturii de către o altă nuanță.
     • Apoi pe păr cu o perie Se aplică cu un strat de vopsea cea mai ușoară sau cea mai întunecată culoare pentru gradul ulterior al nuanțelor. Părul într-o astfel de poziție este rezistentă la o jumătate de oră și se spală.
     • După spălare și uscare Scoateți clemele și le ridică puțin deasupra – la lungimea dorită a următoarei tonul părului. Este recomandabil să pre-diviza catenele 2-3 părți. Cu toate acestea, nu încercați să urmeze un chenar în mod clar atunci când dedicat de separare nuanțe. Păr în același mod pictat și menținut timp de 30 de minute.
     • Aceleași Manipulările Noi facem după spălarea și uscarea vopselei cu ultima parte a părului. Încercați să lăsați un spațiu liber sub rădăcinile părului. Vopseaua crește cu atenție și păstrează aceeași jumătate de oră.

     Recomandări ale profesioniștilor

     Mai târziu decât toate Ballozh în culori vii se va uita la un fir de păr ușor ondulat sau bucle. În acest caz, stralucire si naturale revarsarile nu sunt pierdute în linii drepte.

     • Deoarece Baublenzh este un tip de topire, păr după o astfel de procedură este o confruntă cu stres destul de puternic și poate începe să cadă. Nu uita consolida parul cu masti, Faceți vitamina și utilizați numai aparate de aer condiționat de înaltă calitate și natural.
     • Balazh – nu tehnica de colorare, care necesită procesare caldă Și înfășurat. Combinând temperatura cu această metodă, vă veți strica părul.
     • Vopsea, măști pentru recuperare, șampoane – totul poate fi cumpărat de la un producător și de o linie, astfel încât nu există conflicte între compoziția chimică a fondurilor. Efectuați un test mic pe o reacție alergică la un aparat de vopsire / aer condiționat.
     • În cursul procedurii de colorare, mâinile sunt în contact cu substanța activă chimică, astfel încât profesioniștii recomandă cu fermitate utilizarea Mănuși speciale de pictură.
     • Culoare, și în special nuanțe combinate, este mai bine să alegeți cu un maestru experimentat, în funcție de textura părului, culorile pielii și ochilor. Ei bine, nu uitați asta Culoare cea mai bună pentru Bouquet Balary – Natural.
     • Rapid și simplu pictura – nu despre echipamente Ballozh. În ciuda tuturor sfaturi cu privire la modul de a face un baleager frumos și de înaltă calitate, acesta va fi în continuare Este demn de a obține o pereche de mâini pentru a ajuta suplimentare. Acest lucru va simplifica foarte mult procesul.
     • Nu permite vopsea să se usuce, Pentru balaby, numai în stare proaspătă este potrivit vopsea, doar diluat.

     Cum se efectuează colorarea Ballwear acasă, uita-te în clipul video de mai jos.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: