Femeile de tunsoare și jumătate de vulpe

Femeile de tunsoare și  jumătate de vulpe

La începutul secolului al XX-lea, femeile au scăpat cu plăcere de păr lung și roluri sociale cu experiență, neobișnuite. Tunsurile scurte au început exact atunci.

Un pic de istorie

În 1909, în Franța, Hairdresser Antohan a inventat și a efectuat pentru actrița de tunsoare scurtă a EVA Lavalier. Începutul modului pe tunsoare scurte trebuia să.

Aceste fenomene care s-au întâmplat cu aproape 100 de ani în urmă, s-au mutat cu succes în zilele noastre cu unele transformări. Apoi femeile tocmai au început părul tăiat scurt, acum ei se simt liberi să încerce pe tunsurile bărbaților. Unul dintre ei este o tunsoare a bărbaților „jumătatea”.

Hooligan Haircut spune pentru proprietarul ei când este tăcut. Și atrage atenția fără acțiuni suplimentare asupra auto-exprimării. „Halfokox” ca decorarea unei femei lucrează nontrivial. Subliniază feminitatea lui nepoliticoasă. Deoarece uneori cizme grele mari subliniază picioarele subțiri și îmbrăcămintea în stilul „Oversers”, subliniază o figură fragilă. Dar nu toate picioarele sunt cizme grele bune, nu toată lumea este potrivită pentru „suprasiza”, aceeași poveste și cu „jumătate focalizare”. Studiem întrebarea.

Dacă alegeți doar o tunsoare, gândiți-vă decât femeia „semi-focus” poate veni.

Dacă aveți o față rotundă, fire de pe partea de sus prescrie o formă vizuală a capului, iar aspectul feței mai alungite. Thin Hair – Tehnica Tunsoare conferă volum. Experimentele dragoste cu colorare, sau pur și simplu de planificare pentru a începe – „jumătate de focalizare“ este perfect combinat cu culori non-standard. Iti place desene, dungi ras – scurt parul de pe tâmple și capul poate fi panza pentru aceasta frumusete.

Citește mai mult  coafuri femeie de 40 de ani

Dar tunsoare nu poate veni, dacă aveți: fata ovala – se va arata chiar mai ovala (deși poate fi fixat cu un bang lung). parul cret puternic – va fi dificil de stabilire (dar puteți bărbieri whisky și lăsați lungimea pe partea de sus, va fi mai ușor să facă față). Dacă sunteți o doamnă solidă, te simți inconfortabil brusc cu temple minimalist și un antifricțiune apucate (dar dacă acest gând ați lansat, înseamnă că totul va fi bine, vă puteți tăia).

Soiuri

Dacă ați ales deja „jumătate de vulpe”, acordați atenție soiurilor.

Popularizarea multor fenomene apare uneori datorită personalităților publice. Așa că a fost cu fetele „jumătate de focalizare”. Apariția Ceboreibriți cu o astfel de tunsoare a provocat încântare și entuziasm. Oamenii care doresc aceleași coafuri de tip model au ajuns la stilisti. Profeții s-au întrebat cum să se adapteze ce fel de tipuri diferite, iar acum, datorită soiurilor de „jumătate de vulpe”, vă puteți ridica. În zilele noastre „sembuiții” coafura nu este bărbați și deja unisex. Ea nu se angajează proprietarului la stilul și comportamentul sportiv.

Selectați corect, cu partea dreaptă, feminina și romantică chiar într-o versiune ultra-șurub.

Femeie ultra-șurubată „Half-Fox” – Chims Whisky, cel mai lung păr este de 6 cm. Dacă ați purtat deja tunsori scurte și vă duc la dvs., puteți lua o astfel de lungime. Dacă nu ați purtat, dar aveți o formă frumoasă de fețe cap și ovale, puteți încerca.

Scurt „jumătate-vulpe“ – pentru fete în stilul Twiggy, bastoane de lemn în miniatură. (Twiggy ea însăși purta o altă tunsoare, dar, de asemenea, scurtă, iar cu această tunsoare a devenit primul model, care a anunțat o tunsoare unisex pe podium).

Citește mai mult  Totul despre vopsele de păr Matrix

„Semi-vulpe” în lungimea mijlocie sunt similare cu „jumătatea focului” masculină – și această lungime este potrivită pentru părul de prăjire. O astfel de „jumătate de vulpe” fără bangs crește înălțimea frunții. Vizual.

Alungit „jumătate de vulpe” – dacă sunteți mai mare. Cei mai mulți dintre cei care pot fi văzute cu „jumătate de vulpe“ poarte o opțiune alungire. Pe partea de sus a lungimii de sus ajunge, dar pe partea din spate a capului și templelor este minim (adică, diferența de înălțime este coafura chiar mai expresivă). „Semi-Mongox” poate fi, de asemenea, purtat cu un bang asimetric lung, mai ales dacă trebuie să ajustați fețele ovale. Puteți confunda „jumătatea-vulpea” alungită cu Pixie, diferența lor în modul în care trecerea de la partea occipitală parietală și superioară la temple și partea occipitală inferioară este întocmită. În femela „jumătate de vulpe”, ei printr-o tranziție lină devine cât mai scurtă posibil.

Ca și strâmt?

Conform numelui de vorbire, originea tunsoarelor aparțineau atleților. Forma tunsoare a avut propria funcționalitate: pe de o parte, a lăsat să frământeze rapid părul peste gât și în temple, iar pe cealaltă, – avea o formă frumoasă pentru viața obișnuită. Fundul foarte scurt al Nape și Whisky, tranziția netedă spre partea superioară a lui Nabă și zona parietală. Ongolarii sunt făcuți pe linia de creștere a părului. Al doilea – pe marginea superioară, în cazul în care părul se îndreaptă spre temple și pe spate. Foarte lung par pe Makushka. Diferența de înălțime a părului pare interesantă (lungimea părului deasupra vârfului de până la 8 cm și pe partea din spate a capului și a templelor aproximativ 4 mm).

Citește mai mult  Cum de a face rapid bucle la domiciliu?

Pentru păr subțire la acele recepții, care sunt caracteristice „jumătate de vulpe“, se adaugă tehnica de „pene“ sau „pene“. Acest lucru este atunci când buclele de la capetele nu zâmbesc, dar dinții. Acest lucru se face cu un aparat de ras sau foarfece. Mărimea dinților pot fi diferite.

Clasa maestru de tunsoare este prezentată în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: