Îngrijirea clasică

Îngrijirea clasică

Locuitorii din Egiptul antic purtau o tunsoare obișnuită a unui kara. Chiar și pentru egiptenii de sex masculin, a fost considerată norma de a pune părul pe cap în formă de pătrat cu o pradă de forebule de breton.

Până în prezent, Classic Kare sa împlinit în aproape forma prioritară, deși a absorbit unele schimbări în mod sau altă epocă.

Descriere

Traducerea cuvântului „Kare” înseamnă „pătrat”, care justifică complet forma coafurii.

O formă clasică este o lungime de păr până la mijlocul gâtului din spate, iar în fața vârfurilor se află pe liniile de bărbie. Derulați drept și are un contur clar.

Prezența bangurilor nu este un atribut obligatoriu al acestei tunsori. Puteți îndeplini opțiunile pentru Karea complet fără breton sau cu ea, care poate fi extins, asimetric, dens, gros, frunte de închidere.

vedere popular, care poate fi purtat doar femei cu par gros, deoarece numai bucle dense va da volum si forma necesară coafura.

Soiuri

De fapt, ridicarea tehnica de tunsori, puteți obține forma dorită și de stabilire.

 • Tunsoare „Bob“. Ei bine, potrivit pentru parul foarte scurt, drept si bine combinat cu toroane buclat. Hairstyle creeaza volum chiar si pe parul subtire datorita multi-layeredness, care este, fire au lungimi diferite și cad ca o cascadă, creând o creștere de mare pe partea din spate.
 • Direct kara. Presupune prezența unui bellucker gros. Mai potrivite direct de păr natură.
 • Îngrijirea cu breton. Optim pentru orice tip de păr. Dezavantajul numai de bucle de alpinism este necesitatea de a breton Îndreptare folosind calcatul. O astfel de coafură este potrivită atât pentru fetele tinere, cât și pentru femeile de vârstă mijlocie.
 • Tunsoare clasică fără bangs. Coafura este justificată sub condiția ca proprietarul său să aibă o frunte frumoasă și caracteristicile corecte. Cu o astfel de karea, fața în încadrarea buclelor va fi cea mai deschisă.

 • Îngrijire cu alungirea. Cu o astfel de tunsoare, părul este, de obicei, ușor mai scurt în spatele și prelungi la bărbie sau umeri. Această opțiune este considerată elegantă și se potrivește aproape orice formă de față.
 • Kare „cu piciorul”. Este de obicei o mașină cu o „pistă” de păr scurt în spatele gâtului. Ele formează un fel de „picior”. Datorită acestui gât din spate, maximul deschis. Din față pot fi atât directe, cât și prelungite.
 • Asimetrică de tunsoare. Cu această opțiune, KARE folosește diferite lungimi de fire în față. Coafura este destul de originala si nu este potrivita. De exemplu, proprietarii unui nas lung reprezintă abandonarea tunsorii asimetrice, deoarece o astfel de formă se va concentra asupra dezavantajelor feței.
Citește mai mult  Creștere mare: Caracteristici, selecție de Recomandări de umbra și îngrijire

Lungime de par atunci când aleg un karea nu conteaza prea mult.

Opțiuni de tunsoare atât de mult încât puteți alege un Kare adecvat ca fire scurte (de exemplu, o mașină pe picior) și pe părul mijlociu (Karea la umeri, alungit Kara).

Cum să ridici?

Haircut Karea se potrivește aproape tuturor femeilor de toată vârsta.

Alege o tunsoare a unui gust kara nu este dificil. Cu toate acestea, este important să luați în considerare forma feței și să determinați ce opțiune este cea mai potrivită pentru aceasta.

Există mai multe tipuri de fețe.

 • Forma triunghiulară. Ca o regulă, o trăsătură caracteristică este liniilor unghiului de astfel de persoane o. Prin urmare, la atenuarea lor devine principala sarcină. Pentru a face acest lucru, dați preferință Classic Kara cu Bangs. Când o așezați, este mai bine să răsuciți puțin în capete. Efectul rotunjirii va coafuri va da moliciune suplimentare. O versiune extinsă tunsoare va fi, de asemenea, bine combinat cu un tip triunghiular.
 • Fata rotunda. În acest caz, este vizual necesar pentru a prelungi fata. Acest lucru poate fi realizat în detrimentul tunsoarea graduate, adică, pe partea din spate a mai volumetrice forfecare, și devine mai subțire la bărbie.

 • forma fata patrata. Cu această formă pometi pronunțat, așa că nu este mai bine să experimenteze cu tunsori scurte. Cel mai preferabile va fi alegerea alungit. Puteți adăuga un aspersor în detrimentul breton oblice sau probor asimetric.
 • fata ovala. Această formă este ideală și va fi perfect combinat cu orice tip de pătrat. Nuante depind de zona persoanei pentru a sublinia. Dacă o femeie are pometi elegante si o forma de buze frumoase, atunci accentul este în valoare de a face o formă alungită la bărbie de toroane. Dacă există o frunte netedă, puteți alege Kare fără breton. Iar atunci când sunt respectate toate proporțiile feței, apoi tunsoare „Bob“ se va potrivi.

În același timp, cu ajutorul lui Kara, este posibil nu numai să se concentreze pe avantajele feței, și chiar ascunde defectele.

frunte înaltă All-rotund pot fi ascunse pentru breton gros. Prea se confruntă alungit vizual va arata mai frumoasa, dacă selectați lungimea părului chiar sub liniile de bărbie. Ascunde un gât lung disproporțional va ajuta Kare cu o lungime de fire la umeri.

Caracteristici inclusiv tipul de păr

Clasic Kare în versiunea perfectă este reprezentată pe parul dens drept. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că fetele cu bucle în valoare de subțire uita de tunsoare.

Citește mai mult  Rata de creștere a părului: rata de care depinde și de modul în care să accelereze?

Tunsoarea are un număr de caracteristici – felie buna si capacitatea de a crea fire de lungimi diferite. Datorită acestui fapt, stratificarea se formează și se adaugă volumul vizual.

În același timp, proprietarii de non-bellucker mai bine pentru a alege o tunsoare dreaptă, fără breton.

Pentru formarea de breton este necesar să brad părul din masa totală. Apoi, volumul va scădea, iar ei vor părea chiar mai subtire.

Pentru fete cu fire ondulate Modul de tunsoare Kare deschis destul de recent. Până în prezent, tendința de a purta o kara cu parul ondulat devine din ce în ce mai populare.

Îngrijire și de stabilire a

îngrijire specială tunsoare nu este necesară. Puteți utiliza numai o simplă opțiune de stabilire – după spălare părul capului uscat, cu un uscător de păr, având în același timp o scală periatul sau insurubare capetele.

Volumul poate fi dat în cazul în care creșterea părului din rădăcini, cu ajutorul unei perii în timp ce, în același timp, le afectează cu aer cald.

În plus, aceasta va ajuta să adăugați agenți speciali sub formă de spumă sau spumă. Acestea sunt aplicate pe rădăcinile toroane, apoi biciuit părul cu mâinile și se usucă cu un uscător de păr. Aceasta este o opțiune de stabilire rapidă, care este potrivit pentru zi cu zi „stil“.

De asemenea, puteți utiliza o uscare rotundă cu un uscător de păr. Cu acesta este creat de bucle. Îndoirea lor va depinde de diametrul pieptenei. După ce stilul este gata, merită fixat cu lac.

O altă opțiune de a pune o mașină – utilizați fier de păr. Aplicația sa este justificată dacă aveți nevoie să îndreptați buclele ondulate și să dați un aspect strict de coafură. Și invers, creând bucle de lumină sau scoaterea părului se termină, puteți adăuga coafura de romantism.

Când utilizați fierul, este important să aveți grijă de protecția părului de efectele temperaturii.

Pentru aceasta, înainte de îndreptare, este necesar să se aplice produse de îngrijire specială la fire: mouss sau spray-uri.

Tunsoarea Karea este potrivită pentru a crea o imagine în stil retro, dacă utilizați o jantă sau o cerc și să răsuciți ușor buclele din față.

Desigur, instalarea va ajuta pentru a face versiunea finală a coafurii, dar aspectul spectaculos al parului se va asigura îngrijirea corectă. În cazul în care parul nu este bine întreținute, există capete despicate, atunci forma de tunsoare se va pierde, coafura va arata ușor.

Prin urmare, este important să se apropie în mod corespunzător de păr.

 • Consumul de vitamine pentru păr. Acestea vor ajuta la prevenirea fragilității și pierderea lor, și se adaugă, de asemenea, bucle sclipici.
 • Alege șampon de calitate. Ea trebuie să abordeze un anumit tip de păr. Sunt sampoane pentru bucle ondulate și drepte, care vor fi ajutoare pentru a menține instalarea dorită. Pentru parul vopsit este în valoare de o preferință pentru sampoane speciale care păstrează culoarea.
 • Utilizarea balsamurilor. După ce părul este spălat, se află pentru câteva minute pentru a aplica balsam de similar cu seria șampon. El va da fire moale și să le facă mai ascultător de stabilire.
 • Utilizați masca de păr. De cel puțin 2 ori pe săptămână, este necesar să se efectueze tratamentul de maternitate cu măști. Acestea trebuie să fie selectate în funcție de tipul de păr, precum și de luarea în considerare a stării lor actuale.
Citește mai mult  Fonduri pentru părul uscat: Tipuri și evaluare a mărcilor

Implementarea tehnicii

Tunsoarea nu este deosebit de dificilă, dar totuși este mai bine să se refere la coaforii dovedite, astfel încât rezultatul final să nu dezamăgească titularul Kara.

Tunsul se efectuează după cum urmează:

 • În prima etapă, se desfășoară formarea părului, pentru aceasta, comandantul le va umfla și se usucă ușor+
 • Inițial, fundul capului este plin+
 • Buclele sunt apoi separate în două părți egale folosind un PRObor+
 • Tocutul va apărea alternativ din diferite părți+

 • La final, comandantul atașează o tunsoare cu ajutorul firelor graduate+
 • În cele din urmă, partea temporală este ajustată, precum și forma bretonului+
 • Atunci când tunsoare este practic gata, comandantul adaugă accident vascular cerebral în formă de înregistrare a marginilor părului (de obicei cu ajutorul de foarfece de frezat, marginile părului sunt ușor inegale, ceea ce face coafura mai voluminos și naturale ).

Avantajele tunsoare

Kare nu este doar o opțiune populară tunsoare, dar, de asemenea, are o serie de beneficii pentru proprietarul său.

Capacitatea de a experimenta cu lungimea parului va permite să alegeți o opțiune care este bine combinat cu o forma fetei. Variante cu breton face o tunsoare populară, după cum vă puteți da preferință la prezența sau absența acesteia breton.

Care este o tunsoare pentru orice vârstă și statut. Combinând linii, lungime, breton, bucle ondulate drepte și asimetrice, puteți crea o imagine pentru fiecare gust.

Hairstyle de îngrijire este ușor de a pleca și necesită respectarea cu un număr mic de reguli de stabilire.

În procesul de creștere a părului, tunsoare nu va pierde forma și nu se vor grăbi în coafor.

Despre cum să taie pătrat, uite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: