Lebel parului vopsea: Tipuri și Palette

Lebel parului vopsea: Tipuri și Palette

Pentru fiecare femeie, parul este una dintre principalele decoratiuni ale aspectului ei. Și pentru a obține cele dorite, creaturi minunate sunt gata pe o mulțime. Este îmbucurător faptul că producătorii moderne de produse cosmetice, cu numele mondial ajuta fetele devin chiar mai frumos, oferind produse de îngrijire tever inovatoare, cum ar fi vopseaua de păr Lebel.

Marca

În 1977, japonez Corporation Takara Belmont deja cunoscut la momentul respectiv decide să lanseze propriile sale linii de produse de îngrijire a părului. În paralel, cooperarea cu multi producatori de renume de produse cosmetice (de exemplu, Vidal Sassoon) și eliberarea de echipamente high-tech pentru saloane de înfrumusețare și centre medicale din întreaga lume, Takara Belmont se deschide propriul centru de cercetare si atrage cei mai buni oameni de știință și tehnologi. Activitatea din urmă a fost de a dezvolta produse care decid tot felul de probleme de toate tipurile de păr. De atunci, Lebel a devenit un legislator de tendințele modei în țara de Rising Sun – Japonia, iar în ultimul deceniu – și pe piața mondială.

Produsele care sunt create în Laboratories Lebel devin imediat subiecți pentru a imita alte firme cosmetice. Bunurile inovatoare încearcă să copieze, dar puțini oameni reușesc să obțină o sută la sută. La urma urmei, numai Lebel înseamnă eliminarea oricăror probleme legate de păr decât multe companii celebre nu se pot lăuda.

Toate avantajele mărcii Lebel pot fi scoase într-o listă separată, care citește următoarele:

  • Cele mai multe bunuri de marcă Efect terapeutic la distanță asupra rădăcinilor și asupra structurii părului+
  • Organizația Internațională a Reta numit Lebel o organizație cosmetică etică, deoarece bunurile sale nu sunt testate pe animale și nu au în compoziția lor componente periculoase+
  • privind încheierea comisiilor de cercetare lebel – Acesta este cel mai bun reprezentant pe piata produselor cosmetice, ale căror produse au dovedit în mod repetat eficacitatea.

Acesta este motivul pentru care marca comercială Lebel a câștigat devotamentul și dragostea de fani, care de mai multe milioane numărul de achiziții dovedesc ani lungi ca drogurile de dezvoltatori japonezi beneficii.

Soiuri și compoziție

Brevetată vopsea COSMETICS Lebel păr are o structură cu cristale lichide. Ea se bazează pe o celulă cu membrană complexă – aceasta este o dezvoltare inovatoare a unei companii japoneze, grație căreia relochează de colorare uniform în toată lungimea chapelurs. Ingredientele mijloacelor pătrund adânc în structura fiecărei fire, da culoarea dorită, umplut cu sclipici din interior. După procedura prima colorare, parul se obține constant umbra, perfect chiar, chiar dacă vegetația de pe cap a avut culoare neomogenă.

Cristalele de coloranți au o formă specială de prisme, care refractizează lumina naturală și artificială, introducând suprafața părului, datorită faptului că este creat efectul strălucirii sănătoase, volumetrice. După ce a folosit vopsea profesională, părul arată matasos și sănătos, reflecția lor este îmbunătățită. Secțiunile de păr deteriorate, în special sfaturile, sunt umplute cu un complex unic de material biologic fitosterol care stă la baza produsului. Astfel de mese sunt întinerite la păr, îl face mai tare față de factorii negativi de mediu (radiații ultraviolete, tuburi regulate cu un uscător de păr).

Materia de la Lebel este un fel de mijloace de colorare fără amoniac cu conținut minimal alcalin în compoziție. Această caracteristică permite utilizarea unui instrument pe părul deteriorat și slăbit. După procesarea vopselei, există o îmbunătățire nu numai în culoare, ci și stările de capele. Compoziția naturală sigură face ca un produs să fie disponibil pentru mamele gravide și care alăptează, el nu are contraindicații. Colorarea vă permite să umpleți forța și strălucirea buclelor și stilului de viață.

Înainte de utilizare, fiecare femeie ar trebui să înțeleagă că durabilitatea vopselei depinde în mod direct de structura părului și de starea inițială. Pe buclele sănătoase, culoarea va persista mult mai mult, dar acest lucru nu înseamnă că efectul unui ton pe firele de păr slăbesc va fi mai rău. Efectul va fi vizibil după prima utilizare și va intensifica cu fiecare ulterior.

Astfel, vopsea japoneză Lebel Materia nu numai că tratează părul, ci și vă permite să salvați culoarea selectată pentru o perioadă mai lungă de timp.

Paleta de culori

Lebel Restaurând paleta de culori de vopsea este Peste 60 de nuanțe diferite. Culorile sunt separate pe cald și reci, roșu și bej, portocaliu și cupru, cenușă și mat, aur, violet și roz și, de asemenea, există metalici și amestecuri în listă. Dacă se dorește, nuanțele pot fi amestecate în orice proporție, creând astfel imagini unice, unice. Separarea pe culorile de bază și suplimentare elimină probabilitatea de a nu fi suficientă nuanță pură sau un ton complet imprevizibil. Nuanțele maronii din seria maro sunt concepute pentru a obține o culoare uniformă naturală. Nuanțe textuale (Be, PE și MT Series) – Pentru a obține o culoare texturată transparentă. Nuanțele curate dau culorile dorite culori saturate.

Important! Ar trebui remarcat vopseaua pentru părul gri Lebel Materia Gray. Cu ea, este ușor să pictezi părul care a pierdut de mult pigmentul natural și chiar acelea care nu au fost colorate înainte.

Tehnologie de colorare

Procesul de colorare încuietori Lebel nu are caracteristici. Instrumentul, ca orice agent de colorare, este aplicat pre-hidratata parul, se spala sub jet de apă, în 20-30 de minute, fără nici un detergent auxiliar. Numărul componentelor și proporțiile acestora (de colorant și oxidant) depind de lungimea capelelor, tipul și saturația necesar tonului. Poate fi amestecat în orice fel de mancare, cu exceptia metalic. Datorită compoziției bine gândit-out în a lăsa nici o suplimentare după spălare de pe pigment, buclele nu au nevoie: saturate cu minerale și lipide, precum și alte substanțe active, de fire de par de zile dobândi o stralucire sanatoasa.

În cazul în care procedura de tonifiere conduce o persoană fără experiență, înainte de pictura părul, el trebuie să citească instrucțiunile. Dar este mai bine să ai încredere în un profesionist, deoarece vopseaua de păr Lebel necesită cunoaștere și experiență profundă în domeniul culorilor.

Rezultatul obținut în mare măsură depinde de starea primară a firelor, de a diagnostica, care poate doar un specialist. În caz contrar, rezultatul nu poate justifica speranțele.

Recenzii

Vopseaua de păr Lebel în majoritatea cazurilor are feedback pozitiv. Fetele care au experimentat produse de brand remarcă faptul că, deja, după prima aplicație, tot felul de probleme de capelă dispar – încetează să se prăbușească sfaturile, părul dobândește o culoare bogată și strălucire sănătoasă, nu cad cu bucăți, devin mătase, plăcut la atingere. Delight provoacă o paletă largă de nuanțe și o culoare perfectă după colorare. Răspunsurile pozitive au durabilitate de culoare. Conform vopselei testate, buclele nu pierde strălucirea orbitoare, chiar și după 6-8 săptămâni după colorare, ceea ce este imposibil cu pictura pigmenti de alți producători. Dar, în majoritatea cazurilor, fetele și femeile sunt principalul avantaj al vopselei japoneze să-i apeleze capacitatea de a restabili și buclele foarte slăbite și deteriorate.

Tosca pentru clienți sugerează două puncte – un cost destul de ridicat al părului cosmetic pentru părul Lebel. Precum și faptul că nu este întotdeauna posibil de a găsi Masters-Colorist, care știe cum să lucreze cu, cum ar fi vopsea, iar în cazul în care a fost găsit, atunci există o legare la salonul unde funcționează, iar prima pictura a fost efectuat, deoarece era acest specialist care cunoaște compoziția de vopsea individuală pentru tipul specific de par. Cu toate că, în cazul în care considerați toate laturile pozitive ale vopselei Lebel, toate nuanțele neplăcute asociate cu prețul și master sunt nesemnificative. La urma urmei, produsele brandului japonez oferă fiecărei clienți o viziune uimitoare asupra părului pentru o lungă perioadă de timp.

Chiar mai multe informații despre Lebel Haid Paint vă așteaptă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: