Galaxy staileri: cum de a alege și de utilizare?

Galaxy staileri: cum de a alege și de utilizare?

Galaxy este de numai 10 ani pe piața aparatelor de uz casnic, dar a reușit deja să câștige popularitate în rândul femeilor care au grija de aspectul lor. Stakers de la acest brand sunt evidențiate printr-o gamă largă de model, extinderea constantă a gamei, componente de proiectare și de înaltă calitate frumoase. „Cireasa de pe tort“ este un preț atractiv.

Prezentare generală a celor mai bune modele

Galaxy staileri sunt împărțite în mai multe tipuri:

  • styleries Classic (Pentru a crea valuri și bucle în modul manual)+

  • Automat Pilob Stil (Creați bucle imagine datorită părului automate pe role hacking-ul)+

  • Staileri-Comak (Combina redresor de păr și o perie de masaj convențional pentru a îmbunătăți fluxul de sânge).

Separat, puteți selecta un ondulator pentru curling buclat și multistail 3 în 1.

Styler Galaxy GL4602 – cel mai popular model pentru crearea de coafuri volumetrice. Are o putere de 40 W, ceea ce îi permite să se încălzească rapid până la 200 de grade. Indicatorul de incluziune este situat pe carcasa, cu toate acestea, indicatorul de pregătire lipsește. Acest lucru înseamnă că puteți afla că dispozitivul este inclus în rețea, dar este imposibil de înțeles, el a încălzit sau nu la temperatura maximă.

Avantajul acestui model este prezența unui cablu lung cu un cap rotativ, ceea ce îl face mai ușor de utilizat dispozitivul. Dezavantajul poate fi considerată încălzirea cazului în timpul funcționării.

Galaxy GL4606 numit triplu Styler. Producătorul declară 10 moduri de lucru sale, care sunt doar 10 moduri de temperatură de fapt. Cu toate acestea, acest lucru este un mare avantaj al acestui model înainte de a altora, deoarece face posibilă utilizarea dispozitivului pentru păr de diferite structuri și densitate. Puterea aparatului este de 70 W, numărul de elemente de încălzire – 3.

Citește mai mult  Chat de păr scurt pentru băieți

Galaxy GL4618 vă permite să creați automat bucle frumoase, direcția de rotație a părului este stabilită prin apăsarea unui singur buton. Selectarea direcției este o caracteristică foarte utilă, deoarece parul la femei din bucle naturale în direcții diferite. Puterea aparatului este de 50 W, încălzire temperatura maximă – 210 grade. Conturile de greutate pentru numai 400 de grame, ceea ce permite ca dispozitivul să funcționeze pentru o lungă perioadă de timp.

Galaxy GL4631 Poziționată ca un pieptene-fier, dar, de fapt, ea straightens parul din cauza pieptănare lor la temperaturi ridicate. Adică, părul din fier nu este fixat, dar ele le ating doar pe o parte. Modelul este echipat cu un ecran LCD, care afișează regimul de temperatură (vă puteți încălzi fierul de călcat la 230 de grade, așa cum este posibil). Aparatul funcționează în trei intervale: 170-190 de grade (de preferință pentru părul subțire), 190-210 grade (pentru părul densității medii) și 210-230 grade (pentru păr cu o structură rigidă).

Separat, merită să rămâi pe stil Galaxy GL4624, care este necesar pentru panglicele automate de țesut. De fapt, dispozitivul flutters nu panglici clasic, dar face hamuri de păr curat. Caracteristica dispozitivului este mobilitatea sa, funcționează pe bateriile AA (2 bucăți) și are două cleme pentru țesut.

Avantaje și dezavantaje

Cel mai competitiv avantaj al galaxiei de stil de păr – costul său scăzut. Toate modelele pot fi achiziționate în termen de 1000 de ruble, acestea vor fi echipate cu o acoperire ceramică pentru a da părul și îndepărtarea energiei electrice statice, rotind 360 de grade cu un cablu. O parte din modelele vor avea un indicator de temperatură.

Pentru dezavantaje, utilizatorii includ încălzirea carcasei în timpul funcționării, un miros în procesul de așezare a părului și un fel de loterie – nu știți niciodată când dispozitivul nu reușește.

Cum de a alege?

În ciuda faptului că există stiluri multifuncționale în gama dispozitivelor de coafură, este mai bine să rămâneți pe un fel de mingi. Acest lucru se datorează faptului că atunci când designul atractiv, ergonomia suferă adesea de dispozitive bugetare.

Dispozitivul fără duze care efectuează trei funcții complet diferite (îndreptarea, ondularea și curlu de curling) este necesară ceva de făcut în detrimentul altui.

De exemplu, atunci când îndreptarea părului, firele pot fi ușor reluate, iar acum nu aveți deja păr neted, ci un val elegant.

Citește mai mult  Roadry Fenes: Soiuri, Choice, Utilizare

Cum se utilizează?

Toate dispozitivele sunt ușor de utilizat, timpul de încălzire completă a elementelor este de aproximativ 5 minute. Părul trebuie împărțit în fire și urcați ușor între două sau trei elemente, ținute de la 10 la 20 de secunde și mutați catena de mai jos.

Piec de fier este, de asemenea, ușor de utilizat. Modul de temperatură necesar este selectat prin apăsarea butoanelor „+” și „-” (fiecare buton de presă este de +5 grade). Apoi părul este împărțit în fire și săriți prin pieptene. Pentru a îndrepta părul, doar săriți catena prin dispozitiv de 2-3 ori.

Nu vă pieptănați părul imediat după punere, lăsați-i să se răcească.

Mai jos este o recenzie video pentru o stacilă pentru galaxia de curling de păr.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: