de colorare a părului: tipuri și sfaturi cu privire la alegerea

de colorare a părului: tipuri și sfaturi cu privire la alegerea

Vopsea de par a intrat ferm utilizarea de zi cu zi a cele mai multe femei. Pentru astăzi, magazinele oferă o gamă destul de largă de tipuri de vopsele pentru păr. Beneficiile diferitelor tipuri de vopsea sunt uneori ușoare, deoarece acestea sunt variate de producător, consistență, precum și paleta de nuanțe.

Vizualizări

Există mai multe tipuri de vopsire de păr. Ia în considerare detaliile lor.

Cremă-vopsea

Considerat cel mai comun mijloc de colorare. Supermarketurile și magazinele cosmetice oferă o selecție foarte largă de vopsele acestei consistente, deoarece vopseaua de cremă, comparativ cu alte tipuri de vopsea, este cel mai ușor de utilizat pentru vopsirea la domiciliu. Astfel de mijloace sunt împărțite în vopsele persistente care conțin amoniac și non-ammonice. Acesta din urmă se bazează pe emulsia de cremă.

  Avantajul culorilor persistente care conțin amoniac sunt Abilitatea de a păstra culoarea lungă pe suprafața părului și o paletă largă de nuanțe. Din cauza rezistenței sale, astfel de vopsele sunt bune pentru a folosi părul gri pentru colorare. Din păcate, ele sunt foarte agresive în structura părului, deoarece acestea produc subtierea parului si uscarea lor.

  În plus, ele devin de multe ori cauza reacții alergice, astfel încât acestea nu pot fi utilizate fără un test de alergii. Atunci când lovirea pielea, vopsele crema de rezistente sunt destul de dificil să se spele off.

  Cremă-vopsea fara amoniac vopsea de păr cu mai multă atenție, nu provoacă fragilitate și subțierea acestora. Ei vopsea de păr din cauza invaluitoare lor, fără să penetreze structura în sine. Compoziția de culori crem non-ammmonic adesea conțin diferite nutritive și vindecare pentru păr substanțe: vitaminele A, E, ulei de migdale, ulei de măsline, extract de gălbenele și alte droguri. Datorită acestei compoziții, parul se dovedește a fi protejat de un impact negativ asupra mediului.

   Prin contra de culori crem non-ammmonary includ:

   • Scurtimea colorare (fără penetrare în structura vopselei de par este spălată mai repede)+
   • Nu este suficientă însămânțare eficientă+
   • Vopsea sunt mai scumpe decât persistente+
   • Cu o colorare independentă, este adesea distribuită inegal, deci este mai bine să efectuați pictura în coafura de la profesioniști.

   Vopsea mousse

   Această vopsea poate fi numită o noutate în zona de colorare. Acest tip de vopsire a părului are o consistență de spumă și este foarte ușor de utilizat. Chiar și cu o ușoară apliție la păr, o colorare uniformă a părului este realizată cât mai mult posibil, deoarece vopseaua poate fi distribuită ușor pe întreaga lungime a părului datorită consistenței sale.

   La avantajele fondurilor pot fi atribuite siguranței sale. Acest tip de vopsea nu conține în compoziția substanțelor agresive care distrug structura părului. Dimpotrivă, o substanță care dă cargoing netezimea părului și strălucire este adesea introdus în compoziție. Datorită siguranței de vopsea și cu respectarea strictă a instrucțiunilor de utilizare a acestuia, pictura poate fi realizată destul de des.

   Acest tip de vopsea este foarte potrivit pentru o corecție ușoară a primelor semne de semințe. Pictura este ușor să-și petreacă la domiciliu fără asistență. În doar 20-30 de minute puteți obține o nouă culoare a părului, fără ardere, disconfort și miros neplăcut.

   Dezavantajele includ inconsistența rezultatului – timp de o lună, mousse de vopsea este complet spălate de păr. Nu există nici o paletă de culori diversitate, un maxim de 12-15 nuanțe de tonuri naturale. Vopseaua mousse este imposibil de a schimba radical culoarea parului – doar câteva tonuri.

   În ciuda acestor dezavantaje, vopsea-spumă este popular printre cei care doresc să se adapteze în mod corect umbra lor de păr, vopsea părul primul gri sau a schimba culoarea parului pentru o perioadă scurtă de timp.

   Vopsea cu ulei

   Până de curând, vopselele de petrol ar putea fi găsite numai în produsele cosmetice profesionale, dar astăzi devin tot mai frecvente și mai accesibile achiziționării.

   Vopseaua de ulei constă dintr-o emulsie de pigment cu o bază de petrol, adică are proprietăți prudente datorită prezenței uleiurilor. Datorită uleiurilor, astfel de vopsele pătrund bine în structura părului, dar nu sunt efectuate consecințe dăunătoare. Chiar și cu utilizare constantă, vopselele de ulei nu oferă acțiuni dăunătoare și uscate. Cel mai adesea, ulei de migdale, măsline, jojoba, argani și altele sunt introduse în compoziția unor astfel de vopsele.

   Atunci când se utilizează vopsele de ulei, compoziția în sine este deja o substanță atentă, astfel încât, după aplicarea penetratelor de keratină, a proteinelor vegetale, a vitaminelor solubile în grăsimi și a aminoacizilor de neînlocuit.

   Vopseaua este potrivită pentru pictura semințelor, deoarece pătrunde bine în structura părului și, prin urmare, colorarea poate persista până la câteva luni. Culorile de ulei au o paletă de culoare destul de largă, eventual pictura în culori luminoase și contrastante.

   Din dezavantajele vopselelor de petrol, este posibil să se observe posibilitatea obținerii unei culori mai întunecate decât a fost declarată în paletă. Colorarea în ton este mai închisă decât aveți nevoie, poate să apară la colorarea părului deteriorat cu structură poroasă. În acest caz, este mai bine să utilizați vopsea pe una sau două tonuri mai ușoare. Un alt minus de vopsele de ulei este imposibilitatea de a împărtăși culorile de cenușă de cenușă reci, deoarece vopselele cu compoziție naturală nu pot conține un număr suficient de pigmenți de cenușă.

   Citește mai mult  Vopsea de păr fără amoniac: Pro și contra, evaluare și selecție

   Spray cu vopsea

   Acest agent de colorare este considerat cel mai ușor de utilizat, cu ea, este posibil să se rezolve rapid problema abandonării rădăcinii firului de păr sau schimba radical imaginea. Spray-vopsea este cel mai des folosit pentru a picta rădăcină sau pornire gri.

   Principalele plus de fonduri se află în viteza de colorare. Literalmente pentru mai multe stropește, puteți obține un complet nou culoarea parului, iar paleta de nuanță este foarte largă, cu o mulțime de contrast și tonuri luminoase. Ca parte a spray pentru colorare, există un lac, care este absolut inofensiv pentru structura părului, permițându-vă să utilizați cu spray-vopsea de multe ori fără nici un rău. Și, de asemenea, cu lac în compoziție puteți crește vizual volumul de păr și fixați pozarea.

   Cu ajutorul spray de vopsea, nu puteți picta orice pânză de păr, dar numai fire separate pentru una sau în diferite tonuri. Există șabloane pentru a crea o varietate de desene pe păr cu ajutorul acestor culori.

   Cu un număr mare de avantaje, acest tip de colorare are dezavantaje grave. Sprayul de vopsea este foarte instabil și complet spălat de la păr pentru o singură spălare a capului. Persoanele cu o nuanță de păr naturală de păr pot avea probleme care se întorc la culoarea lor atunci când sunt spălate de pe această vopsea. Cutii de pulverizare a vopselei produc adesea un volum mic, dar, în același timp, au un cost ridicat. Vopseaua sub formă de pulverizare creează un film pe suprafața scalpului și a suprafeței părului, care împiedică schimbul de aer.

   Datorită formei de eliberare sub formă de pulverizare, este foarte dificil să împiedicați intrarea pielii pe piele și elementele înconjurătoare.

   Șampon vopsea (șampon de schelet)

   Vopseaua sub formă de șampon pentru colorare este foarte ușor de utilizat, deoarece procesul de colorare a procesului este aproape nu este diferit de spălare cap obișnuit. Pentru colorarea vopselei aplicate pe parul ud, freacă și se spală cu apă. În unele cazuri, este necesar să dețină suficient compoziția pe păr.

   Un alt plus de vopsea șampon este absența substanțelor dăunătoare agresive în compoziția. De multe ori, uleiurile sunt administrate la hidratarea si da parului luciu sau o varietate de extracte de plante medicinale. Compoziția acestor șampoane este absolut sigură, astfel încât poate fi utilizată de femeile însărcinate.

   Șamponul de vopsea este bine spălat de la păr, nu colorează pielea, suprafețele din baie și prosop.

   Minus va fi durabilitate scăzută de vopsea, umbra va râde pe părul ei nu mai mult de opt spălări. Cele mai bune rezultate ale colorării sunt obtinute pe parul inchis la culoare, iar pe luminoase sau cu gri, rezultatele colorării pot fi imprevizibile. Un alt minus este o paletă mică și o mică oportunitate de a picta părul într-o culoare de contrast.

   Paleta de culori

   Cu un număr foarte mare de diferite mărci și firme de producătorii de vopsele pentru păr există o paletă mai largă de nuanțe. În funcție de culoarea originală a părului, aceleași tonuri pot arăta diferit. In fiecare sezon apar noi nuanțe de moda, dar tonuri clasice, de exemplu, cupru, nu reduc popularitatea în timp.

   Toată diversitatea paletelor poate fi împărțită în trei grupe: întuneric, luminos și luminos.

   Întuneric

   Cele mai multe femei cred în mod greșit că nuante inchise de vopsea de păr adăuga vizual vârstă. De fapt, chiar și tonuri de lumină și cenușă pot fi în măsură să formeze în cazul în care umbra de vopsea este incorectă.

   Colorat în culoare închisă are o serie de avantaje:

   • Vopsele Calitativ gri+
   • Nu este nevoie să preliminim părul+
   • Se atașează vizual păr de păsărică.

   Nuanțele întunecate includ tonuri de la unul la șase. Cea mai populară culoare întunecată pentru vopsirea este considerată negru, nuanțe de maro ocupă locul al doilea.

   Nu există nici o culoare pura vopsea neagră, există întotdeauna o umbră, de exemplu, vopsea negru cu albastru inchis Tam. Acest lucru se datorează faptului că vopsea neagră se obține ca rezultat al amestecului mai multor pigmenți, iar rezultatul final se obține din proporțiile lor. Culoarea neagră poate arunca o tentă de aur, cu o predominanță de pigment galben. În cazul în care prevalează vopsea textură roșu, atunci vom obține un vin sau tump visiniu, iar în cazul în care primează albastru, atunci tump va fi albastru inchis sau violet.

   Citește mai mult  Seturi pentru laminare de păr: Ce este inclus și modul de a alege?

   Paleta umbra Brown este foarte diversă. Unele dintre cele mai populare nuanțe sunt ciocolata. nuanțe de ciocolată accentuează în mod avantajos aproape orice culoare a ochilor, și machiaj arata mereu mai luminos si expresiv. Vizual tonuri de ciocolata da parului volum, în special.

   nuanțe de ciocolată de mai multe.

   1. Ciocolată – este o nuanță brun rece. Nuanța este situat intre ciocolata amara si produse lactate.
   2. ciocolată amară – Este o nuanta rece, cu un conținut mare de pigment. În funcție de producătorul paletei, acesta poate fi numit ciocolata neagra sau ciocolata neagra.
   3. Caramel de ciocolată – nuanță de ciocolată cu caramel strălucire. În diferite palete, poate fi numit caramel sau migdale.

   Nuantele rămase de ciocolata (de exemplu, ciocolată cu lapte) fac parte din tonurile luminoase.

   O altă nuanță de popular întuneric este grafit. Această nuanță de culoare gri închis saturate, care, cu lumini diferite, poate părea aproape negru.

   nuanțe de castan aparțin naturale, iar paleta include castan geros, castan de aur și castaniu inchis. Acestea sunt saturate culori naturale, potrivite pentru aproape toate.

   Culorile de nuc sunt cele mai lumina în paleta de nuanțe întunecate. Ele înmoaie vizual caracteristicile feței și a da strălucirea de aur de păr.

   Ușoară

   Colorarea în culori deschise are, de asemenea, o serie de beneficii:

   • Imaginea devine mai ușoară+
   • Parul deschis arată în vrac+
   • Cu o selecție de succes de o nuanta, poti arata mai tanara+
   • Vopsele mari gri+
   • Puteți drege păr.

    Din păcate, atunci când colorarea de la nuante inchise la preliminarii luminoase, este necesar să se efectueze o procedură de trasnet. Este adesea necesar pentru a ușura părul înainte de colorare mai mult decât o dată, ceea ce contribuie la uscarea si subtierea acestora.

    Paleta de tonuri luminoase este foarte largă, care vă permite să alegeți o nuanță de vopsea, armonizarea cu culoarea ochilor si culoarea pielii.

    O tenta populara de culoare deschisa este ciocolata cu lapte. În componența sa un număr mare de roz, perla si pigment bej. Va fi mai blândă și mai rozită decât umbra clasică de ciocolată din paleta de nuanțe întunecate.

     Cappuccino nuanțele sunt adesea folosite de stilisti în diferite tehnici de colorare, de exemplu, atunci când colorarea. Cappuccino este tonuri calde și reci. Frosty Cappuccino are o umbra de argint sau roz, iar cappuccino caramel sau lapte cappuccino este foarte moale si se pot asemanta cu parul ars in soare.

     Umbra lui Mocha foarte multilaterata, poti vedea aur, piulițe sau gloavi de bronz. Mokko arată bine pe femeile de orice vârstă, dă părului o culoare uniformă și moale de cafea proaspătă și, de asemenea, înmoaie caracteristicile feței. În paleta Mokco, există și nuanțe reci și calde. Tonurile reci includ Mocha Frosty și la cald – aur sau lumină Mocha.

     Nuanțele de aur Blonde sunt întotdeauna foarte populare. Ele se potrivesc aproape tuturor și arată nobil și scumpe. Sub tonuri de aur, este ușor de a ascunde tenta gălbuie din cauza decolorări rămase.

     Dintre nuanțele neobișnuite din paleta de lumină, pot fi remarcate:

     • căpșună – Aceasta este o blondă cu o tentă roșiatică+
     • roz – Aceasta este o nuanta rece de o blondă cu o sudoare roz+
     • Aur roz – Aceasta este o combinatie interesanta de o nuanță caldă de aur cu roz rece.

     Luminos

     Culorile de par luminoase nu reduc popularitatea timp de mai mulți ani la rând. Diferite nuanțe de culoare de cupru sunt foarte populare – poate fi cupru întuneric, morcov luminos sau auriu profund. Paleta de nuanțe de cupru este destul de largă – de la întuneric saturate la lumina aurie.

     umbra Vinetele câștigă popularitate în rândul femeilor tinere, cu toate că în urmă cu câțiva ani, au pictat mai ales femeile de vârstă matură, așa cum pictează de înaltă calitate. Astăzi, arată vinete aproape naturale și arată foarte interesant și fără banalitate.

     Din nuanțe luminoase clasice, puteți apela un mahon. Arborele roșu este o nuanță ambiguă, deoarece nu este cu totul clară, se referă la culori reci sau calde. Cu o selecție reușită a unei umbre de mahon, imaginea se va dovedi a fi mai profundă și saturată.

     Branduri populare

     Desigur, este imposibil să sunați cu siguranță, care dintre timbrele vopselelor este cel mai bun, deoarece orice producător are argumente pro și contra, precum și diverse nuanțe. Dar dacă comparați cele mai populare branduri, atunci puteți trage concluzii despre ce fel de firme ar trebui să aleagă.

     Estel de Luxe

     Unul dintre cele mai populare în ratingul producătorilor de vopsele pentru păr este Estel. Vopseaua acestei companii se referă la profesioniști, are o textura cremoasă, nu curge de la păr atunci când pictează, are o formulă unică care îmbunătățește pictura semințelor.

      Kaaral

      Kaaral vopsea de păr este utilizat de specialiștii în saloane, și, de asemenea, potrivite pentru uz casnic. Are o paletă largă în ciuda costului redus. Compoziția include extract de aloe vera, ulei de cocos și vitamine.

       Citește mai mult  Hairut Aurora "pe părul mijlociu: subsone de selecție și de stabilire

       Phyto Culoare

       Acest brand vopsea este vândut numai în farmacii, producătorul pozitioneaza ca agent medical refacerea structurii părului. Vopseaua este format din mai mult de 50% din componente naturale, astfel încât paleta nu este prea diversă, cea mai mare parte sunt doar nuanțe naturale. Dintre minusuri, puteți nota costul ridicat și posibilitatea unor reacții alergice la componentele naturale.

        Londacolor

        Vopseaua de textură cremoasă, care conține ceară și lipide pentru a proteja împotriva impactului negativ asupra mediului. Producătorul garantează o durabilitate de până la 8 săptămâni după colorare.

         Syoss

         Vopseaua include microparticule de pigmenți care pătrund mai adânc în structura firului de păr. Datorită acestui fapt, rezistența la pătare. Există atât culori naturale și luminoase în liniile de nuanțe. Pentru a puterii părul în timpul colorarea în compoziție a introdus un complex de vitamine.

          Paletă

          Întreaga linie este împărțit de rezistență de culoare la trei niveluri. Primul nivel este un balsam de sedimentare, iar a treia – vopsea crema persistenta. În acest brand, o paletă foarte largă de nuanțe, care vă permite să alegeți cu precizie cele mai potrivite tonul de vopsea. Instrumentul de vopsele de păr gri, foarte bine. Compoziția include hidratare naturală și componente de îngrijire.

           Cum de a alege?

           De multe ori este destul de dificil de a selecta o nuanta potrivita de vopsea. În cazul în care umbra selectată nu reușește, puteți adăuga vizual la vârsta de mai mulți ani, sau pentru a obține o nuanță ce contrastează prea puternic cu culoarea ochilor sau a pielii culoarea.

           Există mai multe reguli generale pentru selectarea culorilor dorite.

           • Culori calde și nuanțe aurii vor fi potrivite pentru plante de culori calde în imaginea lor.
           • Dacă există erupții alergice pe piele, cercurile de sub ochi sau erupții cutanate furios, atunci trebuie să renunțe la toate nuanțele de roșu, deoarece acestea vor sublinia numai orice imperfecțiuni ale pielii.
           • Persoanele cu ochi căprui nedorite pentru a alege nuanțe deschise de păr, pentru a evita imaginea nenatural.
           • Dacă există un covor, este mai bine să renunțe la tonuri calde păteze și să acorde atenție la frig. nuanțe reci se va rambursa fata excesiva.

           Cel mai comun mod de a alege vopsea pentru păr este considerată o selecție de culoare. Există patru colorages, numit la momentul anului.

           1. Iarnă. Aceasta este o culoare rece, aceasta include brunetele sau maro, cu culoare închisă a ochilor și a pielii de lapte sau de măsline. Femeile cu culoarea de iarnă se potrivesc perfect tuturor nuanțelor maro, precum și negru cu nuanță albastră sau purpurie. Nu se recomandă colorarea în culoarea platină, paie sau blondă ușoară.
           2. Arc. Aceasta este o culoare caldă, proprietarii de păr blond și grâu de lumină, ochi de culoare albastru, albastru sau verde, precum și tonul de piele luminos. Femeile cu culoarea de primăvară arata perfect cu orice nuanțe de păr blond, păr roșu-aur sau păr cald. Nu se potrivesc negru, platină rece sau nuanțe luminoase.
           3. Vară. Colorotype rece. Femeile de acest tip au nuanțe de cenușă, piele ușoară, roșii, ochi albaștri sau ochi gri. Toate tonurile de cenușă și diferite nuanțe de castan sunt potrivite pentru această culoare. Este extrem de recomandat să pictați părul cu roșu, de aur sau de burgundă.
           4. Toamnă. La câștigătorii unei culori calde, părul de toamnă de nuanțe roșii sau de castan cu o nuanță roșie, ochi de chihlimbar sau maro cu o nuanță verde. Se recomandă să pictați părul într-o castană adâncă sau o nuanță de ciocolată. Nereușite pentru vopsire va fi purpuriu, blond blond sau negru nuanțe.

           Sarcina principală de colorare este subliniată de avantaje și, dacă nu de a lua în considerare culoarea, atunci puteți obține o culoare de păr extrem de nenaturală și nefiresc, care poate distrage atenția de la față și poate arăta nepotrivit. Pe de altă parte, respectarea perfectă a unei culori este rareori găsită, ceea ce permite utilizarea unei palete mai largi de nuanțe pentru a selecta culoarea. În plus, moda modernă salută întotdeauna experimente curajoase și dorința de a ieși prin alte persoane.

           La selectarea vopsea pentru colorarea părului gri, este important să se aleagă vopsele rezistente, deoarece compoziția moale, fără un oxidant nu poate face față. Pe ambalaj cu producătorii de vopsele de multe ori marca procentul de semințe pictura, de asemenea, trebuie să acorde o atenție la.

           Recenzii

           Cel mai adesea femeile aleg de colorare a părului cu componente de machiaj și de îngrijire în condiții de siguranță. Majoritatea cumpărătorilor sunt de asemenea importante de preț – vopsele de par mai scumpe sunt mai des utilizate în saloane, și mai multe opțiuni de buget sunt achiziționate pentru vopsirea la domiciliu.

           nuanțe naturale sunt considerate cele mai populare. Cele mai multe dintre femeile aleg de la întuneric nuanțe reci, și de lumină – de aur și miere.

           Cum de a alege vopsea de păr, veți învăța din videoclipul de mai jos.

           Evaluează articolul
           ( Încă nu există evaluări )
           Narcisa Raescu

           Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

           Adaugă comentarii

           ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: