Miere-caramel culoarea părului: caracteristici și secrete de colorare a părului

Miere-caramel culoarea părului: caracteristici și secrete de colorare a părului

Miere-caramel culoarea părului este un ton fermecător și spumante, care a stabilit ferm printre cele mai populare nuanțe de colorare a părului. O astfel de popularitate se datorează un joc interesant de strălucire și nuanțe pe par, de altfel – o astfel de culoare dă volumul ei. Despre care se va potrivi cu această culoare și cum să picteze corect parul scurt sau lung, vei învăța de la articolul nostru.

Cum de a ridica culoarea?

Miere-caramel umbra nu este un ton complet de lumină, este aproape de romi. Cu toate acestea, tonuri de galben solar prevalează în ea. Aceasta culoare va completa perfect imaginea unei fete care are părul blond din natură. combina caramel miere bine cu piele de porțelan și luminoase sau ochi căprui.

Popularul indiciu de miere-caramel este cupru. Acest ton este mai saturate, roșu și tonuri de miere prevalează în ea. El va face imaginea dvs. luminoasă și îndoită.

Pentru culoarea de primăvară, nuanțele de miere sunt potrivite. O astfel de culoare accentuează frumusețea ochilor verzi, gri și maro deschis, precum și de piersic sau pielea întunecată. Farmec special de honey-caramel de culori de păr.

Reprezentanții coloranții de toamnă, de asemenea, își pot picta cu îndrăzneală capul în fagure. Acesta va completa cu succes pielea luminii sau de măsline și ochii de aur.

În ceea ce privește tipurile de aspect rece, ar trebui să fie puțin atenți cu această culoare. Ele sunt mai potrivite pentru tonuri întunecate și saturate.

Citește mai mult  Caracteristici ale împâslire roșu

Când rezolvați să vă colorați capelele în culoarea luminată de caramel, este important să luați în considerare culoarea naturală a părului. În mod ideal, nu ar trebui să prevaleze nuanțe galbene.

Cum de a picta?

Dacă doriți să vă pictați părul, puteți contacta un specialist în salon sau puteți face totul acasă.

La alegerea prima opțiune Este important de a găsi un coafor bun stilist. Intrebati prieteni care te pot recomanda, citi comentarii și pentru a vizualiza portofoliul de Master.

Pentru vopsirea acasă, veți avea nevoie de vopsea, echipamente de apărare mână, gumă sau agrafe de păr, calcinarea, perie, și, eventual, agent de păr trasnet.

Pentru a picta parul inchis la culoare in ton caramel, va trebui să producă inițial procedura de deschidere a culorii lor. Este mai bine să facă în cabină. Cu toate acestea, puteți achiziționa un decantor special, se diluează și se aplică buclele în perioada de timp specificată – aceasta depinde de concentrația decantorul și culoarea naturală a părului.

Este important de observat că Expertii recomanda clarificarea și părul ulterior colorat, cu intervale de timp, în câteva zile. Deci, vă va permite parul tau pentru un pic recupera.

rândul său Să la procedura de colorat.

 • În primul rând aveți nevoie pentru a decide cu privire la tonul și producătorul vopselei. Învățați cu atenție conținutul de vopsea. De asemenea, este necesar să se calculeze cantitatea de colorant în funcție de lungimea și grosimea părului.
 • Este important să testați colorantul pentru prezența alergiilor. Pentru a face acest lucru, trebuie să dizolvați vopseaua și să conduceți o picătură pe zona gâtului. Dacă nu există roșeață, mâncărime sau alte senzații neplăcute, puteți trece direct la colorarea părului.
 • Împărțiți părul de pe zonele și începe aplicarea vopselei pe rădăcinile părului. Este mai bine să începeți să faceți din partea de sus.
 • După ce ați pus vopsea pe rădăcinile părului, trebuie să distribuiți colorantul rămas de-a lungul întregii lungimi.
 • Veniți la momentul în care aveți nevoie și puteți spăla instrumentul. Când spălați un cap, ar trebui să utilizați un balsam special, care este în pachet de la vopsea.
Citește mai mult  Caracteristici de vopsele pentru păr L Oreal Casting Creme Gloss

Procedura de colorare a părului lung și scurt nu este aproape diferită. Numai cantitatea de colorant utilizat depinde de acest lucru. De asemenea, atunci când colorarea părului scurt, vopseaua se aplică imediat tuturor păr.

Sfaturi pentru îngrijirea

Ca o regulă, înainte de colorare cu ton de caramel, va trebui să efectueze procedura de clarificare a părului. În tandem, cu colorarea ulterioară, aceasta poate afecta negativ starea de capele tale.

Pentru a îmbunătăți starea părului și să le dea volumul obișnuit și strălucirea, va trebui să se conformeze normelor destul de simple.

 • În prima zi după procedura este interzis să se spele cap.
 • Se spală capul extrem de speciale șampon și aer condiționat pentru vopsit sau deteriorat părul lipsit de viață.
 • Încercați să fie mai mică decât razele de soare dreapta sau întotdeauna purta o frizură, deoarece razele ultraviolete uscat părul lor și de a le face plictisitoare și friabil.
 • O vizită Solariyev este, de asemenea, interzis. Cu toate acestea, dacă nu puteți refuza bronzul, utilizați spray de protecție împotriva căldurii și puneți o pălărie specială.
 • Încercați să spălați în apă rece, temperaturile ridicate au, de asemenea, un efect dăunător asupra părului.
 • Utilizați măști naturale sau de magazine pentru nutriție și recuperare. Cu toate acestea, în primele două săptămâni după colorare, acestea ar trebui evitate, deoarece sunt capabili să descopere scale de păr și își vor pierde rapid culoarea.
 • Utilizați unelte de urmărire specială pentru a menține și a economisi pigment.
 • Încercați să nu înotați în apă clorurată, deoarece culoarea de caramel de miere sub impactul său poate obține o nuanță verzui.
 • Nu mergeți la culcare cu păr umed sau umed.
Citește mai mult  coafuri la modă pentru băieți 11 ani

Exemple frumoase

Vă prezentăm atenției unor opțiuni de colorare cu succes.

Shade destul de calm de miere-caramel frumos complement ochi maro și piele ușor întunecată.

Caramel frumos și mai saturat cu ochi maro-întuneric și piele roz roz roz.

Nu mai puțin frumos o astfel de nuanță este combinată cu piele de porțelan și cu ochii maro.

Piele de măsline și ochi gri deschis creează o tandem neobișnuită cu caramel de miere.

Machiajul în tonuri maro și o așezare simplă poate crea o imagine frumoasă și organică.

Strălucirea pe capele de caramel de miere creează efectul iepurii solare. Deosebit de frumos un astfel de ton arată pe valurile luminoase.

Formula de colorare a părului în culoarea caramel este mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: