Frumos blond fără galben: Cum să obțineți o culoare perfectă și să o mențineți?

Frumos blond fără galben: Cum să obțineți o culoare perfectă și să o mențineți?

Luminarea părului a avut succes, dacă rezultatul a fost tonul dorit, iar galbenul nu a fost format la nici un fel de păr. Yolmaty – principalul pericol de colorare și cea mai frecventă consecință a vopsirii la domiciliu.

Factori care influențează

Lightening și modificări de culoare – ceea ce denotă eroziunea de pigment – și artificiale și naturale. Lightening vă permite să schimbați culoarea de câteva nuanțe, modificări de culoare – culoarea de ieșire ca atare. Procesul de decolorare implică phasetance: de la roșu devine roșu-portocaliu, apoi portocaliu, galben și galben deschis.

Luminați buclele de vopsea, și înălbitor – aproape numai pulbere.

Principiul acestor două procese este diferit. Blooming implică o eliminare pigment cu o pulbere specială. Pigment este situat în structura părului în sine, în stratul de proteine, pentru acest motiv, în timpul modificări de culoare, parul este accidentat în mod semnificativ, „gol“. Prin urmare, clarificarea este considerată procedură mai puțin traumatică.

Cum de a deveni mai ușoare depinde de o serie de condiții.

 • Painted par natural sau. În cazul în care buclele sunt deja vopsite, clarificarea nu este posibilă, numai modificări de culoare vă va permite să vină la blond.
 • Rezultatul dorit. Bright blond, precum și nuanțe reci, se poate realiza numai după modificări de culoare. Dacă se limitează la clarificare, apoi melanina (datorită prezent în compoziția de peroxid) va dobândi o culoare roșie, galben sau portocaliu, iar acest lucru va duce la nuanțe de bej. Acesta va fi în continuare blond, dar cald.
 • Culoarea părului inițială. Tricanele întunecate vor trebui să decoloreze, cu lumină, puteți face mai puține căi traumatice.
 • Broaste de calitate. Uneori, numai modificări de culoare va ajuta, dar comandantul nu este rezolvată să-l folosească, deoarece parul este deja lipsit de viață. „Ucis“ prin colorarea anterioară și îngrijirea necorespunzătoare, acestea nu vor rezista decolorarea.

Nu toți clienții de coafor sunt livrate la esența procedurii, îngrijirea lor principală este o blondă frumoasă, fără nici cea mai mică tenta gălbuie. La ton a fost curat, mai mulți factori ar trebui să se potrivească.

La puritatea tonului afectează:

 • Culoare naturală+
 • Tone de bază Lockonov+
 • starea părului (dacă buclele poroase și deteriorate, fără gălbuie, de fapt, nu faceți)+
 • Condiții de colorație.

Ultimul element trebuie luat ca axiom.

  Un număr mare de femei încearcă să se repare singură în blondă. Aceasta este cea mai dificilă colorare comparativ cu toate celelalte culori. Se poate încheia dramatic, pierderea părului, inclusiv. Pentru că pentru a obține o blondă frumoasă, curată, trebuie să mergi la maestru.

  Colorarea de înaltă calitate în tehnicile moderne este scumpă, Dar o calitate slabă va costa mai mult – Aspectul nu va rog, parul va necesita reabilitare grave, și pentru tratament, recuperare și pictură nouă va trebui să dea mai mulți bani.

  Alegerea unui mijloc de colorare

  Există o mulțime de bani pe piața cosmetică, iar partea lor uriașă implică utilizarea la domiciliu. Afaceri riscante, dar populare. Chiar dacă vă decideți să picteze la domiciliu, aveți nevoie pentru a studia problema.

  Popular Agenți clarificarea:

  • vopsele permanente – pătrunde adânc în structura părului, formează o umbră rezistentă, înveseli fără un subtonum galben când respectarea condițiilor de colorat+
  • spray-uri blonde – Ajutor femeile-echitabil cu părul pentru a deveni 2 tonuri mai deschise+
  • Nuanță spray / balsamuri / Șampone – costuri fără amoniac și hydroperitis, principalele componente limpezire, în cele mai multe cazuri, sunt folosite pentru a scăpa de galbenului+
  • șampoane blonde – să clarifice o serie de tonuri, potrivite din natura de femei cu părul echitabil, precum și cei care doresc să nivel diferența dintre cea mai mare parte a părului și rădăcini în creștere+
  • Alb Henna – remediu ieftine, în nici un fel asociat cu henna terapeutice naturale (ca parte a hydroperite henna alb, ea dăunează părului)+
  • Strălucire creme – iluminat capabile bucle de 2 tone, completează elementele lor de compoziție cu efect de recuperare.

  Oricare ar fi instrumentul este ales, trebuie să testați o reacție alergică.

  Chiar dacă femeia nu a venit peste un răspuns agresiv la compoziția de colorare, fiecare nouă procedură ar putea duce la consecințe negative.

  Cele mai bune vopsele de rating pentru blondele:

  1. Revlon Professional – În plus față de clarificare, de Încetinește vopsi procesul de îmbătrânire a părului.
  2. Matrice – în conformitate cu raportul preț / calitate este considerat unul dintre cele mai bune opțiuni.
  3. Londa Professional – garantează un consum economic.
  4. Ollin Professional – reface structura părului.
  5. Garnier Olia – costuri fără amoniac.

  Numerele de culoare specifice pentru lista nu are sens: blond are un aspect larg de nuanțe, precum și realizarea fiecăreia dintre ele poate presupune pași diferiți. Într-un caz, parul are nevoie de modificări de culoare, într-un alt – în decapiring și t. D. Dar dacă încă mai dai câteva exemple, atunci între ei vor Garnier Olia 10.1, Wellaton 12/0, Loreal exeselul 8.1, Syoss 10-05.

  Cum să-ți pictezi părul?

  Pentru a începe, decideți asupra compoziției și a structurii sale. Opțiunea optimă (pentru vopsirea de acasă) este considerată ulei de vopsea bezammatică. Machiajul de pulbere poate obține o culoare pură, dar pe structura părului, afectează extrem de negativ. Vopseaua de cremă este ușor de utilizat, nu curge, nu amenință apariția petelor pe haine și pictura secțiunilor pielii.

  Spălați părul Înainte de colorare nu este necesar, este important să se mențină un strat de grăsime protector care protejează scalpul de impactul negativ al compoziției. Dar dacă buclele sunt foarte murdare, le puteți spăla fără a afecta pielea capului.

  Atenţie! Se amestecă compoziția de colorare este în mod specific înainte de procedura de colorare, formula de vopsea este astfel încât procesul de oxidare să pornească în timpul amestecării, în curând luminozitatea culorii va cădea.

  Procesul de clarificare arată.

  • Trebuie să aplicați colorantul din acea parte a capacului părului, unde clarificarea trebuie să fie maximă.
  • Linia de păr din temple și frunte este traversată de acesta din urmă, deoarece aceste bucle sunt cele mai sensibile la vopsea. Dacă ignorați acest moment, părul din această zonă va fi mai ușor decât alte bucle.
  • Zonele arse întotdeauna, indiferent de modul în care este aleasă tonul, ar trebui să fie mai întunecată de cea mai mare parte. Ei bine, dacă drept înainte este mai strălucitor de partea din spate a părului, iar buclele superioare sunt ușor mai ușoare la cele de mai jos.
  • Vopselele sunt importante pentru a se aplica rapid, pentru intensitatea culorii nu a căzut. Este important să se încerce să se întâlnească în 15 minute (și mai bine – la 10) pe toate colorare. La domiciliu, acest lucru se poate face.
  • Sunt luate fire subțire pentru prostituări, astfel încât colorantul să impregneze prematur fiecare păr.
  • Numărătoarea inversă a acțiunii de vopsea începe din momentul în care ultimul curl este zgâriat. Dacă aceasta este o clarificare, așteptați până la 50 de minute. Instrucțiuni mai detaliate și mai precise trebuie să le citească în inserție la vopsea. Dacă este folosit suplimentar căldură, procesul de culoare scade cu o treime.
  • După ce se aplică întreaga compoziție, o „coajă” specifică se formează pe părul agentului de colorat. Creează un efect de seră, ceea ce face dificilă eliberarea liberă a oxigenului.
  • Înainte de a călători compoziția, se efectuează așa-numitul control. Sarcina lui – asigurați-vă că culoarea este omogenă. Comercialul trebuie mutat cu compoziția cu zona rădăcină și apoi același lucru pentru a face același lucru pe conchii buclelor.
  • În cazul în care este vopsit cu gri și se constată că efectul nu este atins, vopseaua este lăsat pe parul lui, până când se dovedește a obține rezultatul (dar nu mai mult de 10-15 minute).
  • De îndată ce culoarea perfectă a reușit să se emulsificare. Aceasta este o etapă importantă și inalienabilă a colorării, care constă în faptul că o apă caldă mică este aplicată bucle, spuma, distribuite de-a lungul lungimii. Masant apare pe marginea de creștere a părului. Deci, îndepărtează cu ușurință vopseaua, iar buclele incep sa luci.
  • După emulsionarea, buclele sunt clătite bine cu apă, apoi au nevoie să clătiți cu un moment special și trata cu balsamul neutralizator. Acest lucru se face astfel încât reziduurile de finisaj vopsea acțiunea.

   Se pare ca iluminarea standard de. Tonul cald este mai ușor să-l, pentru a crea o rece necesită nuanțare ulterioară (în majoritatea cazurilor).

   Amintiți-vă că este imposibil să se folosească în timpul procedurii de instrumente metalice și feluri de mâncare. Acest lucru este plin de o reacție cu un agent de oxidare, care va afecta negativ vopsirea.

   Cum de a susține culoarea?

   Se întâmplă că galbenul este pe deplin manifestat imediat. Și dacă nu este posibil să vizitați salonul la maestru, care va elimina galbenul, puteți încerca să faceți față singur. Îndepărtați parțial de o umbră nedorită poate Mască de miere. Trebuie doar să încălzi mierea lichidului,Aplicați-o pe toată lungimea, faceți o capcană de încălzire pe cap și spălați compoziția în câteva ore.

   Pentru o blondă de lux, nu este suficient să lumineze. Pentru a menține o umbră în spatele buclelor, trebuie să aveți grijă în mod constant și sistematic.

   1. După clarificarea a cel puțin 3 săptămâni, trebuie să utilizați produse pentru păr pictat (blonde pentru blonde). Apoi, puteți alterna: primul balsam / șampon pentru pictat, apoi restaurarea, apoi – pentru volum și t. D.
   2. Uleiuri, ser și spray-uri pentru strălucire – parte obligatorie a îngrijirii. Se blochează după luminarea poroasă, în lumina pe care o strălucea neuniformă. Din acest motiv se pare că tonul neodynaks de-a lungul întregii lungimi.
   3. Măștile nutritive ajută la menținerea nu doar o culoare, ci o vedere sănătoasă a părului. Este necesar să cumpărați produse, care conține uleiuri naturale de legume, dar nu componente sintetice.
   4. Pentru a păstra blonda rece, șamponul de tentare de înaltă calitate sau balsam. Astfel de produse au în mod obișnuit o nuanță albastră sau purpurie.
   5. Când se usucă cu un uscător de păr, este necesară utilizarea agenților de protecție împotriva căldurii răi și a fierului.
   6. În aprilie, este timpul să începem să utilizați mijloacele cu SPF, filtrele de protecție solară în șampoane și balsamuri vor ajuta părul să reziste la impactul negativ al ultravioletului.

    În cele din urmă, puteți utiliza și Folk Rețete Menținerea Blonde. De exemplu, utilizarea fasciculului de mușețel pentru clătirea părului poate da un efect neașteptat de puternic. Și ieftin și simplu, și absolut naturale.

    Sfaturi de profesioniști

    nuante blond set mare: Fiecare marcă de vopsea este gata de a oferi paleta. Shades sunt calde și reci.

    ton universal este considerat culoarea paiului pură, fără îngălbenire.

    În cazul în care apare o colorație uniformă, competentă, este potrivit în diferite tipuri. Landmark – cel mai ton natural, efectul de lumină al toroane arse.

    5 Principalele Sovietelor Blondes:

    • În definiția de o nuanta potrivita, aveți nevoie pentru a naviga culoarea pielii și a ochilor. femeile Barglase cu o piele încărunțit poate apela la ciute miere bogate. Gri sau ochi albaștri, împreună cu pielea deschisa la culoare, aproape transparent – bază bună pentru rece pur blond. femeile cu ochii verzi sunt potrivite nuanțe calde numai de blond.

    • Tendința principală a culorii – vopsele non -ammatic. Amoniacul se înlocuiește cu componente de siguranță (deși siguranța este relativă în ele). Dar aceste vopsele, din păcate, nu sunt în măsură să dea un efect de platină. Ele sunt create pentru a scoate în evidență și clarificări ușoare, pentru a crea nuanțe calde.

    • În cazul în care se produce colorare în cabină, nimic să vă faceți griji. Chiar și în ultimii 5 ani, tehnologiile s-au schimbat în mod semnificativ. Lightening a devenit mai corectă și mai puțin traumatică. Despre Casa de colorare, astfel atât de imposibil.

    • Asigurați-vă că pentru a picta părul. Dacă există probleme (uscate, fragilitate, abandon), trebuie mai întâi să se ocupe de ei. Colorarea dăunează păr de îndoială, și bucle bolnavi doar „va realiza“.

    Parul este capabil de a deveni principalul culminant exterior al unei femei. Ele pot înmuia rugozitatea feței, distrage atenția de la defecte mici, accentuează adâncimea culorii ochilor și a tonului pielii. Prin urmare, ei înșiși au nevoie de o atenție deosebită și de colorare competentă, dacă este imposibil de făcut fără ea.

    În următorul videoclip veți învăța cum să păstrați umbra de păr rece fără galben.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: