Mai ales pe vopsirea părului blond

Mai ales pe vopsirea părului blond

păr Weave – este o metodă destul de bine-cunoscut de colorare a părului, în timp ce acesta poate fi utilizat pentru lumina si pentru parul inchis la culoare. Această opțiune este în cerere mare, deoarece colorarea dă doar o parte a părului. Tehnica Vopsirea este cunoscut pentru mai mult de 15 de ani, în timp ce aceasta este întotdeauna în tendința. Este demn de o privire mai atentă la caracteristicile vopsirea părului blond, opiniile sale, reguli, alegerea culorilor și tehnologia de vopsire, precum și regulile de îngrijire pentru fire colorate.

Avantaje și dezavantaje

Repere – o procedură specială de colorare, care se bazează într-o cantitate mică de toroane colorat. Cu acesta, puteți schimba imaginea imaginii, și nu există nici o schimbare cardinal în aparență. Dacă ați pus corect pictura, parul tau va primi volum și strălucire. fire vopsite trebuie să se încadreze armonios în paleta de păr flori.

Topirea pe părul de tonuri luminoase pentru a alege mai multe fete, din moment ce această tehnică are următoarele avantaje:

 • toroane pictate da aspectul prospețime, frumusețe și farmec+
 • efect blând pe bucle -, deoarece vopseaua este aplicată numai nu unele bucle, în timp ce nu din rădăcini, apoi efectul său asupra părului este minim+
 • Vă permite să adăugați bufe și volumul, astfel încât această opțiune este de multe ori alege fetele cu parul rar si subtire+
 • Nu este necesar să se adapteze în mod corect – este suficient să se facă referire la specialiști 1 dată în 3 luni pentru a actualiza aspectul, dar este în valoare respins de la înălțimea de creștere a părului+
 • Această tehnică este superb potrivită atât pentru scurt și păr lung+
 • Acesta poate fi aplicat tuturor reprezentanților sexului frumos, indiferent de vârstă+
 • Cu acesta, puteți ascunde cu succes sămânța+
 • Această opțiune poate fi utilizată atât pentru bucle directe si ondulat, indiferent de structura firului de păr.

Este demn de atenție pentru că specialiștii sunt folosite pentru a forma parul blond extrem de vopsele fabricate din componente naturale, deoarece acestea nu au un impact negativ asupra structurii părului.

Din păcate, nu este momentul potrivit pentru toată lumea. Este în valoare de vedere lista de contraindicații înainte de a decide cu privire la această procedură de colorare.

 • Această opțiune clasică nu este adecvată în cazul în care acesta a fost utilizat anterior pentru coloranți de colorare vegetale, de exemplu,, Basma, cafea sau henna. Este imposibil să se prezică rezultatul lucrării, deci un specialist bun va refuza imediat să picteze procedura. De exemplu, în loc de o umbră bej poate fi afișată albastru și în loc de grâu – mlaștină.

 • Puteți uita de topirea în cazul în care părul cedat Twist biologic sau chimic. Rezultatul după colorare doar vă dezamăgesc, aceleași consecințe sunt posibile, ca după utilizarea de coloranți naturali.

 • Merită abandonarea acestei proceduri în timpul Luând hormoni, scule de un copil, alăptarea, zilele critice. Modificările care apar în corpul unei femei pot avea un impact negativ asupra rezultatului culorii.

 • Topirea pe păr vopsit în alb, care a dobândit o astfel de culoare destul de recent, de asemenea, interzis. Este necesar să așteptați 2-3 săptămâni înainte de următoarea procedură.

 • Uscăciunea, fragilitate și slăbiciune Parul este o interdicție privind utilizarea vopselei. Pentru a nu face părul chiar mai rău, este mai bine să le îmbunătățim inițial și numai după această mișcare la diferite metode de colorare.

Vizualizări

Astăzi, alegerea proprietarilor de păr deschis este prezentată o selecție largă de evidențiere. Merită să luați în considerare citiți mai mult.

California

Acest tip de colorare este încă obișnuit pentru a fi numit american. Esența sa constă în faptul că vopseaua este aplicată la unele bucle, în timp ce se angajează la o dată de 2 până la 4 nuanțe. Această opțiune este excelentă pentru firele de lungime medie sau scurtă, dar pare de neuitat pe părul lung. În mod tipic, tonurile de caramel sunt folosite pentru acest topire, deoarece vă permit să încorporați depășirea, dând volum. Datorită utilizării mai multor nuanțe, fiecare stil diferă de creat anterior.

Pentru îngrijirea americană, nu numai nuanțele naturale sunt potrivite, dar și deciziile luminoase.

Eficace arată ca utilizarea subtonului roz deschis.

limba franceza

Acest tip de calendar este ideal pentru păr blond și clarificat. Esența sa este că alegerea firelor individuale se desfășoară, ca rezultat, se pare că părul ars sub razele soarelui. Acest tip de colorare se referă la tehnici blânde, deoarece nu este necesar să se aplice formulări puternice pentru evoluție. De obicei folosite coloranți fără conținut de amoniac, deoarece nu aduc un rău semnificativ părului, ci dimpotrivă, dați-le un luciu frumos din cauza hidratării și a nutriției. Se poate produce topirea cu culori diferite, dar este cel mai des folosit de la 3 la 5 tonuri pastelate.

Pentru a obține un rezultat mai natural, merită să utilizați cât mai multe nuanțe posibil. Dar costul unei astfel de colorări este semnificativ mai mare.

Venetian sau Milano

Această opțiune mai mult ca fetele cu părul Rusia. Se efectuează cu două tonuri, creând efectul unui pic de bucle arse. Caracteristica tehnologiei de colorare este aceea că vopseaua inițială este aplicată din sfaturi la mijlocul părului cu mișcări inegale. Următorul este radierul cu o perie rigidă. Ca rezultat, părul arată natural și foarte elegant.

Citește mai mult  Asymmetric Bang: Cine se va potrivi și cum să facă?

Pentru fetele blond, astfel de culori sunt foarte potrivite ca bej, chihlimbar, nisip, caramel, brandy, aur și ciocolată de lapte. Pentru blonde, nuanțele perla și platină vor fi alegerea perfectă. Destul de des la același tip de modelare a Fashionista Utilizați purpuriu, lămâie, albastru sau liliac.

brazilian

Această opțiune vă permite să faceți părul mai spectaculos și la modă. Pentru a efectua acest tip de colorare, merită separarea firelor și apoi lăsați-le în diferite tonuri. Puteți picta doar câteva dulapuri în față. La uscare, vopseaua este amestecată, asigurând astfel formarea de depășiri interesante.

Este demn de acord cu această atenție dacă utilizați fire subțiri, tranziția tonurilor dintre ele va fi abia vizibilă.

Invers

Culorile maronii și negre sunt folosite pentru fețe inverse pe părul blond. Esența sa este de a crea o tranziție lină de la tonuri luminoase la întuneric. Această opțiune are următoarele avantaje:

 • Încuietori sunt întunecate, atât de puțin suferă de impactul vopselei întunecate+
 • De obicei, vopsele non -ammatice, care înconjoară părul și nu pătrund adânc în.

Ușoară

Această opțiune de evidențiere vă permite să creați efectul buclelor arse sub razele însorite. Această specie este potrivită atât pentru tinerii, cât și pentru femeile adulte. De multe ori, firele sunt vopsite în astfel de nuanțe perle de lumină blond, bej, platina,, în timp ce drept pot fi create atât de mari și mici.

Frasin

Această opțiune de selecție nu a apărut atât de mult timp în urmă. Se pare de neegalat pe păr alb. Este folosit de obicei blondele. tortura Asholving este folosit pentru colorarea șuvițe pe toată lungimea sau pentru bucle individuale. In primul exemplu de realizare, gradientul este utilizat, în timp ce rădăcinile se întunecă, iar vârfurile sunt iluminate.

Cu tonuri de cenușă este greu de lucru, astfel încât este mai bine să caute ajutor la un profesionist. Nu țineți această procedură la tine acasă, din moment ce rezultatul obținut va poate dezamagi.

Este demn de atenție faptul că, după fiecare spălare cu capul de culoarea va deveni tot mai ușoare, care necesită corecție destul de rapidă.

roșu

Această opțiune include utilizarea de fire de tonuri de roșu. Ele dau imaginea ludic și cochetărie. arata foarte frumos de tonuri de roșu deschise sau întunecate pe păr de lumină. Dacă doriți să obțineți mai aproape de naturalețea cât mai mult posibil, atunci pal tonuri de roșu sunt perfecte.

Ciocolată

Ciocolata împâslire pe parul arata lumina de neegalat. Această specie vă permite să schimbați drastic imaginea, da-i tineret. Dar această nuanță ar trebui să fie folosite numai pentru păr, care au cel puțin la distanță similitudini cu ciocolată.

Culoare

Foarte elegant, spectaculos și arată viu. Puteți utiliza orice nuanta pentru a aplica orice nuanță – roșu, verde, albastru, violet, roz și altele. Această opțiune permite nu numai să arate individualitatea, dar, de asemenea, șocheze publicul. Regula principală este libertatea de acțiune. Pentru această tehnică, puteți folosi doar un singur ton sau mai multe luminoase și curcubeu. De colorat Highlight arata foarte frumos pe păr lung, care sunt realizate printr-o cascadă sau sunt creț.

Armare

Acest tip de evidențiere vă permite să respingă lumina de păr cu tonuri reci și calde. Imbinata culoarea părului blond cu nuanțe luminoase. Astăzi, există două tipuri de armura:

 • Întuneric – de multe ori nu numai paleta-întuneric blond de tonuri, dar, de asemenea, cafea, ciocolată, cupru-castan+
 • Light – această opțiune include versiuni întunecate legate și perle de culoare, precum și chihlimbar, brun, grâu, miere și nuci.
Citește mai mult  Cum să faci bucle frumoase la domiciliu?

„Sare si piper”

Aceasta este o tehnică unică de colorare care utilizează platină, negru sau cenușă nuanțe. Nu există atât de mult timp în urmă, dar deja a devenit destul de popular. Cu acesta, puteți întruchipa o ceapa unică, deoarece fire destul de subțire sunt create, între care se produce tranziția „moale“.

Maziktrast

Această tehnologie combină atât tonuri întunecate și luminoase. Pentru a obține un rezultat rezibil, în care fiecare firmă va fi excelentă, merită să utilizați vopsea întunecată și un oxidant destul de puternic. Doar un maestru experimentat va fi capabil să producă calitativ acest tip de calendar.

Pană

Acest tip de colorare îi place multe dintre simplitatea executării sale, deci este adesea făcută pe cont propriu. Pene de pictura sunt superb potrivite pentru părul scurt și mediu. Prezența Pynes dă coafura. Ușor și volum. Dar pentru părul lung este mai bine să utilizați o altă opțiune de sincronizare.

Pentru a face pene, merită să cumpere o pălărie specială, care are găuri și un cârlig care vă permite să trageți firele la vopsire.

Alegerea culorii și tehnologiei

Fetele cu păr blond pot să nu limiteze fantezia atunci când alegeți o culoare atunci când plasați, pentru că puteți folosi tonuri luminoase și întunecate și, desigur, nu uitați de soluții luminoase. Poate fi o grâu de aur, castane întunecată, piuliță sau patină rece. Alegerea depinde exclusiv de la dvs.

Când alegeți o culoare și o tehnologie care merită acordată o atenție la culoarea ochilor, a pielii, precum și a tunsoarelor. Merită evitarea conflictului de culori, deoarece va da arcul pantelor și, de asemenea, nu ascunde defectele feței.

Să acorde atenție blondei, merită să o completeze cu flori ca nisip, căpșuni delicate sau miere moale. Multe fete preferă firele de platină rece, dar merită să fie îngrijită atunci când le alegeți, pentru că merită evitarea tonurilor de cenușă și a scaunelor. Merită acordarea atenției la ASHTONS, vor anula pentru a actualiza arcul elegant. Adesea folosite tonuri, cum ar fi liliac, marmură, albastru sau roz.

Topirea este potrivită pentru orice lungime a părului. Dar pentru câștigătorii tunsoarelor scurte, lista speciilor de evidențiere este semnificativ îngustă datorită lungimii scurte.

Tehnologie de colorare

La alegerea unei tehnici de colorare, o culoare de bază, lungimea și starea părului. În funcție de acest lucru, una dintre opțiunile descrise pot fi utilizate.

 • Folie. De obicei, firele după o folie de topire în folie. Acest lucru va permite nu numai să se separe fire de cea mai mare parte a parului, dar, de asemenea, să consolideze efectul expunerii vopselei.

 • pălărie specială. Puteți face colorare elegant, cu un capac cu găuri prin care este croșetat fire întinse care vor fi vopsite pictura.

 • Pieptene. Acest element este indispensabil atunci când este necesar să se facă o gumă de șters pe toată lungimea curburii pentru a obține rezultatul dorit.

 • Păsărică. Acestea sunt utilizate pentru anumite tipuri de sincronizare, de exemplu, pentru versiunea venețiană. Lățimea și dimensiunea periei depinde buclele, și anume dimensiunea și grosimea lor.

 • Mâini Masters. Acesta este un instrument destul de „neobișnuit”, dar este indispensabil atunci când vreau să obțin efectul în care părul pare să fie acoperit. Pentru a face acest lucru, compoziția de colorare merită aplicată exclusiv cu degetele.

Erori și modalități de a le repara

Destul de des, evidențierea este produsă acasă, în timp ce practic nimeni nu are experiență în această direcție, ca rezultat există destul de puține greșeli și deficiențe. Din acest motiv, este necesar să se ocupe de modul în care sunt fixate pentru a salva situația neplăcută. Foarte des există astfel de greșeli între începători:

 • fire după colorare dobândesc o nuanță de jantă sau galbenă+
 • Rare sau frecvente topire+
 • Lățimea buclelor vopsite este inegală sau se obține o nuanță diferită+
 • Selectarea incorectă a vopselei și a agentului de oxidare+
 • Blocările pentru colorare sunt distribuite incorect peste cap+
 • Nu vreau să folosesc părul de iluminare sau de tăcere.

Pentru a evita posibilele erori, este necesar să se pregătească în mod corespunzător pentru etichetarea părului blond, și anume:

 1. Inițial, este necesar să se ia în considerare mai detaliat modul în care se efectuează tipul de sincronizare selectat, selectați vopseaua+
 2. Efectuați un eșantion pe vopsea pentru a evita posibilele reacții alergice+
 3. Nu uitați de contraindicații la pictura și să luați în considerare starea părului propriu+
 4. Fete cu păr lung mai bun contact imediat la vrăjitor pentru a obține rezultatul dorit+
 5. Dacă nu vă place rezultatul după creștere, merită să mergeți la un profesionist imediat, el va fi capabil să corecteze situația cu ajutorul colorării complete, tonifiere, re-luminarea firelor selectate+
 6. Procedura repetată se poate face într-o săptămână.
Citește mai mult  Graza volumetrică: tipuri de cum se face?

Îngrijire

Proprietarul părului ușor știe că au nevoie de îngrijire specială. Dar dacă folosiți mai multe coloranți suplimentari, atunci fără o grijă atentă, nu trebuie doar să faceți asta. Pentru a lumina părul după vopsirea rămâne moale, frumoasă și puternică, merită să respectați următoarele reguli:

 • Merită aplicarea șampoanelor speciale care sunt proiectate pentru părul topit sau deteriorat+
 • Pentru clătire ar trebui să folosească infursul sau decoce de plante medicinale – ele înlocuiesc perfect efectele balsamului și a aparatelor de aer condiționat+
 • După topire, merită minimum pentru a folosi un uscător de păr, fier și alte unelte pentru stabilirea termică+
 • Este necesar să se utilizeze în mod regulat uleiuri cosmetice, în timp ce preferința trebuie administrată razei, migdalei, măslinei sau castorului + suficient pentru a le aplica în bucle 1 timp pe săptămână+
 • Nu trebuie să uităm de ser și fluide care protejează sfaturile din secțiune+
 • Nutriția corectă este foarte importantă, merită să utilizați mai multe grăsimi și vitamine vegetale+
 • Dacă părul este grav deteriorat, atunci puteți utiliza astfel de proceduri în cabină ca ecranare, laminare sau îndreptare+
 • Merită să purtați o pălărie de protecție atunci când vă aflați într-o baie, solar sau piscină+
 • Ar trebui să fie aplicată buclelor de măști nutritive și de restaurare cel puțin o dată pe săptămână, în timp ce acestea nu pot fi achiziționate numai în magazin, ci și în mod independent+
 • Părul după evidențierea necesară actualizarea regulată a culorii, pentru aceasta, sunt aplicate balsamuri speciale Shada și șampoane+
 • Nu este nevoie să cântăriți pigtailurile sau cozile, deoarece astfel de acțiuni vor duce la bucle deteriorate+
 • Cel puțin o dată la 2 luni actualizează vârfurile părului, ceea ce le va da putere și va accelera creșterea.

Produsele de casă vă permit să efectuați îngrijirea corectă a părului ușor după ce scopul. Este demn de atenție la mai multe rețete necomplicate.

 • Tu ar trebui să ia proteine ​​de ou și suc de lămâie, Se amestecă și se aplică bucle vopsite. Aceasta masca va face scăpa de galbenului și să devină hrană excelentă pentru ei. Masca trebuie să reziste la părul de 20 de minute pentru un efect bun.

 • Este necesar să se pregătească gălbenușul de ou, miere și rapid, de ricin sau ulei de măsline, Se amestecă toate ingredientele bine și se aplică timp de 20 de minute. Ar trebui să se facă de trei ori pe săptămână. După aplicarea, se spala cu apa calda obișnuită.

 • O alegere bună este un aparat de aer conditionat special. El pregătește un pin și conuri de urzica de curajos.

 • Puteți amesteca ulei de migdale, gălbenuș de ou si ulei de ricin. Amestecul preparat este în valoare de frecare în buclele, apoi cravată capul cu un prosop. După 20 de minute, parul stă să se clătește cu apă caldă.

Deja masti gata, mixaje, taxele și tincturi sunt vândute în farmacii. Ele sunt concepute pentru a returna aspectul părului sănătos. Personal ridica șamponul va ajuta parihanmaker sau tricholog. Ele dezvoltă cursuri speciale, cum să mențină și să trateze părul după o topire.

Exemple de succes

Părul topit vă permite să actualizați complet ceapă, să faceți o evidențiere la aceasta, să o faceți special și unică. California topirea pentru părul lung arată de neegalat.

Colorarea se potrivește perfect părului curbat. Tranzițiile netede de tonuri dau imaginea de naturalitate și naturalitate.

Tendințele la modă din acest sezon – utilizarea firelor luminoase pe părul ușor. Seamănă în mod speinder în nuanțe de roșu. O astfel de coafură va atrage cu acuratețe atenția altora.

        Colorarea culorilor pe păr blond ca numai personalități luminoase. Cât de eficient arată o combinație de contrast de piersic și nuanță gri! O astfel de opțiune este ideală pentru tinerii care încearcă să-și arate individualitatea.

        Clasa Master pe Felting pe păr blond – în următorul videoclip.

        Evaluează articolul
        ( Încă nu există evaluări )
        Narcisa Raescu

        Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

        Adaugă comentarii

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: