DYSON staileri: Tipuri și alegere

DYSON staileri: Tipuri și alegere

Dyson Airwrap Stylers a reușit să devină una dintre cele mai populare soluții de pe piața pentru stilul de păr. Aceste bucle sigure au demonstrat că stilul de acasă poate fi la fel de eficient ca salonul. Desigur, un dispozitiv nu va înlocui toți agenții de stil necesar. Dar, în mod individual, demonstrează performanțe excelente, îi ajută cu ușurință să facă față părului în timpul unei călătorii de afaceri sau în vacanță.

Toate argumentele pro și contra din buclele de păr sunt destul de dificile dintr-o dată, de aceea chiar înainte de începerea operațiunii, merită să examinați recenzii și recomandări privind utilizarea dispozitivului multifuncțional. Este de remarcat faptul că duzele pentru forceps și alte componente trebuie să cumpere separat. În plus, seturile furnizate de producător sunt inegale și orientate spre rezolvarea problemelor pe părul de styling referitor la diferite tipuri. Merită luată în considerare atunci când selectați un stilist adecvat.

Avantaje și dezavantaje

Creat pentru părul care are nevoie de ouat zilnic, Dyson Styler este considerat drept unul dintre cele mai bune dispozitive din clasa sa. Avantajele sale sunt următoarele.

 • Selectarea largă a operațiunilor disponibile. Producătorul are grijă ca toate elementele necesare să fie incluse în pachetul de Styler. Gestionarea maximă simplă, pentru a afla că comutarea funcțiilor poate fi deja utilizată.
 • Grad ridicat de securitate. Styler nu strica parul si ajuta pentru a le oferi ingrijire decente chiar si la domiciliu.
 • Temperatura scăzută maximă de încălzire. Indicatorii maxime nu depășesc 150 de grade Celsius.
 • Principiul inovatoare de muncă. suflare de aer folosit, ajutând la reducerea deteriorarea structurii parului in timpul de stabilire. Nu este nevoie să se aplice cleme pentru fir fix pe suprafața duzei.
 • 2,6 m cablu lung – Nu puteți depinde de apropierea orificiului de evacuare, stabilește cel mai convenabil.
 • Greutate dispozitiv de mici dimensiuni. Acesta este de numai 0.59 kg, în procesul de lucru de o parte nu oboseste, chiar și în cazul în care cantitatea de par este suficient de mare.
 • Universalitate. Cu alegerea corectă a duzelor, acesta va fi ușor să aibă grijă de păr gros, nepoliticos, pictat, și pentru subțiat, lipsit de volumul de toroane.
 • De mare putere. 1300 W este suficient pentru păr pentru a obține suficientă încălzire sau răcire și nu trebuie să aștepte rezultatele pentru o lungă perioadă de timp.
Citește mai mult  Grija pe păr blond: caracteristici și opțiuni interesante

De asemenea, sunt prezente dezavantaje. Prețul ridicat face ca stilurile Dyson să nu fie prea accesibil pentru achiziționarea majorității consumatorilor. De stabilire, creată folosind duze pentru curling, păstrează mai puțin decât analogii creați folosind mașina termică. Când lucrați cu Styler, este necesar să faceți un efort destul de mare pentru a afla cum să efectuați toate operațiunile necesare.

În cazul unei selecții necorespunzătoare de duze, pot apărea dificultăți cu realizarea rezultatului dorit, soluțiile universale nu sunt furnizate aici.

Gama

Unuzele Dyson Airwrap Cleaver vine cu clienții în 3 opțiuni. Noutatea nu are într-un set de forcepuri obișnuite care fixează firele. Utilizează efectul unui coand, cu care este posibil să se înfășoare curlul pe duza natural, sub influența proceselor fizice simple. Pentru a fixa părul pe suprafața de lucru a uscătorului de păr, nu este nevoie să faceți un efort. Procesul de uscare și stabilirea se întâmplă în același timp.

Așa cum am menționat mai sus, există 3 opțiuni pentru configurarea stilolelor Dyson Airwrap. În funcție de alegerea setului, Duzele pot fi de la 3 la 6 specii. Dispozitivul vă permite să faceți stilul natural cu efectul dorit, combinându-le cu părul de uscare după duș.

Impactul la temperaturi scăzute nu permite înlocuirea completă a unui flux sau a unui fier, dar ajută la facilitarea ușurinței îngrijirii de zi cu zi.

Smoothing + control

Acest set de stil Airwrap Dyson include duze necesare pentru a stia părul tare, gros, gros. Este potrivit pentru a lăsa fire poroase, deteriorate, pictate de lungimi diferite. Kitul necesar include Duză pentru pre-uscare, Hard perie redresor, perechile de duze cilindrice cu un diametru de 30 mm si 40 mm.

Când se folosește un ondulator pentru a indrepta parul, este important să se asigure o presiune suplimentară – Tensionare expuse la expunerea termică la strand. Suprafețele duzelor pentru curling nu sunt încălzite, sunt realizate dintr-un material foarte înaltă calitate, la crearea coafura, ele pot fi scăpați de ele cu mana. Cu acest set, stil de diferite grade de complexitate poate fi realizată, toroane curling să se onduleze medii și mari.

Citește mai mult  Tunsori Volumetric: ce este și modul de a alege?

Formularul + Volum

Avansat AirWrap Kit Dyson pentru Thin, Soft Ingrijirea parului. În plus față de o perie delicat de netezire pentru îndreptare, există Brasing, duza uscător de păr și cilindrii pentru a crea bucle cu un diametru de 30 mm. Acest kit este axat pe a avea agrafelor de diferite lungimi, obosit de încurcarea, formând bucle sau lipsa de volum în zona de prăjire. Duza pentru crearea de bucle mari pentru fire subțiri nu este potrivit, ei pur și simplu nu formează.

Când de stabilire, vă puteți îndrepta părul, să le răsucită prin formarea valuri moi, de a crea coafuri volumetrice. Este important să nu luați toroane prea largi. Una dintre cele mai duze utile pentru lucrul cu subtile, lipsit de volume este Brashing, care le dă volumul necesar.

Golirea de netezire ajută la reducerea numărului de bucle fără a pierde din volumul de păr.

Pentru diferite tipuri de păr

În configurația completă a DYSON coafat există toate elementele necesare pentru a crea stive perfecte. Aparatul are duze pentru a crea valuri moi și buclat abrupte. Echipat cu perii moi și rigide pentru tragerea toroane. De asemenea, incluse există duza uscător de păr pentru uscarea și perie. Întregul set este stocat într-un toc de piele elegant, permițându-i să se asigure o protecție împotriva apei și a altor influențe externe.

Duze

Printre pachetele de styllers Dyson, duzele pot fi observate următoarele.

 • Divider pentru uscarea părului înainte de a fi așezat în uscător de păr. Duza fără magnet este înregistrată, prin simpla apăsare, eliminată folosind butonul apăsând butonul. Este important de observat că utilizați stilul de stil fără păr pre-uscat la o anumită stare nu va funcționa. De aceea este necesar să se aplice uscător de păr pentru duză de fiecare dată înainte de a începe stilul.
 • Module cilindrice de curling. Acestea sunt incluse 2 – pentru a crea bucle cu o curbură spirală în față sau de la ea. În setul complet de duze 4, 2 perechi de diametre diferite. Suprafața indică direcția în care trebuie să vă adaptați.
 • Duza de îndreptare a părului care arată ca o perie de masaj. În setul complet 2: moale și cu rigiditate crescută. Pentru a obține efectul dorit, trebuie să trageți cu siguranță firele de păr în timpul stilului. Când îndreptați peria, fluxul de aer este furnizat.
 • Rotunjirea rotundă pentru formarea volumului la stabilire. Arată ca un dispozitiv clasic de coafură, folosit pentru a lucra cu fire de la rădăcini, ajută la răsucirea capetelor din interior sau pentru a face o probă de panglică, accentuează obrazul.

Numărul de duze din kit depinde de faptul dacă este ales un set complet sau un parțial deosebit și mai subțire și mai subțire sau mai tare.

Examinați recenzii

Comentariile utilizării stilolelor Airwrap Dyson pot fi numite promițătoare. Aceste dispozitive multifuncționale oferă extrudare ușoare și de înaltă calitate, curling și ouare. Cumpărătorii sărbătoresc confortul și funcționalitatea tehnologiei compacte de coafură, dar în același timp indică faptul că dispozitivul orientat spre dispozitiv nu va fi în măsură să utilizeze pe deplin pe celălalt. Chiar și ambalajul este chiar un ambalaj – un CFR elegant cu compartimente pentru toate duzele arată foarte elegant și statut.

Citește mai mult  Măștile Banana Par: Gătitul și Sfaturi de aplicare

Dyson Styler este capabil să se usuce simultan și răsucite părul, dând forma coafurii, trageți buclele, deoarece acesta face fierul, funcționează ca o curl. În configurația maximă, există toate duzele, dar specialiștii producătorului sfătuiesc că trebuie să ia în considerare tipul de păr pentru a obține un rezultat mai impresionant. Cumpărătorii au remarcat că Styler-ul este destul de puternic (1,3 kW), echipat cu un fir de putere lungă, asigură o temperatură medie de încălzire până la 100 de grade. Acest lucru permite să nu copleșească părul, să-și păstreze structura naturală frumoasă și sănătoasă.

În următorul videoclip, veți găsi o vedere detaliată a stilului Airwrap Dyson.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: