Iron Cloud Nine: cele mai bune modele și criterii de selecție

Iron Cloud Nine: cele mai bune modele și criterii de selecție

Cât de încredere femeile se simt după vizita la coafor! coafura frumos ridica starea de spirit și vă permite să se afirme. Nu fiecare fată are posibilitatea de a vizita stilist de zi cu zi. Și uite „Pentru toate sute“ întotdeauna doriți. Este bine ca aparatele styling care pot fi folosite pentru a pune parul la domiciliu. Ușor de popular printre astfel de instrumente este brand-ul nor nouă.

Particularități

Vrei să știi de ce Iron Cloud Nine alege adevarata doamna? Prăjitorul părului Brandului menționat este foarte de înaltă calitate și are caracteristici tehnice impecabile. Judecă pentru tine.

 1. Dispozitivul are capacitatea de a regla temperatura – 7 moduri în intervalul de 70-200 de grade. Valoarea curentă se reflectă pe afișajul cu cristale lichide.
 2. Pentru a schimba temperatura de care aveți nevoie doar de o singură atingere. Și acuratețea încălzirii ajunge la semi-imagistică. Este demn de remarcat faptul că plăcile sunt încălzite uniform de-a lungul întregii lungimi în doar 20 de secunde.
 3. Plăcile ceramice negre din zona de încălzire au un strat unic – sericite. Împiedică umplerea părului. În procesul de încălzire, SERUCID produce ioni negativi. Și cei, la rândul lor, închideți scara părului, dau o strălucire suplimentară.
 4. Este convenabil să folosiți fierul, deoarece este foarte ușor – 260 g. Principalul lucru este că nu există nici o „boală” a dispozitivelor similare: firul său nu este răsucite datorită opțiunii „cablului rotativ”. Iar lungimea firului este de 2 metri de 60 de centimetri, ceea ce vă permite să rămâneți în mod convenabil în fața oglinzii.
 5. Stailer se distinge prin siguranța incendiilor. Chiar dacă uitați că se oprește, nu se întâmplă nimic rău. Fier doar „cade într-o hibernare” dacă rămâne nerevendicată timp de o jumătate de oră.
 6. Kitul include un caz de protecție termică, unde este îndepărtat încă un fier răcit.
 7. Puterea dispozitivului este de numai 90 W.

Găsiți un alt fier cu o astfel de varietate de proprietăți pozitive dificile. Singurul lucru care poate deveni un minus pentru unii este costul ridicat al dispozitivului. Dar este puțin probabil ca ea se va opri femeile care urmeaza aspectul lor. La urma urmei, dispozitivul va economisi mult mai mult decât costă, dacă faceți o coafură acasă, nu în cabină.

Modele de revizuire

Linia de fier al celebrului brand britanic Nine este format din trei modele:

 • Clasic+
 • maxi+
 • mini.

Clasicul este caracterizat de oportunitatea de a utiliza pentru păr de orice lungime și orice tip. Termostatul este configurat sub fire subțiri și groase. În plus, acest dispozitiv este proiectat nu numai pentru îndreptarea buclelor obraznice. Datorită formei de platină, mai precis, marginile lor rotunjite ajută la crearea de bucle.

Modelele clasice sunt considerate multifuncționale, astfel încât să se bucure în mare cerere. Ele sunt folosite atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în saloane. Fier, plasat într-un caz, nu ia mult spațiu, astfel încât să puteți lua pe orice excursii. Seria Maxi este concepută pentru a lucra cu părul lung.

Pentru o abordare sunt procesate (îndreptați sau curbați) mari fire. Caracteristicile lor distinctive – plăci de lucru alungite. Mini, dimpotrivă, proiectat pentru părul scurt.

Sfaturi pentru alegerea

  La cumpărarea fierului, trebuie să se prevadă astfel de modele:

  • Cu ajustare de încălzire, posibilitatea de a instala modul optim pentru un anumit tip de păr+
  • cu garnituri ceramice, de preferință acoperite cu sericit+
  • Cu îndreptare și îndoirea funcții+
  • Cu opțiuni oferind securitate și ușurință în utilizare.

  Lățimea plăcilor trebuie să fie fără sudură în lungimea și structura buclele. Deci, pe scurt (până la umeri) parul subtire se potrivesc perfect cu lățimea plăcii de 25 mm. toroane mai este nevoie de suprafețe mai largi. Cu o lungime medie înaintea palele unei capele groase, avem nevoie de plăci egale în lățime la 30 la 40 mm. Și nu este suficient de foarte gros aproximativ 25-30 mm.

  Pentru grele styling păr lung, clești lungi vor fi necesare, ajungând la 70-80 mm pe orizontală. Toate proprietățile enumerate au nor de fier nouă. Alegerea unuia dintre modelele de acest brand va oferi posibilitatea de a zidăriei de calitate rapid.

  În același timp, parul este nu numai că nu rănit de încălzire frecventă, dimpotrivă, va deveni mai sănătos, neted și strălucitor.

  Fier de opinie Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: