Hairstyle Gulka: Tipuri și metode de țesut

Hairstyle Gulka: Tipuri și metode de țesut

Hairstyle Gulka Unul dintre cele mai frecvente dintre opțiunile cu părul ridicat. Poate fi ușor și rapid făcut acasă. Este convenabil, practic și arată foarte frumos, și cel mai important – întotdeauna la locul.

În acest articol, vom lua în considerare cele mai interesante opțiuni de fascicul care pot fi construite independent pe cap.

La cine va merge?

Acest stil va merge atât proprietarii de păr scurt și lung. Se poate face în sus, plasând pe partea superioară a vârfului sau scăzută, întorcându-l pe spate. Fetele moderne preferă mai multe opțiuni neglijente decât „lins”, o astfel de coafură pare mai cuprinzătoare și vă permite să accentuați meritele, limitate de neajunsurile.

Fetele cu un gât lung și o față ovală, va fi absolut absolut orice grămadă. Persoanele cu gât scurt sunt mai bine să se răcească la RLES scăzute să-l prelungească vizual. Facultățile volumetrice de pe partea de sus sau din spate vor deveni cea mai bună opțiune pentru reprezentanții scăzuți ai podelei fine. Pentru fetele de mare creștere optimă va fi un fascicul mare.

Volta lotul, fixat pe partea din spate a capului, este recomandat femeilor cu o față pătrată sau dreptunghiulară. Pentru a ascunde urechile mari, este suficient să slăbiți firele laterale și să acoperiți cu ei whisky. Fruntea mare ajută la îngustarea bigsului oblic.

Opțiuni solo

Un pachet este adesea numit Lulk sau o ofertă. Se face cu ușurință și rapid, în timp ce pare foarte frumoasă și strict. Această coafură este universală, deoarece, în funcție de opțiunea selectată, puteți intra în lumină, lucrați, învățați și mergeți cu prietenii.

Standard

Cel mai simplu mod de a construi o grămadă pe cap este următoarea: colecta parul intr-o coada mare, apoi răsuciți-l în hamul și înveliți în jurul axei dvs. Blocați rola rezultată cu știfturi și bandă de cauciuc.

Cu roller

Această metodă va permite să facă un cucui elegant în 5 minute. Părul să se adune în coadă și să o transforme prin cilindru. Distribuie cu ușurință fire, astfel încât acestea închise complet spuma. Lipirea firele de păr pentru a ascunde sub coafura și repara toate prezoane.

Cu două covoare

Această opțiune este potrivită pentru fete luminoase și obraznice. Împărțiți camporul în 2 părți de către Interledelnas, ridicați fiecare în coadă și răsuciți în ham. Forma urechiușele și să le fixeze cu banda de cauciuc.

Cu kosyos

Din părțile temporale separă un mediu drept. Strângeți restul părului într-un pachet, puteți utiliza o rolă. Buclele rămase se va transforma în codițe și infasoara fiecare alternativ în jurul fasciculului, după care ascunde îngrijit cozile și sigure invizibil.

Faza scurtă seară

Aceasta coafura este ideal pentru evenimente de seara. Par ușor întindere. Makushka gol pentru a da volumul. Strângeți părul cu o bandă de cauciuc și se desface ușor, astfel încât părțile laterale nu arata prea interesant. Se împarte coada pe 2 părți și șireturi 2 codite. înfășurați cu grijă la fiecare oră în jurul axei dumneavoastră. Se pare o opțiune de blând pentru a introduce lumină.

Din Zhgutov

Par se adună în coadă și strângeți cu elastic. Împărțit în 2 fire, fiecare cotitură în cablaj, și apoi frână unele cu altele. Înfășurați panglica rezultată, formând o lulk, și fixați cu știfturi.

De la Kosichek

Există o mulțime de opțiuni de fascicul, realizate din păr de răchită. Sunt simple și mai complicat, dar nu mai mult de 10 minute va pleca pentru orice opțiune. Ridicați părul într-o coadă de cai și fixați-vă cu elastic. Împărțiți-l în 3 părți și în panglică în panglică. Înfășurați alternativ pigtailurile prin fixarea lor cu pini. Apoi faceți un mic nimeni nimeni să urmărească coafura. Împărțiți părul în șase părți și codițe panglica, astfel încât cele două sunt pe părțile laterale, două în mijloc și două mai mult pe partea din spate. Luați doi pigtailuri cu o suprafață și strângeți-le, fiecare fix cu știfturi. Apoi, înfășurați-vă în jurul fasciculului două panouri de la mijloc și apoi cele mai extreme. Se pare că o coafură foarte blândă și romantică.

Cu țesutul francez

Această opțiune este perfectă pentru o zi sau ziua de naștere. Ușor așezat breton, dacă nu, lăsați-l liber și trageți-l, ea va da imaginii un aspect mai elegant. Începeți țesutul cu panglică, adăugând treptat alte fire la ea. Deplasați părțile laterale și ajungeți la panglică până la capăt. Părul rămas trage ușor și strângeți în coada scăzută. Transformați-o printr-o rolă și distribuiți uniformă. Blocați un pachet cu părul de păr. Înfășurați-l în jurul lui Braid și Strand lateral. Asigurați rezultatul lacului de păr.

Versiune de seară cu bucle

Această opțiune este perfectă pentru nunta, ziua de naștere sau altă cale de ieșire.

Părul este împărțit în 3 părți: două părți și spate. Partea din spate a cuvântului pentru a da volumul și strângeți-vă în coadă. Cu ajutorul unei curbe mari de a pune fire. Apoi, coada ar trebui returnată la cilindru și remediați-o. Straluci laterale se îngheață ușor și zdrobește cu grijă fasciculul, astfel încât buclele să acopere întregul fascicul.

Se pare că o coafură foarte frumoasă, adăugați-o o rochie de machiaj blând și o rochie de seară – imaginea prințesei este gata.

Decor

Poate decora un fascicul în diferite moduri. Magazinele moderne oferă o gamă largă de accesorii de păr care vor ajuta la accentuarea coafurilor de frumusețe și de ao face și mai voluminoase.

Alegerea bijuteriilor depinde de tipul Lugua și de evenimentul pe care doriți să îl vizitați. Opțiunea casuală poate fi decorată cu o bandă de cauciuc mare sau cu o jantă. De regulă, pachetele simple sunt concepute pentru muncă sau sport, niciunul dintre aceste locuri nu va avea nevoie de accesorii luminoase. Si aici Pentru o plimbare cu prietenii, puteți veni cu ceva interesant. Hairpine neobișnuite, guma și arcurile pot merge. Este foarte interesant să arătați două știfturi cu benzi de cauciuc strălucitoare, vesel sau de păr cu figuri animale, inimi și alte imagini.

Bundles cu țesut sunt deja autosuficiente, nu puteți adăuga nimic, dacă intenționați să vizitați evenimentul de seară, este recomandat să utilizați accesorii pentru a oferi părului o vizualizare mai atractivă.

Se pare foarte interesant la umflăturile cu panglici țesute. Fixați panglica la baza împletiturii și începe țesut. Puteți alege mai multe culori, dar ele trebuie să fie armonizate cu haine.

În loc de panglici puteți folosi flori mici, acestea vor decora coafuri cu împletituri și de a face o imagine mai romantic si feminin. Nu se recomandă utilizarea flori mari ca decor în cazul în care sunt prezente impletituri, deoarece acestea pot eclipsa culminant. Dar funde mari și muguri vor arata foarte bine cu lulks clasic. Ei vor sublinia benefitly mănunchi și rândul său, chiar și cele mai obișnuite Lugu pe pozarea originală. Mai ales arcuri frumoase mari vor uita cu două conuri.

Când se utilizează role, sarcina este facilitată. Puteți lua o rundă clasic sau în formă de inimă, pătrat, oval. O picioare interesante ale fasciculului va da stilizare punctul culminant și originalitatea.

coafuri de seară poate fi decorat cu accesorii speciale de par cu strasuri, dacă nu, puteți lua bijuterii.

Exemple frumoase

Versiunea excelentă a fasciculului de seara de surround

Parul este pantofi, un cucui mare este creat folosind o rolă, iar capetele proeminente sunt ridicate în sus și frumos lăcuit. Decals coafura ac de păr mare cu pietre. In ciuda dimensiunilor, decorul arata foarte organic.

optiune interesanta cu tesut

Luga volumetrica se face chiar pe partea de sus de sus, ea este învelit într-o coasă mare. Hairstyle Armonii perfect cu machiaj de seara, imaginea este suplimentată cu cercei agățat mijlocii. Soluție foarte competentă nu aspectul pierde, totul este perfect combinat cu unul de altul.

Despre modul de a te face coafuri cu un lulk, veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: