Haircuts debut: Caracteristici, Pro și Contra

Haircuts debut: Caracteristici, Pro și Contra

Debutul de tunsoare oferă o mare amploare de auto-exprimare reprezentanților sexului frumos. Nu este surprinzător, deoarece oferă o gamă largă de opțiuni pentru modelare și nu permite să nu se teamă de ruginării părului. Pe baza debutului, puteți crea absolut orice imagine, femeile vor arăta impecabile în orice situație.

Particularități

Debutul este o tunsoare multi-nivel mai complicată, caracteristici caracteristice sunt Ripped fire, fața deschisă și buclele profilate care încadrează o față în jurul marginilor – de regulă, le tăie cu o scară.

Dar lungimea poate fi diferită – atât scurtă cât și lungă + în funcție de dorințele și preferințele personale ale fetei, puteți tăia obrazul sau rămâneți fără ea. Apropo, obrazul în sine poate fi emis diferit: drept, spațiu sau asimetric. În performanța clasică, majoritatea buclelor rămân în urmă, acoperind gâtul, într-o versiune mai modernă, buclele sunt distribuite în timpul turului, creând puf suplimentar.

Debutul va fi bun pentru femei:

 • cu caracteristici grele+
 • Cu fața ovală ovală, rotundă sau pătrată+
 • cu ochi expresivi și o privire adâncă+
 • Cu părul diluat care are nevoie de un volum mai mare+
 • cu caracteristici disproporționate ale feței care necesită corecție vizuală.

  Debutul este puțin similar cu multe alte tunsori cu mai multe straturi: este adesea confundată cu o cascadă, El are o mulțime de comun cu Rhapsody, cu toate acestea, debutul are mai multe diferențe fundamentale față de restul modelelor multi-nivel, și anume:

  • obligatoriu încadrată de contururi+

  • Firele mixte dețin un întreg și nu se destramă, cum ar fi Cascada.

   Tehnologia de tăiere este destul de complexă, dar maestrul experimentat se confruntă cu ea destul de ușor și simplu. Pas cu pas, se pare ca acest lucru.

   • Pentru a începe cu, parul ar trebui să fie spălați destul de ușor și se usucă, după care creasta pieptănare și demantelarea benzile.
   • Cu ajutorul orizontal, precum și instrumentele de față, este necesar să se împartă părul în părți.
   • Aproape de linia de frunte paralelă cu direcția de creștere a părului ar trebui să fie separate printr-un fir mic test cu o grosime de aproximativ 1-2 cm, trageți înainte, răsucite în ham, și apoi, taie, taie drumeții.
   • În conformitate cu catena de test, parul are parul de pe dăunători, împărțind toroanele unui studiu neted la 1 cm.
   • Corectat mișcare înainte de păr, bine, și apoi aliniați în control.
   • Pe partea de sus a capului la cel mai înalt punct al capului formează un cuplu de probe mai verticale pe ambele laturi.
   • Apoi, ar trebui să selectați un alt fir de testare, pieptănare bucle la frunte și tăiat. Ambele secțiuni sunt trimise la benzile de control, în timp ce ar trebui să fie în mod strict perpendicular pe cap.
   • Al treilea stragglet de control este capturat în zona occipitală, acesta trebuie să meargă în paralel cu liniile de eșantionare orizontale. Divizarea în acest fel bucle, taie intreaga zona occipitală.
   • Suvite sunt puternic calculate și formează o muchie pronunțată pe spate.
   • În etapa finală, bucle verticale în partea din spate a capului sunt tăiate cu lungimi alternative.

    Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că nici o descriere detaliată a tehnicii va înlocui experiența de lucru, alegând un debut tunsoare, este necesar să se apeleze la un profesionist care a lucrat cu o tunsoare in practica.

    Avantaje și dezavantaje

    Tunsoarea potrivite pentru orice ovale faciale, tipuri și lungimi de păr. Ea dă bucle subțiri la un volum suplimentar și magnific dorit, fire alungite obraznic face mai ordonat, și face buclat mai îngrijite.

    Titularii de debut alocă următoarele caracteristici ale tunsoarea:

    • Aspect, care a devenit rezultatele impunerea toroane scurte pe extinsa+
    • Design arcuită în zona persoanei, din cauza care diferă de la coafura multe similare+
    • Dacă te uiți cu atenție pe tur cu debutul, atunci toate firele vor fi localizate în afară de unul de altul, nu reprezintă un singur magazin, astfel încât coafura întotdeauna arată Moretic în toate condițiile meteorologice, chiar și cu vânt puternic și ploaie+
    • Tunsoarea arată efectiv pe lung, și pe părul scurt, este armonios și pe proprietarii unei capele groase drepte, iar pe fetele cu bucle buclat+
    • debut vă permite să reglați defectele feței și chiar pacifica parul, care de obicei se comportă destul de neascultători+
    • deghizari coafura unele defecte exterioare.

     Nu există aproape deficiențe, totuși, există un spectru de tipuri de sex feminin, care este mai bine să rămână pe alte opțiuni de tunsoare. Deci, fetele cu persoane înguste care au făcut o astfel de coafură asimetrică absolventă arată chiar mai subțiri. Cu toate acestea, și acest lucru nu poate fi considerat minus, deoarece în acest caz puteți rămâne pe modificări mai moderne ale acestora din urmă, oferind linii mai moi și tranziții netede de la o curl la altul, iar tunsoarea în sine este mai bine făcută pe lungimea medie a părului .

     Marele avantaj al debutului este lipsa de restricții de vârstă, pare la fel de impresionantă la tinerii adolescenți și la doamnele de vârstă elegantă.

     Cum să ridici?

     De-a lungul anilor de existență, tunsoarea a suferit o mulțime de schimbări și inovații. În zilele noastre, puteți ridica o mulțime de opțiuni de coafură interesante care permit femeilor cu orice caracteristici faciale să arate spectaculos și impecabile.

     După părul de tip

     Coafura pare la fel de armonios pe păr dens și pe părul prea subțire și, în funcție de lungimea lor, sunt posibile unele opțiuni.

     Deci, debutul pe firele scurte este buclele lungi până la nivelul Uche. În acest caz, fie tăiat firele egale cu lungimea sau extinderea buclelor separate. Prima metodă merge pentru ceapă a unei femei de afaceri, iar al doilea atrage practic excepțional. Ambele Fyson sunt bune și pe o linie dreaptă și pe capela curată.

     O astfel de tunsoare poate fi întotdeauna pusă cu ajutorul unui uscător obișnuit de păr și al calculului, în timp ce femeia poate crea o apariție nouă în fiecare zi, schimbând direcția catenei – ele pot fi invitate la cap, pentru a da neglijență sau răsucire – În orice caz, aspectul va fi modern, elegant și foarte spectaculos.

     Pe firele de lungime mijlocie până la umeri, tunsoarea debutului se află perfect, creând o imagine feminină și destul de romantică. Această opțiune la femeile cu forme rotunjite și pătrate ale feței este deosebit de populară, deoarece astfel de tunsori trăgând vizual fața și accentuează pomeții. Cel mai bine este să adăugați o astfel de tunsoare oblică, ceea ce va netezi fruntea prea mare și va da volumul părului subțire.

     Pentru păr lung, o astfel de coafura este bun, deoarece vă permite să uitați despre problema de sfaturi despicate, și complet nedureroasă. Părul din această tehnică va fi supărat pe o cascadă, astfel încât lungimea nu este închisă. Este o astfel de tunsoare potrivită pentru reprezentanții unui sex frumos care doresc să scape de efectele unei curbe chimice și colorarea nereușită. Stadiul de bază al acestei tunsori de păr lung într-o astfel de tehnică este frezarea fiecărui fir – firele de păr de păr sunt echipate unul cu celălalt, formând multi-strat și volum.

     Cu un debut lung, puteți petrece experimente interesante de frumusețe cu fire asimetrice și simetrice, în timp ce alegerea este făcută, bazându-se pe calitatea părului.

     Pe tipul de față

     Coafura de debit are o proprietate pentru a prelungi vizual fața, deoarece femeile cu obraji înguste și fețe întinse, precum și cu o bărbie ascuțită, tunsoarea nu este recomandată, deoarece doar agravează aceste trăsături.

     Restul de tunsoare este universal, se uită armonios la o ovală foarte diferită a persoanei, indiferent de severitatea craniului și netezirea conturului.

     Pe fețele rotunde, debutul arată cel mai bine, pentru că în acest caz, caracteristicile devin mai moi și armonioase.

     Dacă se dorește, debutul este realizat cu o brânză sau o tehnică de implementare alternativă de nimeni + poate fi lungă, care se încadrează liber pe frunte sau, dimpotrivă, cea mai înconjurătoare. La fel cheeka în sine este oblică, Torn fie ramificat, poate reduce în scurt timp sau de lungă ședere. Totul depinde numai de stilul de viață și de dorința unei femei, precum și de tipul de apariție.

     De exemplu, kicker oblică și a pus netezește unghiuri bărbie prea ascuțit, și o linie dreaptă, decupată de spranceana, face un oval mai puțin alungite și mai larg.

     Persoana trapez poate accentua cheeve asimetric, și oblică este alegerea în valoare cu un tip de tratament facial rotund.

     Cum să stivuiți?

     Debut vă permite să facă mai multe diferite si stivuire interesant. Următoarele opțiuni sunt luate în considerare următoarele opțiuni:

     • Romantic – În acest caz, firele de vânt captura sau pe bigudiuri, o astfel de soluție face ca imaginea feminină, blând și un pic naiv.
     • De succes – În acest caz, vârfurile compuse sunt texturate de gel, care dă neglijență lumină și creează efectul de păr obraznic.
     • Afaceri – O așezare similară este făcută cu ajutorul unui uscător de păr: buclele tratate prin mousse sunt uscate cu o perie rotunda, cu rezultatul că firele devin îngrijite și volumetrice.
     • Festiv (de exemplu, Anul Nou) – Aceasta este o opțiune pentru păr extins mediu și, drept sau ondulat. În acest caz, buclele sunt inserate în panglica, acestea sunt colectate într-un coș, melc sau chiuveta, astfel coafuri sunt deosebit de bine găsite în combinație cu eliberarea toroanelor din față. O astfel de coafura se obține solemn, dar, în același timp, un pic neglijent puțin, în deplină conformitate cu tendințele modei din industria frumuseții.
     • În fiecare zi – În acest caz, părul este tratat cu spumă, face degete ale mișcărilor râului și uscate în cele din urmă.

      Pentru ca tunsoarea cât mai lungă posibil, își păstrează estetica, este necesar să reîmprospătați în mod regulat părul cu spălare. Faptul este că părul murdar este tras în mod semnificativ, ca urmare, o apare unesperity, slightness, pălește și dispare de culoare. Șampoane este mai bine să folosească profesional și să completeze îngrijirea prin utilizarea periodică a măști, balsamuri și alte Părăsirea.

      Pozarea debut necesită adesea utilizarea forcepsului și bucle, care pot agrava starea părului cu un efect frecvent, astfel încât înainte de fiecare contact cu astfel de dispozitive trebuie să aplicați o compoziție de protecție termică, ceea ce va face de stivuire mai ușoară și în condiții de siguranță pentru tur.

      Debutul este o tunsoare pentru acele femei care nu se tem de experimente, astfel încât după modificări în coafura trebuie să urmeze schimbările în dulap și machiaj: imaginea trebuie să fie uniți și alterate de intemperii într-o singură forță, numai în acest caz, debutul va decora vă și aduceți că foarte „highlight“ care vă garantează succesul altora.

      Exemple frumoase

      Forfecarea resturile de debut la vârf de popularitate timp de mai mulți ani – acest lucru nu este surprinzător, pentru că este cu adevărat universal și arată foarte bine într-o mare varietate de modificări.

      Ea se duce într-adevăr proprietarii de păr scurt, ceea ce face o fata mai rautacios, flirtând și jucăuș. În ultimii ani, efectul de tulburare de lumină a fost foarte popular – această tendință este cel mai ușor de a face exact pe debut.

      Tunsoarea arata bine pe proprietarii de păr lung și mediu, face imaginea unei mai îndrăzneț decisiv și lumină.

      Debutul este adesea completat prin tehnici de colorare moderne – topire, Ballozh, Shatuch, precum și Ombre – Aici puteți crea atât revarsarile netede, și de a face luminoase contrastante fire.

      Debutul arată bine la tinerii fete adolescente, dar și pentru femei pentru 50 de tunsori, nu mai rău – debutul întinerește vizual fața, maschează cu îndemânare „ovală” plutibilă „, ascunde ridurile de pe frunte, s-au rupt și alte schimbări de vârstă.

      Hairstyle se poate face fără obraz. Dar cu un obraz, ea arată mai spectaculoasă, aici sunt cele mai diverse opțiuni – variații oblice, rupte, asimetrice și clasice.

      Nu este o coincidență faptul că debutul ales de multe stele de la Hollywood și alte Diva celebru.

      Dacă ați ajuns în punctul în care doriți să traverseze trecut, uita de tot ce sa întâmplat și să înceapă o viață nouă – este un nou debut de tăiere care vă va permite să se uite la tine într-un mod nou, a se vedea punctele tale forte și dragostea ta imagine impecabilă.

      Revizuirea debutului de tăiere la modă Vezi mai departe.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: