Metal culoarea părului: nuanțe și sfaturi cu privire la colorat

Metal culoarea părului: nuanțe și sfaturi cu privire la colorat

Metalice pe părul ei este întotdeauna nou, în mod neașteptat, un pic mai rece și aristocratică regală. culoare rece din oțel și diverse nuanțe sale sunt universale pentru toate vârstele. Dar aici trebuie să adere la cerințele pielii și a ochilor necesare pentru a crea o imagine organică.

Nuanțe principale

Element de păr de culoare de metal este a lui straluci diluat cu nuanțe de preaplin, În funcție de tonul selectat și gradul de iluminare. Plictisitor, „mouse“ pentru a denumi strălucirea metalelor prețioase este pur și simplu imposibil, în această și constă din secretul popularității acestei serii. Paleta nu este limitată la argint, aur și, de exemplu, un kel cupru.

Există o masă de combinații neobișnuite, care pot fi selectate pentru diferite puncte de vedere de culori, inclusiv caracteristicile non-standard de aspectul femeilor.

Gamme gri metalic include aproape toate tonurile reci, inclusiv:

 • argintiu metalizat+
 • Întuneric cenușă fum+
 • Argint-lavandă+
 • cenușă blonda+
 • perla+
 • topire gri-albastru+
 • lila metalice+
 • Opal cu gri+
 • platină+
 • lumină-cenușă roz.

  Printre tonurile calde pot fi alocate:

  • Aur (Golden)+
  • bronz+
  • cupru+
  • Aur roz+
  • cupru roz.

  Noua tendință de moda – o nuanță de o blondă ghostic, care pot fi create pe păr, vizitând doar un maestru profesionist. Tehnica prevede tonifiere si vopsire de fire de argint halftons rece, note de cuarț curcubeu și stridii alb.

  Un avantaj suplimentar de păr culoarea lor este de metal Folosind ca bază pentru alocarea de fire separate, luminoase în stilul Ballwax, atunci când plasarea și în alte tehnici de colorare contemporane. Deci, extrem de la modă sunt acum considerate cu multiple fațete opal strălucire pe fundal gri sau argintiu.

  Criteriile de alegere

  O provocare eternă, de fiecare dată în picioare în fața unei femei – alegerea nuantei dorite.

  serie tonuri metalice vă oferă posibilitatea de a alege culoarea perfecta pentru cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos.

  Argint, oțel și alte rece nuanțe de cenușă gamutany multe sunt familiare cu tipul de iarnă cu caracteristici, cum ar fi alb-zăpadă, piele alabaste, ochi albaștri, gri sau albastru deschis gheață. Dar, de fapt, culoarea rece de metal la fetele tinere se combină perfect cu pielea aurie și bronzare, chihlimbar, miere, și ochii chiar și-maro inchis, ceea ce face aspectul lor neobișnuit. În același timp, vă puteți completa benzile de orbire opal, violet și roz, care va face apariția cu o strălucitoare.

  cu toate acestea, Aceste culori nu vor brunetele costum cu maro-roșcat și pielea inchisa la culoare, precum și doamnelor, săpat de la natură, cu multe pistrui. În plus, colorarea va fi o anumită complexitate pentru ei.

  doamnelor mature sunt în valoare de pictura părul de culoare din oțel, cu mare grijă, deoarece acestea pot adăuga vârstă inutile.

  Cu toate acestea, pentru o fixare cu fire maro și fete cu cupru părul, există o oportunitate de a folosi tonuri calde din metal. Culoarea aurie este perfect combinat cu măsline și bronz de culoare a pielii, verde, maro și ochi albaștri. Este potrivit pentru ei și cupru-aur ton. Pentru maro cu fire de ciocolată, blondele și femei blonde perfecte poate fi umbra de aur roz, mai ales pe parul inchis la culoare. Se recomandă să se impună după o creștere.

  Caracteristicile de colorare

  Dacă doriți să vopsea părul în ton de gri, din oțel, trebuie să ia în considerare faptul că culoarea naturală nu trebuie să fie prea diferit de ceea ce este de dorit.

  Arderea brunetele și experții femei cu părul roșu în acest domeniu sunt sfătuiți să treacă o procedură de decolorare profesională și colorarea ulterioară, pentru a nu întâlni galben inutile și roșu în coafura.

  Browns naturale și blondele se face mai ușor, dar strălucire părului încă mai trebuie să.

  Luați în considerare unele recomandări care vor contribui la realizarea unei nuanta de metal de argint pur.

  • Înainte de colorare, timp de 1-2 luni, este necesar să se aibă grijă de consolidare a procedurilor și de conduită pentru păr pentru recuperarea lor: rece și cald culori strălucitoare sunt frumoase, dar este puțin probabil să se uite frumos pe fire epuizați.
  • Când albire și deschiderea culorii este mai bine să aleagă vopsele, ca parte a cărui concentrație de peroxid de hidrogen nu este mai mare de 10-12%, dar în același timp vopselele ia cu peroxid de 6% nu are nici un sens – ele nu vor crea rezultatul dorit.
  • Aripa de culoarea originală ar trebui să fie efectuată pe bucle unmeed, uscate. După clarificare, trebuie să existe cel puțin câteva zile, și apoi puteți aplica tonul necesar de metal.
  • La finalul procedurii, este important să balsam utilizarea de înaltă calitate, neutralizare nocive.

  După vopsire, este necesar să se mențină cenușă, de culoare argintie, care este rapid spălat, găsirea după ea o nuanță galbenă. Prin urmare, va fi necesar să se aplice tonică speciale și șampoane eșantion care conserva de culoare și strălucire.

  Pentru colorare de înaltă calitate, puteți utiliza seria de tone de metal și cenușă de la producători, cum ar fi Paleta de Perfect Color, Londa Professional, Garnier, Schwarzkopf Igora Royal.

  Nu este necesar să se utilizeze vopsele rezistente, în unele cazuri, o compoziție de nuanțare, cum ar fi spray, pot fi observate în unele cazuri GOT2B. Un astfel de mod relevant pentru proprietarii de păr blond deschis și.

  Cei care doresc să realizeze o culoare bizar, contact mai bun salon, În cazul în care, cu ajutorul tehnician moderne, puteți obține un ton de metal uimitoare de păr, îmbogățit cu strălucire neobișnuită și strălucire de nedescris.

  În video, veți face cunoștință cu tehnica de colorare a părului de culoare metalizat.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: