Hairstyle & Horns : Tipuri și subtilități ale creației

Hairstyle Horns : Tipuri și subtilități ale creației

O varietate de coafuri de sex feminin astăzi pur și simplu imaginație uimitoare. Dar există și astfel de tipuri de stivuri care sunt întotdeauna relevante, de exemplu „coarne”. Despre ceea ce este această coafură și cum să o facă pe păr de diferite lungimi, vom vorbi mai jos.

Descriere

O astfel de opțiune de a pune un semn la mulți. De fapt, „coarnele” sunt pachete sau prăbușiri, care sunt situate pe partea de sus a capului – pe pictor.

Numărul grinzilor înșiși pe cap poate fi diferit (de la 2 la 6), dar cea mai mare popularitate este cea mai parolă clasică „coarne”.

Diferența principală dintre o astfel de așezare din grinzile tuturor soiurilor – forma sa.

Este alungită și conică, în aparență imitarea pe deplin cu coarne obișnuite.

Cine vine?

Ca orice alt coafura, acest lucru are limitele sale de vârstă. Desigur, dacă doriți, puteți face la orice vârstă. Singura întrebare este cât de adecvată va arăta și ce impact va afecta percepția proprietarului dvs. de către alte persoane.

Mai bine și mai adecvate pentru „coarnele” privim fetele vârstei preșcolare și școlare. Ei îi fac și mai drăguți și mai blândi și, cel mai important, părul absolut nu interferează cu cel mai copil. Da, iar crearea unei astfel de așezări nu durează prea mult timp și efort.

Nu e rau „coarne“ uite la fete tinere, mai ales în cazul în care o astfel de coafura este creat pentru distracție informale: petreceri prietenos, evenimente corporate sau chiar pentru drumeții. De stabilire aici va ajuta să iasă în evidență din mulțime, aspect neobișnuit și elegant.

În ceea ce privește cele mai vechi femei, acestea nu sunt recomandate. Cu „coarne“ pe cap ei vor arata ridicol și nepotrivit în orice situație. Singura excepție poate fi o petrecere tematică sau carnaval.

„coarne“ pe cap – aceasta este cu siguranta o tendință de moda al anului care vine, ci exclusiv pentru tineri, și ar trebui să fie înțeles.

Variante coafura

Există mai multe varietăți de bază ale acestui stil de tineret. Acestea diferă unul de altul cu aspectul și localizarea lor pe cap.

Aparent

Prin acest criteriu, stil este, de asemenea, împărțit în mai multe subspecii.

 • Deplin. În acest caz, absolut toate părurile de pe cap se rotește în coarne și nu există fire libere.
Citește mai mult  Ce este mai bun - sculptură sau biowavank?

 • Neted. Părul colectat cu ușurință, complet, iar stabilirea este foarte netedă, fără a lipi fire de păr.

 • Stilul neglijent. În acest caz, coafura se pare că ar fi terminată, dar în această neglijență și stil este vizibil și romantismul ușor.

 • Cu breton sau fără bangs. Bangul poate fi lăsat și simplu, ca și în cazul unei așezări normale și poate fi fie împletit într-unul din coarne, fie este răsucite în jurul ei.

 • Cu pigtails. Există două tipuri: Pigtailurile sunt turnate pe partea occipitală a capului de pe eșantion sau „coarnele” înșiși își fac panglicele, iar restul părului pleacă ca de obicei.

 • O așezare parțială. Această opțiune implică lăsarea părului de pe partea din spate a capului într-o formă liberă, iar „coarnele” în sine sunt făcute pe partea de sus.

În același timp, în funcție de aspectul, o astfel de așezare poate fi potrivite atât pentru o plimbare prietenos sau orice vacanță și o excursie pe jos într-o școală sau de pre-școală instituție.

  Locație și cantitatea

  Aici totul este simplu: „coarne“ poate fi amplasat pe partea de sus partea de sus, pe zona temporală sau pe partea din spate. Coafura este deosebit de popular cu pictura stil.

  Suma depinde de dorința fetei în sine. Clasic este considerat o coafura cu două „coarne“, dar poate fi mult mai mult în viață: 2 – 6.

  Alegerea (număr, vedere și amplasarea locației acestora) ar trebui să se bazeze nu numai pe preferințele personale, ci și pe lungimea lungimea, grosimea firului de păr, în scopul de a crea cele mai multe astfel pozarea.

  Informa

  Pe această bază, „coarne“ poate fi, de asemenea, mai multe specii.

  • Mare sau mică. Aici este înălțimea lor. înaltele mai tineri și răutăcios, dar scazut este aproape un clasic, și de multe ori doar astfel de pozare confundat cu grinzi convenționale.

  • Strânse sau liber. Strâns „coarne“ sunt bine strânse, fără fire individuale bate și firele de păr. Free „coarne“ sunt acelea când mersul pe jos sau rularea se poate strecura de la o parte în alta, adică, nu au strans de fixare.

  • Creat de bucle de păr sau împletituri. Aceste opțiuni de stabilire sunt diferite și în aer liber, și forma. Deci, „coarne“ de la codițe arata intotdeauna cu tensiunea mai mare și elegant.

  Chiar si aparent o astfel de coafura simpla, cum ar fi „coarne“, are multe soiuri. Acest lucru vă permite să modificați opțiunea de stabilire și de fiecare dată când se uite la modă, elegant și neobișnuit întotdeauna. Dar cel mai important – crearea unei astfel de imagine nu ocupă mult timp și puterea, și, de asemenea, nu cauzează necesitatea de a achiziționa accesorii suplimentare scumpe.

  Citește mai mult  Topit Ingrijirea parului

  Materiale și instrumente necesare

  Creați la domiciliu această coafură sau o altă persoană este destul de ușoară și doar. În primul rând, va fi necesar să pregătiți tot ce aveți nevoie.

  • Mijloace pentru „Styling”. Este mai bine să dați preferințe la MOUSSE și Lacul de păr.

  • Perie de masaj. Ar trebui să aibă o grămadă moale, este obișnuită să prepară buclele.

  • COMB-COMB. Necesitatea utilizării sale are loc atunci când împărțirea părului pe fire și atunci când țesut împletituri.

  • Benzi elastice de diferite dimensiuni. Este mai bine să alegeți cele mai sălbatice accesorii care vor ajuta la repararea și firele, iar „coarnele” în sine sunt în mod fiabil, dar în același timp nu vor afecta părul.

  • Invizibil. Cel mai bine dacă sunt diferite dimensiuni și culori.

  Opțional, puteți pregăti imediat și accesorii suplimentare care vor fi utilizate în etapele finale ale creării de coafuri. Acestea pot fi o varietate de arcuri, panglici sau păr de diferite forme, culori și dimensiuni.

  Creând pe păr de diferite lungimi

  Mic de statura

  În acest caz, dificultatea de a crea este cauzată de lungimea firelor. Prin urmare, este necesar să se utilizeze mousse de stabilire a părului sau o spumă cu un grad ridicat de fixare.

  • Capul meu cu orice șampon moale.
  • Pe buclele umede aplicăm un mijloc de „styling” și bucle uscate, ridicându-le din rădăcinile unei perie de masaj.
  • Toate părul se împart în două părți peste eșantion și legați două cozi mari. Și capetele de combustibil al curlului sub guma, astfel încât să nu se lipească.
  • În partea de sus a „coarnei” rezultantă fixă ​​guma decorativă volumetrică. Ei le vor da volumul și forma necesară.
  • Fixați coafura rezultată cu lac, dacă este necesar, părul neted, pentru a obține o neteză perfectă.

  Este crearea „Rozhkin” pe părul scurt implică utilizarea accesoriilor decorative luminoase și volumetrice, care sunt destinate să compenseze lungimea insuficientă a buclelor.

  Dacă tunsoarea este foarte scurtă, și într-adevăr doriți să deveniți proprietarul unei astfel de stivuiri, ar trebui să utilizați în plus fire false. În primul rând, ele sunt fixate pe cap, și apoi creează „coarne” așa cum s-a descris mai sus.

  Mijloc

  Există deja spațiu pentru fantezie și crearea de mai mult păr. Puteți face „coarne” clasice. Pentru a face acest lucru, este necesar să se efectueze aceleași acțiuni ca și în cazul părului scurt. Și puteți merge în mod diferit.

  • Parul este pieptănare și a aplicat un mijloc de „coafura“.
  • Cu ajutorul unui pieptene-creasta face un zig-zag.
  • Cu temporal, vopsea și piese de occipital, vom colecta fire de păr și să formeze cozi mari de ele.
  • Direct benzi de cauciuc peste sunt libere pentru a obține un volum suplimentar.
  • legat de păr în cozi, spirală peste helix și se înmoaie într-un cerc în jurul valorii de cauciuc, formând „Dulks“.
  • Parul liber rămas pe întreaga lungime este înșurubată în sus captura sau pe bigudiuri pentru a obține bucle de lumină.
  • Cele „coarne“ plescăitul și fixați capetele firului de par cu benzi de cauciuc cu invizibilitate.

  bucle gratuite pot fi lăsate și ghinion, și doar drept. În utilizarea altor accesorii suplimentare, o astfel de coafura nu are nevoie.

  Lung

  Cu cât buclele, cu atât mai multe opțiuni pentru crearea „Rozhkin“ vine în minte. Wrongs astfel chapelurs o poate fi utilizat de descrierile de mai sus pas cu pas de stabilire și de a face o altă opțiune interesantă.

  • pieptănat și se aplică o cantitate mică de mijloace pentru „styling“.
  • Rezervați-vă tot parul de pe partea de sus și de a face cu două coada de mare – fire libere nu ar trebui.
  • De la fiecare coadă ne întoarcem o frumoasă și netedă panglica spikelet.
  • Apoi răsucim impletituri din jurul spiralelor de cauciuc, fixarea acestora în plus, în invizibil.
  • În concluzie, trebuie să presărați „coarne” cu un lac de păr.
  Citește mai mult  de colorare a părului: tipuri și sfaturi cu privire la alegerea

  Răsuciți pigtailele în „coarnele” urmează în părțile opuse.

  Doar atat de finisare va arata frumos si simetric.

  Recomandări de la profesioniști

  Astfel încât „coarnele” nu numai că au fost elegante și frumoase, dar, de asemenea, nu a rănit părul, Ar trebui să ascultăm recomandările specialiștilor:

  • Făcând „coarnele” nu este mai des de 2-3 ori pe săptămână, iar timpul maxim al șosetelor este astfel de coafuri – până la 9 ore+
  • Pentru noaptea este necesară pentru a se dizolva și a pieptenei+
  • Pentru a fixa părul, este necesar să utilizați fonduri pentru „Styling”, mai ales dacă buclele sunt scurte sau subțiri+
  • Benzile elastice trebuie să fie ușoare și invizibile – nu prea strânse.

  Aceste recomandări simple de saloane de coafură, precum și un set de instrucțiuni clare următoarele pentru a crea un astfel de styling pe părul de lungimi diferite vă permit să facă cu ușurință „coarne“ frumoase și neobișnuite și le și cunoștințele tale.

  Despre modul de a face o coafura „coarne“, uite următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: