Îngrijirea părului după o curbură chimică

Îngrijirea părului după o curbură chimică

Chimice curling de păr, în ciuda apariției masei de tehnici moderne pentru a crea bucle de cățărare, rămâne o mai degrabă a căutat-după serviciu coafor. Ideea fundamentală care va afecta rezultatul va fi de îngrijire ulterioară. Prin urmare, înainte de a alege o versiune similară a transformării bucle, trebuie să vă familiarizați cu particularitățile de proceduri independente, care vor necesita parul dupa chimie.

Efectul curling părului

În saloane de înfrumusețare la nivel mondial, curling chimică este încă realizată pe păr de sex feminin de diferite lungimi si culori, din moment ce această procedură face posibilă transformarea părului și a obține un luxuriant și coafura cret pentru fiecare client pentru o lungă perioadă de timp. Astăzi, comandanții pot efectua astfel de tipuri de chimie, care vor varia în funcție de tipul de compoziție utilizat pentru bucle de proces, precum și mărimea tușește, datorită căruia firele manifest. Cu toate acestea, oprindu-se la această versiune a Schimbării ar trebui să fie gata pentru faptul că tijele de păr după o curling chimică va trebui să fie restaurate și de îngrijire specială.

Chimia vă permite să vă luxuriantă și păr frumos chiar subțire și plictisitoare, dar efectele negative ale drogurilor cu îngrijire necorespunzătoare poate duce la consecințe negative, mai degrabă. Pentru a evita acest lucru, chimia ar trebui să se familiarizeze cu regulile principale privind îngrijirea, precum și esența și influența procedurii Curlery Curl.

Chimia are părți pozitive și negative. În ceea ce privește avantajele, cu eforturi minime, este posibil de a transforma parul, având bucle primite, care nu vor cauza dificultăți deosebite în procesul de stabilire. În ceea ce privește consecințele negative după chimie, trebuie remarcat, buclele după expunerea de reactivi chimici vor fi deteriorate aproape pe întreaga lungime, astfel încât tijele de par vor avea nevoie de recuperare competente.

Toate tipurile de bucle chimice, chiar și cele care sunt poziționate ca biofrocesses, în orice caz afecta negativ structura catenei.

Impactul negativ al consuits utilizat pentru curling se datorează, în primul rând, prin schimbarea formei tijei de păr. În starea de obicei, au o formă rotunjită, și ca și pentru firele de păr ondulat, este deja devine ovală. În perioada lungă, tijele sunt perturbate în acest fel în interior, ca urmare, solzi cheratina pe deschis de suprafață, ceea ce face posibilă pentru a da toroane forma aleasă. Dar, în acest sens, procesul de expunere la păr în timpul chimiei nu se termină, pentru că în forma rezultată buclele trebuie să fie fixată pentru o lungă perioadă de timp. De regulă, în acest scop, coaforul va folosi o soluție slabă de peroxid de hidrogen. Fondurile din această categorie contribuie la faptul că scalele din firele de păr sunt închise din nou, ceea ce asigură păstrarea opțiunii curling selectată.

Citește mai mult  Tunsori scurte pentru blonde: Tendințe de modă și reglementări

Un alt punct negativ al chimiei este epuizarea de fire de par de a pierde partea solubilă a tijei, ceea ce duce la faptul că acestea devin mai ușoare, după curling decât în ​​formă naturală.

Comparând rezultatele de la prima curbă și proceduri ulterioare pe păr, se poate observa că calitatea lor împreună cu cantitatea se deteriorează. Este determinată de faptul că keratina naturală din tijele de păr se descompune treptat, iar în schimb există metatorator. Este cel care împiedică procedura de formare a buclelor în viitor, ceea ce face o răsucire limitată în numărul de spectacole.

În ceea ce privește dispozitivele folosite, apoi pentru chimia convențională, maestrul din cabină poate lua o varietate de curgătoare, datorită căreia se formează valuri de lumină sau buclele în vrac, precum și spirale verticale neobișnuite, buclele zigzag.

De regulă, primele rezultate după un ondulator chimice sunt mulțumiți de proprietarii lor. Parul devine moale si matasoasa, iar nivelul ridicat de umiditate nu strica ouat, ci dimpotrivă, face chiar mai atractiv. Pentru stivuire nu este nevoie de mult timp și instrumente suplimentare de styling. Acest rezultat va incanta proprietarul o coafura buclat pentru aproximativ o lună. După acest timp, în lipsa îngrijirii corespunzătoare, aspectul și starea de sănătate a firului se va deteriora.

În unele cazuri, după contactarea buclele cu medicamente pentru curling, ei schimba culoarea lor originală – devin mai ușoare pentru mai multe tonuri. Pentru acest lucru ar trebui să fie, de asemenea, gata.

Printre principalele puncte negative ale procedurii ar trebui să fie alocate caracteristici:

 • Parul poate începe în mod activ care se încadrează, în cazul în care nu ar trebui să fie de îngrijire, aceasta poate provoca apariția Galtsin+
 • Tijele de par vor deveni mai uscat, ca rezultat – fragilă+
 • toroane pot fi plictisitoare+
 • În special, vârfurile suferă – ele devin secventiala+
 • Uneori apare matreata după curling.

Evitarea cele mai multe consecințe negative vor fi în măsură să ofere specializate și regulate de îngrijire, care va fi în măsură să ofere magazine specializate, precum și compoziții și măști care pot fi realizate în mod independent, la domiciliu.

Alegem medicamente cosmetice

  de îngrijire a părului este integral conectat la spălare de bucle, astfel încât sarcina principală a unei femei care a efectuat această procedură este o selecție competentă de șampon. Indiferent de lungimea de bucle ondulate, fie că este lungimea medie, tunsorile scurte sau parul lung după chimie va avea nevoie de fonduri de îngrijire moale, care astăzi oferă consumatorilor mai multe mărci comerciale specializate în fabricarea de produse cosmetice și produse de îngrijire a părului.

  O caracteristică a acestor produse este posibilitatea unui contact delicat cu bucle deteriorate și uscate, în timpul căreia componentele fac parte din componente vor întări și vindeca tijele de păr. În prioritatea șampoanelor după curbare, vor fi produse, dintre care fabricarea are loc pe baza componentelor naturale.

  Important pentru a achiziționa direct pe lista organică internă în restaurări. Cel mai bine este că keratina este prezentă în ea, care a fost spălată parțial din tija de păr în procesul de chimie, precum și un set de aminoacizi importanți pentru piele și vitamine.

  În lista de fonduri specializate moderne, este demn de remarcat astfel de compoziții dovedite și eficiente pentru spălarea părului după o curling chimică:

  • „Black melcul“+
  • „Giargino di romi”+
  • „Vitamina Pro”+
  • Organice de îngrijire a părului de cocos t. D.
  Citește mai mult  Mască de ovăz: avantaje și dezavantaje, pregătire și utilizare

  De asemenea, în vânzare există produse fără sulfați, care vor ajuta la restabilirea rapidă a buclelor după procedură:

  • Curățătoare curbată+
  • Smooth and Curly.

  Nu este necesar să dobândească o serie de îngrijiri scumpe, produsele de la linia bugetară pot, de asemenea, să facă față în mod eficient sarcinii, principalul lucru este că au cea mai mare compoziție naturală.

  După cumpărarea unei serii de plecare adecvate, ar trebui, de asemenea, să purtați cu atenție un bucle de spălare. Mișcările trebuie să fie moi, fără presiune asupra scalpului. Accent la spălarea ar trebui să fie făcută cu precizie pe piele, șamponul de frecare, contactul cu buclele ar trebui să fie minim. Pentru a șterge buclele de la contaminanții naturali, va fi suficientă spumă de săpun. Spălați curbele după ce un curir chimic nu urmează nu mai mult de două ori pe săptămână.

  Cum să ai grijă de remedii folclorice de păr?

  În plus față de magazinele specializate, buclele după curling vor fi apropiate de ajutorul producției la domiciliu. După cum arată practica, metodele populare sunt posibile uneori mai rapide pentru a restabili buclele deteriorate, deoarece compoziția lor, spre deosebire de supermarketurile implementate în supermarketuri, vor fi complet naturale.

  Beneficiile maxime pot aduce uleiuri. Pentru aceasta, nu este necesar să cumpărați substanțe costisitoare, îngrijirea cu ruloul sau uleiul de umplere va oferi un efect pozitiv imediat. Esterii pot fi utilizați ca agent independent și pentru a se combina cu alte produse naturale, de exemplu, cu un gălbenuș, suc de lămâie sau produse apicultoare. De regulă, pe baza unor astfel de componente la domiciliu, sunt pregătite măști nutritive. Componente hidratare tijele de păr și ridică substanțele lor lipsă.

  Un astfel de factor negativ, caderea parului, va fi capabil să excludă după chimie, dacă utilizați în mod regulat o sare obișnuită pentru căldare de îngrijire a părului. Acesta trebuie să fie frecat în piele înainte de spălarea capului, lăsând pe piele pe un sfert de oră. Cu toate acestea, cu un astfel de mijloc de consolidare, ar trebui să fie atent, dacă aveți zgârieturi sau abraziune.

  Printre cele mai eficiente masti de casă este mai detaliat pentru o astfel de.

   Citește mai mult  Procedura Fericirea pentru păr : ce este și cui?

   Preparate pe bază de miere și coniac

   Restabilirea masca pentru care ai nevoie doar de o linguriță de ingrediente, gălbenuș și orice ulei. Compoziția naturală ar trebui să fie păstrate pe părul sub un film cu cel puțin trei ore, după care adăpost șampon.

    Pâine masca pentru păr după chimie

    Principalele componente ale agentului de origine pentru produsele alimentare și să consolideze sunt pâine de secară și decoct pe baza de musetel sau tei. De asemenea, într-o mască după filping, puteți adăuga orice vitamine sau grup de vitamine.

     Masca de drojdie

     Se prepară din câteva linguri de ulei de ricin (de obicei, suficient de doi), gălbenușul de ou și o pungă de drojdie uscată. Componentele trebuie încălzite într-o baie de apă, apoi lansat în rădăcinile tijelor de păr.

     În plus față de măști, pentru Kudrey după chimie, champs de hartuire sunt de asemenea folosite. Efectul pozitiv asupra parului poate avea un decoct din rădăcină de brusture, care permite tijele de păr pentru a restabili structura. După un ondulator chimic poate fi folosit de fiecare dată după spălarea capului, clătire după șampon.

     De asemenea, util pentru bucle deteriorate și răsărite vor fi ragners bazate pe hamei și un tatarist sau chiar o soluție acetică slabă. Utilizarea periodică a remediilor populare va oferi posibilitatea de a face buclele moi și, prin urmare, mai ascultător, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra stabilirii. Oțetul va contribui la prezența unei coafuri curbate strălucitoare. Va fi posibil să restabiliți rapid buclele după expunerea la chimie cu apă amestecată cu suc de lămâie.

     Sfat

     Curler este capabil să transforme și să decoreze părul subțire, dar este important să se aderă la anumite recomandări din partea profesioniștilor care vor asigura coafura unui aspect atractiv și părul – sănătatea părului.

     • Curtele de corecție ar trebui să fie necesare doar o necesitate. Se datorează impactului negativ al compozițiilor utilizate, cu utilizarea frecventă, situația poate fi agravată de către.
     • Imediat după curling, este imposibil să vă spălați șamponul de cap cel puțin o zi. Acest lucru va contribui la consolidarea rezultatului, precum și va prelungi durabilitatea așezării și a fortăreței buclelor.
     • Părului nevoie de pieptanat de zi cu zi. Este necesar să o facă cu grijă, precum și comprese buclele, astfel încât acestea să devină mai primăvară. perie de păr după curling ar trebui să aibă o mare dinți. Unele femei pot face la toate fără ea, ceea ce duce bucle în ordine cu degetele.
     • Uscător de păr este în valoare folosind doar în cazuri extreme, dat fiind că aerul fierbinte este doar mai uscat prin tije de păr.
     • Nu face chimie imediat după colorare sau bucle fulger. Trebuie să existe cel puțin 14 zile între aceste proceduri.

     Despre cum să aibă grijă de păr după o curling chimică, uita în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: