Kaka țese panglica franceză din contra?

Kaka țese panglica franceză din contra?

Diferite tipuri de impletituri pe capete femele frumoase erau la modă în orice moment. Și nu este surprinzător, deoarece Spit nu este numai frumos, dar este foarte convenabil: parul este împletit, fixe, nu poate fi teamă că coafura ghemuiește vânt sau ploaie. Mappy poate fi decora cu o varietate de accesorii, iar apoi imaginea va deveni imediat festiv, seara.

Țesutul Există un set mare. Dar unul dintre cele mai căutate este așa-numitul țesut francez, atunci când firele de păr sunt țesute treptat într-o coadă, în cursul creației sale. Stilistii a mers mai departe și a inventat țeserea inversa a împletiturii franceze, care a devenit foarte popular datorită faptului că se dovedește volumul și pare neobișnuit. Cu toată complexitatea aparent, țese panglica francez este destul de ușor. În articolul nostru, veți găsi o descriere pas cu pas a acestui proces, precum și familiarizați-vă cu unele soiuri de astfel de țesut.

Ce este?

Cred că toată lumea a văzut o coafura când împletitura volumetrica „minciuni“ pe păr. În același timp, pe părțile laterale ale părului ei sunt invitați. Aceasta este panglica franceză din contra. Un astfel de pigtail poate fi plan de pe frunte spre partea din spate a spatelui sau de la o parte la alta, poate fi răsfățată de un zigzag, un coș, să creeze una sau două braizi. Țesutul similar va fi un element frumos al seara, este adesea făcut pentru o nuntă, seara de absolvire.

Pentru a înconjura o astfel de panglică, trebuie să aveți o lungime a părului cel puțin la umeri. Dar cele mai recente tendințe de modă (pânze de țesut cu o canchelon) s-au bazat cu frumusețile chiar din această condiție. Acum este suficient să aveți bucle în 10 centimetri lungime, astfel încât a existat o oportunitate pentru firele artificiale în ele, iar țesutul este gata.

Apropo, pe notă este la modă: modă pe pigtailurile franceze în interiorul celebrului Frumusețe-Diva Kim Kardashian a introdus. Cu toate acestea, înainte de aceasta, au fost destul de popular, cu toate acestea, într-o anumită zonă – în rândul fetelor angajate în arte marțiale. Aceste panglici au primit chiar numele „boxerii”, deoarece adesea au făcut sportivi în timpul competițiilor și formării.

Alegerea lor a fost explicată prin faptul că o astfel de coafură este convenabilă: Părul este fixat în mod fiabil, nu interferați cu acțiunile active, în timp ce arătați bine și bine.

Scheme pentru începători

În continuare se va da 3 instrucțiuni pas cu pas pentru țesut creierul franceze.

Citește mai mult  Cum să faceți îndreptarea părului pentru o lungă perioadă de timp?

O panglică

Instrucțiuni:

 • Pentru a începe, avem un păr bun, nu faceți eșantionul+
 • Luați o coadă de apel sau doar o mică otomană cu dinți frecvenți și de la ureche la ureche separă marca mare de păr+
 • Împărtășim această componentă în 3 părți, ca și pentru țesutul panourilor obișnuite+
 • Mai mult, numărul mental al firelor: Cel din stânga, va fi nr. 1, în centru – №2, dreapta – №3+
 • Capturați numărul 1 și aduceți-l sub catena numărul 2, și componenta №3 aducem sub №1+

 • Acum Nr. 2, care sa dovedit a fi de sus, ne întoarcem sub numărul 3 și, în același timp, separăm de masa principală a părului în stânga unei noi firuri, conectându-l de la №2 și interconectat în scuipat+
 • Noi transmitem lanțului 3 la această firmă îngroșată, adăugați o nouă curl la el, pe care o luăm din partea dreaptă a capului, separarea așezării sale+
 • Și apoi sunteți o țesătură a acestui pigtail francez răsucite, conform algoritmului: toate firele pe care nu le aflați pe panglică, dar sub ea, deci veți obține o țesut volumetric răsucite.

Pentru a oferi și mai mari pompozes și textura scuitului, puteți lua puțin de la fir de la degetele mele, creând un efect de dantelă. Doar faceți-o cu atenție, altfel brandierul dvs. poate renunța.

În general, încercați să țese panglica strâns, astfel încât se potrivește bine la cap, atunci ea va dura mai mult o formă originală.

Doi porci

Țesutul algoritm va fi aceeași. Dar, din moment ce impletituri sunt încă 2, există mai multe nuanțe aici.

 • Decide cu stilul de tesut dumneavoastră: dacă cozilor va fi împletită cu grijă și bine, firele de păr la firele de păr, sau vor fi un pic neglijent, cu mai multe fire lansat? În primul caz, să facă o probă directă netedă, în al doilea puteți face un val mic cum ar fi.
 • Dacă ați ales opțiunea numărul 2 și doresc să elibereze o pereche de bucle pe fata, înainte de a face acest lucru impletituri plângeau, pentru a se evita formarea de „cocoșilor“.
 • După ce împărțiți părul de un eșantion, face o parte din ele într-un pachet, pentru a firele de păr de pe Evitare cealaltă parte a capului, în cazul în care începe țesut.
 • Încearcă să se asigure că ambele trese se află la o distanță egală de probor, și urmați, de asemenea, simetria la proiectarea acestei coafura.

 • Dacă purtați codițe cu un canchelon, începe să-l urce de la bun început. Pentru a face acest lucru, atașați Kanekalon la primele trei fire de mai jos, cu ajutorul „invizibil”, pe care îl puteți cu ușurință cu părul la sfârșitul procesului. Kanekalon va face că panglicele tale sunt mai puternice și rezistente la factori externi (vânt, ploaie, chiar găsi în pat), care vă va permite să le purtați, nu sparte, aproximativ o săptămână.
Citește mai mult  Sfaturi de păr: Producători, selectori

 • În loc de Canchelon, puteți folosi o bandă sau o eșarfă lungă de mătase. Principiul acțiunii va fi același ca în cazul precedent. Va exista o diferență pe care Canchelonul poate fi spălat, dar panglica din expunerea la apă poate pierde vederea.

Pe acest algoritm puteți împleti nu numai 2, dar și cât de mult. Procesul, desigur, va fi consumând timp, totuși, rezultatul va fi cu siguranță vă rog.

Moștercați maternitatea

O opțiune foarte frumoasă de țesut festiv. O astfel de panglică a comandat de multe ori mirese, absolvenți, fete mergând pe o dată sau o petrecere corporativă. Aceasta coafura este bună, care poate avea orice decoratiuni suplimentare: în panglica puteți nevoie de dantelă, inserați agrafelor cu perle sau pietre, revitaliza cu flori – atat artificiale si reale. Dacă părul nu este foarte lung și gros, este posibil să se introducă în porcinele artificiale de culoare adecvată. Ea se grăbește destul de ușor.

Tehnica este neschimbată, fiecare catenă este curățată sub fundul panourilor și se dovedește o țesut volumetric. Dar, desigur, o astfel de coafură are trucuri. Deci, vom analiza tesut oblice în etape.

 • Pentru a începe, trebuie să împărțiți părul pe eșantionul de panglică. Cea mai mare parte a parului se va merge pe de altă parte la care doriți să le pui.
 • Începem să țese din cealaltă parte unde părul este mai mic. Noi luăm Strand lângă ureche, se împarte în 3 părți și țes împletiturii la algoritmul indicat anterior. În același timp, se mișcă de-a lungul părții occipitale a capului până la urechea opusă.

 • Folosește-mă să ajut cu dinții frecvenți mici. Este foarte convenabil să ridicați fire separate pentru țesute, după ce le-ați atins și căutând netezimea lor. La o astfel de coafură „Petukhov” nu ar trebui să fie.

 • Când ați avansat deja și aproape că ați terminat țesutul la urechea opusă, trebuie să fiți cu atenție și frumos în panglică Ultima catenă, și anume, care va fi așezată în diagonală pe frunte și acoperiți urechea. Este necesar să se amestece foarte bine, pentru a netezi, după aceea, începeți și alăturați-vă cu ea. Când țeserea capătul liber al pigtailurilor trebuie să încerce astfel încât să se așeze în mod natural pe umăr, nu a rămas sub ureche.
 • O astfel de țesut va arăta superb dacă la toată lungimea ei introduceți niște știfturi mici cu pietre, iar vârful fixează panglica de satin subțire.
Citește mai mult  Cum se utilizează Bigudes Velcro?

Versiune complexă de țesut

Vrem să vă spunem despre o varietate de festivi de țesut francez. Această opțiune este potrivită pentru un acul mai avansat, deoarece va necesita o precizie maximă. Dar rezultatul va fi chic.

Deci, procedați.

 • Ca și în cazul precedent, împărțim toate buclele pe eșantionul oblic și începem să țese din cealaltă parte unde părul este mai mic. Nimic nu se schimba.

 • Apoi, atingând coloana vertebrală, terminați țesutul. Dar aici și diferențele încep. Acea parte a părului care se află pe partea laterală a Proborului mai mare, nu atingem încă – rămâne într-o formă frumoasă. Poate fi chiar legată în „pat” sau un nod pentru a nu interveni. Și ne reparăm cu pâinea occipitală a capului: puteți elimina țesutul într-un pigtail închis liber și vă puteți consolida vârful cu o bandă de cauciuc și puteți termina țesutul și pur și simplu țineți o panglică pe spatele celor invizibili „- Do nu esență.
 • Acum procedați la proiectarea celei de-a doua părți a coafurii. Luăm partea părului pe care am lăsat plecarea, imaginat pe frunte, aproximativ la nivelul vârfului exterior al sprâncenei separați firul și împărțiți-l în 3 părți. Și începe să țese același pigtail francez răsucite, trecând spre capă.

 • Asigurați-vă că părul rămâne neted, citiți fiecare catenă înainte de a fi.
 • Când 2 trese se vor întâlni pe partea din spate a spatelui, conectați-le într-o singură coadă, fixați-l cu o banda de cauciuc în culoarea parului, iar apoi puteți face un fascicul elegant de la ea, strânge buclele, le aranja în formă de o floare. Aici fantezia ta poate fi nelimitată.
 • Această coafură necesită textura. Pentru a face acest lucru, scoateți cu atenție fiecare parte din panglică, astfel încât să seamănă cu dantelă deschisă. Lângă persoana poate elibera o pereche de fire, porniți-le pe buclat.

La început se pare că stăpânește o astfel de țesut pe cont propriu foarte dificil. Cu toate acestea, nu se vor familiariza mai multe zile cu această tehnică.

Este suficient doar să dați seama de algoritm și să vă alocați pentru dvs. 30-40 de minute pentru o sesiune de antrenament în fața oglinzii.

     Nici măcar să poată să-și poată lega găzduirea obișnuită. Recenzii ale multor fete care au încercat să încorporeze ambele țesute cu propriile mâini, spun că multe sunt mai ușoare decât versiunea inversă, mai degrabă decât clasic.

     Cu tehnologia de a țese panglice franceze, dimpotrivă, puteți cunoaște următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: