Cum se împletească pigtail-te?

Cum se împletească pigtail-te?

Nu întotdeauna, avem un coafor sau un prieten profesionist, gata să ajute. Uneori trebuie să creați diferite tipuri de coafuri pe cont propriu cap, care provoacă unele inconveniente. Una dintre coafuri care se poate face la domiciliu – Spit.

15

Fotografii

Caracteristici de tesut

Creați-vă coafuri – nu foarte convenabil, dar poate. Fără îndoială, dacă ai împletească impletituri la cineva, atunci va fi mult mai simplu, deoarece schema de tesut va fi deja familiare pentru tine, iar memoria musculară așa-numita va face totul pentru tine, vei avea doar acțiuni repetitive mecanic.

Deci, practica este cel mai important element de pregătire pentru împletituri de țesut independente. Dacă nu ați trebuie să se alăture parul altor oameni, atunci puteți începe cu ușurință de formare pe tine. Mai întâi, nu va place rezultatul efortului, dar în timp, totul se va dovedi!

A doua caracteristică a unui proces de tesut de succes – cunoașterea schemei de țesut. Asta este, trebuie să știți ordinea alternanței de toroane. Atunci când țesere trebuie să ne amintim că, în mod independent In oglinda totul este reflectat dimpotrivă, astfel încât – nu confirmă! De asemenea, să-și amintească sistemul și să înțeleagă că, vă puteți pregăti în avans și urmăriți de învățare video sau scheme și imagini pe Internet.

În scopul de a lucra în schema, ai nevoie, din nou, tren. Și dacă nu există oameni care sunt de acord să sacrifice cap la îndemână, atunci puteți învăța și independent, principalul lucru este prezența unui sistem bun de oglinzi mari de tipul de turnuri, astfel încât corectitudinea țesătoriei rezultatul final poate fi estimat.

Următoarea caracteristică tesut va veni, de asemenea, cu experiență. Așa că coafura a fost obținută frumos și elegant, trebuie să utilizați despre aceleași toroane țesut (desigur, în cazul în care instrucțiunile nu sunt specificate invers), care trebuie să fie împinse într-o panglica aproximativ cu putere egală. În cazul în care efortul a fost făcut la un singur fir un pic mai mult, și într-un alt un pic mai puțin, atunci o parte va coafuri arata un slab, inaccier și amenințând să se destrame, iar celălalt, dimpotrivă, este prea întinsă și dur.

Un alt punct important în țesut independent nu este cea mai confortabilă poziție a corpului. Este mai bine să folosiți un scaun cu un spate, ca și cum stați, atunci spatele se va obosi foarte repede și puteți să vă întoarceți cel puțin pe scaun.

Pregătirea

Astfel încât nimic nu te-a distras de coafura de auto-creare, trebuie să ai grijă de, Astfel încât toate cele mai necesare instrumente care au fost în avans la îndemână.

 1. Mari oglinzi de decantare sau alte oglinzi de sistem pentru revizuire completă.
 2. Scaun cu spate – pentru confort.
 3. Comercial. De preferință, mai multe specii – de la perii largi de masaj la înghițirea tuturor scuturilor de păr la subțire, pentru a crea un PROBOR și o perioadă.
 4. Produse de îngrijire a părului. Orice – de la pulverizare ușoară pentru pieptene, înainte de Moussa sau Spuma. Principalul lucru este că părul a devenit un pic umed, deoarece este mult mai ușor să lucrați pe părul umed.
 5. Aglomerări, benzi mici de cauciuc și știfturi invizibile. Tot ceea ce poate veni la îndemână pentru a asigura munca sau pentru a fixa firele individuale în procesul de creare a coafurilor.
 6. Aranjarea părului agent – pentru fixarea rezultatului.
Citește mai mult  Saci pentru saloane de coafura: Caracteristici și alegere

Camera in care va face coafura trebuie să fie cât mai puțin posibil – Aceasta va ajuta pentru a vedea unele imperfecțiuni posibile și abateri de la schema de țesut. Este necesar să se pregătească în avans pentru a lucra cu parul – parul curat trebuie să fie atent pieptanat, și apoi ușor umezită cu un spray sau apă pentru a elimina posibilele electrocarditance și ușor umezit. De asemenea, puteți face periodic pe mâini cu apă.

împletituri Cum frumoase?

Așa că am abordat întrebarea principală: cum să învețe cum să pigtail panglica. Aici va conține instrucțiuni practice și câteva sfaturi care vă vor ajuta la viață în mod semnificativ simplifica și crearea de coafuri.

Singurul minus dintr-o varietate de cos este ca întruchipare lor pe durata scurta a parului este foarte dificil și aproape imposibil.

Dintre cele trei direcții de acțiune

  Primul lucru pentru a învăța este de a fi brazate de panglica de obicei. Este foarte ușor, frumos, nu ia mult timp și potrivite pentru începători în domeniul coafuri.

  1. parul se stropesc cu apă simplă sau mijloace speciale, astfel încât acestea să devină ușor umed. Desenează părul și apleca tot magazinul de pe spate. Împărțiți părul în trei componente egale.
  2. Extrema stângă Strand Ia mâna dreaptă și a pus pe partea de sus a central. Dacă există o dorință, puteți începe de pe partea opusă. Așchiilor din centrul țineți mâna stângă. Acum, ia catena stânga și cruce cu dreapta, ținând de mână liberă. Deplasare țesut, fire alternative.
  3. Fixați panglica finit cu o banda de cauciuc pentru păr.

  Coada de pește

  O altă schemă simplă pentru împletituri de țesut – coadă de pește. Cele mai eficient această opțiune se uită la parul lung si parul de lungime mijlocie.

  1. În primul rând se umezește ușor părul. le trage înapoi și să le împartă la doi la aproximativ aceeași părți folosind un eșantion drept.
  2. Acum, selectați partea cu care va fi mai convenabil pentru a începe. Ia un fir subțire, pe de o parte și rola pe partea opusă. Se repetă același lucru din partea opusă. Se repetă alternanța până la Spit este gata. Cele mai mici vor fi benzile utilizate în țesut, cu atât mai Freaky, iar originalul va primi coafura.
  3. Fixați terminat cauciuc panglica de păr și ușor se presara cu lac.

  Dacă sunt dificil de împletească o coadă de pește pe parul liber, aveți posibilitatea să le pre-colecta într-o coadă de mare. Deci, parul nu va zbura în jurul valorii, și cheltuiți mai puțin efort pentru a crea coafuri. Dacă nu vă place rezultatul final cu o banda de cauciuc, apoi, după procesul este finalizat, îl puteți scoate în siguranță.

  limba franceza

  Această metodă necesită deja o pregătire, astfel încât înainte de a efectua, este necesar să se practică. Poate că această panglică nu va funcționa prima dată, dar nu ar trebui să vă oprească. Există atât de multe modalități de țesut, aici cel mai simplu.

  1. Părul ușor de umiditate. Lăsați-le și îndepărtați înapoi.
  2. Alegeți o parte a părului din partea de sus și împărțiți cu trei părți aproximativ aceleași părți. Baza va cuprinde un cauciuc pentru simplificarea acțiunii sale suplimentare. Când obțineți experiența necesară, nu mai puteți utiliza securizarea suplimentară. Acum începeți să plângeți acest fir evidențiat ca o panglică obișnuită, dar firele adăugate în partea ar trebui să fie suprapuse sub partea centrală și nu pe ea. După aceea, începeți să adăugați noi fire de la părul rămas, care nu sunt implicați în crearea principală a panglicii. Încercați să adăugați noi spargere de aproximativ același volum, deci coafura va deveni mai îngrijită.
  3. Tricanele din laterale ar trebui să continue până când Pigtail nu ajunge la fundul gâtului, până în acest moment toate părul de prăjire ar trebui să fie în coafura. După aceea, păstrați-l să-l țese ca un porc permanent obișnuit.
  4. Asigurați scuipatul gata cu o bandă de cauciuc și aplicați un agent de fixare.
  Citește mai mult  Fasole graduate: Caracteristici si tipuri

  După ce coafura este gata, puteți să faceți părul rapid și pufos pentru a crea o iluzie mai mare. Dacă sunteți proprietarul unui bang lung, amintiți-vă că ar trebui să fie, de asemenea, țesute în coafura. De asemenea, lungimea necesară a părului pentru coafuri – aproximativ 12 centimetri.

  Spiturile franceze are astfel de variații, cum ar fi spikele franceze, panglica „dimpotrivă” și panglica externă.

  Spike

  Instrucțiuni pas cu pas pentru crearea unui spiket pot fi găsite peste tot pe internet. Dar nu peste tot sfaturi privind emisiunile de formare par preliminare, astfel încât aceasta coafura sa uitat cel mai avantajos. Spikelet potrivite pentru păr gros. Pe părul subțire și rare, cu o astfel de așezare va fi strălucit la capul capului, ceea ce va crea o impresie de o cantitate mică de păr. Pentru a evita acest lucru – urmați instrucțiunile de mai jos, atunci se va arata perfect pivotului.

  1. pregătire par – aveți nevoie pentru a da parului cat mai mult posibil. Pentru a face acest lucru, face un balcon în zona de rădăcină sau să facă un onduleu cu ajutorul unui dispozitiv special.
  2. îndepărta cu grijă părul și i-au bătut pe spate. Mai aproape de a apuca frunte trei direcții principale. Pe partea de sus a centrale Strand Ia stânga, și după și la dreapta. Împreună cu catenele, adăugați și părul în vrac, care nu sunt incluse în partea de sus principal. Crucea două fire rămase. Se repetă până când merge în jos la baza capului. După aceea, ajungeți la părul rămas cu oblicul obișnuit obișnuit.
  3. Asigurați panglica gata făcută cu un păr din cauciuc și fixați ușor instrumentul special.

  Spikeletul este foarte asemănător cu panglica franceză inversă, astfel încât aspectul final al acestor două coafuri poate fi ca.

  Bezel în jurul capului

  Plus părul lung se află în faptul că dintre ele puteți crea o jantă minunată cu propriile mâini. Astfel de jante naturale – doar un alt fel de panglică franceză cea mai obișnuită.

  1. Aruncați părul și pieptenele speciale împărtășiți-le cu un vehicul orizontal în două părți – partea din față și lungă.
  2. Farly Partea se colectează în coadă. Pe front pe ambele părți, luăm trei fire cât mai aproape de ureche și împletit cu panglica obișnuită. De îndată ce ne-am îndepărtat de la ureche, puteți adăuga firele din afară din părul rămas. De îndată ce panglica vine în partea opusă, și toate firele sunt adăugate la jantă, terminăm coafura a celor trei oblice permanente.
  3. Umpleți partea de distanțare lungă, dacă doriți, aplicați un agent de fixare. Dacă doriți, ascundeți capătul de coroană rămasă.
  Citește mai mult  Coafuri pentru fete cu șasiu

  Din cele cinci fire

   Această varietate ușoară de panglici se va potrivi proprietarilor de păr subțire, deoarece va adăuga o coafură mult mai mult volum. Da, și arată ca un spectaculos. Singura dificultate – va trebui să lucreze foarte bine o schemă de țesut – datorită numărului mare de fire implicate în crearea de branduri, este foarte ușor să se confunde.

   1. Umpleți-vă ușor părul, micșorați-le înapoi, împărțiți cu 5 aproximativ aceleași părți.
   2. Acum începeți țesutul cu partea stângă extremă – transferați-l în partea dreaptă, astfel încât să traverseze alte fire în centrul șarpelui (o cruce de sus, se coboară pe al doilea, peste al treilea din nou). Continuarea țesut, urmând schema.
   3. Continuați să țeseți, apoi fixați lacul.

   Greacă Braid Naboka

   Panoul grecesc – o coafura simpla care va completa orice imagine. Acesta poate fi panglica pe orice eveniment sau o plimbare cu Grupare.

   1. Părul ușor de umiditate. Ei bine, răspândirea lor. O ureche puțin mai mare, împărțiți părul folosind o probă dreaptă. Această stradă particulară va ieși din alte trei fire identice.
   2. Începeți să transformați cardul obișnuit de trei părți, apăsând bine părul la cap. Creșteți întotdeauna firele suplimentare, când luați acea firmă majoră care este mai aproape de partea din spate a spatelui și a restului părului liber (deoarece panglica merge pe partea specifică a capului, acesta va combina părțile frontale și occipane). Trebuie să luați părți suplimentare din cealaltă parte, care este mai aproape de coloana vertebrală și de capela liberă. Când se scurge mai multe fire, continuați coafura cu oblicele obișnuite.
   3. Asigurați rezultatul cu o bandă de cauciuc și presărați cu un instrument special.

   Cascadă

   Acesta este doar tipul de țesut care necesită o pregătire suplimentară. Țesutul va arăta bine pe părul drept, dar dacă este necesar ceva rapid și festiv – efectuați-l în avans curbați și obțineți un efect uimitor!

   1. Umpleți ușor părul, îndepărtați-le în spatele spatelui.
   2. Alegeți o catenă apropiată de templu, care ar trebui împărțită în trei părți și începe să abordeze cardul obișnuit de trei părți (începând cu acel drept, care este situat mai aproape de față). Acea firmă care sa dovedit a fi mai mică, ar trebui să rămână în jos. În schimb, utilizați altul, de la părul rămas. Continuați de fiecare dată când părăsiți această componentă. Aduceți panglica pe cealaltă parte a feței.
   3. Spit se fixează cu bandă de cauciuc fină sau un știft invizibil. Legătură.

   Sfat

   Spit – coafura care poate fi utilizată. Principalul lucru este de a alege cu succes opțiunea de țesut și urmați un sfat simplu. Nu utilizați prea multe instrumente de blocare! O cantitate mare de lac sau ceara asteia o coafura si da-i un aspect „elegant“. Încercați să îmbrăcați doar părul curat. Deci, impresia generală a coafurilor va fi cea mai pozitivă posibilă. Nu te opri! Chiar dacă deveniți așa ceva, nu se întâmplă așa cum este necesar, și ceva nu funcționează deloc.

   Țesutul trese – aceasta este o lucrare mecanică care necesită deseori limitată la automatism. Numai practica vă va ajuta, și mai devreme sau mai târziu veți reuși.

   unsprezece

   Fotografii

   Exemple frumoase

   În această secțiune, sunt date câteva dintre cele mai frumoase opțiuni, plus vor primi o vedere laterală asupra lor, astfel încât să înțelegeți cum ar trebui să arate rezultatul final.

   Despre cum să vă împrăștiați pe Spikeles, să căutați în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: