Mijloace de la Estel pentru clarificarea părului: Pro, C de utilizare

Mijloace de la Estel pentru clarificarea părului: Pro, C de utilizare

Părul de lumină – o procedură destul de populară. Fetele de diferite vârste sunt gata pe o mulțime, în cazul în care, în loc să roșu, castan și nuanțe blonde pe catena, era caramel, cenușă sau perla blonda.

Procedura de albire în sine este buclele puternic uscate, își strică starea și nu aduce întotdeauna rezultatul dorit. Pentru a obține riscul de a obține îngălbenire, în loc de o blondă de lux, a fost minimă, este necesar să se aleagă un agent de limpezire și de a explora instrucțiunile de utilizare. Cel mai adesea greșeli în timpul colorantă și conduce la consecințe teribile. Pentru a evita acest lucru, trebuie să efectuați toate elementele în ordine și nu păstrează vopsea mai mult decât este necesar de instrucțiuni.

Unul dintre brandurile cele mai cumpărate – ESTEL. Multe fete recomanda, alții – dimpotrivă. Este greu de înțeles, este foarte bun, sau produse de cumparare de păr de la ESTEL încă nu merita. Luați în considerare principalele produse ale brandului folosite pentru a clarifica firelor.

Pulbere pentru albire

Acest agent vă permite să lumineze buclele pentru 5-7 tonuri. Înainte de utilizare, este necesar să se studieze în detaliu procedura, precum și estima starea părului.

Dacă nu urmați instrucțiunile, pulberea nu numai ca va distruge pigment natural, dar, de asemenea, în cele din urmă strica părul. Reacția de oxidare, rezultatul cărora devine luminarea părului, apare atunci când se amestecă pulberea cu oxigen.

Estel a lansat Pudhru Princess Essex, Acesta garantează o margine de 7 tone și alinierea culorilor. De obicei, fetele se confruntă cu faptul că după albirea părului va fi prea uscat. Mediul de estel include hidratant datorită unor ingrediente din compoziție. Când este folosit în principal, nu există miros ascuțit, pulberea nu provoacă alergii în majoritatea cazurilor.

În ciuda acestui, Colorarea este recomandată în cabină, unde un specialist garantează o decolorare îngrijorătoare. Un maestru experimentat însuși va alege agentul de oxidare necesar, la domiciliu, merită să încercați un preparat sub procente scăzute, mărind timpul de colorare.

Dacă luminarea părului va fi ținută acasă, Ar trebui să fie dizolvată pulbere cu un agent de oxidare într-un raport de 1: 2. Amestecarea compoziției înainte este nevoie de masă omogenă în mănuși, după care începe imediat pictura.

Compoziția se aplică pe toată lungimea, în retragere de 2 cm de la rădăcini. Este în mod egal necesar să-l distribuie din partea de sus a acesteia, și apoi continuați pe zonele laterale. După 15 minute, mijloacele sunt aplicate la rădăcinile. De îndată ce iluminate la nuanța dorită, se spală compoziția cu ajutorul șampon. Se întâmplă în principal pentru 40-50 de minute.

Pentru a îmbunătăți calitatea șuvițe după colorare, recomanda utilizarea balsamuri restaurarea și măști.

Preț scăzut atrage mulți, dar unele sunt încă se confruntă pentru calitatea de clarificare. Singurul dezavantaj, în funcție de fete, miros caustică. Pulbere nu numai de mare qualityly ilumina, dar, de asemenea, practic nu parul uscat.

Atunci când pictura cu ESSEX SUPER PLUS BLOND De asemenea, micile neajunsuri. Printre ei, unele fete sărbători mirosul și care este ca tenta gălbuie rezultat.

Ultra Blond de Luxe de la Estel Actul asupra părului este, de asemenea, ușor, singurul negativ – nu este puțin probabil să realizăm o blondă. Dar rezultatul va fi în continuare bucle galbene care trebuie să fie tonifiate.

Gel Clarificator

Destul de des fetele Lumineaza parul de pe 1-2 tonuri. Pentru a face rapid și fără a vă face rău, de obicei, utilizați gel.

Estel oferă Gel Clarificator Formula de calitate.

Spre deosebire de alte mijloace În compoziția sa nu există amoniac care strică părul. Discolorarea apare datorită peroxidului de hidrogen, astfel încât părul rămâne în stare normală. Diferite uleiuri și aer condiționat, care sunt, de asemenea, părți, dau bucle de moale și strălucire sănătoasă.

Înseamnă că sunt aplicate pe părul uscat. Nu se estompează mâinile, astfel încât să folosești mănuși opțional. De obicei, toate mijloacele sunt spălate după un anumit timp, dar gelul de la Estel nu necesită.

Din aceasta rezultă că utilizarea de gel la domiciliu este foarte ușor. Se aplică la remediul uniform, iar după un timp obține părul pentru 1-2 tonuri mai deschise. Odată ce este greu de dificil de a obține rezultatul dorit, fără a afecta părul, astfel încât procedura este de a repeta. Dar nu este necesar să se cumpere un alt set. Gel într-un flacon este suficient pentru 4-6 aplicații.

De aceea, expertii recomanda folosirea unui gel de Formula Estel de calitate. Nu au miros, vitamine și ușurința de utilizare – motivele de ce fetele consiliază acest instrument. Dintre minusuri – din nou galben.

Pentru a obține nuanța dorită după utilizarea gelului, este necesar să se toroane nuanței.

Cremă-decantor

Un alt tip popular de decolorare este utilizarea unei creme de moale. Acțiunea acestor fonduri garantează iluminarea de fire de 4-6 tone. ESTEL oferă două opțiuni: SOLO SUPER BLOND ESTEL SI NUMAI SUPER BLOND. Ca parte a ingredientelor naturale de obicei care nu numai că ușurează, ci și părul de alimentare.

Cremele de clarificatoare sunt perfecte pentru utilizare la domiciliu. Ele sunt folosite nu numai pentru părul de iluminare, fire separate, dar și pentru a ascunde părul nedorit pe corp, albirea lor.

În timpul utilizării, totul este foarte simplu – Trebuie să distribuiți uniform mijloacele de pe bucle. Datorită texturii sale, crema se află perfect. Puteți păstra părul până la 50 de minute, în funcție de rezultatul dorit. După timp, agentul este spălat cu apă caldă.

Uneori fetele folosesc crema împreună cu un agent de oxidare pentru a obține un ton mai luminos. În astfel de cazuri, trebuie să urmați instrucțiunile din instrucțiuni. În mod tipic, compoziția este amestecată în raportul de 1: 2, adică oxidantul este necesar de 2 ori mai mult, concentrația nu trebuie să fie mai mare de 9%, astfel încât să nu distrugă buclele. Păstrat 50 de minute, dar cu senzații neplăcute, trebuie să spălați imediat instrumentul.

După prima aplicație, culoarea va fi la 3-4 tone mai ușoare, după repetate – până la 6 tone.

Fetele pentru Solo Super Blond Estel oferă posibilitatea de a vedea argumentele pro și contra de bani înainte de a le cumpăra. Toată lumea îi place o consistență: Creama nu curge de la păr și ușor de distribuit. Mirosul tolerant se referă, de asemenea, la profesioniștii. Fetele sfătuiesc ceasul în timp, pentru că dacă redistribuiți crema, părul va fi foarte fragil și uscat. Dacă utilizați corect, puteți obține părul galben sau roșu deschis. Mulți se așteaptă să obțină o culoare pură-albă, dar pentru asta trebuie să nu mai aveți părul după ce ați folosit Cream-Clarificator.

Doar super blonda acționează mai ușor. Cu o utilizare corectă, toate fetele primesc un rezultat minunat și păr de o calitate excelentă. Unii au mai uscate decât de obicei, dar este ușor de a stabili cu măști hidratante. Lightening toroane pe 5-6 tone este garantat, dar rezultatul va fi destul de galben, care din nou va trebui să coloreze în culoarea dorită.

Pastă

Disputelor de păr la 7 nuante va permite utilizarea pasta de trasnet de la ESTEL. Spre deosebire de alte mijloace, pasta include un număr mare de componente naturale, care vă permit să nu strice parul in timpul procedurii. Compania promite atunci când este utilizat Whitetouch Estel Haute Couture de la Estel acțiune moale și absența unui miros ascuțit, care este de obicei prezent în timpul colorării vopselei.

Inainte de folosire de paste, este divorțată cu un agent oxidant într-un raport de 1: 2. Acest amestec este aplicat șuvițe și distribui uniform. Folosiți mănuși necesare. Instrumente de păr Hold nevoie de la 25 la 50 de minute În funcție de rezultatul dorit. Se spală cu ajutorul unui șampon, balsam și apoi se aplică pentru a preveni uscarea și fragilitatea.

Potrivit comentarii, lipiți acționează foarte ușor și garantează absența galbenului ca rezultat. Instrumentul este ușor de aplicat, nu există nici un miros, deoarece compania a spus, și absolut nu strica parul.

Colorant

Lightening parul este posibil și vopsea Estel.

În cazul în care considerați că societatea, apoi, după decolorare, acesta nu va fi galben cu vopsea, nu trebuie nici să par tentă. Desigur, utilizarea de vopsea se usuca puternic parul, dar pentru rezultat bun poti risca.

Amestecul se pregătește conform instrucțiunilor, de obicei în proporție de 1: 2, adică pe 1 tub de vopsea, ai nevoie de 2 tub de uscare. Apoi, amestecul este aplicat uniform pe păr și păstrați 50 minute. În tot acest timp va trebui să tolereze miros caustică. După spălare de pe vopsea, culoarea nu este întotdeauna așa pe ambalaj.

Astfel încât acest lucru nu este, trebuie să întrebați specialiști să alegeți vopsea, care se va apropia de structura firelor.

Cele mai multe fete nu sunt norocoase, iar ca rezultat, culoarea devine ușor roșcată, părul era neuniform, iar capetele erau foarte uscate. Puteți lua vopsea pentru clarificare și riscul. Este mai bine să utilizați pulbere, gel, pastă sau cremă. Rezultatul va fi mult mai rece și va fi mai ieftin.

Despre gătit există fonduri de la Estel pentru părul de lumină, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: