Decât părul plimbare vopsea cu piele?

Decât părul plimbare vopsea cu piele?

Multe proceduri de vopsire a părului comportament la domiciliu. Acesta este un simplu și nu ocupă mult timp. Dar pictura de fire la domiciliu necesită o precizie maximă, în caz contrar după ce trebuie să se gândească la modul în care și modul în care pentru a elimina reziduurile de vopsea de pe piele. Ce să spele resturile de colorare cu piele? Toate răspunsurile și recomandările vă așteaptă deja în materialul nostru special.M

Particularități

Este foarte dificil să petreceți colorarea părului, astfel încât să nu pară cel puțin o mică bucată de piele. Desigur, înainte de a efectua procedura, gâtul și mâinile de la obținerea vopselei trebuie protejate. Dar, în ciuda tuturor preparatelor și preciziei maxime, particulele de vopsea pot ajunge în continuare pe urechi, frunte și gât. Puteți face față unei astfel de probleme cu ajutorul instrumentelor profesionale care sunt adesea folosite în saloanele de înfrumusețare după ce procedura de colorare a fost deja finalizată. Și puteți face față cu sarcina și cu ajutorul unor metode populare eficiente.

Este de remarcat faptul că curățarea pielii trebuie să fie maximă delicată, astfel încât să nu vă răniți sănătatea și să nu provoca reacții alergice. Nu puteți utiliza unelte agresive, după ce utilizarea căreia poate apărea pe piele, mâncărime și peeling. De exemplu, aceasta este acetonă. Vopseaua pe care vă îndepărtați, desigur, îndepărtați de pe piele, dar un astfel de remediu agresiv poate provoca vătămări grave pielea dvs. Același lucru este valabil și pentru peroxidul de hidrogen. Este strict recomandat să se utilizeze mijloace similare pentru spălarea reziduurilor de vopsea de la pielea delicată și față.

Pentru a începe, merită să încercați să eliminați toate urmele de vopsea utilizând un disc convențional de bumbac, umezit într-o soluție caldă pentru săpun. Dacă nu a ajutat și petele au rămas, atunci puteți încerca una dintre modalitățile în care acesta este descris mai departe.

Mijloace profesionale

Coafor moderni în timp ce lucrează întotdeauna utilizează produse profesionale pentru colorarea părului și lăsând buclele. Prin urmare, există întotdeauna fonduri profesionale speciale în arsenalul lor, care, dacă este necesar, ajută la spălarea cu ușurință a restului vopselei absorbite de pe piele. Desigur, dacă culori în mod regulat bucle la domiciliu, atunci ar trebui să achiziționați un mijloc similar.

Puteți găsi cu ușurință loțiuni speciale și emulsii care sunt destinate doar pentru a face față acestei probleme. Acordați atenție acelor branduri care sunt angajate în eliberarea vopselelor pentru păr și alte produse de îngrijire a sănătății și frumusețea buclelor.

De regulă, astfel de fonduri sunt excelente pentru o piele foarte blândă și delicată. Astfel de loțiuni sunt adesea folosite după colorarea sprâncenelor, care îi ajută cu ușurință de reziduurile inutile de vopsea pe piele. Utilizați-le cu ușurință, pentru că este suficient doar să examinați cu atenție instrucțiunile. Instrumentul poate fi aplicat pe un disc din bumbac și curățați ușor zona pielii contaminate.

De asemenea, unele branduri produc fonduri speciale care sunt excelente pentru eliminarea vopselelor persistente. De regulă, într-un set cu o astfel de loțiune puteți găsi un instrument special care ar trebui aplicat după procedura de îndepărtare a vopselei de pe pielea capului sau gâtului, deoarece acestea afectează în mod favorabil pielea și ajută la ameliorarea iritării.

Alegerea unui instrument profesional, acordați atenție faptului că, în compoziția sa, trebuie să existe o cantitate minimă de amoniac. În plus, acordați atenție instrucțiunii pentru a vă asigura că instrumentul este potrivit pentru curățarea nu numai a pielii mâinilor, ci și. Este recomandabil să alegeți loțiuni care sunt îmbogățite cu diferite extracte de legume. De exemplu, poate fi extract de var sau orez. Datorită componentelor suplimentare, pielea va fi protejată în siguranță.

Puteți alege dintr-o dată o astfel de vopsea de păr, inclus cu care există un balsam special pentru a elimina vopseaua cu piele. Fondurile într-un plic mic, de regulă, sunt destul de suficient pentru o procedură.

Decât clătiți vopseaua la domiciliu?

Se va spala resturile de vopsirea părului de la nivelul feței sau gâtului este posibilă și metode dovedite populare destul. Principalul lor avantaj este faptul că toate fondurile necesare pot fi găsite ușor la domiciliu.

Cel mai obișnuit chefir va ajuta să facă față problemei. Cea mai mare produs din lapte, cu atât mai bine. Aplicați o cantitate mică de kefir de pe discul de bumbac sau doar o bucată de țesut moale, părți ale pielii contaminate cu atenție trata, și după 15 minute, se spală totul cu apă caldă. De asemenea, este destul de acceptabil pentru a utiliza Prostokvash.

Soda alimentară, pe care multe femei le folosesc în timpul pregătirii diferitelor cupcakes și plăcinte, vor ajuta pe deplin să elimine petele de vopsea chiar și înalte. Această metodă nu este potrivită pentru toate femeile. Titularii de piele sensibilă predispus la iritație, este mai bine să alegeți o altă metodă de purificare. Dacă aveți un tip normal de piele, amestecați 2 linguri mici de sodiu alimentar cu o cantitate mică de apă. Ca rezultat, ar trebui să fie o cashem groasă, care trebuie aplicată pe piele. După 2-3 minute va fi posibilă spălarea.

O altă metodă sigură și eficientă este curățarea pielii de la vopsea folosind ulei vegetal. Adevărat, trebuie să fii răbdător, deoarece procesul este foarte laborios. Pentru această metodă, este mai bine să alegeți un produs nerafinat. Obțineți tampon țesut în ulei și tratați toate zonele de piele necesare. O oră mai târziu, va fi posibil să începeți îndepărtarea rămășițelor de ulei de pe piele.

Orice loțiune sau tonic pentru curățarea feței, care conține alcool, va ajuta să facă față cu problema. Umeziti un disc de bumbac cu lotiune și trageți cu grijă toate petele de vopsea. În plus, puteți utiliza sampon cele mai obișnuite pe care le utilizați le. Aplicați o cantitate mică de ea pe o cârpă sau disc de bumbac și zone ale pielii cu atenție trata. Apropo, este foarte posibil pentru a curăța resturile de vopsea de păr de pe piele cu ajutorul unor șervețele umede convenționale. Dar numai dacă există alcool în impregnarea.

În cazul în care nu suferă de alergii la fructe citrice, folositi indrazneala suc de lamaie proaspat. Vă recomandăm să utilizați baghetele de bumbac în această metodă, astfel încât sucul de lamaie cade exclusiv pe petele de schele de vopsea, și nu pe părul. În caz contrar, se poate ruina rezultatul vopsirea părului de casă. Dacă nu există nici o lămâie proaspătă în casă, pulbere de acid citric apoi poate fi utilizat, care ar trebui pretins că printr-o cantitate mică de apă caldă.

Indiferent de metoda de curățare beneficiați, amintiți-vă că, după procedura efectuată, este necesar să se spele bine pe toate resturile de piele second hand. În mod ideal, cel mai bine este să ia un duș. Și după sigur de a aplica crema de nutrienți pentru toate acele zone ale pielii din care au fost spălate de pe rămășițele colorației canalului.

Cum să se spele pe mâini?

Multe femei se confruntă cu o problemă atunci când resturile de vopsea merge cu ușurință cu pielea gâtului sau cu urechile, dar din mâinile indepartarea petelor de produs chimic, nu atât de simplu. Mai ales în cazul în care a fost folosit vopsea rezistentă, iar particulele sale a lovit cuie. Ce să facă în acest caz?

În primul rând, încercați să utilizați agentul lichid de spălat vase, care este cu siguranță în fiecare casă. Se adaugă la o cantitate mică de produs literalmente o jumătate de linguriță de suc de alimente, se amestecă bine și bine tratarea zonelor contaminate. Apoi clătiți cu apă curentă și asigurați-vă că aplicați pe pielea blândă a mâinilor și pe unghiile crema dvs. preferată.

Dacă ați început să spălați, puteți scăpa cu ușurință de petele de vopsea pe mâini. Adevărat, pentru că va trebui să înfășurați câteva lucruri manual. Și după spălare, mâinile și unghiile vor deveni din nou curate.

În cosmetică, fiecare fată trebuie să aibă un lichid de îndepărtare a lacurilor. Aplicați un lichid la un disc obișnuit de bumbac și prezintă zone de piele și unghii la care vopsirea părului. După ce vă spălați mâinile cu săpun și aplicați crema.

În cazul în care vopseaua a absorbit sub unghiile dezgolate, spălarea manuală poate salva situația sau cartoful cel mai frecvent. Luați un cartof mic și tăiați-l în 2 părți egale, uitați-vă în ele cu unghiile literalmente pentru câteva minute. După aceea, aceleași jumătăți ale rădăcinii rădăcinii brute, lustruiți unghiile. Amidon, care este conținut în cartofi proaspăt, perfect copices cu îndepărtarea coloranților artificiali.

De asemenea, puteți pregăti o baie specială pentru procesarea unghiilor contaminate. Se toarnă într-un castron adânc literal 100 mililitri de apă caldă și se adaugă o jumătate de lămâie proaspătă la suc, apoi o lingură mică de oțet. Oțetul trebuie să fie de trei procente. Coborâți-vă mâinile în amestecul rezultat timp de 10 minute, după care clătiți cu apă curată și aplicați crema de nutrienți.

Este de remarcat faptul că toate aceste metode sunt potrivite exclusiv pentru a elimina resturile de vopsea de pe pielea mâinilor și unghiilor. Utilizați-le pentru a purifica gâtul sau fața care nu este recomandată categoric.

Recomandări

În cele din urmă, există mai multe recomandări utile care vă vor ajuta să vă protejați pielea în timpul procedurii de colorare.

Multe fete permit o greșeală brută, gândindu-se că în timpul utilizării instrumentelor naturale pentru colorare, nu trebuie să protejați pielea. Se crede că numai particulele de vopsea chimică sunt absorbite în piele. De fapt, nu este. Deci, indiferent de vopsea folosiți, purtați întotdeauna mănuși pentru a proteja pielea delicată a mâinilor.

Lubrifiați linia de creștere a părului cu orice cremă sau ulei de protecție. Foarte des, într-un set cu mijloace moderne pentru colorarea părului există creme sau balsamuri de protecție, asigurați-vă că le folosiți. Dacă nu există un astfel de instrument suplimentar, este destul de potrivit pentru uleiul cosmetic, crema pentru copii sau chiar gelul dvs. pentru spălare. Lubrifiați ușor nu numai linia de creștere a părului, ci și pielea de lângă o rază de 1-2 centimetri.

După finalizarea procedurii, crema sau uleiul de protecție pot fi îndepărtate cu ușurință utilizând cel mai convențional disc de bumbac.

Cu privire la modul de îndepărtare a vopselei părului de pe piele, uitați-vă în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: