Miere blondă: Cum arată culoarea și cum să-ți pictezi părul?

Miere blondă: Cum arată culoarea și cum să-ți pictezi părul?

Recent, culoarea părului Blond de miere devine din ce în ce mai populară. Cum de a alege vopseaua dorită, ce să aleagă o metodă de colorare, precum și ce nuanțe de astfel de colorare, luați în considerare în acest articol.

Tints

Primul lucru este de a determina umbra. Honey blond variază de la lumină la tonuri întunecate. Luați în considerare fiecare nuanță Citește mai mult.

 • Cupru. Aceasta culoare a părului este aproape de roșu, adăugați luminozitatea și imaginea energetică. Cuprul se va potrivi cu fetele cu ochi caprui si pielea inchisa la culoare.
 • Întuneric pigment negru Pigment. Acest ton face o culoare naturala nu atât de plictisitoare, dă strălucire părului.
 • Caramel. Aceasta culoare este sezonul tendință. Caramel creează efectul burntown în soare. Armonii cu ochi verzi și maro.
 • Blond – Parul deschis cu o tentă aurie. Cele mai populare ton de miere, care nu iese din moda timp de mai mulți ani. Blonde fete se va potrivi cu pielea și ochii de lumina maro, albastru sau gri. Dar, la proprietarul unui ton întunecat al pielii, el accentuează doar neajunsurile.
 • Bej grâu. O astfel de umbră arată mai natural decât altele, se dovedește, în principal, fără overflow. Fata potrivită cu piele întunecată și ton mediu.
 • Caramel-miere. Efectul este realizat prin clarificări blânde. Lumina maro reîmprospătați imaginea dvs. va adăuga lux. Supravegherea caramelului sunt remarcabil de potrivite pentru proprietarii unui ton de piele palid rar.
 • Damno-miere. Această caramel puțin mai întunecată, el va ascunde pielea prea palidă.
 • Medovo-Golden. Va adăuga strălucirea față, reîmprospătați și actualizați imaginea. În același timp, nu este prea întunecată, dar nu lumină.
 • Miere blondă – umbra luminoasă neutră care se potrivește aproape tuturor fetelor.
 • Medovo-roșu – imagine foarte luminoasă și îndrăzneață cu pigment roșiatic și depășiri de aur. Această nuanță caldă se va potrivi fetelor cu caracteristici feței expresive și ochi verzi sau albastri.

zece

Fotografii

Particularități

Așa cum am văzut, dragă blondă are multe nuanțe. Cele mai multe dintre toate se potrivește fetelor cu vârsta sub 30 de ani, cu aspect luminos: Albastru, verde sau maro ochi, Viteza de piele, Natural Temperal Culoare – Blond, Blond inchis, castan si de grau.

Citește mai mult  Cum se face curlurile de lumină pe părul lung?

Tipul de aspect – vara sau primavara. Fetele cu apariția culorii de iarnă de iarnă nu ar trebui să experimenteze cu nuanțe de miere, ca pală contraste ale pielii si contraste cu pigmenti luminoase.

Cea mai profitabilă pentru umbra blond – caramel, grâu sau miere.

Nu ar trebui să facă o trecere bruscă de la întuneric la lumină de culoare, așa că te-a rănit doar sanatatea parului tau.

Este important să ne amintim că, pictura părul, ar trebui să scape de machiaj prea luminos și îmbrăcăminte vulgară.

Aceasta culoare întinerește și înmoaie caracteristicile ascuțite și de sex masculin. Foarte benefic combinat cu pistrui, face o imagine mai jucaus si misterios.

Dacă aveți dubii dacă pentru a schimba imaginea, puteți face culoare parțială – efectul de orbire sau de evidențiere, care se va adăuga volum și prospețime capelei dvs.

Selectarea vopselei

Nici un aspect mai puțin important atunci când pictura – selecție vopsea. Este demn de a alege de a alege să nu par rău și a obține o nuanță de înaltă calitate.

Iată o listă cu cele mai populare și de înaltă calitate vopsele.

 • L’Oreal Paris – nu conține amoniac și alte substanțe nocive, are grijă de păr, dă strălucire. Inclus cu vopsea – Balsamul personală și ulei. Paleta Potrivit: Lumina, caramel, auriu, bej, chihlimbar.

 • Estel – vopsea profesionala, care va da parul tau umbra originală, vopsele gri și face mai moale, și, de asemenea, previne. nuanțe Honeycomb: Miere caramel, dună de nisip, bej miere, grâu de aur, Golden Amber, Miere Nectar.

 • În riglă Garnier Există atât vopsele blând și agresiv, dar acesta din urmă mai mare recolta cauză, cu toate că ei încă mai păstrează rezistență. Și blând conțin uleiuri nutritive care întăresc și restaurare bucle. Prezentat cu indicii de miere: floral si cupru blond, nuc pădure, mama smântână, caramel-blond inchis.
Citește mai mult  Colorat pe păr mediu: caracteristici și selecție de nuanțe

 • Un alt brand celebru – Schwarzkopf Professional, care se caracterizează prin persistență și de calitate, dar nu strica buclele. Paletă: Blonde de cupru, ciocolata-bej, ciocolata Blond, cupru-bej, Blond inchis, cupru Ciocolata, bej și Golden Blond, Extrabye și alții.

 • Revlon Professional – Acest lucru este profesionist vopsea premium, nu este recomandat pentru vopsirea acasă. Pigment este considerat adânc în rădăcinile părului, ceea ce face culoarea mai persistente și saturate. Miere Paletă: Bright Blond, bej, Pearl și Extravelable Blond, Blond de Aur, Bej Blond, Blond Hyperzolet, Golden Pearl și alții.

 • Kaaral – avantajos în preț și vopsea de calitate, baza de aer condiționat – aloe vera extract și ceai. Colorează: Aur si Golden Beige Blond, bej-cupru, caramel-cenușă, bej Blond, cupru, lumina de aur de cupru Blond.

 • Kay culoare – colorant hipoalergenic cu un conținut redus de amoniac, ca parte a acizilor din fructe și un complex de vitamine, care sunt atent pentru parul tau. nuanțe de miere: Golden-blond inchis auriu blond, blond bej, cupru auriu, blond auriu.

Opțiuni pentru colorare

Dacă vă este frică să par rău sau sigur, dacă doriți să schimbați culoarea, apoi o idee mare va fi colorare parțială. Iată câteva opțiuni la modă și populare.

  Topire

  Tehnician blând, care culoare doar unele fire, oferind o nuanță interesantă a părului tău. Acest lucru reduce numărul de bucle deteriorate. Recomandat de proprietarii de păr lung și gros.

  Ombre

  Colorarea elegantă, care este situată la vârf de popularitate. Se pare ca acest lucru: rădăcini întunecate, transformarea lin într-o culoare strălucitoare. Creează efectul arderii firelor.

  Pentru a obține un astfel de efect, ar trebui să înceapă colorarea din rădăcini de nuanțe de miere întuneric. După ce ai nevoie pentru a face o tranziție lină cu miere de aur într-un blond deschis.

  Va fi potrivit pentru o fată cu păr scurt, el va accentua forma feței și va reîmprospăta imaginea.

  Foarte eficient, culoarea părului castan-brun, trecând fără probleme în blonda de miere fumoasă.

  Amintiți-vă că o astfel de colorare ar trebui să fie efectuată numai într-un profesionist, deoarece necesită anumite abilități.

  pictura 3D

  Trend de modă și tehnică foarte complicată, care pot fi efectuate numai profesional. Diferite nuanțe sunt suprapuse pe fiecare parte, datorită acestui fapt, efectul de păr superstipe cu preaplin de toate tonurile de miere este atins.

  Citește mai mult  Cum să faci o grămadă fără un Bagel?

  Bally

  Acest lucru este ceva între topire și ombre. Tehnica de vopsire arbitrară de bucle, care împrospătează și dă părului volum. Cele mai arată armonios această tehnică pe o tunsoare Karea.

  Armare

  picături de miere – miere scoate în evidență lumina pe păr. soluție excelentă pentru cei care se tem să schimbe radical imaginea.

  Gradient

  Parțial similar cu Ombre, dar se pare mai distractiv și original. Aceasta tehnica arata ca acest lucru: Rădăcini întunecate vișinii merge la căpșuni, și el, la rândul său, – la luminos saturate miere.

  șerbet

  Acest colorat „desert“ tonuri: ciocolată, caramel și miere.

  Alte

  În plus față de tehnicianul luate în considerare, există altele, Mena populare.

  De exemplu, tendință de colorare noi, care implică culori contrastante. toroane Bright cadru fata. Și întunericul va sublinia trăsăturile luminoase.

  Și puteți, de asemenea, ușor întunecate rădăcinile pe fundalul vopsirii miere. Sau foarte interesant și colorare originale – Zlatovlask.

  Amestec o Fascinanta de tonuri calde și reci de miere.

  Din Ingrijirea parului

  Pentru a păstra culoarea pentru o lungă perioadă de timp, iar parul tau nu a fost distrus, este important să urmați sfaturile specialiștilor:

  1. Este necesar să se produse cosmetice de cumpărare, care va fi de ingrijire pentru parul tau: nuantare agenți, substanțe nutritive, masti si balsamuri+
  2. Aplicați produsele de îngrijire speciale pentru păr vopsit, precum și șampoane+
  3. La domiciliu, puteți pregăti măști pentru rețete populare+
  4. Ar trebui să fie abandonată din instrumentele de stabilire și de curling, deoarece va afecta buclele după culoare.

    Nu vă fie teamă de a schimba imaginea. Dacă decideți să facă orice colorare, atunci Consultați un expert despre ce tehnică va fi.

    Cum să vă pictați părul în umbra bej-caramel, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: