Dispozitive de creare de bucle: tipuri, evaluare a celor mai bune, nuanțe de alegere

Dispozitive de creare de bucle: tipuri, evaluare a celor mai bune, nuanțe de alegere

Buclele frumoase și lungi sunt un vis de orice fată sau femeie. În plus, o astfel de coafura ramane mereu la moda. Dar, în scopul de a le face bucle elegant, nu este necesar să intre în salon sau de a folosi bigudiuri obișnuite pentru acest lucru. Este suficient pentru a achiziționa dispozitive speciale pentru a crea o coafura elegant.

Particularități

Cu ajutorul unor astfel de dispozitive, puteți face chiar complet chiar și părul ondulat pentru a face sau de a le transforma în bucle mari. Dispozitive de curling par a apărut în urmă cu mai mult de 100 de ani, dar în ziua de azi raman populare. Singurul lucru care diferă de predecesorii lor este modernizarea.

Este de remarcat în considerare unele dintre caracteristicile lor.

 1. Dispozitivele moderne sunt practic inofensive pentru păr, pentru că cele mai multe dintre ele au un turmalina sau înveliș ceramic. În plus, în cazul în care dispozitivul are o funcție suplimentară de ionizare, puteți obține chiar și strălucire părului.
 2. Diferă simplitatea de a folosi, deoarece cu ajutorul lor puteți chiar să transformați părul mai subțire și mai plictisitor în fire frumoase.
 3. Acestea sunt disponibile pentru orice persoană. Acestea pot fi cumpărate în orice magazin unde aparatele au aparate. Precum și o fată poate alege un alt ieftin sau, dimpotrivă, un dispozitiv simplu.
 4. Aproape fiecare dintre ele merge 3-4 duze. Cu ajutorul lor, puteți crea imagini diferite, experimentând în mod constant cu propriul stil.

  În plus, fiecare aparat electric este dotat cu anumite caracteristici tehnice, inclusiv următorii parametri.

  • Modul de temperatură. Din acest indicator se va depinde în mare măsură de cât timp va dura coafura. Mai ales bun dacă un astfel de dispozitiv are un termostat. Cu aceasta, puteți seta temperatura pe care doriți să o utilizați.
  • Dispozitiv de alimentare. Acest parametru este în mod special necesar pentru a acorda atenție atunci când achiziționați. Dacă este necesar pentru utilizarea la domiciliu, va fi suficientă putere de până la 50 W și este mai bine să cumpărați pentru profesioniști cu o capacitate de până la 90 W.
  • Numărul de duze. Cel mai bine este să achiziționați un dispozitiv cu o duză, pe lângă un non-amovibil. În acest caz, ea poate servi mult mai mult. Cu toate acestea, nu ar trebui să refuzați cei care au mai multe duze imediat. Într-adevăr, în acest caz, puteți crea diferite tipuri de bucle. Cu toate acestea, există o minus – adesea defalcări ale mecanismului care le rezolvă.
  • Diametrul aparatului electric în sine. Depinde de dimensiunea firmelor viitoare.
  • Material utilizat. Suprafața sa de lucru este, de asemenea, foarte importantă atunci când cumpărați, deoarece sănătatea părului depinde de calitatea sa.
  Citește mai mult  Amino indreptarea parului de acid: Caracteristici și tehnologie

  Soiuri

   Există destul de multe tipuri de rău pentru a crea bucle. Aparatele automate sunt deosebit de populare printre aceștia. Dar nu fiecare dintre modele este potrivit pentru utilizare la domiciliu – unele dintre ele sunt destinate numai unei utilizări speciale.

   Clasic

   Cele mai populare dintre ele sunt cilindrice cilindrice, de preferință cu o clemă. Un astfel de instrument este ușor și convenabil de utilizat, potrivit pentru îndreptarea părului și pentru înfășurare. Diferite tipperi cu un diametru care poate ajunge până la 2,5 centimetri.

   Dacă doriți să aveți bucle mai mari și moi, atunci tija ar trebui să fie puțin mai groasă.

   Con

   Nu există dispozitive mai puțin populare care au o tulpină de formă conică, adică îngustă de la bază în partea de sus. Ei nu au o clemă și când înfășurați buclele pot fi folosite doar de o mănușă termofică specială. Cu ajutorul unui astfel de curl, puteți face bucle de grosime diferită și se vor dovedi mai naturale, mai degrabă decât să folosească o curling clasic.

   Dezavantajul este că nu este destul de convenabil de a folosi mănușa și va fi necesară în mod negativ.

   Crying Corrugé

   Un astfel de dispozitiv are o suprafață de carton ondulat, care vă permite să creați bucle foarte mici. Cel mai adesea include mai multe duze de diferite dimensiuni.

   Cu toate acestea, în cazul în care parul este prea fragil, este mai bine să renunțe la utilizarea unui astfel de buclă. Și, în orice caz, este mai bine să aibă o acoperire de înaltă calitate.

   Unele dintre aceste insigne, care au un mic ripples sunt destinate a fi capabil de a crea un volum de prăjire.

   Citește mai mult  Cum să faci ondularea fără a fugi?

   Duble și triple

   Aceste dispozitive constau din tije care rulează două paralele, forma care seamănă cu un cilindru. Ca urmare a utilizării lor, unde se obțin sub formă de zigzag. Ele sunt foarte convenabile pentru a face retro-straturi, obtinerea de fire frumoase si chiar si care pot rezista de dimineața până seara.

   Cu toate acestea, ele nu sunt deloc potrivite pentru parul scurt.

   Spirală

   Cel mai adesea, captura, care se numește spirală, este utilizat pentru ouat lung sau păr la mijlocul. Cu ajutorul lor puteți crea bucle frumoase și netede. Din diametrul tijei va depinde de dimensiunea firului. Ca urmare, ar trebui să fie kudri, ca și cu o poftă de mâncare chimic. În plus, ele pot rezista relativ lung.

   AutoPloom

   bucle automate a aparut destul de recent în magazine. Ele constau dintr-o suprafață de rotație, adică, clema poate roti în două părți. Prin urmare, catena aleasă poate fi ștampilă și de spin. Suprafața acestor dispozitive se face fie din ceramică sau din material turmalina. Aceste materiale sunt considerate mai blând, ceea ce înseamnă că părul nu raneasca. Broaste sunt mai elastice și puternic, ca și în cazul în care a făcut în cabină la modă.

   În videoclipul următor veți găsi o prezentare generală a înfășurării automată de la Rowenta CF3610.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: