Lightening vopsele de păr: rating de producători și subtilități de selecție

Lightening vopsele de păr: rating de producători și subtilități de selecție

La mijlocul secolului 20, după ce a intrat ecranele filmului muzical „Domnilor prefera blondele“, cu blonda Bestia Marilyn Monroe, moda a venit la deschiderea culorii părului. În prezent, există un număr mare de diferite compoziții, în magazine, în scopul de a face bucle mai ușoare. Și care unul pentru a alege, citiți în materialul nostru.

Particularități

Pentru a deveni o blondă în secolul XXI, cu o gamă largă de decantoare ușor. Principalul lucru este de a alege dorit, decolora culoarea naturala, da capela la Chanda.

Sub influența componentelor chimice agresive de solzi, tija de păr ridica. substanțe colorante se încadrează în centrul de fire de par. Reacția oxidativă are loc, iar melanina, care le dă o culoare, este împărțită. Intensitatea culorii depinde de momentul expunerii la firele și produsul utilizat. Cu un proces prelungit, părul este nituit și cade, iar capul capului devine ars.

Galben în lumină – probleme frecvente. Evitarea unui astfel de efect în timpul blondelor de colorare va ajuta compozițiile cu componente de îngrijire: uleiuri vegetale, proteine ​​și keratină. Alegeți platina, nuanțele și vopselele reci, cu o marcă „fără galben”, precum și studiați bine instrucțiunile atașate la ele.

Pentru luminarea lui Chpelurs Este mai bine să utilizați serviciile profesioniștilor, mai ales dacă această procedură aveți prima.

Cu toate acestea, este posibil să pictați pe tine însuți, să vă pregătiți mai întâi în mod cu atenție procesul: studiați execuția pas cu pas, urmăriți videoclipul de pe Internet și așa mai departe.

Ce vopsele sunt acolo?

Produsele de clarificare sunt reprezentate de diferite tipuri.

Pulberi de albire

Bun pentru bruneturi și maro. Conțin peroxid și săruri care sunt oxidificatoare și amplificatoare de reacție. Bleach la 7-8 tone după prima aplicație. Particulele de amoniac și peroxidul de hidrogen acționează radical asupra structurii părului. Necesită îngrijire suplimentară. Colorarea la domiciliu costă mai ieftin.

Dezavantaje:

 • Componentele agresive duc la fragilitate+
 • greu de dizolvat la consistența sigură+
 • Risc major de arsuri chimice+
 • Aveți nevoie de abilități profesionale de aplicare+
 • Blocări după clarificare sunt confuze.

Pastă de strălucire

Acesta este un remediu mai economic, deoarece conține un număr mare de vitamine de origine vegetală. Luminează până la 7 tone. Este un instrument „doi in unu”: Pulbere plus balsamul pentru bucle. Nu se încadrează pe membrana mucoasă, având o consistență cremă.

Nici un miros caustic, fără scalp. Când luminează 5-6 nuanțe, utilizați o bază non-ammoniu. paste lumina Super – cu amoniac.

Dezavantaje:

 • Compoziția groasă este prost aplicată, chiar și după diluare+
 • preț mare+
 • nu au fost vândute în magazine – numai dealeri oficiale.

vopsea crema

Creat pe baza de emulsie. Ușor de aplicat pe întreaga lungime a parului, nu curge. Lung salva culoare. Poate fi vopsit acasă și nu numai în saloane.

Prin compoziția chimică și expunerea la păr sunt împărțite în amoniac și non-ammmonic.

Amoniacul – Baza Crema Emulsie. Nu spălați departe, păstrează mult timp luminozitatea. Calitativ vopsea gri.

  Puncte slabe:

  • nu se încadrează întotdeauna în mod uniform+
  • distruge stratul superior de fire și pigment natural mâncat+
  • Creștere uscăciune, provocând subțierea+
  • Când lovind pielea, este dificil să se spele off+
  • Poate provoca alergii.

  Non-ammatic – forma spumă, convenabil de a utiliza. nu se imprastie. Hipoalergenic. efect moale la distanță pe bucle. Penka învăluie cu grijă fiecare fir de păr, fără a deranja structurile. Gata de utilizare imediat după cumpărare. Ușor spălat de pe piele.

  Se referă la produsele blânde. Poate acoperi o suprafață mare decât emulsiile.

  Minusuri:

  • spălat mai repede, fără a penetra adânc în resturile de păr+
  • Părți răi părul gri+
  • Mai mult decât analogii de amoniac.

  Vopsele incolore

  O varietate de moussa de colorat. Chiar și femeile însărcinate sunt potrivite. În esență, este laminare, dar crescute și aplicate ca vopsele obișnuite. Notat de ton 00. Aplicată pentru curățarea, spălată de două ori.

  Se spală bine fără șampon. Asigurați îngrijire deplină. Protejați-vă împotriva impactului agresiv asupra mediului. Volumul lui Kudrey este în creștere. În plus, ele sunt mai mici și nu sunt umplute.

  Dezavantaje:

  • Bazat pe incolor, se poate clarifica ușor tonul, nu va ajuta la clarificarea cardinal (într-o măsură mai mare poate fi atribuită reducerii procedurilor)+
  • Prețul este destul de ridicat.

  Ulei

  Emulsie grasă complet autentică. Colorantul este mai bine de penetrare cea mai mare parte a părului. Culoarea fixată pentru o perioadă lungă de timp.

  griji bune pentru hairproof, nu deteriora pielea capului. feed-uri în plus foliculii de par.

  Toate „distrugatoare“ agresive de bucle sunt excluse. Compoziția este îmbogățită cu keratines, un cocktail de aminoacizi, proteine ​​vegetale și solubile în grăsimi. Aplicat simplu.

  Minusuri:

  • preț mare+
  • Au puțin pigment de cenușă – sunt calde si bej blondele.

  Cei mai buni producatori

  Industria de înfrumusețare oferă o selecție bogată de vopsele clarificare și pentru profesioniști, cât și pentru iubitorii de vopsire acasă. Mai jos este rating-ul de majoritatea producătorilor populare cu recenzii ale clientilor.

  Schwarzkopf

  serii speciale de ulei portocaliu a fost dezvoltat pentru blonda. Paleta – păstrează mult timp culoarea, whitches pentru 6-8 tone. Salvează puterea și frumusețea toroane.

  Kristina, în vârstă de 19 ani: „nu vopsea“ părul de foc“. Ele sunt moi și plăcute la atingere. Igora Royal – care economisesc potasiul, pictura profesional crema, clarificarea pe 3-4 nivele. Saturat. Preț democratic ».

  Dragoste, 63 de ani: „După spălare, pentru a cincea oară, rădăcinile au început la galben, pigmenții de colorare a început să se spele. În următoarea colorare, pigmenții se vor micșora mai mult – efectul acumulativ va funcționa „.

  Kapous Professional

  Cremă profesională. Renders Efectul de scufundare pe bucle, modificări de culoare până la 8 tone (în funcție de compoziție). pictura acasă posibil.

  Angela, 22 de ani: „În mod uniform, nu a putut încerca. Fără miros caustic, nu se usucă. Nu intră în tonuri galbene „.

  Preferința L’Oreal

  Platinum ultra-orb

  Compoziție eficientă de iluminare, pentru colorarea persistentă fără îngălbenire. Gri gri și fire întunecate pentru a se transforma în blond strălucitor. Extractul inclus proteic din germeni de grâu, aromat volatile uleiuri creștere elasticitate și densitate, hidrateaza.

  Elizabeth, în vârstă de 23 de ani: „colorat în nuanțe aurii. Efectul blondului rece reci nu reușește, este nevoie de tinting „.

  Platinium Plus

  Pasta decolorare non-ammmonic conține nutriseride, păstrând stratul inițial de lipide al cuticule. Restabilește proteina principală a celulelor orizontale excitate, iar substanțele vitaminei și minerale incluse în ceară de albine penetrează goliciunea și hrănesc. Remediul cu structura elastică nu miros, evilates culoarea existentă pe 5-6 nivele.

  Irina, 34 de ani: „Culoarea albă, are un miros, dar nu ascuțit și caustică ca pulbere. Textura este groasă, atunci când este aplicată nu curge. După pictura, părul este moale, matasos, dar câteva zile puțin galben „.

  Richesse Clear

  Vopsea incoloră. Regleaza nivelul acid alcalin pentru a deschide straturile cuticulare și delicat saturează pigment. Îmbogățit cu biosotiri restabilind structura lui Kudrey.

  Ksenia, 41 ani: „Am o culoare de par blond inchis. prăbuşit. Held 20-30 minute. Ei au devenit mătase și strălucitor. Spălat off colorant mai puțin de o lună. „.

  Inoa

  Ulei, nu distruge cuticula externă, reface structura. Puteți utiliza îngrijire medicală și de femeile gravide. Componentele nutritive de protecție și umple în mod activ lipsa de lipide si aminoacizi, a vorbit bine cu însămânțare.

  Svetlana, în vârstă de 45 de ani: „Mai multe avantaje alocate pentru mine: blând, nu prăzile fire, nu există nici un miros, culoare, rezistent la nuanțe frumoase. Dintre minusuri numai prețul.

  Estel

  Printesa Essex

  Pulbere pentru albire cardinal. Schimbări inchis Culoare până la 7 nuanțe. Căderile uniform, fără galben. Siliconi, esteri ai acizilor grași, acid hialuronic hidrateaza si fortifica firele de păr.

  Eva, în vârstă de 38 de ani: „Efectul delicios – Alpine rece, fără îngălbenire și RIM. Dacă culege, compoziția va arde scalpul. După uscător de păr, parul este, uneori, semințe. IMPERFECT vopsea, dar bine clarifica. Dezavantaje: parul devine tare si uscat, dar bine se potrivesc „.

  Whitetouch Haute Couture

  paste alb, Necesită utilizarea suplimentară de vopsea non -ammatic pentru a face bucle de nuanța dorită.

  Alina, 29 de ani: „Nu există nici un miros neplăcut de amoniac inerent în pulbere. La conectarea la creșterile de oxigen în valoare. Dobandeste o consistență a mousse, datorită căruia este aplicat uniform. Nu merge la umbra galben, firele sunt moi „.

  Deluxe

  de îngrijire vopsea. Aruncat în aer pe 4 tone și toroane ușor de nuanțare. Alegerea oxidantului depinde de culoarea naturală, starea buclele, rezultatul așteptat.

  Inna, 37 de ani: „Sunt un maro blond inchis. După prima colorării, parul a devenit gălbui cu rădăcini, a doua nivelat culoarea, dar al treilea a dat perfect nobil blonda. Defect – taie părul puternic „.

  Wella Professional Koleston Perfect

  esteri Multistrat ai acizilor grași, care penetrează în golurile de fire de par, umple-le. Creează o intensitate ton ideală, 100% vopsele seed.

  Eugene, în vârstă de 38 de ani: „aduce cu atenție păr. După spălare și uscare, acestea sunt în viață, catifelată, nu mâncărime.

  Garnier

  Color Sensation

  mijloace Super ușoare îmbogățite cu proteine ​​hidrolizate de grau, ulei de măsline și ceară lichidă de la jojoba. luminează cu atenție la 4-6 tone, dă strălucire și elasticitate capelelor.

  Oksana, 50 de ani: „Nu este o picătură de culoare galbenă. Nu curge, dar arsuri foarte sensibile scalpului. colorant rezistent „.

  Garnier

  Culoare Naturals Superblond

  Blooming vopsea crema cu o cantitate mică de amoniac.

  Veronica, 57 de ani: „Părul nu a fost copleșit, nu a devenit dur și subțiat. Minus – pentru miros de nesuportat și lacrimă „.

  Syoss

  Vă permite să schimbați culoarea la 8 poziții, având un efect blând asupra părului. Colorat și îngrijirea toroane, protejarea de tăiere.

  Lydia, 46 de ani: „Nu miros de amoniac ascuțit. Tonul este nobil, nici galben, nici ieftin evillarified.

  pulbere blonding Londa

  Agent decapping profesional cu blând. Folosit pentru clarificare, îndepărtarea vopselei cu toroane, recuperarea culorii naturale, semințe de pictură. Amino uleiuri complexe și vegetale acide păstrează curbalance de bucle și decolorate de 7 tonuri.

  Victoria, 32 de ani: „Capul nu a fost distrus. După o săptămână, rădăcinile rădăcini sa așezat și sa dus la Kel blond. Nerespectarea – parul uscat, se usuca repede în strat subțire, se ingroasa, este dificil să se aplice „.

  Matrice

  Maestru de lumină

  Fixarea de pulbere de mare viteză. Incoming provitamina B5 hrănește ceapa de păr, ele cresc mai repede. Până la 8 alege tonuri. Spumante orbire fără galben. Contra: componente agresive duc la liness de păr, nu este ușor să se dilueze într-o consistență în condiții de siguranță, un risc mare de a obține o arsură chimică.

  Olga, 32 de ani: „Nu a reușit să găsească în vânzare liberă. Acesta este un remediu profesionist – am avut de a comanda prin intermediul magazinului on-line. acționează ușor pe bucle și piele ».

  Color Sync Clear

  vopsea crema Incolor. Conține un complex de ceramică, care a restabili părțile poroase ale părului. Pigment nu rezolva pantofi, tonifiere uniformă.

  Gabriella, în vârstă de 35 de ani: „colorat ordinare, abreviat de 2 ori. Fără a utiliza stabilizator de culoare și balsam. Vitrare buclele, nu-i piardă. Rezistența – mai mult de o luna. Prețul este non-democratica, disponibil doar în magazinele profesionale. „.

  Criteriile de alegere

  Pe piețele de înfrumusețare oferă o varietate de decolorare. Compoziția selectată va competent ajuta la a face o față atractivă, sublinia ochii, schimba imaginea. Pentru sănătatea buclele și efectul de naturalețe atunci când pictura in blond, folositi vopsele naturale moi, fără amoniac și peroxid de hidrogen. Aceste produse luminează în 2-4 poziții.

  La înălbitor negru, densă, groasă au nevoie de cele mai puternice formulări. Părul de lumină subțire este mai ușor de a apărut, așa că pentru ei vopseaua este aleasă blândă.

  Pentru albire radicală, va trebui să utilizați pulberile și pastele. Pentru a diminua impactul asupra firelor, ar trebui să adăugați ingrediente naturale.

  Ele neutralizează componenta agresivă, întăriți și buclele de hidratare.

  Recomandări pentru utilizare

  Părul de lumină la domiciliu – Procedură simplă satisfăcută.

  Înainte de a picta, trebuie să citiți recomandările investite în ambalarea cu vopsea, pregătiți un recipient pentru vopsirea cu un agent de oxidare. Dacă nu este inclus, cumpărați, de preferință același producător. Perie specială pentru aplicarea vopselei vândute în magazinele cosmetice.

  • Se diluează cantitatea necesară de vopsea cu oxidantul procentului dorit strict conform instrucțiunilor. Se amestecă chiar înainte de colorat – să păstreze un amestec într-o formă divizată. Vă rugăm să rețineți că compoziția ar trebui să fie fără bulgări, în caz contrar clarificarea va fi utilizată în mod inegal.
  • Pe linia de păr se aplică crema de grăsime. Protejați zona de urechi.
  • Uniform aplică decolora remediu pentru păr uscat nespălat.
  • Lăsați pentru timpul specificat în instrucțiunile. Pentru a rezista la decantorul mai mult de 50 de minute este interzisă, în caz contrar paiele de lucrări din păr.
  • Se spală cu apă, se aplică șampon și clătiți bine.

  Așa că, cu timpul pe parul nu apare galben, Se spală bucle numai cu apă filtrată. suc de lămâie divorțat în voință lichid, de asemenea, ajută la susținerea culoarea rezultată.

  păr negru este imposibil de decolorat pentru o singură aplicație. Colorarea se realizează în etape, ea alternând cu grijă. În același timp, culoarea următoare trebuie să fie efectuate cu cel puțin o săptămână mai târziu. Această tehnică ajută pentru a obține un rezultat bun, fără a avea răni capela.

  Compoziția decantoarelor de înaltă calitate, întotdeauna include substanțe utile și uleiuri, proteine ​​vegetale și ceară, hote de plante.

  Gradul de culoare este schimbat, dar agresiv „atac“ de compuși chimici asupra părului este redusă.

  Cum de a face decolorarea și nuanțarea părului la domiciliu, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: