Karving pentru părul scurt: Caracteristici și tehnică

Karving pentru părul scurt: Caracteristici și tehnică

Abilitățile de coafura se dezvoltă rapid ritm. Utilizarea serviciilor de salon include atât de multe tehnologii noi, care în mod constant să fie conștienți de evenimentele unei persoane care nu are legătură cu acest domeniu este destul de dificil. De exemplu, curlingul părului pe termen lung nu numai că a fost mai natural în comparație cu o răsucire chimică, anterior atât de populară în anii 80 și anii 90 din secolul trecut, dar, de asemenea, datorită noilor medicamente, această procedură nu mai rănește părul.

Tehnica de modă nouă de blând pe termen lung curvage numit sculptură. Această tehnologie poate fi aplicată cu succes nu numai pentru păr de lungime mediu si lung – se pare spectaculos chiar și pe o capelă scurtă.

12

Fotografii

Ce este?

În cazul în care femeile anterioare au temut să par pradă atunci când se utilizează compoziții agresive pentru ondularea permanentă, acum, folosind sculptură, vă puteți uita drăguț fără teamă pentru buclele să arate drăguț și fermecător, cu bucle pe care doriți forma pe care doriți.

Kudri, care sunt obținute prin sculptură, poate fi sub forma unei spirale sau moale valuri. Aceasta este o oportunitate excelentă de a schimba imaginea la propria discreție, adăugând ticăloșie și ascuțime în ea.

Traducere din cuvântul englezesc „sculptură“ înseamnă „tăiat“. În lumea artei de coafură, sculptura se numește coafura chimică pe termen lung a părului, în care buclele arata cu adevărat ca o mână de artizanat sculptată a maeștrilor. O astfel de curbare este chimia ușoară, care, spre deosebire de compozițiile tradiționale ale ultimei generații, nu pătrunde în structurile structurii părului și o înconjoară, înmuierea scalelor de păr și forțând tija de păr pentru a lua forma de care avem nevoie.

Este atașat părului cu curiozitate specială de diverse diametre și specii. Datorită compoziției moderne pentru curling, coafura arată în vrac și naturalistă.

Sculptura a fost creată de specialiștii Schwarzkopf. Pregătirile pentru o lungă perioadă de timp au fost testate și îmbunătățite, după care mijloace similare au început să fie produse de L’Oréal și altele. Cioplirea este o tehnologie modernă, care este ușor de realizat și poate să ne încânte cu rezultatele sale la aproximativ 8 sau chiar 10 săptămâni.

Durata conservării efectului asupra procedurii depinde în mare măsură de tipul structural de păr, lungimea și densitatea lor, metodele de îngrijire, styling și chiar din fondul hormonal al organismului.

Trebuie remarcat faptul că reflectând, bucle începe să se îndrepte, astfel încât, treptat, efectul waviness se duce în jos. În ciuda compoziției care economisesc folosi curling, expertii recomanda pentru a face o procedură de re-carvering nu mai mult de o dată la fiecare 3 luni. Cea mai mare Bucla este păstrat pe păr dens, iar proprietarii de păr subțire, cu o structură poroasă repeta procedura va trebui să fie ceva mai.

Aplicarea unui termen lung curling facilitează în mare măsură un proces de zi cu zi femeie de ingrijire pentru parul lor. Judecător pentru tine – timp de 8-10 săptămâni, vei fi încântat cu necesitatea de a vânt în fiecare zi, pentru o rampă în fiecare zi. În plus, după procesarea părului cu compoziția chimică, acestea sunt ușor uscate și devin mai puțin de grăsime, care vă permite să vă spălați cap ori de câte ori sunteți obișnuiți să-l.

Bună afectează sculptură și pe păr subțire obraznic – datorită acestei tehnici va fi mult mai ușor de a face de zi cu zi de stabilire, pentru a face față de fixare și lipirea în direcții diferite.

7

Fotografii

Avantaje și dezavantaje

Tehnologia unei curling pe termen lung, numit sculptură, are un număr de momente pozitive, pentru care este evaluată:

 • Metoda vă permite să adăugați o coafura de volum, astfel încât să puteți schimba imaginea fără a schimba tunsoare principal+
 • Buclele de pe firele sunt foarte netede și naturale, iar buclele în sine nu sunt răniți+
 • Pentru a fi așezate după spălare, nu sunt necesare mijloace suplimentare de styling – firele sunt suficiente pentru a usca uscător de păr, stabilind direcția+
 • Curlingul chimic are un efect pe termen lung+
 • Curlingul părului scurt adaugă volumul și, pe termen lung, creează efectul rezistenței și întreținerii bine+
 • Forma de curl poate fi aleasă la cererea dvs+
 • Curlingul parțial este permis pe orice lungime de întindere+
 • După expirarea compoziției chimice, firele vin la starea inițială și nu necesită compatibilitate.

Caracteristica principală a sculpturii este că, în formula sa chimică, nu conține componente de amoniac, care în compozițiile generațiilor anterioare folosite pentru a efectua curling permanent, foarte puternic copleșit de păr și a făcut o curl greu, obraznic. Curlingul modern ajută la atingerea valurilor moi și netede pe părul dvs.

  Indiferent cât de bună este compoziția folosită pentru sculptură, dar chiar are unele dezavantaje:

  • Procedura va avea succes numai dacă s-au utilizat materiale de înaltă calitate pentru curbare și tehnologia utilizării acestora, altfel, efectul curl va fi pierdut imediat după spălarea capului+
  • Compoziția chimică a medicamentelor folosite pentru sculptură nu dăunează părului sănătos, dar dacă buclele dvs. au fost deja înviat și deteriorate înainte ca procedura să înceapă, sculptura poate să-și agraveze starea+
  • După procedură, pielea capului și părul în sine sunt uscate, deci este necesar să se utilizeze agenți de alimentare și hidratare, iar acest lucru este necesar pe o bază continuă, aplicând compuși în care sulfații nu sunt conținuți+
  • Curiation nu poate da efectul scontat asupra fire prea lungi de păr, deoarece sub par sa greutate va fi tras în jos și îndreptați în sus+
  • Carving poate să nu funcționeze în timpul sarcinii și în perioada de alăptare, precum și în tulburările hormonale sau primirea de medicamente hormonale.

  Ghidat de observații și practică, saloane de coafură nu recomanda procedura de curling imediat după ce au crescut de păr. Pentru a continua cu procedura de sculptură, trebuie să așteptați 2-3 săptămâni. În plus, există o altă nuanță – nu lacomia este recomandat să facă pe cei care le place să picteze părul lor cu Henna sau Basma.

  Interactiunea cu acești coloranți rezultate naturale, de regulă, sunt imprevizibile. Și aceasta se referă nu numai calitatea curl, dar, de asemenea, modificări în culoarea parului. Prin urmare, să fie pregătit pentru faptul că maestrul în salon vă va refuza în furnizarea de servicii, care nu doresc să riște sănătatea părului și reputația.

  Vizualizări

  Aplicați tehnica de sculptură pe termen lung pot fi diferite. moda modernă este foarte diversă, astfel încât atunci când aveți nevoie pentru a crea un fir de păr ondulat în vrac, crenguțele sunt realizate pe întregul volum de păr, curling în același timp, pe întreaga lungime. Mai ales uite expresiv locațiile de bucle pe parul scurt si lungime medie. Acest lucru se poate face atunci când este nevoie de o buclă mare de orice structură.

  În cazul în care pentru a crea un stil specific trebuie doar pentru a ridica firele de par in zona zonei de rădăcină, crenguțele chimice sunt realizate numai pe un teren mic de fire, din punctul de creștere a părului. Folosind sculptură friptură, este creată o cantitate suplimentară de coafura, care este deosebit de important atunci când aveți o problemă de păr subțire și nu foarte gros.

  În plus, torsiunea chimice se poate face doar la capetele de fire – fac, în cazul în care aveți nevoie pentru a revigora tunsoare pe parul scurt. În acest caz, ondularea arată în mod natural, iar așezarea devine mai simplă și rapidă în execuție.

  Ceea ce este folosit?

  Pentru a efectua sculptură, va trebui să cumpere unele produse chimice și curbele de păr la care firele de păr vor fi fierte.

  Fonduri

  Înainte de a aplica compoziției ondulării chimice trebuie să se pregătească de păr. Pentru a face acest lucru, utilizați un sampon special pentru curatare profunda. Aceste șampoane sunt în linia de aproape orice producător. Esența utilizarea unui șampon de curățare profundă este redusă pentru a se asigura că în timpul spălării solzii tijei de păr sub influența anumitor ingrediente chimice, care fac parte din sampon, deschis.

  Cu cât fulgi se va deschide, cu atât mai sensibile va fi de păr la prelucrarea ulterioară a medicamentului pentru curling.

  Pentru parul poros cu câteva ore înainte de procedura de curling aplica un balsam special de ulei. Acesta va pregăti pielea și părul la răsucire, protejând-o de la tub inutile. Următoarele mijloace este compoziția pentru curling chimică. Puteți cumpăra Preparate din Estel, Loreal, Schwarzkopf și alte. Astăzi nu mai este un produs unic si multe companii au început să producă acest instrument într-o gamă largă și o varietate de ambalaje.

  Acesta va fi util să menționăm remediul pe care le va aplica pentru îngrijirea suplimentară a părului – Acesta este un sampon resortless. Fără ea, nu va fi capabil de a păstra efectul pe termen lung al buclat pentru o lungă perioadă de timp, deoarece șampoane conventionale vor muri foarte repede din structura firului de păr, compoziția chimică utilizată în timpul cioplirea.

  Biguchi

  Curbându curvings pot fi diferite.

  • Big bigudiuri diametru – Ele sunt voluminoase și aplicate pentru a face benzile de ridicare rădăcină sau de a efectua pe întreaga lungime a undei de păr neted.
  • Rolers – Aceste bigudiuri arata ca un bumerang. Pentru fabricarea lor, un cauciuc spongios dens este folosit și în interiorul fiecărui rolller are o inserție metalică plastic, datorită cărora acest design poate fi dat la orice formă care va avea loc în siguranță.
  • facturi subțiri – ceva ce seamănă cu Cockes Exterior. Ele sunt folosite în cazurile în care formează superficial și bucle elastice. Astfel de curiors sunt aplicate numai pe parul lung sau mediu, deoarece buclele vor arata prea dens pe fire scurte.
  • facturi spiralate – Acestea sunt realizate sub forma unor forme speciale de plastic, cu care fir de păr este înșurubat pe ele. Acest formular este cel mai popular, deoarece atunci când este utilizat, ondularea se obține cel mai natural și continuă forma sa.

  Procedura de sculptură necesită reprezentând mai multe nuanțe, deci stă în saloane. Cu toate acestea, cu anumite abilități, se poate face în mod independent, la domiciliu, desigur, în prezența unor instrumente și dispozitive necesare.

  Pas cu pas tehnica

  Înainte de a începe de două ori, aveți nevoie pentru a determina care bigudiuri vă va vânt parul. De exemplu, pentru tine pentru a obține bucle mari și coafura sa uitat naturale, folosiți-diametru mare bigudiuri. Acest lucru este deosebit de important atunci când efectuați o curling pe parul scurt, cu breton, deoarece utilizarea bigudiuri vă va crea un afrooprochetic. În plus, dacă aveți o frunte înaltă și doriți să o ajustați, trebuie să alegeți o curvă netedă, altfel bangul va crește, iar fruntea va fi deschisă.

  Pe părul subțire puteți folosi și spirale. De exemplu, o tunsoare făcută în stilul cascada arata bine cu bucle verticale, dar, de asemenea, un val de clasic se va observa vizibil. Și dacă doriți să faceți în zig-zag curry-uri – veți avea nevoie de cleme speciale, care deține fire în direcția corectă, în timp ce compoziția unui anumit timp le afectează.

  După ce ați decis cu privire la forma Kudrey, puteți trece la Curler.

  • De două ori capul meu sampon curatare profunda si bucle usor uscate cu un prosop.
  • Noi împarte părul de pe fire și înșurubați-le pe bigudiuri.
  • Aplicăm compoziția chimică pentru curling părului folosind o bucată de burete pentru.
  • Se acoperă capul cu un capac din polietilenă și să păstreze compoziția pe păr, în conformitate cu instrucțiunile, de data aceasta este, de obicei, de la una la o oră și jumătate.
  • După timpul de sfârșit al compoziției compoziției, părul trebuie clătit foarte bine cu apă.
  • Acum este necesar părul să se usuce prosoape ușor.
  • Apoi, părul se spală cu o soluție slabă de oțet sau acid citric, în scopul de a neutraliza efectul componentelor chimice. Uneori, mijloacele de curling sunt vândute cu un fixator – dacă aveți, atunci vom folosi în conformitate cu instrucțiunile.
  • După aceea, ondulatoare pot fi îndepărtate și uscate departe cu un uscător de păr. Pieptănare-le și se usucă în mod activ de un prosop acum nu poate fi.
  • Dupa ce parul este uscat în cele din urmă, putem presupune că procedura este finalizată.

  Așa că, în timpul procedurii de a proteja pielea capului, frunte și secțiuni în apropierea liniei de creștere a părului lubrifiat cu crema de grăsime. Și, după aplicarea unei compoziții chimice asupra părului în jurul capului, la nivelul frunții, plasat prosop rulat cu un ham, astfel încât substanțele chimice nu ajung în ochii tăi. Nu uita de protecția mâinilor – întreaga procedură de curling trebuie să fie efectuate în mănuși de cauciuc.

  Cum să stivuiți?

  Așa că pe termen lung dvs. de pozare este păstrată atâta timp cât posibil, încercați să nu se spele si nu uda parul timp de 3-4 zile dupa procedura. In plus, expertii recomanda insistent nu pieptănare piepteni cu dinții frecvente în prima săptămână după curling. Pentru a da volumul de păr, pentru a primi doar mâinile lor – coafura este gata. Dacă doriți, efectul de bucle pot fi consolidate dacă te întorci toroane la curbarea sau cu mașina termică.

  Nu uitați că părul tratat cu compoziția chimică a fost aterizat decât au fost inițial. Acum va trebui să le hidratezi cel puțin de două ori pe săptămână. Pentru a face acest lucru, utilizați agenți speciali bazați pe uleiuri naturale. În timpul spălării capului, încercați să nu trageți părul umed cu mâinile noastre, să aplicați numai produse de confuzie și să utilizați balsamurile de clătire cu un efect de hidratare.

  Pentru a vă așeza, vă puteți usca pur și simplu părul cu un uscător de păr, direcționând fire într-o ordine sau haotică. Puteți utiliza unelte de styling, de regulă, nu este nevoie de ele.

  Când creați coafura, eliminați utilizarea perii făcute din păr. Faptul este că atunci când se utilizează firele de păr sub influența aerului cu aer cald, se poate îndrepta, reducând validitatea curlingului chimic.

  Încercați să împiedicați apariția părului secvențial, deoarece după ce a ținut sculptura se poate întâmpla. Cel mai bun instrument din această problemă va fi actualizat tunsoarea dvs. la un coafor cel puțin o dată pe lună. Nu este necesar să se facă scurtarea globală, este suficient doar pentru a compacta doar câțiva milimetri de vârfurile părului.

  Despre cum să faci sculptură, să se uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: