Haircut Pixie pentru o față rotundă: Opțiuni pentru lungimea părului diferită și idei originale de stil

Haircut  Pixie  pentru o față rotundă: Opțiuni pentru lungimea părului diferită și idei originale de stil

Tunsoarea „Pixie” a venit la noi din distanta din 1953, apoi Audrey Hepburn a aparut cu acest tunsor neobosit in filmul „Vacanta romana”. Simpla de așezare a părului scurt vă permite să schimbați o imagine cu o cochetă drăguță pe o sacrificare și perky rocker. Această tunsoare este foarte potrivită pentru o față rotundă, făcându-l vizual elegant și deja, vă permite să ascundeți rotunjirea obrazului.

Funcții de tunsoare

Înainte de a începe părul, părul este neapărat umezit de pulverizator sau de spălare a capului meu. Când sunt convenite de păr, coaforii sunt orientați de-a lungul liniei de control a zonei occipitale. Mai târziu, de la firul acestei zone, se formează o coafură. Ele sunt fixate cât mai curând posibil, împingând dorințele clientului. Pe partea din spate a capului și în jurul pometului se creează cel mai mare volum cu ajutorul lungimii părului contrast și capetele subțirii.

coafura scurt vă permite să deschideți gât și urechi. Lipirea pe laturile sfaturi, breton lung si parul scurtat pe templu a crea o imagine unică. Muchness si coafuri textura nu depind direct de lungimea parului. De multe ori „Pixie“ merge bine la „Bob“. O astfel de soluție a este optimă pentru cei care nu sunt gata pentru o transformare bruscă.

„Pixie Bob“, a fost mult timp o combinație la modă și populare. Cu o tunsoare nu exista reguli stricte. Maestrul stilist și a discuta cu clientul ce are două marje de ajustare pentru a se combina pentru a crea o coafura ideala.

La prima vedere, tunsoare pare simplu, dar multe dintre beneficiile sale declară fete la astfel de alegere a.

Principalele avantaje:

  • Multe moduri de a părului culcat cu un uscător de păr și fără ea+
  • Găini nu necesită eforturi și abilități speciale+
  • Lungimea perfectă în scurt vreme caldă+
  • Problemă și părul subțire nu este un obstacol, coafura sporește volumul+
  • relevante pentru femeile de orice vârstă.

Opțiuni pentru lungimea parului

Suporturile de păr scurte se pot bucura de clasicul „Pixie” cu BRGS. Lungimea bangurilor depinde numai de preferințele dvs., orice opțiune va arăta corespunzătoare. O tunsoare băiată arată atractivă și drăguță.

Mai interesant și mai diverse „pixie” alungită arată ca o lungime medie a părului. În acest caz, există mai multe modalități disponibile de stabilire. Coafura de lungime rămâne neschimbată, la nivelul umerilor. Pe partea din spate a părului tăiați o cascadă sau faceți efectul multi-strat.

În orice lungime, puteți să fantezi cu bangs. În cadrul „Pixie” există astfel de opțiuni:

  1. Long Bang permite experimentarea cu stilul+
  2. Bangii oblice vor ajuta la economisirea timpului la stabilire+
  3. Scurt bang vizual te face mai tânăr.

Care se potrivește?

„Pixie” creează accent pe fața și zona gâtului. O astfel de caracteristică a câștigului pentru fete cu caracteristici mari și luminoase. Pentru fete cu o față rotundă, o coafură extinsă cu un bang scurt. Adevărat, cu ultimul pe care îl puteți experimenta. Fața va arăta subțire și elegantă.

Fetele cu păr drept se vor bucura foarte mult de o coafură foarte mult, pentru că nu vor trebui să-și petreacă mult timp pe o așezare zilnică. Dacă părul este încă gros, se recomandă menținerea milipilizării. Proprietarii de păr rar, dimpotrivă, ar trebui să facă efectul multi-strat.

Nu faceți o astfel de coafură la fete complete. În caz contrar, proporționalitatea dintre cap și organism va încălca vizual. Proprietarii mici Kudrey vor trebui să-și petreacă mult timp pe ouăre. Pentru a îmbunătăți situația, faceți o cascadă sau absolvire.

Când sunt deja pentru 40 de ani

Pentru femeile adulte, o astfel de tunsoare va fi o cale extravagantă din mulțime. reprezentanții adecvați îngroșate sexului frumos care sunt gata să experimenteze cu aspectul, în ciuda vârstei. „Pixie“ mult mai practic decât alte tunsori. Nu trebuie să utilizați uscător de păr în fiecare zi. toroane Chaotic se încadrează perfect după pieptănare.

Femeile în vârstă de 40-50 de ani, în mai bine este de a face o astfel de tunsoare pe culoare păr lumina.

Grija pentru succes

Hairstyle nu vă permite să colecteze parul in coada sau panglica de bronz, astfel încât acestea vor polua repede. Trebuie să vă spălați cap destul de des, deoarece pentru o bună vedere de păr „Pixie“ ar trebui să fie întotdeauna curată. Chiar si parul usor gras strica complet aspectul coafuri.

Un alt punct important atunci când părăsesc – de stabilire a. Pentru un efect bun, pentru a primi un uscător de păr, scuturare, periere, spuma sau ceara (în funcție de rezultatul dorit). Ia un uscător de păr după spălare de păr, precum și utilizarea de ceară și spumă pentru a fixa de zi cu zi de stabilire. În unele cazuri, fixarea nu este necesară deloc, deci va fi suficientă pieptănare.

Drumeții la coafor ar trebui să fie regulat, coafura trebuie adesea să se actualizeze. Dacă ați decis și ați decis că coafura „Pixie” este cea mai bună opțiune pentru dvs., apoi evitați rustiarea părului.

Vizitați maeștrii la fiecare 3-4 săptămâni.

Metode de așezare

Puteți alege instalarea pe baza stării de spirit și a evenimentului estimat. Stylistii oferă 12 opțiuni.

Hipster

Această opțiune persistă neglijență și ușurință. Impresia ar trebui creată că fata nu se potrivea cu părul deloc. Pentru efectul de lipire, puteți folosi micul moussa sau gelul mic. Uklade este relevantă pentru o plimbare romantică sau un eveniment festiv.

Bang în sus

Astfel de stiluri este potrivit pentru fetele tinere și extravagante. Este suficient să lubrifiați firele din față cu gel și să le deranjeze. Hairstyle devine o personificare de congelare, atât de potrivit pentru o varietate de reuniuni informale.

breton

modalitate foarte bună de a transforma coafura standard de „Pixie“. Lungime breton absolut lipsit de importanță.

Kudri

Dacă părul din natură merge – alege o astfel de stivuire. De stabilire ia o mulțime de timp, dar care rezultă amazes efect. Scopul manipulări în crearea de bucle mici pe toată lungimea părului.

Binecuvântare

O astfel de stil este perfect pentru proprietarii de rutină. Pentru fixarea, utilizarea mousse, spuma sau gel.

ouatului Smooth

În acest caz, caracterul rebel este coafura pierdut, dar de stabilire este ideal pentru întâlniri formale. Ideal pentru fete fragile, cu un fizic baietoasa.

Accesorii ouătoare

Se combină coafura „Pixie“, cu o varietate de clame, cercuri, pansamente și similare. Această opțiune este potrivită pentru fete Glamour. Pentru o zi de zi, alegeți accesorii simple, pentru sărbătorile, ridicați o decorare cu pietre sau pietre.

 Cu coasa

Soluția elegantă este relevantă la coafura medie. Pigtailurile ușoare vor transforma coafura de rebar în farmec. Bine combinate cu rochii romantice, costume de vară, rochii de seară sau haine casual.

Într-un fel

Pentru a crea o rebeliune, trebuie să lăsați pe deplin sau parțial un raliu. Bătrâni se potrivește cu fete luminoase și riscante.

Hollywood

Faceți un val pe bangs pentru un eveniment festiv, dating sau o întâlnire formală. Coafura combină cu costume de seară, în viața de zi cu zi, pare inadecvată.

Cu Kok

Majoritatea celebrităților preferă un astfel de strat retro-strat, printre ei Berry Holly, Pink, Rihanna și alții.

Cu colorare originală

Hairstyle implică orice culoare de par ca omogene și multicoloră. Puteți face un luminos interesant colorare sub formă de sincronizare sau de colorare.

Citiți mai multe despre cum să faci o „Pixie“ tunsoare, vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: