Ea pictează Henna însămânțarea sau nu?

Ea pictează Henna însămânțarea sau nu?

Henna – colorant natural, care oferă doar un efect favorabil asupra scalpului si a parului. Dar, în ciuda faptului că după colorare, dobândesc o nuanță de păr strălucitor, totul poate fi confruntat cu gri.

Avantaje și dezavantaje

Henna este capabil de pictura de înaltă calitate, dar nu în toate cazurile. Este ideal pentru acele femei care nu doresc să recurgă la utilizarea chimice.

Pulbere din ingrediente naturale pot fi folosite atât pe întuneric și lumină de păr. Dintr-o nuanță naturală va fi în mare măsură dependentă. Pictura este realizată în mod independent, la domiciliu, deoarece este foarte simplu de aplicat.

Există mai multe tipuri de Henna: se deosebește unul cu celălalt nu numai locul în care crește, dar și nuanțe posibile, intensitatea pigmentului, rezistentă la păr. Există produse iraniene, indiene. Astfel de vopsea nu conține substanțe chimice sau alte ingrediente sintetice. Este produs manual prin colectarea frunzelor de plante speciale, ulterior cu uscare și întârziere în pulbere.

Femeia care folosește henna pentru părul gri poate descoperi că după ce am vopsit sănătatea părului ei se îmbunătățește. Dacă este necesar, adăugați alte componente naturale la amestec care vă permit să schimbați umbra.

De obicei, reprezentanții sexului echitabil care folosesc henna pentru părul gri pot reglementa singuri forța de culoare. Din păcate, Henna uneori pare nefiresc pe părul gri și în acest dezavantaj principal. Acest rezultat poate fi asociat cu culoarea sau calitatea vopselei sau a părului de tip. Unii cred că atunci când se utilizează Henna, este necesar pentru a defila prin buclele de mai multe ori pentru a obține rezultatul dorit, dar nu într-adevăr atât de simplu. Cele mai multe femei a suferit compoziția, el sau se usuca Berbeci prea repede, ceea ce nu ar trebui să fie, pentru că el nu vopsea gri.

Dintre principalele avantaje, este necesar să se evidențieze o serie de caracteristici.

 • Culoarea Henna are multe avantaje față de chimice. Acesta oferă frumos păr de culoare, le umple cu putere, complex de minerale și vitamine, ca rezultat, apare Shine mult timp:, schimbările de structură pentru mai bine.
 • Henna face parul puternic, gros, nu deteriora și nu le rupe.
 • Acesta este unul dintre cele mai bune de aer condiționat, care dă părului o vedere frumoasă, ajută la creșterea volumului.
 • Este dificil să ne imaginăm produse mai bune de la matreata. Henna afectează în mod pozitiv nu numai de păr, dar, de asemenea, pe scalp. O astfel de vopsea naturală rezolvă problema de pierdere a parului. Puteți amesteca pudra cu ulei de muștar și se aplică bucle timp de o oră.
  Citește mai mult  Tunsoarea Tresh : caracteristici, tipuri, metode de stabilire

  În ciuda faptului că există puține defecte semnificative într-un colorant natural, ei încă mai au.

  • Nu există niciodată o garanție de culoare ceea ce va duce în cele din urmă. O mulțime de factori afectează rezultatul, inclusiv, condițiile meteorologice când recolta a fost recoltat și unde a fost cultivată planta. condițiile de depozitare Henna afectează, de asemenea, rezultatul colorării.
  • Dacă doriți, este greu pentru a extrage pigment de colorare natural din păr, trebuie să aștepte până când acestea cresc și pur și simplu să le facă.
  • Unele fete informați cu privire la uscare după utilizarea henna, dar astfel de cazuri sunt rare. În cazul în care parul este uscat, utilizarea de iarbă le face chiar mai uscat, asa ca cel mai bine este să se aplice compoziția pe păr bine hidratata.
  • Uneori, instalația care intră în contact cu pielea capului poate provoca o reacție alergică, deși se întâmplă și rar.
  • După ce a folosit vopseaua bazată pe buclele de henna pot deveni drepte, adică buclele atractive îndreptați în sus.

  Ceea ce henna este mai bine să utilizați?

  Dacă nu este nevoie să se confrunte cu părul, dar trebuie să fie luate în considerare, atunci puteți folosi un Hu incolor. Nu afectează umbra în nici un fel, dar va ajuta la întărirea cepei de păr, va salva de la sfaturile și mătreața divizată, va face curlurile mai puternice.

  Incolor este făcut din frunze zdrobite de lavsana indiană. În această plantă nu există nici un pigment de colorat, astfel încât să puteți adăuga în siguranță pulbere la măști, astfel încât buclele să devină strălucitoare, să crească mai repede.

  Culoare Henna, care este chiar mai ieftină, este o popularitate mai mare decât versiunea anterioară. Nu numai că posedă proprietăți de vindecare, dar, de asemenea, colorarea buclelor în diferite nuanțe de roșu și cupru.

  Există o altă opțiune a treia de pe piață – clarificarea. Caracteristica sa este că buclele după colorare devin câteva tonuri mai ușoare. Soluție excelentă pentru blonde, dar folosiți o astfel de pulbere numai în combinație cu ulei de păr.

  Tehnica de colorat

  Henna este aplicată părului blond, maro, negru și chiar blonde. Aplicate corect, vă permite să obțineți un frumos maro. Produsul care dă un tump roșu este cel mai bun lucru pe părul gri, deoarece asigură un impact fiabil asupra structurii părului. Când se aplică, amestecul va da buclelor o nuanță naturală roșie, cu adăugarea de legături solare portocalii. Tehnica de colorare este simplă și de înțeles, astfel încât vopseaua este adesea folosită de casă. Acesta include un număr de pași consecutivi.

  • La prima etapă, va trebui să-l amestecați cu apă, astfel încât se transformă într-o pastă. Cel mai bun din toate, în cazul în care lichidul este ușor cald, se va face posibilă eliberarea rapidă a pigment colorat. Produs vine în pachete, cantitatea lor depinde de tipul de păr. Cu o lungime umeri, o geanta este suficient dacă buclele sunt mai lungi, este mai bine să cumpere două pachete sau chiar trei.
  • Henna este colorat cu ușurință orice suprafețe, așa că este mai bine să poarte haine vechi și acoperă podeaua.
  • Se adaugă apă în pulbere în cantități mici, amestecand bine. Nu există nici o cantitate exactă de lichid, trebuie doar pentru a obține o consistență de smântână groasă.
  • Înainte de a aplica pielea din jurul liniei de creștere a părului, este recomandabil să ungeți cu ulei sau crema, atunci pigmentul nu aprobă, și nu trebuie să frecați HNU de pe frunte și urechi. Pe mâinile purtați neapărat mănuși de cauciuc.
  • Înainte de vopsire, asigurați-vă că pentru a spăla și bucle uscate. Uscător de păr nu folosiți, puteți obține doar în prosop bine. Vopseaua va fi mai bine situată pe un fir de păr ușor umed.
  • Va fi necesar să se împartă buclele pe partea, astfel că este mai convenabil să se plânge. Amestecul este aplicat uniform pe întreaga lungime, deja vopsite pot fi hooed cu cleme, astfel încât să nu fie deranjat.
  • Amestecul este lăsat timp de una sau două ore pe cap, puteți mai mult, dacă doriți să obțineți o culoare mai intensă. Capul trebuie mai întâi acoperite cu polietilenă, apoi înfășurat într-un prosop. Numai astfel încât amestecul nu se va usca, și de-a lungul timpului pigmentul va fi absorbit în păr.
  • Dupa ce parul este doar clătit sub jet de apă, fără a utiliza șampon. Nu este necesar să-l aplice și apoi în câteva zile.
  Citește mai mult  coafuri de seara pe părul la umeri

  Sfat

  • Aplică pudra mai bine pe parul umed, este de dorit să se adauge la amestecul de ulei, deoarece se usuca henna buclele, puteți pre-aplica argan pe bucle+
  • Adăugarea de zahăr face mai lin paste+
  • Pentru a obține o nuanță mai profundă, bogată, merită să utilizați pulbere proaspătă+
  • După pictura, merită să utilizați aerul condiționat.

  Ce poate adăuga?

  În versiunea tradițională, Henna oferă o nuanță foarte frumoasă, roșie-portocalie, dar nu-i place sau nu se potrivește, astfel încât femeile au învățat să schimbe tonul folosind alți aditivi naturali. Pentru a picta nu se supraîncălzi uscatele deja de natura buclele, există mai multe picături de ulei de rozmarin sau garoafe în ea, strălucire bine dă ulei de lămâie. Astfel încât pigmentul de colorare este mai bine să se țină pe părul gri închis, nu este rău să utilizați cacao.

  Egiptenii au căutat o umbra întunecată profundă cu sudură de ceai abrupt de înaltă calitate, care a turnat pulberea în loc de apă simplă. Pentru a îmbunătăți efectul de recreere, puteți lua o frânghie de urzică.

  Cu cât mai multă cafea din Henna, cu atât mai multă ciocolată va avea o umbră pe păr.

  Brown poate fi realizat cu scorțișoară și garoafe. Dar vinul roșu face culoarea mai bogată și nu o roșie, și de foc. Pentru același efect, puteți utiliza și șofranul.

  Dimpotrivă, pentru a netezi intensitatea culorii, din vremurile străvechi, s-au folosit sucul de lamaie și oul, care au fost adăugate la pulberea de henna.

  Îngrijirea ulterioară

    Chiar și părul henna pictat necesită îngrijire ulterioară. În primul rând, va fi necesar să se adapteze în mod regulat rădăcinile, deoarece gri va fi vizibil atunci când zona rădăcină crește. Procesul de colorare nu este diferit de procedura standard, pur și simplu prima vopsea ar trebui aplicată pe rădăcini, numai după aceea restul.

    Citește mai mult  Blond arctic: Caracteristici, marcări, colorare și îngrijire

    Asigurați-vă că continuați să utilizați măști de hidratare, deoarece vă vor permite să faceți buclele mai moale. Uneori, după ce au folosit Henna, ei devin uscați, dur, lucrul este că iarba se usucă.

    Pentru pulberea condiționare henna este înmuiat peste noapte în ceai negru proaspăt preparată. Înainte de utilizare, se adaugă 1 lingura. L. ulei sau ouă ½ și aplicate pe păr. Amestecul este lăsat timp de o oră, apoi se clătește.

    Matreata utilizare incolor henna pulbere o dată pe săptămână va ajuta pentru a scăpa de această problemă,. Este nevoie să se înmoaie 2 ore. L. semințe de schinduf la articolul 4. L. cheagul de timp de noapte, lângă pisa dimineața, se adaugă 2 linguri. L. henna si 1 lingura. L. suc de lămâie. Amestecul este aplicat pe scalp și după 45 de minute, clătite.

    master-class pe pictura cu aspect de păr henna în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: