Făcând panglice cu părul liber

Făcând panglice cu părul liber

Buclele de curgere lungi se decorează orice fată, mai ales dacă sunt sănătoși și bine întreținuți. Pentru a da aspectul un punct culminant și de a schimba un pic în funcție de starea de spirit, există mai multe opțiuni pentru țeserea pe parul liber. Ei arata mai interesant decât simplu mozaic sau jante, permițându-vă să experimentați pe tine, cel puțin în fiecare zi. Principalul lucru este de a găsi un pic de timp pentru a crea un pic capodopera pe cap. Vom plăti cu siguranță atenție, și, prin urmare, sunt oferite complimente de la colegi și prieteni.

codița subțire pe bucle semi-vopsite pot face apariția o fată drăguță sau, dimpotrivă, jucaus atunci când ea wures capul la jantă, de exemplu,.

Unele coafuri care folosesc tesaturi sunt capabili de a transforma dincolo de recunoaștere. coafura simpla Cascada poate fi atât o opțiune excelentă pentru fiecare zi și de ieșire festivă. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să adăugați un bitroid și bijuterii în formă de halteră sau arcuri.

Aflați mai multe despre diferite opțiuni de țesut – de la simplu la rafinat.

Vizualizări

Orice astfel de coafura bazate pe tesut va scoate in evidenta frumusetea parului lung semi-print. Mișcarea diferitelor forme și dimensiuni poate fi localizată mai aproape de față, la temple sau decorează coafura deasupra capului. Acest lucru este foarte important pentru fetele care încearcă mereu să arate ca un nou mod și să iasă în evidență de mulțime. Pick Up cea mai potrivită opțiune nu va fi dificilă, deoarece opțiunile sunt un set imens. Și le puteți efectua folosind instrucțiunile care sunt scrise pas cu pas.

Puşcă

Aceasta este cea mai simplă țesătură, care va arăta cu atenție, chiar dacă nu aveți prea multă experiență. Principalul lucru este de a codițe sigure în invizibil pe laturile. Părul ar trebui să aibă suficientă lungime.

Secvența.

 • Pasul 1. Dacă aveți breton și doriți să-l lase neutilizat, apoi petrece o probă orizontală de la templu la templu, separând astfel partea frontală. Dacă nu, doar trimite toate din spate de păr. Pentru un rezultat mai impresionant, desenați un pic de păr pe partea din spate a capului.
 • Pasul 2. păr hambar sau ușor asambla banda elastica.
 • Pasul 3. Trage un fir la templu mai aproape de partea din spate a spatelui și să-l la capătul de cauciuc.
 • Pasul 4. Scuipat Marca Naboka. Pentru a face acest lucru, se arunca pe cealaltă parte și fixați invizibil sub par.
 • Pasul 5. Gata să stropească cu lac. Dacă doriți să complice un pic mai mult, apoi se repetă același lucru cu cealaltă parte, și fixați aceeași coadă pe partea opusă. Se pare ca „marginea“ a două împletituri paralele.
Citește mai mult  șampoane cheratina: Caracteristici de alegere și aplicare

sfeclă de franceză

Potrivit pentru parul mai scurt, dar pare chiar mai eficient.

 • Pasul 1. Necesitatea de a diviza parul care va rămâne în vrac. le asamblează cu o bandă de cauciuc, iar cei care vor intra în coadă cu un probor orizontal.
 • Pasul 2. Ia un fir de la orice ureche și rugătoare spre o alta, dar în același timp, ridica toate componentele noi.
 • Pasul 3. La sfârșitul țesut, să facă o coadă cu o bandă de cauciuc, ascunde vârful (sau se lasă să stea) și blocați coafura.

Cascadă

Cel mai feminin și în același timp simplu de coafura este numit astfel deoarece, care se încadrează într-adevăr de păr se aseamănă cu jeturi de apă, „rulează“ pe stânci.

 • Pasul 1. Faceți o probă direct de frunte și să ia un fir de păr din templu. Împărțiți-l în trei direcții.
 • Pasul 2. Începe țeserea de obicei, a aruncat pe catena de mijloc că superioară, apoi partea de jos.
 • Pasul 3. După fiecare nou nod, înlocuiți catena din partea superioară a locomoția părului principal.
 • Pasul 4. Finalizarea procesului de țesut din templu opus și fixați vârful de păr invizibil.

Această așezare poate fi realizată, lăsând cheeve fie intercalate direct în panglica, – în orice caz, totul va arata ca un atractiv.

Imitație de templu ras

Această coafură neobișnuită astăzi este în mare cerere printre stelele de la Hollywood și alte colebrită. Puteți face o aparență a unei coafuri de supt, cu un templu ras chiar sub starea de spirit, și nu trebuie să așteptați până când nu se pocăiește dacă această tendință devine rapid de la modă.

 • Pasul 1. Faceți o parte de probă, după care dintr-un fir separat, partea mai mică pentru codite.
 • Pasul 2. Plătiți un pigtail subțire francez, înclinat în fotografie, la sequin.
 • Pasul 3. Fixați vârful de țesut invizibil, iar părul rămas răsucite. Presărați coafura de lac.

Porcii pot fi oarecum. Dacă nu termină gâtul și mai aproape de coloana vertebrală, atunci așezarea se va descurca și mai eficient.

Citește mai mult  CONSTANT DELIGHT par Vopsele: Descriere si mici Difosques

Cu țesut multi-strat

Țesutul este un pic mai complicat decât cele de mai sus, dar este, fără îndoială, demn de atenție.

 • Pasul 1. Ia un fir subțire la templu și să stropească lac. Repetați aceiași pași pe de altă parte.
 • Pasul 2. Ia alte fire ale celui pasionat de laturile, conectați-le pe partea din spate a capului și începe tese împletitura.
 • Pasul 3. Mutarea în jos, se adaugă curns alternativ subțiri de la unul, apoi dintr-o altă latură.
 • Pasul 4. Aproximativ jumatate din panglica va merge cu pickups, și apoi – fără ele, doar ține de țesut de la trei benzi.
 • Pasul 5. Tie un vârf de codițe și decora coafura cu agrafe de par mici.

Hairstyle cu oblic sub forma unei coroane

Aceasta capodopera poate fi construit pe lungime medie. Hairstyle este potrivit pentru evenimente solemne.

 • Pasul 1. Faceți o probor directă. Pe orice parte, să ia trei direcții de acțiune nu foarte gros și începe tese franceză împleti, astfel încât părțile laterale cad pe mijloc.
 • Pasul 2. Îndepărtarea părului de pe față, trece la o altă ureche, ea treptat asupra lui.
 • Pasul 3. Se repetă același țesut în direcția opusă.
 • Pasul 4. Utilizarea stiftul îmbunătăți ușor toroane, ca și în cazul în care țesutul de slăbire. Acesta va da un plus scuipat.
 • Pasul 5. În loc de intersecție a două împletituri, le repara cu un hambar sub altul. Hang Tails Să pierde gratuit.

Cu coadă de pește

De asemenea, nu cea mai simplă depunere a ouălor, deoarece este frumos astfel de piroane și ridicați zona Crimson le foarte dificil. Pentru ao crea, veți avea nevoie de mână sau de asistentul unui salon de coafură.

 • Pasul 1. Cove părul și să ia o mică parte din ei din partea de sus. Reflectă bucle și fixați-le, astfel încât se dovedește o ușoară altitudine.
 • Pasul 3. Ia un fir de pe partea laterală a mijloc și începe să se împletească o panglica olandeză în jurul capului.
 • Pasul 4. Acum, să-al doilea din aceeași împletiturii pe de altă parte, și în locul lor de intersecție, țesut țesut.
 • Pasul 5. Ascundeți vârfurile panourilor din restul părului.

Cardiacă pigtails

Coafura cu o inimă va iubi cu fetele școlare sau studenți de sex feminin. Fixele fixe sunt foarte bune, astfel încât cifra să nu cadă.

 • Pasul 1. Împărțiți părul prin eșantion în centru și ia-o pe partea din spate a capului.
 • Pasul 2. Pleetați panglica franceză prin adăugarea de bucle numai din exterior.
 • Pasul 3. În apropiere ia o altă parte și pledând a doua parte a inimii de la spiket. Cozile de legat de benzi de cauciuc.
 • Pasul 4. Face spikelets astfel încât să se întâmple să fie o inimă și să fixeze ambele jumătăți cu știfturi.
Citește mai mult  Keratina de păr lichid: Proprietăți și aplicații

Sfat

 1. Dacă părul a văzut sfaturi, arata slab și fără viață, atunci nu beneficiază de căpele superbe. Utilizați măștile de nutrienți, tăiați capetele în timp și urmați aspectul buclelor. Și, dacă se datorează caracteristicilor stării corpului, aceștia cad acum, apoi de la coafuri cu părul liber și merită să se reface deloc.
 2. Este mai bine să nu împletească o coadă pe părul proaspăt spălat și uscat, pentru că atunci va trebui să se lupte cu ei afară. Dacă încă luați un tesut pe parul curat, apoi utilizați și lacuri mousses. Apoi coafura dvs. va dura mai mult.
 3. Alegeți coafurile cu imaginea dvs. ca întreg. Efectuarea coafura „templu ras“, alege lucruri mai informale și decorațiuni, iar dacă astăzi capul este decorat cu o cascadă, atunci hainele ar trebui să fie cel mai feminin. De asemenea, utilizarea decoratiuni care vor atrage și mai multă atenție cap: cercei, Cafenele si T. D.
 4. Coafurile cu o varietate de țesături sunt asociate în primul rând cu un stil de tineret și, prin urmare, cele mai potrivite pentru fetele tinere. Există opțiuni potrivite pentru femeile de peste 30 de ani, dar, oprirea la unul dintre ele, alegeți cele mai elegante opțiuni și gândiți-vă cu atenție pe haine și accesorii.

Așa, după ce ați petrecut câteva minute de oglindă și urmând instrucțiunile, puteți să vă îmbrățișați sau pe fiica dvs. o panglică neobișnuită, lăsând restul părului frumos dincolo de umeri. Pentru opțiuni mai complexe pentru ieșire, veți avea nevoie de un coafor – demonstrează-i ca fotografii și bucurați-vă de rezultat.

Părul încadrat este întotdeauna în modă, îi dau proprietarului feminității, farmecului și naturalității. Și decorațiuni sub formă de țesături, părul, flori și diademul dau o coafură. Încercați un pic pentru a schimba imaginea obișnuită cu ajutorul diferitelor panouri și va deveni mai elegantă și mai luminată.

Despre cum să țese panglica de cascadă, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: